40 In Eetdagboek/ Vega(n) food

Vegan eetdagboek #3 van de Vegan Challenge

Vegan Challenge

Week drie van de Vegan Challenge zit erop. In dit vegan eetdagboek laat ik je zien hoe week drie mij is vergaan.

Hierna is er nog maar één week te gaan. Precies volgende maandag zit de Vegan Challenge erop. De challenge is wat mij betreft best wel snel voorbij gegaan. Deze week ging middelmatig. Als ontbijt heb ik geen boterham met pindakaas of hummus gegeten. Maar als lunch kwam de hummus nog weleens voorbij. Ik heb wel mijn best gedaan om wat meer te variëren. Ik voelde me zelfs een heuse hippe vegan foodblogger want ik heb een bulgursalade als lunch gemaakt én een burrito bowl. Qua lunch is het me deze keer ook een stuk beter afgegaan. Mocht je nog leuke tips of recepten weten, let me know! Eigenlijk wil ik zondag nog feestelijk vegan afsluiten.

Mocht je het gemist hebben:

Zondag

Zondag was het Eerste Paasdag. Ik ben niet iemand die paastakken in huis haalt of eieren verstopt, maar ik hou wel van eten. Tijdens Pasen organiseren mijn ouders vaak een paasbrunch. Mijn ouders hadden een paar vegetarische dingetjes voor mij gehaald, zo lief! Ik had niet vertelt dat ik meedeed met de Vegan Challenge dus ik at tijdens de brunch vegetarisch. Persoonlijk vind ik niet dat ik kan ‘eisen’ dat mijn ouders daar rekening mee houden terwijl ik niets van te voren heb gezegd. De volgende keer neem ik zelf wat mee. Ik at onder andere Italiaanse worst, hummus en avocado op afgebakken broodjes. Ook at ik voor het eerst in twee weken een gekookt eitje. Stiekem had ik dat wel een beetje gemist.

In de middag had ik niet heel veel honger meer en at ik instant noodles. Om het nog een beetje blogwaardig te maken gooide ik er wat sojasaus, sesamzaadjes en lente-ui overheen. Tussendoor at ik heel veel krakelingen (AH Basic is vegan). ’s Avonds had ik gekookt en ik maakte een soort risotto met heel veel groenten. Het was op zich wel lekker, maar niet fantastisch. Desondanks was ik trots, kijk al die gezonde groentjes!

Maandag

Maandag was het Tweede Paasdag. Joey en ik waren vergeten om boodschappen te doen dus we ontbeten weer bij mijn ouders (natuurlijk ook omdat het gezellig is hoor!). Ik at onder andere een plakje paasbrood, afbak broodjes met hummus en avocado en weer een gekookt eitje. Wist je trouwens dat avocado + tomatensalsa echt een heerlijke combinatie is? Vooral met deze tomatensalsa.

Als snack at ik twee crackers met hummus en een bakje druiven. Ik wilde een beetje bijkomen van de drukke week hiervoor dus ik heb de hele dag in pyjama doorgebracht. Ik heb de serie Riverland gebingewatched, mijn nieuwe obsessie. ’s Avonds at ik lekker Hollands, namelijk andijvie stamppot! Af en toe vind ik dat echt heel lekker. In de avond keek ik wederom Riverdale en at ik Croky paprika chips.

Dinsdag

Met mijn goeie gedrag stond ik om half zeven op om richting Viva Las Vega’s te gaan. Totdat ik bij de bushalte kwam en mijn OV-kaart was vergeten. Helaas was kon ik deze nergens vinden, dus ik besloot thuis te werken. Mijn opdracht is vooral individueel en ik ben vooral op kantoor vanwege de gezelligheid. Als ontbijt maakte ik mijn geliefde havermout met banaan en dadels. Ik werkte flink door voor mijn afstudeeropdracht.

