32 In Maandoverzicht

Persoonlijke update + random maandoverzicht van juli en augustus

De afgelopen drie weken was ik zo goed als offline. Vandaag deel ik paar leuke en grappige foto’s en momenten van afgelopen weken én vertel ik hoe het nou echt met mij gaat.

Waar was ik de afgelopen tijd?

De afgelopen drie weken heb ik nauwelijks wat geplaatst op mijn blog. Dat komt onder andere omdat ik fulltime werk als sales representative bij Vergelijk. De verandering van student naar fulltime job is natuurlijk eventjes wennen. De afgelopen weken ben ik vooral druk geweest met het leren van nieuwe dingen en het vinden van mijn eigen plek. Inmiddels ben ik zo goed als gewend en heb ik het reuze naar mijn zin. Maar vaak als ik thuis kwam van werk was ik doodop en had ik weinig trek in het schrijven van een blog. Daarnaast ben ik nog steeds bezig met mijn scriptie, deze hoop ik in oktober in te leveren!

Daarnaast is er in de maand juli iets gebeurt waardoor mijn hoofd niet geheel naar bloggen stond. Zoals je waarschijnlijk weet ben ik heel eerlijk. Ik deel zonder problemen dat je echt niet perfect hoeft te zijn als vega(n) en dat ik ook weleens iets niet-zo-duurzaams koop. Dat doe ik niet omdat het moet of omdat ik me verplicht voel, dat doe ik omdat ik het wil delen. Dus daarom wil ik ook eerlijk zeggen dat ik geen zin in bloggen had omdat in juli mijn relatie is beeïndigd. En ja, dat is even wennen na ruim zeven jaar. Maar niet elke verandering is slecht. Maak je geen zorgen, het gaat goed met me. Verder heb ik niet zozeer de behoefte om er verder over te vertellen, maar ik wilde het wel graag delen en ik hoop dat je dat begrijpt.

Leuke momenten uit juli en augustus

Normaal gesproken deel ik aan het begin van de maand een maandoverzicht. Alleen heb ik de laatste tijd niet geheel getrouw foto’s gemaakt van elke dag. Daarom deel ik eigenlijk alleen leuke, fijne of grappige foto’s van de afgelopen twee maanden!

 • Op bezoek gaan bij mijn broer in Duitsland
 • En daarbij ook heel veel vega(n) food inslaan. In totaal heb ik voor bijna € 50 aan eten gekocht, oeps!
 • Eten in bij het vegan restaurant SEM met lieve Shayra

 • Een plekje maken om mijn blogfoto’s te maken
 • En leuke foto’s te schieten voor mijn winactie met Lek Belt
 • De laatste items naar Jouw Marktkraam brengen. Mijn ervaring en opbrengst lees je hier.
 • In mijn vaders enorme moestuin lopen
 • En letterlijk je ontbijt kunnen plukken

 • Wanneer anderen moeite doen om vegetarisch voor je te koken
 • En vooral als het dan nog lekker is én blogwaardig (recept komt eraan!)
 • Erachter komen dat je favoriete item uit je marktkraam niet verkocht is zodat je hem zelf kan gebruiken

 • Deze lieve meiden van mijn studentenvereniging (Twijfel jij over het inschrijven bij een studentenvereniging? Lees mijn ervaring)
 • Daarbij heel veel dansjes doen
 • En heel veel drankjes drinken (iets minder leuk de volgende dag)

 • Naar de dierenweide gaan, met telefoon op zak, en dan deze foto terugzien
 • Zelfgemaakte vegetarische bitterballen maken (ook dit recept is onderweg)

 • Ein-de-lijk weer lekker creatief bezig zijn: stempels maken! Vind je het leuk als hier een artikel online over komt?
 • Mijn oma die 85 jaar is geworden

 • De vegan chelsea boots van Dr. Martens bestellen die ik al een jaar op mijn verlanglijstje heb
 • De lieve buurkat die op bezoek komt en die ik dood mag knuffelen
 • Koken met groenten en ingrediënten uit eigen tuin

 • Foto’s maken met de lieve en getalenteerde Iris Zaagman (check de website van Iris!)
 • Het inrichten van mijn kamer
 • Met het behang dat ik al heel lang wil

Iets gemist?

De maand oktober

Het liefste beloof ik nu dat ik in oktober een boel foto’s heb, er elke week twee artikelen online komen en dat ik weer mega actief ben op sociale media. Maar dat kan ik helaas niet garanderen. Zo heb ik soms gewoon geen zin in bloggen, terwijl ik bloggen het allerleukste vindt wat er is. Tja, dat heb je soms! Ik heb nu even pauze gehad en ben heel blij dat ik weer ga beginnen met bloggen. Misschien komt er soms maar één artikel online, misschien soms zelfs drie, who knows! Ik ben in ieder geval blij weer back online te zijn.

