73 In Fashion/ Producten en DIY's

Shoplog: tweedehands kleding van Appel&Ei

Vandaag een update over de eerste maand van de duurzame kleding challenge. En ik show je mijn aankopen in een tweedehands kleding shoplog.

De eerste maand van de duurzame kleding challenge is voorbij. Ik heb het overleefd. Nog maar 5 maanden te gaan. Na mijn kledingkast makeover heb ik een lijstje gemaakt met items die ik nog ‘nodig heb’. Zo heb ik een paar opvallende kledingstukken maar kan ik ze nergens mee combineren. Hierdoor draag ik ze nauwelijks. Super zonde. Daarom wil ik de komende tijd vooral basis kledingstukken aanschaffen. Nu moet ik eerlijk toegeven dat dat niet altijd lukt, want ik ben nogal een impuls buyer. Als ik verliefd ben, dan gaat het mee naar huis.

Korte update

De eerste maand van de challenge gaat redelijk goed. Ik vind het wel saai om naar de stad te gaan want ik heb er toch niets te zoeken. Aan de andere kant geeft dat ook weer rust want ik ‘moet’ niks. Daarnaast heb ik me afgemeld van alle nieuwsbrieven van Costes, Stradivarius enz. Ik kon al die sale even niet meer aan, zoveel leuke dingen voor weinig geld! Het kopen van tweedehands kleding gaat me makkelijker af dan gedacht. Maar duurzame kleding vind ik nog lastig. Van te voren had ik een duidelijk beeld van duurzame kleding. Maar hoe langer ik hiermee bezig ben hoe vager het wordt. Wanneer is echt iets duurzaam?

Shoplog tweedehands kleding

Het leek me leuk om mijn eerste tweedehands kleding aankopen te laten zien. Ik ben bij een aantal kringloopwinkels en tweedehandswinkels geweest. Ik vind sommige winkels alleen echt zó vies. Overal ligt een laag stof en het ziet er muf uit. Misschien ben ik oppervlakkig maar dan hoef ik meteen al niet meer. Extra blij was ik dan ook toen ik Appel & Ei zag in Zwolle en Enschede. Bij Appel & Ei kan je je kleding kopen en verkopen. Kleding is vaak niet ouder dan drie seizoenen. Ook kan je merkkleding spotten zoals Mexx of Diane von Furstenberg. Super leuk dus om een keer te neuzen. Op de website kan je zien in welke steden Appel & Ei zich bevindt.

Tweedehands kleding houthakkersblouse

Houthakkersblouse / Merk onbekend
Maat S / € 7,50

Voor nog geen tientje kocht ik deze blauw/groene houthakkersblouse. Ik zocht al heel lang naar een nieuwe want mijn oude heb ik al zes jaar. De blouse is ontzettend zacht en warm door het flanellen stofje. De mouwen kan je oprollen en vastknopen bij de ellebogen. Extra leuk vind ik de details van het blousje: de knoopjes op de borstzakken en de schouder. Stiekem vind ik het iets minder dat alle knoopjes goud zijn want ik draag vooral zilver. Maar wel leuk voor de afwisseling.

Tweedehands kleding zwarte overslag blouse

Overslag blouse / Zara
Maat S / €7,50

Dit schattige overslag blousje is van de Zara. Voor maar een paar euro kon ik hem afrekenen. Het blousje staat leuk bij een strakke jeans of boven een rokje. Ik draag er natuurlijk een hempje onder anders wordt het wel heel bloot. Jammer genoeg kan ik hem nu nog niet aan. Maar als het warmer wordt lijkt het me een klassieke basic. Eigenlijk had ik de blouse moeten strijken maar ik hoopte dat het niet zou opvallen. Of niet zó erg, oeps.

Tweedehands kleding grijze trui

Gebreide trui / H&M
Maat S / € 8,50

Ben ik de enige die moe wordt van de cropped trend? Elk truitje dat ik heb komt tot mijn navel. Toen ik deze grijze wollen trui spotte moest hij dan ook mee. De trui is van de H&M en een maat S. Hij valt oversized en dat maakt de trui extra leuk. De mouwen rol ik op zodat het er wat minder uitziet als een chill trui. Deze trui draag ik over een blouse of met een rokje. Pluspunt is dat de trui niet van wol is gemaakt, want dat kriebelt heel erg.