Als lunch besloot ik geen boterhammen met pindakaas of hummus te maken. Sterker nog: ik maakte een salade. Ik kookte bulgur en gooide daar groenten doorheen die we in huis hadden. Ik geef toe: ik had de neiging om feta door de salade heen te gooien. Maar ik heb het niet gedaan, hoera! Blijkbaar was ik in een foodbloggers mood want als avondeten maakte ik een burritobowl. Niet alleen Instagramwaardig maar ook super lekker. Wil je hier een recept van zien? Laat het dan even weten.

Woensdag

Inmiddels had ik mijn OV-kaart weer teruggevonden dus ik kon weer naar stage. In de trein at ik twee boterhammen met worst en een pakje rijstwafels. Eenmaal op kantoor dronk ik een soja capuccino en werkte ik aan mijn plan. Als lunch hadden we onder andere het nieuwe vegan satébroodje van de Vegetarische Slager, super lekker! Eerlijk gezegd heb ik nooit zoiets gegeten (ook niet voor mijn vega tijdperk). Daarbij at ik een paar boterhammen met verschillende spreads. Als avondeten had Joey een nieuw recept uitgeprobeerd. Ik weet niet wat het was, maar het was heel lekker. Vegan gehakt met paprika, ui, aubergine, sojasaus en nog meer kruiden. Het had iets zoet-Aziatisch.

Donderdag

Ik stond iets eerder op zodat ik kon ontbijten met havermout. Ik moet alleen een foto maken voordat ik ga roeren want nu ziet het eruit als kots. Zo smaakt het niet hoor! Eenmaal op kantoor dronk ik soja capuccino en Verkade kokoskoekjes. Tijdens de lunch at ik een paar boterhammen met verschillende soorten smeersels zoals hummus en vegan boterhamworst. Als afsluiter at ik natuurlijk een feestboterham. Eenmaal thuis had Joey super lekker gekookt (alweer). Gepofte aardappels met kruidenboter en lente-ui, groenten uit de oven en een vleesvervanger. Oh soms vind ik dit echt zó lekker, vooral met mega veel mayo. In plaats van kruidenboter had ik trouwens de plantaardige kruidencréme van de Jumbo.

Vrijdag

Vandaag was een leuke én een stomme dag. Het was namelijk Shayra’s laatste dag op het Viva Las Vega’s kantoor. Maar daardoor trakteerde ze wel op super lekkere vegan donuts. Ter ere van haar afscheid hadden we een super lekkere lunch. Zo was er onder andere vegan krentenbollen, donuts, croissantjes en meer. Ook mochten we alvast de vegan kaesschnitzels proeven die Viva Las Vega’s in samenwerking met GoodBite heeft gemaakt. Ik zeg dit als kaasliefhebber: het is echt lekker! De kaas smelt net als gewone kaas en het proeft als een kaassouflé. Als het goed is, is hij vanaf deze week verkrijgbaar bij de Deen. Ondanks dat ik me misselijk had gegeten kon er natuurlijk wel avondeten bij. Joey had echt een fantastische curry gemaakt met onder andere gemengde noten, kikkerewten, aardappel en groenten.

Zaterdag

Het is weekend! Ik ontbijt met good old havermout met banaan, lijnzaad en een paar dadels. Vandaag kwam er echt niets uit mijn handen. Ik had plannen om flink vooruit te werken met bloggen, hier en daar wat op te ruimen en boodschappen te doen. Het enige wat ik heb gedaan is boodschappen doen. Ik baalde enorm want ik heb echt een hekel aan dit soort dagen. Om mezelf te troosten maakte ik een maaltijd pita met falafel en rauwkost. Dit hielp wel een beetje. Ik besloot vandaag maar te laten voor wat het was en te ontspannen. Dus ik heb alle afleveringen van Riverdale afgekeken. We hadden nog curry van de vrijdag over dus we besloten deze op te warmen en we serveerden er Turks brood bij. ’s Avonds bleven Joey en ik thuis (hashtag partyhard) en we keken Moana. Mocht je deze nog niet gezien hebben, dan raad ik hem echt aan. Ik ben geen mega Disney fan maar Moana vond ik echt heel leuk. Tijdens de film at ik een halve zak chips leeg met tomatensalsa.

