43 In Groene Beauty

Wimper serum review | BIOMED Lushes Lashes

Biomed Lushes Lashes
Langere en vollere wimpers, wie wilt dat nou niet? Ik testte het BIOMED lushes lashes wimperserum gedurende 40 dagen. Werkt het echt?

Over BIOMED

Het merk BIOMED verkoopt voor organic medical skincare dat voor 98,9% bestaat uit natuurlijke en biologische ingrediënten. In de producten van BIOMED zitten geen parabenen, minerale oliën, synthetisch parfum en phenoxyethanol. Ook zijn de producten niet op dieren getest. Daarnaast worden alle producten gemaakt binnen de ECOCERT normen. Deze normen houden onder andere in dat er geen chemische meststoffen of pesticiden worden gebruikt. Het keurmerk wordt twee keer per jaar streng gecontroleerd.

Biomed Lushes Lashes
Biomed Lushes Lashes 

Beloftes van het wimperserum?

 • Verlengt en verdikt de wimpers.
 • Klinische testen hebben een groei van 72+% laten zien van lengte en dichtheid van de wimpers in slechts 42 dagen, en een groei van 66+% in 28 dagen.
 • Toegepast op haar stijgt het aantal haren in de anagene fase (groeifase)
 • Vermindert het aantal in de telogene fase (rustfase / fase van geen groei)
 • Stimuleert de keratinegenen om meer keratine te produceren – waardoor haar meer groeit.
 • Reinigt en ververst de huid

Ingrediënten: Aqua, Glycerine, Boric Acid, Sodium Chloride, Hydroxyethylcellulose, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Borate, Disodium Edta, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Myristoyl Pentapeptide-17, Tropolone

Hoe gebruik je het?

Reinig je gezicht zodat het olie-vrij is en de huid rondom je ogen is gereinigd. Breng het serum één keer per dag aan. Het beste voordat je gaat slapen. Draai de tube los en breng het serum aan op de bovenste wimperlijn. Wacht enkele minuten voordat je je nachtcrème aanbrengt.

Het eerste zichtbare resultaat zie je normaal na 28 dagen en het maximale resultaat bereik je op dag 60.

Werkt BIOMED lushes lashes wimperserum?

Ik heb het wimperserum meer dan veertig dagen elke nacht gebruikt. Hieronder zie je een before- en afterfoto. Links is ‘before’ het wimperserum en rechts is ‘after’.

Biomed Lushes Lashes Resultaat

Biomed Lushes Lashes
Wauw, wat veel ogen! Misschien ligt het aan mij, maar ik zie niet veel verschil. Sowieso zijn mijn wimpers niet voller, ik heb bijna het idee dat het wimperserum mijn wimpers juist dunner maakt. Als je kijkt naar de laatste foto dan zien mijn wimpers er links veel voller uit. Natuurlijk vallen je wimperharen ook uit (net als normaal haar). Ik zeg ook niet dat het wimperserum je wimpers laat uitvallen. Ik zie alleen wel dat mijn wimpers eerder dunner zijn geworden, dan dikker.

Edit: Cynthia merkte op dat mijn wimpers langer lijken. Vind jij dat ook? Ik zie het eerlijk gezegd niet, maar wie weet?

Biomed Lushes Lashes

Conclusie

Ik heb het BIOMED Lushes Lashes wimperserum elke nacht aangebracht op mijn bovenste wimperrand. Ik heb me precies aan de gebruiksaanwijzingen gehouden. Desondanks zie ik na veertig dagen nog geen opmerkelijk verschil. Bij andere reviews zie ik dat het wimperserum wel degelijk effect heeft. Nouja, niet elke review heeft before- en afterfoto’s dus ik geloof ze op hun woord. Ik vind het toch gek dat er bij mij geen effect heeft. Sterker nog: mijn wimpers lijker dunner. Nu snap ik dat je wimperharen (net als normale haar) kan uitvallen. Maar volgens mij hebben mijn ogen geen wintervachtje. Persoonlijk vind ik het een teleurstellend resultaat, vooral voor €50,-!