Tweedehands kleding suede blouse

Blouse / LOFT
Maat S / €22,00

Dit is toch wel echt het pareltje van de shoplog denk ik. Het blousje is van een fake suède stofje en voelt zo zacht. De kleur is roze nude kleur. Leuk met een jeans of onder een trui. Er zit alleen een maar… aan. Toen ik dit blousje kocht zat het originele prijskaartje eraan. Ik dacht dat iemand hem gewoon had gekocht en nooit had gedragen. Zie ik alleen nu dat Appel & Ei ook nieuwe kleding verkoopt! Het zou kunnen dat deze dus niet tweedehands is. Super stom want anders had ik hem niet gekocht.

Ik zal op de helft van de challenge een uitgebreidere update plaatsen over de duurzame kleding challenge. Maar het leek me leuk om alvast een paar tweedehands aankopen te laten zien. Vooral voor de meiden die ook meedoen met deze challenge. Mocht je dit totaal niet interessant vinden of tips hebben, laat me het dan vooral weten in de comments.

Ook toevallig in Zwolle? Appel & Ei vind je op Eiland 5!

Koop jij weleens tweedehands kleding? Let me know!

 

You Might Also Like

73 Comments

 • Reply
  Romy
  2 februari 2017 at 07:16

  Wat ben je goed bezig en wat heb je een leuke kleding gekocht! Vooral die trui van H&M vind ik erg mooi! Normaal koop ik niet zoveel tweedehands kleding, maar toevallig heb ik de afgelopen maand zowel een paar schoenen als een winterjas bij de kringloopwinkel gekocht. Met een beetje goed zoeken zijn er echt leuke dingen te vinden 🙂

  • Reply
   clairecodi
   2 februari 2017 at 12:14

   Dankjewel Romy, die super mooie roze jas weet ik nog wel! 🙂 Zo leuk als je slaagt voor weinig geld!

 • Reply
  Klaske
  2 februari 2017 at 08:05

  Wat heb je leuke dingen gekocht, die grijze trui vind ik heel tof. Ik droeg als kind al tweedehands kleding en nu koop ik het nog steeds weleens. Meestal ga ik met m’n moeder op jacht, die is er dol op en weet alle pareltjes te vinden. 🙂

  • Reply
   clairecodi
   2 februari 2017 at 12:14

   Dankjewel Klaske! Gek h:, mijn moeder vind ook altijd de leukste dingen in sale. Misschien hebben moeders er een heel goed oog voor haha.

 • Reply
  Lisa
  2 februari 2017 at 08:15

  Super handig dit om te weten zeg! Ik kende deze winkel helemaal nog niet.. Als ik een keer in een stad ben waar deze winkel zit, dan ga ik zeker een kijkje nemen! Scheelt weer heel wat geld in de portemonnee :-). Liefs x

  • Reply
   clairecodi
   2 februari 2017 at 12:15

   Thanks Lisa! Ik ben zelf niet heel erg van de kringloopwinkels maar Appel & Ei vind ik echt een fijne winkel. Het ziet er zo mooi en schoon uit 🙂

 • Reply
  Susan
  2 februari 2017 at 08:29

  Hele leuke dingen heb je gekocht!

  • Reply
   clairecodi
   2 februari 2017 at 12:16

   Thanks Susan! 🙂

 • Reply
  Jessie - Emmajohn
  2 februari 2017 at 09:26

  Loooove die houthakkersblouse en ik lééf in oversized truien. Als je nog extremer wilt gaan kun je ook naar de labels kijken en voor niet-plastic stoffen kiezen (dus geen polyester, nylon etc.). Dan komen er ook geen microplastics vrij tijdens het wassen. Maargoed, ik moet natuurlijk ook eerlijk bekennen dat het dan nóg lastiger is om leuke kleding te spotten

  • Reply
   clairecodi
   2 februari 2017 at 12:17

   Nooit over nagedacht! Ik weet wel van microplastics in bepaalde shampoos enzo maar wist het niet van kleding. Heb je daar een blogje over toevallig? Ga ik het even opzoeken 🙂

 • Reply
  Claire van Vrijberghe de Coningh
  2 februari 2017 at 09:27

  Wat een heerlijk blog weer! Je zou echt voor een leuk magazine moeten gaan schrijven. Past zo goed bij je! Super toffe items die je hebt gekocht. Benieuwd hoe ze staan! Ook een geweldige minimalisatie tip trouwens; Appel & Ei. Ik ga er ook eens naar kijken. Liefs!

