21 In Lifestyle

Winactie: duurzame en veganfriendly goodies

winactie

Woohoo, ik heb 100 likes op Facebook en mijn blog bestaat vier maanden. Reden genoeg voor een leuke winactie!

Niet te geloven dat honderd mensen mijn blog liken. Stiekem had ik alleen verwacht dat mijn moeder mijn blog zou lezen. En ook dat is helemaal oke, want ik doe het puur voor de lol. Maar ik heb maandelijks flink wat bezoekers. Om jullie te bedanken voor alle support heb ik een leuke winactie! Niks gesponsord of geregeld, gewoon uit eigen zak omdat jullie zo tof zijn. Om in het thema te blijven van mijn blog: alles is duurzaam en helemaal vegan.

Wat kan je winnen?

Winnen bij de winactie: tas, chocola, oorbellen en hand- en nagelcreme

Sterren oorbellen // Moonloft

Winnen bij de winactie: oorbellen van Moonloft
Moonloft is een hippe winkel gevestigd in Zwolle en Arnhem. In dit kleine winkeltje vind je allemaal leuke dingen die ik allemaal wil hebben. Van duurzame kleding tot gave accessoires. Ik ben helemaal into de oorbellentrend. Daarom geef ik deze toffe sterren oorbellen weg.

Donkere chocola met zeezout // Seed and Bean

Winnen bij de winactie: chocola met zeezout
Seed and Bean is een chocolademerk met o.a. vegan chocola. Mijn favoriet is deze pure chocola met zeezout. Met dit koude weer is het tijd voor een wintervacht. Ik help je alvast op weg.

Hand & nagel crème // Inecto

Winnen bij de winactie: hand en nagel creme
Inecto is een vegan merk dat je bij de Tuinen en Action vind. Deze hand en nagelcrème is een echte lifesaver als het gaat om droge handen. Handig voor in je tas of thuis of eigenlijk overal.

Gerecyclede tas // Soort van winkel

Winnen bij de winactie: canvas tas
Deze duurzame tas is gemaakt van restjes stof! Een must voor elke (innerlijke) hippie. Binnenin zit een haakje zodat je hem makkelijk op kan hangen/meesleuren. Ik vind het belangrijk om local artists te steunen. Deze tas is van de Soort van winkel. Een conceptstore met kunst, vintage en handgemaakte producten. Een kijkje waard als je in Zwolle bent!

Wat moet je doen?

Iedereen mag meedoen. Het maakt niet uit of je in Nederland of in België woont. Om kans te maken hoef je alleen:

 • Like mijn Facebookpagina
 • Laat weten wat voor artikel je graag wilt zien op mijn blog (hieronder of via Facebook).

That’s it! Geen extra karmapunten ofzoiets geks. Maar als je me wilt volgen op Instagram, dan mag dat altijd!

De winactie loopt tot zaterdag 12 november. Zondag maak ik de winnaar bekend. Goodluck!

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Soofblogt.nl
  6 november 2016 at 11:16

  Heel erg leuk! Ik heb al via Instagram gereageerd?

  • Reply
   clairecodi
   6 november 2016 at 17:45

   Gezien! Goodluck 😀

 • Reply
  Djuli
  6 november 2016 at 11:28

  Wat een toffe producten zeg! Die tas is heel cool. Ik wil heel graag meedoen!
  De leukste artikelen op jouw blog vind ik je vegan recepten, dus ik hoop dat er daar nog veel meer van komen!

  • Reply
   clairecodi
   6 november 2016 at 17:45

   Succes! Ik duik weer in de keuken, een recept is ook té lang geleden dus er komen er weer een aantal aan 🙂

 • Reply
  Saskia
  6 november 2016 at 13:23

  Lees trouw mee op je blog, super leuk! Ik ben zelf vaak de deur uit, dus misschien een blog over lekkere meeneembare vega snacks? Of vegan winter proof producten voor je huid, haar? 🙂

  • Reply
   clairecodi
   6 november 2016 at 17:44

   Jaa leuk! Dankjewel, ik schrijf het op!