Heb jij nog leuke dingen gedaan in de maanden juli en augustus? Let me know!

Hoofdfoto door Iris Zaagman

 

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply
  Elcke
  4 september 2017 at 07:37

  Lieve Claire <3

  Een hele stevige knuffel & dikke kus voor jou. Je moet doen wat voor jou belangrijk is en lief zijn voor jezelf. Dit heb je volgens mij o.a. gedaan door een stapje terug te nemen.
  Liefs! Elcke

  • Reply
   clairecodi
   4 september 2017 at 20:48

   Dankjewel lieve Elcke voor het lezen en je lieve reactie! Ik heb afgelopen tijd lekker rustig aan gedaan en heb zin om weer lekker te bloggen ☺?

 • Reply
  Susan
  4 september 2017 at 09:42

  Oooh Claire, jeetje. Wat een heftige periode voor jou! Doe rustig aan en post wanneer je wilt. Een dikke knuffel voor jou <3

  • Reply
   clairecodi
   4 september 2017 at 20:49

   Dankjewel lieve Susan! Het was de afgelopen tijd inderdaad heftig maar ik heb zin om weer lekker te bloggen. Ik wens je nog veel plezier in Zweden!

 • Reply
  Sija
  4 september 2017 at 10:20

  Lieve Claire <3 Goed dat je even tijd voor jezelf hebt genomen, offline tijd kan nooit kwaad! Wat een geweldig behang heb je uitgekozen, daar word je meteen vrolijk van 🙂 Liefs en rustig aan de komende tijd, jij kunt dit <3

  • Reply
   clairecodi
   4 september 2017 at 20:50

   Dankjewel lieve Sija, super lief dat je zo begripvol bent! Ik ben ook te enthousiast over het behang, maakt me super blij al die mooie planten!

 • Reply
  Mariëlle
  4 september 2017 at 11:54

  Jeetje mina, wat een drukke maanden en vervelend van je relatie zeg 🙁 Hopelijk wordt oktober een top maand voor je <3 Zullen wij ook snel eens meeten? 🙂

  • Reply
   clairecodi
   4 september 2017 at 20:51

   Dankjewel lieve Mariëlle! Ondanks de situatie voel ik me goed dus no worries. Bedankt voor de lieve wensen en we gaan snel eens een kopje koffie/thee doen!

 • Reply
  Sytse - Het Groene Broertje
  4 september 2017 at 12:30

  Goed dat je even pas op de plaats hebt gedaan. Goed op jezelf passen is heel belangrijk!

  Waar heb je dat behang gekocht? I WANT IT!

 • Reply
  Galina
  4 september 2017 at 12:36

  Ow no, wat rot van je relatie 🙁 Gelukkig kun je gewoon posten wanneer je wilt, je trouwe lezers zijn er gewoon hoor 🙂

  • Reply
   clairecodi
   4 september 2017 at 20:52

   Wat lief, dankjewel lieve Galina! Ik ben blij om weer lekker te bloggen en zulke fijne reacties te ontvangen!

 • Reply
  Iris
  4 september 2017 at 12:52

  Wat fijn om weer een blogpost van je te zien! Lekker doen wat goed voelt, wij gaan nergens heen. Heel veel liefs <3

  • Reply
   clairecodi
   4 september 2017 at 20:53

   Ahhh zo lief en fijn deze reactie! Ik ben blij dat ik weer aan het bloggen ben want dat maakt me zo blij. Dankjewel!!

 • Reply
  Iris
  4 september 2017 at 13:17

  Ah jeetje Claire wat een boel veranderingen in je leven. Ik ben wel blij te horen dat het desondanks goed met je gaat en hebt kunnen genieten van de fijne momentjes van de zomer. Ik wens je heel veel liefde toe en ik zou het leuk vinden als we nog eens in het midden van het land een keertje kunnen meeten! Liefs 🙂

  • Reply
   clairecodi
   4 september 2017 at 20:53

   Dankjewel lieve Iris voor deze mooie comment! Ondanks de gebeurtenissen heb ik zeker een paar mooie en leuke momenten gehad. We gaan zeker een keertje meeten ?

 • Reply
  Irene
  4 september 2017 at 15:32

  Oh wat naar om te lezen van je relatie. Gelukkig gaat het oké met je. Ik kan me niet inbeelden hoe ik me zou voelen moesten David en ik ineens niet meer bij elkaar zijn. Doe maar gewoon op je gemak met het bloggen. En je behang is echt geweldig!