  • Reply
   clairecodi
   2 februari 2017 at 12:18

   Super lief Claire! Ik word altijd zo blij van jou comments. Ik wilde eigenlijk ook aanfoto’s maken maar met dit donkere weer is het bijna niet te doen. Er komt binnenkort wel een Outfit Of The Day post aan 😉

 • Reply
  Sija
  2 februari 2017 at 09:44

  Wat een leuke items heb je gescoord! Appel & Ei lijkt me een geweldige winkel om even in te neuzen. Ik kom graag bij de kringloop en kijk ook altijd eventjes bij de kledingafdeling, je weet nooit wat voor pareltjes er tussen hangen!

  • Reply
   clairecodi
   2 februari 2017 at 12:19

   Thanks Sija! Ik kijk ook altijd gelijk bij de kleren bij kringloopwinkels. Vind het altijd een uitdaging om iets leuks te vinden 🙂

 • Reply
  Irene
  2 februari 2017 at 10:13

  Oh die grijze trui en het roze bloesje zijn m’n favorieten! Zo’n fijne items 🙂 Ik ben wel een beetje zoals jou: als ik verliefd ben, gaat het mee. Waardoor ik die dingen dan ook niet vaak draag. Jammer! Helaas heb je hier bij ons in de buurt niet echt fijne tweedehands winkels. Maar dan heb ik een extra reden om volgende maand een keer naar Gent te gaan!

  • Reply
   clairecodi
   2 februari 2017 at 12:21

   Oehh dankjewel Irene! Ja ik schaam me soms echt voor die gat in mijn hand haha. Daarom maar goed dat ik alleen tweedehands en duurzaam koop voor de challenge.

 • Reply
  Sara | MevrouwMiauw
  2 februari 2017 at 10:27

  Ohhh yes. Wat een super leuk artikel. Zoiets moet ik eigenlijk ook even maken. Ik bezoek appel & ei nu ook regelmatig. Echt een fijne winkel. En ohhh je roze blouse en je grijze trui vind ik echt heel erg mooi.

  • Reply
   clairecodi
   2 februari 2017 at 12:21

   Dankjewel Sara! Ik vond jou outfitpost ook zo leuk 🙂 Vind het fijn dat we samen de challenge doen, kunnen we elkaar (hopelijk) inspireren haha.

 • Reply
  Iris
  2 februari 2017 at 10:59

  Hele leuke dingen! Ik shop ook wel eens tweedehands, ik heb echt pareltjes gevonden in kringloopwinkels. Je moet het alleen wel net treffen, haha. Ik vind vooral de laatste blouse ook leuk!

  • Reply
   clairecodi
   2 februari 2017 at 12:24

   Dankjewel Iris! Klopt het is niet zo makkelijk als shoppen bij reguliere winkels. Maar als ik dan een pareltje vind ben ik mega enthousiast. Dan voel ik me trots als ik iets leuks heb gevonden haha.

   • Reply
    Iris
    2 februari 2017 at 12:40

    Haha, heel herkenbaar gevoel!

 • Reply
  Anna
  2 februari 2017 at 12:15

  Leuke aankopen! Die grijze trui ziet er heel fijn uit. Ik ben laatst nog in zwolle geweest maar appel en ei kende ik nog niet, jammer! Ga er zeker een keer kijken!

  • Reply
   clairecodi
   2 februari 2017 at 12:25

   Dankjewel! Hij zit ook super comfy 🙂 Appel & Ei zit ook niet de Diezerstraat waar alle winkels zitten, misschien komt het daardoor. Bij Appel & Ei zitten nog meer leuke winkels zoals Dille & Kamille en Pistache dus de volgende keer dat je er bent moet je zeker eens een kijkje nemen!

 • Reply
  Lidia
  2 februari 2017 at 12:50

  Leuke aankopen! Zo’n houthakkersblouse zoek ik ook al heel lang in de duurzame variant, maar dan met roodtinten, ik hoop dat ik ook een keer zo’n lucky finding doe!

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:04

   Dankjewel! Ik vind houthakkersblousjes zo fijn want ze passen bijna overal bij.