Zie jij een ander effect van het BIOMED lushes lashes wimperserum? Of heb jij een andere ervaring?  Let me know!

You Might Also Like

43 Comments

 • Reply
  Romy
  20 april 2017 at 07:11

  Hmm, nee, niet echt een denderend effect inderdaad! Wat bijzonder dat je wimpers er zelfs dunner door lijken te zijn geworden. Dan laat ik die 50 euro toch maar even in mijn portemonnee 😉 Jammer, want de beloftes klonken goed!

  • Reply
   clairecodi
   20 april 2017 at 10:59

   Jammer he! Ik vind het ook echt stom dat het niet werkt.

 • Reply
  Mariëlle
  20 april 2017 at 07:58

  Oh neeeee!! Ik denk yes, een natuurlijk serum maar mmm… Ik heb ooit die van Catrice geprobeerd en die werkte bij mij wel echt!

  • Reply
   clairecodi
   20 april 2017 at 11:00

   Ik vind het ook zo jammer. Ik heb die van Catrice ook geprobeerd maar die prikte alleen in mijn oog haha.

 • Reply
  Claire van Vrijberghe de Coningh
  20 april 2017 at 08:04

  Wat een prachtige ogen en wimpers heb je toch lieve Claire! Jammer dat het serum niet werkt, gelukkig heb je het ook niet nodig. Dikke knuffel! X

  • Reply
   clairecodi
   20 april 2017 at 11:00

   Haha je bent veels te lief lieve Claire!

 • Reply
  Sija
  20 april 2017 at 08:58

  Ik zie niet echt verschil, inderdaad.. Gelukkig heb je al mooie wimpers! Als ik wimperserum zou willen gebruiken zou ik wel voor biologisiche zonder gekke stofjes gaan zoals deze (als het had gewerkt), ik heb al vaak gelezen over het krijgen van blaasjes op de wimperlijn, brrrr!

  • Reply
   clairecodi
   20 april 2017 at 11:01

   Dankjewel lieve Sija! Ik vind het zo jammer dat je geen verschil ziet. Ik heb echt mijn best gedaan haha. Je hebt er ook eentje van Catrice en Revitalash schijnt écht goed te werken maar weet niet of die vegan/dierproefvrij e.d. is.

 • Reply
  Iris
  20 april 2017 at 09:11

  Wat goed dat je zo eerlijk bent:)! Ik zit te denken; kokosolie doet voor mijn hoofdhaar echt wonderen, dus kan me voorstellen dat een beetje pure olie op je wimpers aanbrengen voor het slapen gaan best goed is (wel uitkijken dat het niet in je ogen komt, misschien aanbrengen met een mascara borsteltje?) ik zeg maar iets geks haha komt zo in me op!

  • Reply
   clairecodi
   20 april 2017 at 11:02

   Dankjewel lieve Iris! Kokosolie is ook echt een goed idee, ik heb gehoord dat castorolie ook heel erg goed helpt 🙂 Ik ga dat eens proberen.

 • Reply
  Klaske
  20 april 2017 at 09:27

  Ik zie niet veel verschil inderdaad (je hebt zonder al prachtige wimpers!). Zonde, zeker voor zo’n duur product. Die 50 euro laat ik lekker op m’n bankrekening staan, haha.

  • Reply
   clairecodi
   20 april 2017 at 11:03

   Dank lieve Klaske! Ik vind het jammer dat ik geen resultaat zie. Maar bij anderen schijnt het wel te werken dusja wat ik verkeerd doe ? 🙁

 • Reply
  Susan
  20 april 2017 at 09:34

  Oh wat jammer! Ik had zoveel hoop voor deze.. Helaas het niet waard, helemaal voor deze prijs.

