2 In Info

Over mij

Hi hallo!

Met veel liefde en passie schrijf ik voor mijn groene blog ClaireCodi.nl. Met mijn blog hoop ik je te inspireren om groener en duurzamer te leven. Dat ik graag duurzaam leef betekent niet dat ik een hekel heb aan kleding, shoppen of lekker eten. In tegendeel! Ik kan nog steeds blij worden van een hippe outfit, uitgebreid boergondisch eten en wenkbrauwen die geheel on fleek zijn. Het ene sluit het andere namelijk niet uit.

Met mijn blog wil ik je graag laten zien dat groen leven makkelijk en leuk is. En dat hoeft niet perfect. Zo schreef ik in februari nog over het feit dat ik juist helemaal niet perfect ben. Dat moet ook niet. Dan is er ook geen lol meer aan. Op mijn blog wil ik juist mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met duurzamer leven. Dit doe ik door artikelen te schrijven over dierproefvrije make-up, fair fashion en vega(n) food.

Waar komt je blognaam vandaan?

Mijn naam is Claire en mijn tweede naam is Codi. Ik heb altijd een gruwelijke hekel aan die tweede naam gehad, maar sinds twee jaar own ik het als blognaam. Ik ben 25 jaar en blog sinds 2016 op ClaireCodi. Naast bloggen hou ik van lezen, fotograferen, Netflix, dieren knuffelen en lekker eten. Het liefste geef ik al mijn geld uit aan eten, is het niet dat ik ook nog eens gek ben op make-up en kleding! Je begrijpt: het is elke maand weer een gevecht waar ik mijn geld aan ga spenderen.

Samen met mijn kat Fred woon ik in Zwolle. Ik heb sinds april de bachelor Media, Informatie en Communicatie in mijn zak en werk als Online Content Marketeer bij een reclamebureau. In mijn vrije tijd schrijf ik graag op deze blog over duurzaam leven. Schrijven is mijn grootste passie en daar hou ik me het liefst 24/7 mee bezig.

Vragen, samenwerken of wil je even hoi zeggen? Neem contact met mij op via info@clairecodi of via het contactformulier.

Je kunt mij ook volgen via sociale media:

Facebook | Twitter | Instagram

handtekening

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Danique
  11 februari 2017 at 09:02

  Wat een leuke blog heb je! En wat toevallig dat je ook MIC studeert in Enschede. Ik zit zelf in het tweede jaar en ik ben net begonnen met mijn specialisatie.

 • Reply
  Iris
  17 april 2017 at 20:20

  Wooow zo mooi! Ik had net hetzelfde voor… Wou ongelooflijk slank en gezond eten, viel enorm af en had vaak buikpijn van te weinig vet te eten… Maar sinds ik vegan ben beginnen eten ben ik in 2 maand 5kg aan pure spiermassa bijgekomen. Nu eet ik zoveel van alles totdat ik geen honger meer heb! Alles wat ik verorber is alleen maar goed voor m’n lichaam 😀 Ik ben ontzettend benieuwd naar je blog! Bovendien wil ik jouw levensstyle leren kennen! Ik hou van de mood ‘relaxed, maar bezig’ door het leven gaan 😀

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.