30 In Lifestyle/ Producten en DIY's

Winactie Social Media Agenda 2017

social media agenda
Win de Social Media Agenda 2017! In samenwerking met de PR-kliniek geef ik in deze feestmaand een onwijs leuke agenda weg. Winnen? Lees gauw verder!

Dankzij de PR-kliniek mag ik deze leuke winactie organiseren. Je kan namelijk de Social Media Agenda 2017 t.w.v. €22,50 winnen! Een tijd terug heb ik hier een blog over geschreven. Jullie waren heel erg enthousiast over de agenda. Daarom leek het ons leuk om er eentje weg te geven. Vooral in de spirit of december. De Social Media Agenda is dé agenda voor bloggers, marketeers, PR-mensen en girlbosses.

Wat maakt de Social Media Agenda zo tof?

De Social Media Agenda is een agenda voor je dagelijks ding én je sociale media planning. Links kan je bijvoorbeeld (school)werk noteren en aan de andere kant je blogplanning. Ideaal om alles gescheiden te houden maar wel handig in één boekje. Wat ik extra leuk vindt is dat je je elke week je aantal volgers kan bijhouden. Bij de weekplanning vind je rechtsbovenin ruimte om je aantal volgers te noteren. Zo kan je bekijken hoeveel je bent gegroeid. Daarnaast krijg je door de agenda inzicht in je sociale media planning. Hierdoor is het makkelijk om betere resultaten te boeken en bijvoorbeeld meer volgers of interactie te krijgen. Dit ligt helemaal aan jou doel!

De Social Media Agenda is gemaakt door twee enthousiaste zusters genaamd Lorraine Wernsing en Sonja Schiphorst. Zij hebben deze unieke agenda door crowdfunding mogelijk gemaakt. De reden? Een sociale media agenda bestond helemaal niet, terwijl dit juist een handig hulpmiddel is. Hoe leuk is dat! Ik vind het zelf heel belangrijk om ‘local artists’ te steunen.

social media agenda flatlaysocial media agenda inhaakdagensocial media agenda weekoverzichtsocial media agenda close up

Details van de agenda

 • A5 formaat, dus makkelijk om mee te nemen en in te schrijven.
 • Het papier is mat en 100 gram, zodat het met iedere pen goed beschrijfbaar is.
 • De agenda is zo gemaakt dat deze netjes open blijft liggen.
 • Er zit een handig zwart lintje in, zo kan je de week makkelijk terugvinden.
 • In het begin van de agenda vind je een jaaroverzicht van leuke inhaakdagen. Extra inspiratie voor op je blog of sociale media.
 • De weekindeling links, notitieruimte met social media planning rechts.
 • De agenda is basic en overzichtelijk maar heeft leuke illustraties van Studio Limon.

social media agenda

Hoe kan je de Social Media Agenda t.w.v. €22,50 winnen?

Oja en laat even wat dat je meedoet! Extra leuk als je de PR kliniek volgt op Instagram en Twitter!

That’s it! Je kan meedoen tot 12 december, de dag daarna wordt de winnaar bekend gemaakt. Veel succes!

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply
  Sija
  6 december 2016 at 09:39

  Wat een geweldige winactie! Deze agenda lijkt me zo handig, ik zou hem graag willen winnen 🙂 Ik heb jouw pagina geliked, die van PR kliniek en ik volg ze nu ook op instagram en twitter 🙂 Liefs!

 • Reply
  Marieke
  6 december 2016 at 09:49

  Wat een mega toffe winactie! Hier wil ik zeker aan mee doen 🙂 Ik volg jullie beide op facebook.

 • Reply
  Joyce
  6 december 2016 at 10:53

  Wat een leuke actie! Ik doe mee!

 • Reply
  Sophie
  6 december 2016 at 10:53

  Als voornemen voor het nieuwe jaar wil ik het wat professioneler aan gaan pakken met mijn blog en wat meer aan promotie gaan doen via social media. Deze agenda lijkt me daar ideaal voor! Ik zou hem graag willen winnen en volg jullie beide op FB.

 • Reply
  Anne
  6 december 2016 at 10:56

  Wat een handige agenda! Ook ik doe heel graag mee en volg beide kanalen:-)

 • Reply
  Evi
  6 december 2016 at 11:01

  Suuuper leuke winactie! Ik zag de agenda al enkele keren verschijnen op jouw Instagram. De leukste feature vind ik persoonlijk dat je het volgersaantal kan bijhouden in de rechterbovenhoek. Zo creëer je een soort van flipbook! Ik doe alvast mee 🙂

 • Reply
  Mabel
  6 december 2016 at 11:14

  Wat een gave actie. Doe ook graag mee, want deze agenda is echt té handig! Alles geliket, maar heb geen twitter!

 • Reply
  Djuli
  6 december 2016 at 11:26

  Oooh yess, deze wil ik winnen! Ik volg overal 🙂

 • Reply
  Nienke
  6 december 2016 at 12:14

  Wat onwijs tof! Word er helemaal enthousiast van. Echt een super winactie. Need it! Klinkt super handig en het is echt iets voor mij. Planninh freak, blogger en social media gek = de perfecte combo. Fingers crossed! Lijkt me een geweldig kerstcadeau. We vieren jammer genoeg geen kerst. Ik volg je op fb, instagram en twitter. & de PR kliniek op fb en instagram.