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  2 februari 2017 at 13:01

  Wat heb je een super mooie items weten te scoren! Wij hebben ook een filiaal hier in Zutphen, ik vind het echt een heel fijne winkel met mooie idealen! En ik herken het probleem met de gouden knoopjes zo erg haha. Alle ‘goedkope’ kleding en tassen hebben gouden hardware en ik wil altijd zilver want goud staat mij dus echt niet!!

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:04

   Dankjewel Marieke! Ja ik vind het vooral fijn dat deze winkel gewoon netjes en schoon is. Ben zelf niet zo van muffige kringlopen haha. Fijn dat je je herkent met de gouden knopen, ik vind dat ook altijd zo stom. Misschien dat ik ze nog ga vervangen..

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  2 februari 2017 at 13:14

  Oh, wat een onwijs leuke items! Ik had nog nooit gehoord van Appel & Ei, maar wat klinkt dat als een leuke winkel! Ik ga meteen even kijken of er bij mij in de beurt een filiaal zit!

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:05

   Dankjewel Monique! Ik vind het echt een hele fijne en leuke winkel 🙂 Ik hoop dat ‘ie dicht bij jou in de buurt zit.

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  2 februari 2017 at 13:55

  Claire je moet dit sturen naar Appel & Ei dan plaatsen ze het op hun site!! Oké na dat gezegd te hebben: wat een toffe items! Dat overslagshirtje en die flannel zijn beide zo tof! En die suède blouse vind ik ook erg leuk, wel raar dat ie misschien nieuw is hoor! Appel & Ei is toch tweedehands? Superstom van die gouden knoopjes, wie doet er nou gouden knoopjes op een flannel?!? Misschien kun je ze vervangen! Malou x

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:23

   Woohoo dankjewel voor de lieve comment Malou! Ik heb inmiddels contact gehad met Appel & Ei dus who knows. Wel schattig want de eigenaren van Appel & EI in Zwolle hadden het bericht op hun Facebookpagina gedeeld, zo lief! Appel & Ei is blijkbaar een mix van nieuw en tweedehands, jammer want alleen tweedehands vind ik persoonlijk leuker.

 • Reply
  Anke
  2 februari 2017 at 14:42

  Die ‘nude’ blouse… wauw! Je zou niet zeggen dat deze kleding tweedehands is trouwens. X

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:05

   Leuk he! Ben er ook zo blij mee (: Dankjewel voor je reactie.

 • Reply
  Sofie
  2 februari 2017 at 15:51

  Ik vind de houthakkersblouse en de grijze trui heel mooi! Wat goed dat je tweedehands shopt!

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:06

   Dankjewel! Ik denk dat de grijze trui ook echt mijn lievelingsitem is. Hij past overal bij en is zo lekker warm.

 • Reply
  Liset
  2 februari 2017 at 16:35

  Leuk dat je zo aan tweedehandskleding komt! Ik ken Appel & Ei niet, maar Zwolle is me net wat te ver weg ;). Eigenlijk zouden ze vaker dit soort dingen moeten organiseren, want ik heb er zelf geen probleem mee om tweedehandkleding te dragen, alleen kom ik nooit iets leuks tegen.

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:07

   Dankjewel Liset! Appel & Ei zit ook in andere steden in Nederland dus je zou kunnen kijken op hun website of het bij jou in de buurt zit. Ik denk dat inderdaad het vinden van leuke tweedehandskleding heel moeilijk is. In de H&M is het toch stukken makkelijker.

 • Reply
  Sanne
  2 februari 2017 at 16:40

  Ik ben nog steeds verliefd op je roze blouse!
  Je motiveert wel hoor, om wat vaker bij tweedehands zaakjes te kijken :).
  Misschien ga ik zo nog even langs cheap fashion hiero :D.
  Liefs!

  • Reply
   Sanne
   2 februari 2017 at 16:41

   Btw vet jammer dat Appel & Ei nergens hier in de buurt ziet :'( het ziet er zo fijn uit!

   • Reply
    Claire
    3 februari 2017 at 13:07

    Super lief! Dat is alleen maar meer reden om een keertje naar Zwolle te komen toch, hihi.

 • Reply
  Merel
  2 februari 2017 at 17:12

  Ik wil dit jaar ook meer bezig zijn met het kopen van duurzame kleding. Appel en Ei kende ik nog niet maar wanneer ik in de buurt van zo’n winkel ben wil ik zeker even kijken. Trouwens een documentaire die voor mij echt een eyeopener was is de The True Cost, kan je zien via Netflix. Daardoor ben ik nu extra gemotiveerd om duurzame kleding te kopen! Zeker een aanrader om te kijken wanneer je tijd hebt.