 • Reply
  Desi
  6 november 2016 at 14:25

  Wat leuk dat het zo goed gaat met je blog 🙂 Ik zag dat je ik facebook nog helemaal niet had geliked, dus dat heb ik snel gedaan. Ik vind vooral je artikels waarin je in gaat op ‘vega(n) dilemma’s’ ingaat interessant. Misschien leuk om daar wat meer op in te gaan? Dus bijvoorbeeld tips voor sociale situaties waarin het lastiger kan zijn om vega(n) te eten.

  • Reply
   clairecodi
   6 november 2016 at 17:44

   Dankjewel! Ik ga even brainstormen, goed idee 🙂

 • Reply
  Naomi
  7 november 2016 at 08:13

  Ik doe meeeeeee! Zo leuk! Um, welke artikels zie ik nog graag op je blog… Ik vind eigenlijk nu de combinatie van make-up, eten, etc super leuk maar ik vind persoonlijke artikels altijd erg fijn om te lezen. Verhalen, dilemma’s en dat dan gekoppeld aan veggie/vegan zijn of iets in die aard!

  • Reply
   clairecodi
   7 november 2016 at 12:36

   Yaaay! Leuk leuk, ik ga even brainstormen 🙂 Thanks!

 • Reply
  Sara
  7 november 2016 at 09:05

  I’m in, leukk!! Proficiat met de 100 likes. Facebook pagina like – check ! (al een tijdje geleden hihi). Welk artikel zou ik graag zien? Misschien eentje over waarom jij vegetariër bent geworden, tips & tricks om meer vegetarisch te eten.

  -xo Sara

  • Reply
   clairecodi
   7 november 2016 at 12:39

   Dankjewel, super leuk! Ik heb toevallig daarover een artikel geschreven (https://clairecodi.nl/waarom-ben-ik-vegetarier/), maar tips zijn altijd handig 🙂 Ik ga ermee aan de slag.

   • Reply
    Sara
    11 november 2016 at 14:12

    Ah oohh!! Ik had ernaar gezocht onder ‘persoonlijk’. Oké leuk, ga ik even lezen! 😀

 • Reply
  carola
  7 november 2016 at 09:24

  whiehoeee dat is nice!
  Gave prijs ook
  Ik zou wel wat shoptips willen want vond dit ook leuk om te lezen waar je het vandaan had 🙂

  fijne dag!

  • Reply
   clairecodi
   7 november 2016 at 12:40

   Oeh goed idee! 🙂 Thanks en goodluck

 • Reply
  Kim
  7 november 2016 at 14:09

  Ooh, ik ontdek pas net je blog maar wat schrijf je leuk! Zo tof dag je ook van duurzame dingen en kringloop shoppen houdt!

  Ik ga je volgen! Niet alleen voor de win, haha.

  Waar ik zelf heel benieuwd naar ben: waar shop jij duurzame kleding?

  • Reply
   clairecodi
   7 november 2016 at 17:53

   Wat lief! Mijn hele dag is goed 🙂 Succes.

 • Reply
  Sofie
  7 november 2016 at 17:23

  Leuk pakketje heb je samengesteld ! Die oorbelletjes zijn heel mooi en de chocolade ziet er superlekker uit ! Ik doe graag mee aan de winactie 🙂

  • Reply
   clairecodi
   7 november 2016 at 17:53

   Dankjewel! 🙂 Welk artikel wil je graag nog zien?

 • Reply
  Nadia
  11 november 2016 at 22:13

  Meer over vegan lifestyle in real life. Tips, advies, DIY, wensen, problemen en lekkere recepten. ?

 • Reply
  Laura Vonk
  12 november 2016 at 20:20

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee! Ik ga je ook gelijk even volgen, hihi. X

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.