  • Reply
   clairecodi
   20 april 2017 at 11:04

   Jammer he! Misschien dat die van Catrice wel werkt? Is een stuk goedkoper 😉

 • Reply
  Cynthia
  20 april 2017 at 09:45

  Ik geloof er niet zo in. Ik vind jouw oordeel wel eerlijk. Toch lijken de wimpers wel langer. Of heb je een wimpertang gebruikt? X

  • Reply
   clairecodi
   20 april 2017 at 10:59

   Dankjewel! Ik gebruik altijd een wimperkruller als ik mascara aanbreng. Op de foto’s is het zo dat de onderste foto met wimperkruller is zodat je het effect beter kan zien 🙂 Anders staan mijn wimpers zo recht vooruit.

  • Reply
   clairecodi
   20 april 2017 at 11:08

   Hoewel ik nu echt een halfuur zit te kijken naar die foto. Misschien zijn ze toch langer??? Ik heb echt geen idee haha. Heb zelf niet het gevoel dat het werkt. Maar wie weet hoor 🙂

 • Reply
  Silke
  20 april 2017 at 10:27

  Je hebt sowieso al heel erg mooie wimpers, maar je ziet inderdaad op de foto’s dat het niet echt lijkt te helpen. Bedankt alleszins voor je eerlijke review! Ik geloof niet echt in zo’n dingen, spijtig van dat geld 🙁 En die tip van die kokosolie van hier in de comments kan misschien nog wel iets zijn! 🙂

  • Reply
   clairecodi
   20 april 2017 at 11:04

   Ahhh wat super lief dat complimentje! Ik wil zelf altijd meer haha. Kokosolie zou inderdaad nog weleens kunnen werken! Misschien als vervolg op dit artikel? 😀 Ik ga het eens testen.

 • Reply
  Kim
  20 april 2017 at 10:53

  Meh, wat jammer zeg! Ik hoopte zo dat dit HET zou zijn. Ik wil ook een volle bos wimpers!

  • Reply
   clairecodi
   20 april 2017 at 11:05

   Balen he! Maar wie weet die van Catrice of een beetje kokosolie/castorolie 😉 You’ll never know!

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  20 april 2017 at 11:11

  Wat jammer dat het niet werkt en dat voor 50 euro… Maar zoals Claire hierboven al zegt, je heb het ook helemaal niet nodig!

  • Reply
   clairecodi
   21 april 2017 at 09:06

   Jammer he dat het niet werkt! Dankjewel voor de lieve complimentjes ?☺

 • Reply
  Merel
  20 april 2017 at 11:32

  Wat jammer dat het niet werkt, ik moet zeggen dat ik veel van dit soort producten nooit zo geloof. Maar goed dat je het hebt uitgetest 🙂

  • Reply
   clairecodi
   21 april 2017 at 09:07

   Ik ben ook altijd in dubio of iets werkt, vooral dat soort groeiserums. Ik weet wel dat revitalash echt werkt maar dat is volgens mij niet vegan/dierproefvrij.

 • Reply
  Plantaardiger - Natas
  20 april 2017 at 12:58

  Dank je. Ik had hem anders gekocht. Scheelt toch een hoop centen. Jammer dat het niet werkt voor jou. Ik zie ook geen verschil bij je.

  • Reply
   clairecodi
   21 april 2017 at 09:07

   Ahh goed dat je dan van te voren dit artikel hebt gecheckt. €50 is ook echt zoveel geld.

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  20 april 2017 at 13:10

  Gek genoeg zie ik geloof ik ook dat je wimpers langer zijn, maar ze lijken inderdaad wel een beetje dunner! Wat stom zeg 🙁 daar heb je ook echt helemaal niks aan! Wat een enorme prijs ook sowieso! Je hebt wel echt vet mooie ogen en wimpers trouwens, echt geen serum nodig! Malou x

  • Reply
   clairecodi
   21 april 2017 at 09:08

   Stom he dat het niet werkt! Gelukkig heb ik het gekregen via een winactie en dus niet zelf betaald. Maar jammer is het wel. Dankje voor de super lieve complimentjes mooie Malou!