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:08

   Wat leuk dat je ook meer duurzame kleding wilt kopen Merel! Ik heb The True Cost nog niet gezien maar ik hoor er heel veel goeie verhalen over. Ik ga hem vanavond maar eens aanzetten, dankjewel voor de tip (:

 • Reply
  Mariëlle Markgraaff
  2 februari 2017 at 18:28

  Dat laatste item is zeker een pareltje hihi, maar kan gebeuren toch? Je bent in ieder geval super bewust 🙂 Heel goed, zet hem op nog!

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:09

   Stom he! Ik zag deze ook als enige hangen dus dacht er niet zo bij na. Pas toen ik op de tas keek zag ik ‘Tweedehands & Nieuw’. Maarja, niks aan te doen. Moet ik hem maar met wat extra liefde dragen <3

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  2 februari 2017 at 18:46

  Ik vind echt letterlijk álle items super leuk! Bij onze kringloop hebben ze vaak niet zo leuke items. Binnenkort maar weer eens kijken 🙂

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:10

   Dankjewel Nina! Ik vind het ook lastig om in kringloopwinkels wat te vinden. Appel & Ei selecteert vooraf de kleding of het in goede staat is en het mag niet ouder zijn dan drie seizoenen. Dus dat weet je al bijna zeker dat er in ieder geval recente kledingstukken hangen. Oei dit klinkt net als een verkooppraatje maar is niet zo bedoelt hoor haha.

 • Reply
  Eva
  2 februari 2017 at 20:20

  Die laatste blouse is wel echt heel gaaf! Zo’n kleur blouse wil ik ook nog 🙂

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:11

   Dankjewel! Ik ben er ook super blij mee (:

 • Reply
  Lydia
  2 februari 2017 at 20:52

  Super leuke items heb je gekocht! Je zou echt niet zeggen dat het tweedehands is!
  Zelf heb ik het nooit zo op tweedehands winkels, maar misschien is deze winkel dan toch de moeite waard om eens een kijkje te nemen 😉
  Echt goed dat je er zo bewust mee bezig bent!

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:12

   Dankjewel Lydia! Ik snap wat je bedoelt hoor. Online zou je ook kunnen neuzen via United Wardrobe. Daar vind je ook nog wel hippe tweedehandskleding. Volgens mij verkopen bloggers zoals Manon Tilstra ook kleding via die app.

 • Reply
  Charel
  2 februari 2017 at 22:06

  Oh wauw wat leuk! Ik ben verliefd op je nieuwe LOFT blouse, prachtig! X

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:12

   Super lief! Dankjewel Charel (:

 • Reply
  Aneta
  2 februari 2017 at 22:13

  Ik vind dit zo goed van je! En ja ik ben ook een impuls koper. En de spullen die je hebt gekocht zijn echt mooi. En voor een klein prijsje ook. Merk je ook dat je meer geld over houdt nu je bewuster bent met jou koopgedrag?

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:15

   Dankjewel Aneta! Wat leuk dat je het vraagt! Haha oei nou vorige maand (januari) heb ik wel echt teveel geld uitgegeven aan kleding. Maar dat komt omdat ik heel enthousiast werd van de challenge en daarom graag leuke tweedehands kleding wilde kopen. Dus vorige maand merk ik eigenlijk geen verschil. Maar nu (februari) ben ik van plan even geen kleding meer te kopen of in ieder geval zo min mogelijk.

 • Reply
  Sara
  3 februari 2017 at 09:53

  Hihi leuk om over deze shoplog te lezen. Ik vond het wel een beetje grappig om te zien dat het prachtige faux-suede hemdje nieuw was, dus er hingen geen andere dezelfde dan of in andere maatjes? Ik heb voorlopig geen kleding nodig, maar in de lente wil ik wel eens naar een tweedehandswinkel gaan!

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:16

   Super lief Sara! Nee ik had het écht niet door. Er hingen ook geen andere hemdjes omheen dus ik dacht gewoon dat ik heel veel geluk had. Er hingen ook twee kaartjes aan. Eentje van Appel & Ei dat het hemdje €22,- en een kaartje van de originele winkel en daarop stond echt €90 ofzo. Dus ik had niet verwacht dat die winkel het ook voor zo weinig zou verkopen haha.