Zondag

Vandaag zou dé dag worden dat er vanalles uit mijn handen kwam. Nou, niet echt dus. Ik ontbeet met havermout, twee bananen en een paar dadels. Ondertussen keek ik een paar YouTube video’s en zocht ik naar bloginspiratie. Als tweede ontbijt/lunch at ik een paar homemade croissantjes. Nouja, niet echt homemade maar wel thuis afgebakken. Ze waren alleen niet heel mooi. Joey zei dat het lag aan de croissantjes maar volgens mij had hij ze niet goed afgebakken. Geen probleem, de smaak werd er niet minder om.

In de middag gingen we naar de bioscoop want we hadden gratis kaartjes. Ik wilde al heel lang naar Beauty and the Beast. Ook deze Disneyfilm vind ik écht een aanrader. Ik snap niet dat hij maar een 7.7 heeft. Ik had al een girlcrush op Emma Watson maar na de film is die alleen maar groter geworden. Tijdens de film at ik vieze groentechips en een Coca Cola Cherry. Eenmaal thuis kookten we met wat er in huis was. Toevallig hadden we nog vegetarische worstjes en bolletjes. Helaas beiden niet vegan, maar wel wat ik op dat moment in huis heb. Deze keer besloot ik dan maar vegetarisch te eten. Ik vind het zonde om eten weg te gooien.

Hoe ging week drie van de Vegan Challenge?

Week drie ging niet heel goed. Zo heb ik tijdens de Paasbrunch vegetarisch gegeten en niet vegan. In dit soort sociale situaties vind ik het lastig om veganistisch te eten. Nu moet ik eerlijk zeggen dat het niet onmogelijk is. In de situatie van de paasbrunch had ik bijvoorbeeld zelf wat kunnen meenemen of mezelf kunnen beperken tot hummus en avocado. Helaas waren de winkels dicht en had ik letterlijk niets in huis. Daarnaast was ik gewoon zwak en wilde ik een gekookt eitje. Het is wat het is.

Wat ik wel lastig vind is dat mijn voorraadkast en koelkast niet 100% vegan is. Hierdoor staan er soms vegetarische producten in die op dat moment op moeten. Vooral als je met een andere vegetariër woont is dat lastig. Ik vind het zonde om eten weg te gooien of te verspillen. Daarom kies ik er soms voor om vegetarisch te eten. Ik kan boos op mezelf worden maar dat heeft geen nut. Het is een leermoment, ik doe mijn best en dat is alles wat ik kan doen. Ik leer steeds meer wat ik wel en niet kan eten en het is een Vegan Challenge. Het is de bedoeling om te leren en niet om alles al goed te doen.

Doe jij mee met de Vegan Challenge? Heb jij nog handige tips en tricks?

Foto noedelsalade: Iris Zaagman

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply
  Romy
  25 april 2017 at 07:43

  Wat een fijn en eerlijk verslag van hoe de challenge je afgaat! Het lijkt mij namelijk ook verrekte lastig om op een verjaardag of brunch veganistisch te eten. Het is al heel mooi dat je er de rest van de week zo bewust mee bezig bent, toch?! En wat goed dat je een beetje meer variatie in je eten had naast de humus en pindakaas! Die vegetarische kaasschnitzels kende ik nog niet. Ik zal ze mijn moeder eens tippen voor als ze weer boodschappen gaat doen 🙂

  • Reply
   clairecodi
   25 april 2017 at 12:14

   Dankjewel voor je lieve complimentjes Romy! Eigenlijk moet ik ook niet zo zwaar aan die ‘foutjes’ tillen maar stiekem wil ik gewoon een foutloze week haha. Ja de vegan kaesschnitzels zijn nieuw. Een voordeeltje van bij Viva Las Vega’s stagelopen is dat je het als eerste mag proeven.

 • Reply
  Susan
  25 april 2017 at 07:46

  Goed bezig Claire! Wees niet te streng voor jezelf 🙂

  • Reply
   clairecodi
   25 april 2017 at 12:14

   Dankjewel lieve Susan! Ahh ja ik ben zelf mijn ergste criticus 😉

 • Reply
  Mariëlle
  25 april 2017 at 07:58

  Jeeej!! Ondanks dat het niet helemaal gelukt is, blijf je zeker je best doen! Heel goed 🙂 Als ik uit huis kan, zorg ik gewoon voor een 100 % vegan voorraad.