 • Reply
  amke
  20 april 2017 at 14:10

  Bummer! Het was fantastisch geweest als het wel zou werken. Maar ik heb ook even naar je wimpers zitten staren (leuk die foto’s :)) en ik ben bang dat ik ze ook niet echt langer vind geworden. Ben benieuwd of je de trucjes waar je het met Iris over had gaat proberen en of die dan wel werken. Vind het wel heeeeel fijn dat je zo eerlijk bent in je reviews!

  • Reply
   clairecodi
   21 april 2017 at 09:10

   Hahaha ja ik heb ook echt lang naar die before en after foto’s gekeken. Wat best wel gek voelt om in je eigen ogen te kijken haha. dankjewel voor de complimentjes want ik doe heel erg mijn best om eerlijk te zijn ? Wil dit product ook niet afkraken maar (voor mij tenminste he) het werkt niet.. en dan is €50 wel veel geld.

 • Reply
  Sara
  20 april 2017 at 17:00

  Ohh jammer dat het niet gewerkt heeft! Voor die prijs mag het wel werken zeg maar!

  • Reply
   clairecodi
   21 april 2017 at 09:10

   Jammer he! Baal er ook van. Had graag mega lange wimpers gewild haha.

 • Reply
  Mariska van Heel
  20 april 2017 at 18:56

  Wauw 50 euris das een hoop ?. Ik trek eens per halfjaar 1 wimpertje eruit en mijn wimpers worden dan vanzelf langer en zelfs iets voller ?.

  • Reply
   clairecodi
   21 april 2017 at 09:10

   Huh hoe bedoel je? ☺ Je trekt een wimper eruit?

   • Reply
    Mariska van Heel
    21 april 2017 at 10:09

    Ja klopt 1 per ooglid, op mijn blog kun je er alles over lezen. De link staat achter mijn naam in het eerste bericht ?

 • Reply
  Aneta
  21 april 2017 at 06:58

  50 eurie?! Dan mag het best iets doen ja. Al lijken de wimpers waar je met je ogen dicht op staat wel ietsiepietsie voller. Toch?

  • Reply
   clairecodi
   21 april 2017 at 09:11

   Ik heb geen idee of er nou echt verschil is haha. Ik heb echt een kwartier in mijn ogen gekeken maar zie niet echt verschil ?

 • Reply
  Charel
  21 april 2017 at 10:18

  Ik zie wel ietsjes verschil of dit komt omdat ik het wil zien haha! Jammer dat het je niet ineens een hele bos gaf voor dat geld :$

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  21 april 2017 at 17:11

  Ik heb deze ook gehad, deed bij mij ook nauwelijks wat. Ik zie bij jouw foto’s ook weinig verschil. Eerder dunner idd. Erg jammer, zeker voor die prijs. Het serum van Kruidvat schijnt heel goed te zijn.

 • Reply
  Irene
  21 april 2017 at 19:52

  Ik vind het echt erg dat ze zoveel geld vragen voor iets wat niet werkt! Tenzij jij echt super tegendraadse wimpers hebt, lijkt het me gewoon flut. Haha Tof dat je ook gewoon eerlijk zegt en toont dat het geen drol doet voor je wimpers. Die op zichzelf al prachtig zijn!

 • Reply
  Shirah
  22 april 2017 at 18:55

  Goede, eerlijke review! Jammer dat je geen verschil ziet. Ik gebruik sinds een week een serum van Kruidvat. Ik ben heel benieuwd of het werkt. Wel jammer dat het niet gemaakt is van natuurlijke ingrediënten.

 • Reply
  marleen
  26 april 2017 at 10:42

  Hihi ze verzinnen het ook steeds gekker! Jammer dat het niet echt werkt. Maar kind je hebt het niet nodig 😉

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.