 • Reply
  Brigitte
  3 februari 2017 at 10:23

  Ik koop eigenlijk heel veel kleding tweedehands via MP. Ik ben dol op een aantal merken (bv Joline Jolink of Miss Green) en daar stel ik ook zoekopdrachten op in, ik krijg dan een berichtje als iets online komt.

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:18

   Wat handig! Ik koop zelf liever via United Wardrobe dan Marktplaats. Ik weet niet of je die app kent? Wat handig die meldingen, dat ga ik ook instellen. Ik wil nog heel graag Dr. Martens dus het zou fijn zijn als ik dan een melding krijg als die erop staan.

   • Reply
    Brigitte
    3 februari 2017 at 13:35

    Heel handig, je zoekt dan bv op dr martens en je maat en dan klik je op bewaar. Ik ben op deze manier al zo vaak geslaagd. Van alle dingen die ik nog nodig heb/zoek heb ik zo’n opdracht open staan. (geen ondergoed hoor). Succes ermee.

 • Reply
  Djuli
  3 februari 2017 at 10:24

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik vind tweedehands kleding kopen zooo moeilijk! Op Facebook vind ik wel eens wat leuks, maar in kringloopwinkels is het altijd muffe oude omatroep. Dit concept klinkt geweldig! Jammer dat ze geen winkels in België hebben.

  • Reply
   Claire
   3 februari 2017 at 13:18

   Dankjewel Djuli! Ik vind het ook heel moeilijk soms hoor. Ik kijk daarom vooral online. Binnenkort plaats ik anders wel een artikel met tips & tricks voor het vinden van tweedehands kleding (:

 • Reply
  marleen@burgertrutjes
  3 februari 2017 at 13:20

  Oooh wat leuk! Ik ga die winkel even checken als ik in Zwolle ben 🙂 Wat heb je toffe items gescoord!

  • Reply
   Claire
   5 februari 2017 at 10:50

   Dankjewel Marleen! Super lief (:

 • Reply
  Marsha
  3 februari 2017 at 20:17

  Wat een gaaf idee zeg! Ik vind je laatste twee kleding stukken echt super leuk! Vooral die trui ziet er heel cozy uit.

  • Reply
   clairecodi
   5 februari 2017 at 21:10

   Dankjewel Marsha! Hij is ook echt super cozy (:

 • Reply
  Mei Qi
  4 februari 2017 at 11:05

  Wow je suède blousje is echt heel gaaf!!

  • Reply
   clairecodi
   5 februari 2017 at 21:10

   Dankjewel Mei Qi! Echt een gelukje dat ik die tegenkwam.

 • Reply
  Do
  5 februari 2017 at 06:39

  Wat een mooie items! Ik vind vooral de grijze trui en de zachtroze blouse erg mooi. (ook in combinatie met elkaar) Ik heb die cropped-trui/shirt trend ook wel een beetje gezien eerljk gezegd.. (vooral in de winter)

  • Reply
   clairecodi
   5 februari 2017 at 21:11

   Thanks! Ik vind ze bij elkaar ook heel tof. En zó warm. Zul je net zien dat het weer warmer wordt he haha.

 • Reply
  Aurély
  6 februari 2017 at 20:27

  Dit ziet er allemaal zo leuk uit ! Goed gevonden. Ik ben sinds 2015 niet meer in gewone winkels gaan shoppen, enkel tweedehands en je kan er soms echt mooie stukken vinden !

 • Reply
  Galina
  7 februari 2017 at 11:31

  Ik kende Appel en Ei niet, maar ben gelijk gaan opzoeken of ze er een hier in de buurt hebben. Helaas… Maastricht loopt een beetje achter voor wat betreft het duurzame aanbod 🙁 Ik vind de nude blouse het mooiste, ook al is hij misschien niet tweedehands. Leuk met een jeans en stoere riem! Benieuwd naar hoe je challenge verder verloopt!

 • Reply
  Alexandra • ilumuoti
  9 februari 2017 at 09:44

  Mooie items heb je gekocht! Ik ben zelf niet zo van het dragen van tweedehandskleding, maar je hebt goed gescoord! 🙂

  xx Alex

 • Reply
  Bertine
  12 februari 2017 at 13:41

  oh wat leuk! ik ken het, het zit in enschede inderdaad! je hebt mooie items gehaald, lijken net nieuw!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.