  • Reply
   clairecodi
   25 april 2017 at 12:15

   Ik vind jouw positieve berichtjes zo leuk Mariëlle! Dankjewel dat je daar altijd de tijd voor neemt. Ik blijf zeker mijn best doen, het is een challenge dus ja het is gewoon een uitdaging. Het scheelt al een hoop als je vegan voorraad hebt denk ik. Nu zie ik de hele tijd kaas en Snickers e.d. en dan is het makkelijker om het te pakken. Maar ook dingen zoals spaghetti, noodles enzo die niet vegan zijn. Maarja opnieuw kopen terwijl je nog hebt is ook zonde.

   • Reply
    Mariëlle
    25 april 2017 at 19:03

    Hihi doe ik graag <3 Ik kan me helemaal voorstellen dat dat het moeilijker maakt! Er is zeker niets mis met het opmaken toch? Weggooien is ook zonde!

 • Reply
  Iris
  25 april 2017 at 08:04

  Niet te streng zijn voor jezelf hoor Claire! Ik heb er minstens een half jaar over gedaan om te stoppen met eitjes toen ik vegan wilde worden! Ik denk ook als je het dan niet neemt omdat het ‘niet mag’ dat je het dan alleen maar meer wil. Zo werkt het voor mij met alles: heb ik er zin in? Dan eet ik het! En dan valt het (vaak) tegen en dan wil ik het de volgende keer iets minder graag. Zo bouw ik dan af haha;) Zo ging het met kaas en eieren en ook met chocolade (ik houd wel nog van cacao nibs en cacao poeder, maar een reep chocolade word ik niet meer blij van!)

  En ik vind het eten van de zaterdag er echt heerlijk uitzien!! Die curry en dat broodje pita met falafel: HONGER! haha. Ik had nog een geweldige ontdekking gedaan van de week (vond ik zelf) dus ik denk ik deel hem nog even: ik zet de avond van tevoren haver in havermelk met kaneel en cacao nibs. En dan de volgende ochtend verwarm ik blauwe bessen in een pannetje en dat erdoorheen. Je havermout wordt dan prachtig roze en dat warm met dat koud vind ik echt zoooo lekker. Bovendien zijn deze week OVERAL de blauwe bessen in de aanbieding! (AH, Ekoplaza, mijn lokale groenteboer!)

  Dusssss.. try it zou ik zeggen:)!

  Liefssss

  • Reply
   clairecodi
   25 april 2017 at 12:19

   Ahh lieve Iris het doet me zo goed om jouw comment te lezen. Soms lijkt het wel alsof iedereen al zover is en dat ik iets verkeerds doe ofzo haha. Inderdaad het ‘niet mogen’ maakt het aantrekkelijker om het wél te eten. Het eten deze week was ook echt een stuk lekkerder dan vorige week haha. Ik word er steeds beter in! Ik ben nu ook wel heeeel erg benieuwd wat jij in een week eet Iris! 🙂 Enne bedankt voor de havermout tip. Ik zag dat blauwe bessen in de aanbieding waren bij de Appie dus ik ga eens kijken.

 • Reply
  Sija
  25 april 2017 at 09:08

  Allow yourself to be a beginner, Claire <3 Het is sowieso al knap dat je meedoet en open staat voor een hele nieuwe levensstijl, vergeet dat niet! 🙂 Ik heb nu zin om me helemaal vol te schransen door die foto's van al dat lekkere eten, haha! Succes deze week!!

  • Reply
   clairecodi
   25 april 2017 at 12:19

   Super lief Sija, dankjewel! Ik vind het zo lief dat je er zo voor openstaat. Het is ook eigenlijk stom dat ik van mezelf eis dat ik het meteen goed doe, maar bij anderen lijkt het altijd zo makkelijk haha.