  • Reply
   clairecodi
   4 september 2017 at 20:54

   Aahhh wat lief Irene! Het is inderdaad even wennen maar een relatie eindigt natuurlijk niet zomaar. Extra reden om David nog even een dikke knuffel te geven. Ik ben blij weer lekker te bloggen want dat maakt me heel gelukkig ?

 • Reply
  Linda - Zaailingen
  4 september 2017 at 16:20

  Je weet dat ik je hebt gemist! Je nieuwe werk leek me wel genoeg reden om het een tijdje rustig aan te doen, maar wat balen dat er dus nog een reden was 🙁 Wel goed dat je tenminste eerst goed voor jezelf bent gaan zorgen. En dat er ook nog een hoop leuke dingen waren de afgelopen maanden. Hou je taai en ga weer lekker bloggen als je er aan toe bent. Je lezers wachten geduldig af 😉 xx

  • Reply
   clairecodi
   4 september 2017 at 20:55

   Aahhh zo lief Linda! Wat word ik blij van jouw comment. Ik voel me alweer een stuk rustiger en ik begin weer lekker met bloggen want dat maakt me hartstikke blij ? Dankjewel lieverd!

 • Reply
  Sanne
  4 september 2017 at 16:49

  Lieve Claire, mooi artikel! <3

  • Reply
   clairecodi
   4 september 2017 at 20:55

   Dankjewel lieve Sanne voor alles ?

 • Reply
  Claudia
  4 september 2017 at 17:17

  Jeetje Claire, wat een heftige periode is het voor jou geweest met zoveel veranderingen! Goed dat je even voor jezelf hebt gezorgd door een stapje terug te doen. Fijn om te horen dat het naar omstandigheden eigenlijk best goed gaat. Je trouwe lezers blijven toch wel komen! 🙂

  • Reply
   clairecodi
   4 september 2017 at 20:56

   Dankjewel lieve Claudia voor je mooie comment! Het is een maand vol veranderingen geweest maar ik voel me een stuk beter nu (het bloggen helpt sowieso 🙂 ) En ik ben dolblij met zulke lieve lezers!! ❤️

 • Reply
  Aneta
  4 september 2017 at 19:06

  Hey wijffie! Wat leuk dat he weer terug bent. Wat naar van je relatie maar zoals ik het lees voel je je goed. Je hebt genoeg mooie dingen gedaan. En die scriptie, die ga jij er even doorheen rammen dit jaar.

  • Reply
   clairecodi
   4 september 2017 at 20:57

   Dankjewel lieve Aneta! Ik ga zeker knallen dit jaar, heb nog mooie doelen die ik wil halen. Bedankt voor je support ?

 • Reply
  Romy
  4 september 2017 at 19:10

  Wat leuk om weer een blogpost van je te zien 🙂 Je hebt groot gelijk dat je in zo’n hectische tijd even een blogbreak neemt en eerst aan jezelf denkt. Dikke knuffel en pas goed op jezelf! <3

  • Reply
   clairecodi
   4 september 2017 at 20:57

   Dankjewel lieve Romy voor je comment en al je steun afgelopen tijd! Waardeer het enorm en ben blij om je als blogvriendin te hebben ?

 • Reply
  Natascha plantaardiger
  5 september 2017 at 00:58

  Jemig wat een hoop veranderingen voor jou op het moment. Lijkt me best wel even heftig. Dit artikel was heel fijn om te lezen. En welkom back! Liefs

 • Reply
  Amke
  5 september 2017 at 08:59

  Oh meis, wat een veranderingen allemaal! Een nieuwe job is al reden genoeg om al je energie op te slokken (in a good way), maar de veranderingen naar het ineens weer single zijn doet dat helemaal. Hang in there, het komt goed, dat weet ik zeker! En ik ben allang blij weer wat van je te lezen, of dat nou elke week drie keer is, of een hele tijd niet! Dikke knuffel!

 • Reply
  Marloes
  5 september 2017 at 15:29

  Jeetje wat een veranderingen allemaal. Een relatie die uitgaat is nooit fijn, ik wens je veel liefs toe. Fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt bij je nieuwe baan 🙂 Een eerste, fulltime baan lijkt mij ook reuze-spannend!

 • Reply
  Quirine
  8 september 2017 at 23:12

  Lieve Claire, ik had nu pas tijd om dit artikel te lezen. Knap dat je zo eerlijk bent, het siert je. Volkomen begrijpelijk dat je hoofd niet naar bloggen staat, doe rustig aan 🙂 Liefs!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.