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  6 december 2016 at 12:34

  Claire Codi vond ik natuurlijk al lang leuk, en de PR-kliniek nu ook! En zoals je weet wil ik dit ding onwijs graag hebben 🙂 leuke winactie Claire! Malou x

 • Reply
  Femke
  6 december 2016 at 14:41

  Aaah wat een toffe winactie! De agenda lijky me ideaal voor mijn blog! Ik doe graag mee 🙂 ik heb alles geliked en gevolgd X

 • Reply
  Anita H.
  6 december 2016 at 15:04

  Ik doe ook mee!

 • Reply
  Sanne de Groot
  6 december 2016 at 17:01

  Wat een Super leuke en handig ding! Vooral met Bloggen, YouTube en al het andere social media wat ik heb is dit echt handig om het bij te houden. Ik doe zeker mee met de winactie 😀 !

 • Reply
  Laura Vonk
  6 december 2016 at 17:17

  Lijkt me zo handig! Vooral voor mij als messy blogger. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Sara
  6 december 2016 at 19:46

  Toppie en fantastisch! Echt een leuk cadeau!!! lijkt me enorm handig om te gebruiken. Indien ik ook mag meedoen, dan wil ik graag. 🙂 -xo

 • Reply
  Cindy
  6 december 2016 at 19:52

  Wat een toffe agenda! Ik weet wel iemand die ik er ontzettend blij mee zou maken ?

 • Reply
  Beaudine
  6 december 2016 at 20:10

  Wat een gave winactie! Ik wil heel graag meedoen! Eindelijk een agenda waarbij ik wel alles bij kan houden en kan plannen! Ilikeit?

 • Reply
  Babs
  6 december 2016 at 20:16

  Ja, ik doe graag mee! Ik had de PR kliniek al een like gegeven, vlak voordat ik je voorwaarden las, toevallig! Weet je wat ik zo goed vind aan deze agenda? Eigenlijk heel simpel. Dat de agenda gewoon open blijft liggen. Het is zo onhandig als zo een boekje steeds dichtklapt. Goed bedacht en gemaakt door de dames!

 • Reply
  Babs
  6 december 2016 at 20:18

  En perfect om het nieuwe jaar mee te starten!

 • Reply
  Lisa
  7 december 2016 at 07:47

  Heel leuk! Ik waag zeker even een kansje, want ik kan wel een goede agenda gebruiken voor het bloggen :). En alleen de vormgeving van deze social media agenda vind ik al leuk. Tof dat je deze winactie organiseert Claire! Ik volg jullie beiden via Facebook en via Instagram. Liefs

 • Reply
  Romy
  7 december 2016 at 09:05

  Ah wat een toffe agenda! Lijkt me super handig, want ik kan nog wel wat leren op het gebied van social media 🙂 Ik ga nu beide pagina’s liken en volgde je al op Instagram.

 • Reply
  Mariëlle Markgraaff
  7 december 2016 at 10:02

  Wat een leuke blog heb je! Ik ben je meteen gaan volgen want ik laat me graag inspireren met de onderwerpen waar je over schrijft 🙂 De agenda is wel super tof zeg! Ik weet alleen niet of ik het echt zou gebruiken… Daarom gun ik het iemand anders 🙂

 • Reply
  ZoiZoi
  7 december 2016 at 20:11

  Oeh ik doe mee met deze gave winactie! Ik ben heel erg benieuwd naar de agenda. Zie hem heel vaak op instagram voorbij komen, maar heb hem nog nooit in het echt kunnen doorbladeren.

 • Reply
  Aneta
  8 december 2016 at 08:21

  Ik wist echt niet dat er zulke agenda’s bestonden. Mijn zelfgeknustelde social media agenda doet het goed maar dit nu ik van deze agenda afweet…

  Volgen doe ik jou uiteraard al! Succes met de winactie. Liefs

 • Reply
  Hailey
  8 december 2016 at 10:43

  Heel erg leuk! Ik weet niet of ik mee mag doen, want ik heb jou al geliked en de PR Zusters vind ik ook al een tijdje leuk. Ik vind hun agenda echt fantastisch en ik zou het heel graag gebruiken om meer structuur aan te brengen in het bloggen! Duimen, duimen!

 • Reply
  Sanne
  8 december 2016 at 12:46

  Wat een superleuke (en handige) agenda! De chaos in m’n hoofd zou een stuk minder worden hierdoor. I’m in! Heb beide Facebookpagina’s geliked ?

 • Reply
  Naomi
  8 december 2016 at 12:49

  Ik doe meeeeee! Jouw pagina was ik al lang fan van en nu heb ik ook hun FB geliked 🙂 heb em al een paar keer zien voorbij komen en vond ‘em echt tof!

 • Reply
  Saskia
  8 december 2016 at 20:05

  Goed bezig, goed bezig! En leuk, een winactie, zeker met zo’n prijs! Die agenda zou handig zijn voor mijn chaos-hoofd die graag wil werken aan mijn coachingspagina!

 • Reply
  Charel
  10 december 2016 at 13:32

  Super leuke agenda zeg hihi! Ga zeker meedoen!

 • Reply
  Aileen
  12 december 2016 at 12:57

  Wauw wat een leuke winactie. Gaaf product! Lijkt me super om te winnen 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.