 • Reply
  Jenn
  25 april 2017 at 09:30

  Het ziet er wel erg lekker uit allemaal! (Oke, behalve de havermout, dat ziet er inderdaad uit als iets wat al eerder gegeten is 😉 haha, maar volgens mij is het ook onmogelijk om een foto te maken waarop havermout er wel lekker uit ziet)

  • Reply
   clairecodi
   25 april 2017 at 12:20

   Dankjewel lieve Jenn! Ja het eten zag er deze week wel lekker uit he 🙂 Ik ben wel wat creatiever geworden door de Vegan Challenge!

 • Reply
  jeapiebel
  25 april 2017 at 10:20

  Wat heb je allemaal lekker gegeten zeg. Paasbrunch en vegetarisch en niet vegan dat vind ik ook heel wat hoor. 100% vegan kopen lijkt mij ook niet altijd makkelijk.

  • Reply
   clairecodi
   25 april 2017 at 12:21

   Dankjewel Jeapiebel voor je comment! Als je eenmaal weet wat vegan is, is het niet héél lastig maar dat uitzoeken is soms zo’n gedoe haha. Je moet ineens allemaal etiketten lezen 😉

 • Reply
  Linda - Zaailingen
  25 april 2017 at 11:14

  Hé gekkie, het gaat helemaal niet slecht! Kijk nou hoe je je druk maakt om een paar kleine dingen. Die geven alleen maar aan hoeveel er al wel goed gaat. Die voorraadkast moet je inderdaad eerst maar gewoon lekker leegeten en je nieuwe voorraad langzaamaan vervangen met vegan dingen. Ik heb begin maart het laatste visje uit mijn vriezer opgegeten, terwijl ik toen al anderhalf jaar bezig was met minder vlees/vis eten. Zo’n challenge is ook echt niet normaal, gun jezelf de tijd 🙂

  • Reply
   clairecodi
   25 april 2017 at 12:22

   Ahh lieve Linda, sorry je hebt ook helemaal gelijk haha. Ik wil gewoon graag alles in één keer goed doen, super stom want dat kán natuurlijk bijna niet. Wat super goed dat je zolang bezig bent geweest met die “transitie”. Klinkt een beetje gek maar je snapt wat ik bedoel toch? Zo’n Challenge is inderdaad een hele ommeslag. Ik ben meer van de kleine stapjes.

   • Reply
    Linda - Zaailingen
    25 april 2017 at 12:42

    Haha, nou zeg je nog sorry ook 😛 Die kleine stapjes ben ik ook helemaal voorstander van! Anderhalf jaar om te stoppen met vlees klinkt achteraf echt mega lang, maar nu heb ik wel nieuwe gewoontes die weinig moeite kosten in plaats van dat ik ‘het vol moet houden’. Voor vegan geldt dat vast precies zo.
    Na de challenge kun je het met een minder streng doel wel in één keer supergoed doen. Dan heb je minder het gevoel te falen, is het leuker en kun je altijd nog zien of je verder wil of niet. Zo heb heb ik nu alleen nog maar mijn yoghurt vervangen door sojayoghurt, kies ik iets vaker voor een vegan vleesvervanger en vervang ik een deel van mijn broodjes kaas met broodjes hummus. Die feta weerstaan is een onbegrijpelijk grote kracht die ik nog niet bezit 😉

    • Reply
     clairecodi
     26 april 2017 at 08:10

     Haha oeps! Hmm anderhalfjaar lijkt misschien lang maar als je bedenkt hoe diep geworteld vlees in onze cultuur en gewoontes zit, dan vind ik het niet gek. Net als dat we allemaal ‘verslaafd’ zijn aan zuivel. Als je dat ineens niet meer eet dan is dat een omschakeling. Ik denk inderdaad ik het na de Vegan Challenge minder streng aanpak. Sowieso plan ik een (net als een Meatless Monday) een vegan dagje in! Feta is inderdaad zo moeilijk te weerstaan, zo stom haha.

 • Reply
  Sara
  25 april 2017 at 11:33

  Leuk! Haha ik heb gisteren toevallig ook Moana gezien. Prachtige film idd! Hmm die krakelingen, ik was laatst in de AH en ik ben het vergeten 🙁 Ik vind dat je heel goed je best doet ondanks pasen. Zo erg is dat ook niet!

  • Reply
   clairecodi
   25 april 2017 at 12:28

   Ahh wat super toevallig dat je ook Moana hebt gezien haha. Ik heb nu de hele tijd die liedjes aanstaan <3 Dankjewel voor je lieve woorden Sara. Ik ben zelf misschien wat te streng 😉

 • Reply
  Johanne
  25 april 2017 at 11:45

  Wat leuk dat je meedoet aan de Vegan Challenge! Ik heb overwogen, maar ik wist vooraf al: dat gaat niet lukken. Mijn vriend is mega vleeseter en zou zich nooit conformeren aan een hele maand geen vlees, ei, kaas of melk. Dan zou het voor mij ook te moeilijk worden (slap, ik weet het). Vind het trouwens goed dat je gewoon eerlijk bent hoor, een challenge is er ook om tegenvallers te hebben ;-).

  Beauty and the Beast wil ook nog heel graag zien!

  • Reply
   clairecodi
   25 april 2017 at 12:30

   Dankjewel lieve Johanna voor je comment! Vorig jaar in oktober stond ik voor hetzelfde dilemma en toen heb ik ook niet meegedaan. Ik vind het helemaal niet slap hoor, ik denk dat stapje voor stapje ook een hele goeie manier is. Dit is best wel een “shock”, vooral als je normaal gesproken ook vlees en vis eet. Misschien is het boek The Green Happiness iets? 🙂 OF gewoon een paar leuke vegan recepten? Mijn favoriete recepten komen altijd van ikbenirisniet, De Groene Meisjes en Vegadutchie.

 • Reply
  Sofie
  25 april 2017 at 12:18

  Wat doe jij het goed zeg, petje af hoor. En ik heb honger nu Haha. Ik denk dat ik nog eens pita wil eten mmmm

  • Reply
   clairecodi
   25 april 2017 at 12:31

   Dankjewel lieve Sofie! Hahaha oeps! Een pita is zeker een aanrader, ook lekker met gegrilde groenten of hummus <3 🙂

 • Reply
  Sandra
  25 april 2017 at 12:41

  Ik vind dat je het top doet hoor! Je bent super bewust van wat je eet en maakt onwijs lekkere dingen. Ik ben erg benieuwd naar je recept voor de burritobowl trouwens! 🙂 Enneh, goed dat je genoten hebt van dat eitje. In 1x stoppen is ook gewoon lastig en dat hoef je (naar mijn mening) ook echt niet van jezelf te verwachten toch?

  • Reply
   clairecodi
   26 april 2017 at 08:02

   Dankjewel lieve Sandra! Je hebt ook wel gelijk hoor. Het liefste doe ik het 100% vegan in 1 keer haha. Maar dat kan niet altijd. Recept ga ik mee aan de slag!!

 • Reply
  amke
  25 april 2017 at 14:02

  Kijk nou hoeveel variatie! Goed bezig! En die vegan kaasburger moet maar snel op de markt komen, ben heel benieuwd :)! Kaas is voor mij echt één van de redenen dat vegan me nu (nog) niet lukt. Er zijn voor heel veel dingen goede vervangers, maar voor kaas ben ik ze nog niet echt tegengekomen… Snap het wel hoor, dat je van jezelf baalt als je met een paar dingen de mist ingaat. Maar serieus: bedenk vooral hoeveel dierlijke producten je niet eet ten opzichte van een ‘normale’ week en dan mag je juist megatrots zijn op jezelf!

  • Reply
   clairecodi
   26 april 2017 at 08:03

   Haha ja ik voelde me een heuse foodblogger met al die recepten! Die kaasburger is écht lekker. Heb je een Deen in de buurt? Dankjewel voor je lieve woorden, ik doe m’n best!! ☺

 • Reply
  Merel
  25 april 2017 at 14:13

  Ik vind dat je al weer heel goed bezig bent geweest! Ik zie veel lekkere dingen voorbij komen, en dat maakt het natuurlijk ook leuk voor jezelf. Ik wordt in ieder geval altijd meer happy van iets wat ik gemaakt heb voor de lunch in plaats van de beruchte boterham met hummus, haha.
  Echt heel gaaf dat je de kaesschnitzel al hebt geproefd trouwens! Ik ben zo enorm benieuwd, maar helaas geen DEEN hier in de buurt te bekennen..

  • Reply
   clairecodi
   26 april 2017 at 08:04

   Dankjewel lieve Merel! Deze week ging me (foutjes weggelaten) heel goed af! Veel nieuwe dingen geprobeerd en recepten opgezocht. Was ook best wel trots haha. Ahh balen dat je geen Deen hebt. Hopelijk nemen andere supermarkten hem ook op in het assortiment

 • Reply
  Neverdullmoments
  25 april 2017 at 15:53

  Wat een leuk verslag en wat ben je goed bezig zeg! Dat verklaart ook de krakeling op de foto 😀

  • Reply
   clairecodi
   26 april 2017 at 08:05

   Dankjewel! Hahaha ja dat was krakelingen zak 1 ?

 • Reply
  Sytse - Het Groene Broertje
  25 april 2017 at 17:46

  Ik ben trots op je! Trots omdat je het zo goed doet en trots dat jezelf niet kwalijk neemt dat het niet in één keer allemaal lukt. Ga zo door, kanjer!

  • Reply
   clairecodi
   26 april 2017 at 08:06

   Dankjewel lieve Sytse! Ik vind het wel lastig want ik wil niet de indruk wekken dat het me niet uitmaakt of dat ik niet mijn best doe. Maar tegelijkertijd weet ik dat het geen nut heeft om mezelf af te zeiken. Ik blijf gewoon doorgaan! ☺

 • Reply
  Klaske
  25 april 2017 at 20:36

  Goed bezig Claire! Ik krijg trek van al dit eten haha. Woehoe, wat veel variatie. En het is absoluut niet erg als je een keer de mist ingaat (vind ik). Logisch toch dat je een keer zin hebt in een eitje én dat je geen eten weg wilt gooien? 🙂

  • Reply
   clairecodi
   26 april 2017 at 08:07

   Dankjewel lieve Klaske! Oeps sorry dat heb je met foodfoto’s hahah. Ik vind het opzich ook niet erg maar zou willen dat ik op z’n minst 1 foutloze week had, arggh ?

 • Reply
  Sara | When Sara Smiles
  26 april 2017 at 12:19

  Goed bezig! Ziet er goed uit ook, allemaal. En wat maak jij gedisciplineerd foto’s haha. Elke week kom ik er weer achter dat ik zo ongeveer niks heb gefotografeerd whoops… Ik ben erg benieuwd naar die vegan kaasschnitzel, en wat leuk dat je bij Vive Las Vegas afstudeert! Wat doe je voor opdracht, of waar ben je mee bezig? Of is dat nog geheim? 🙂

  • Reply
   clairecodi
   28 april 2017 at 22:33

   Ahh dankjewel lieve Sara! Haha nou ik eet wel meer dan alleen die vier dingen elke dag hoor. Dus no worries, ik vergeet het vaak genoeg. Ik maak een contentplan voor hun blog! Op dit moment staat hun blog op een laag pitje en zij willen juist dat deze goed gelezen wordt en vol met nuttige info staat. Voor hen doe ik o.a. doelgroeponderzoek, indexatie en SEO onderzoek zodat hun blog matcht bij hun missie, de doelgroep en de richtlijnen van Google 🙂

 • Reply
  Sara | MevrouwMiauw
  29 april 2017 at 17:58

  Ik kan me voorstellen dat het echt heel lastig is om het vegan eten vol te houden. Al helemaal als je bij iemand anders bent. Ik vind het wel heel erg knap dat je er zo bewust mee bezig bent. Door dit artikel kom ik er trouwens achter dat je stageloopt bij Viva Las Vega’s. Wat een ontzettend toffe plek lijkt me dat zeg. Ik wens je nog veel succes met de laatste week van de vegan challenge (volgens mij alleen vandaag en morgen nog toch?) en met je stage.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.