2 In Info

Over mij

Over mij

Hi! Ik ben Claire Codi, ik ben 26 jaar en woon in Zwolle. Sinds 2016 heb ik mijn blog als hobby, waar ik graag voor schrijf, fotografeer en edit. Naast bloggen hou ik van lezen, fotograferen, kringloop winkels bezoeken, Netflix, dieren knuffelen en lekker eten. Ik heb sinds april ’18 de bachelor Media, Informatie en Communicatie in mijn zak en werk als bij een reclamebureau. Online bezig zijn is mijn grootste passie en daar hou ik me het liefst 24/7 mee bezig.

Over mijn blog

Met veel liefde schrijf ik wekelijks voor mijn groene blog ClaireCodi.nl. Met mijn blog hoop ik je te inspireren om groener en duurzamer te leven. Duurzaam leven betekent niet dat je dingen moet opofferen. Het is even een omschakeling, maar je krijgt er heel veel voor terug. Door juist te investeren in duurzame items, gezond eten of dierproefvrije beauty voel ik me een stuk gelukkiger. Ik geef mijn geld uit waar ik ook daadwerkelijk voor sta. Daarnaast leer ik een hoop nieuwe dingen tijdens mijn groene journey.

Met mijn blog wil ik je graag laten zien dat groen leven makkelijk en leuk is. En dat hoeft niet perfect. Zo schreef ik in februari ’17 nog over het feit dat ik juist helemaal niet perfect ben. Dat moet ook niet. Dan is er ook geen lol meer aan. Op mijn blog wil ik juist mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met duurzamer leven. Dit doe ik door artikelen te schrijven over dierproefvrije make-up, fair fashion en vega(n) food.

Vragen, samenwerken of wil je even hoi zeggen? Neem contact met mij op via info@clairecodi of via het contactformulier.

Je kunt mij ook volgen via sociale media:

Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest

Liefs,

Claire

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Danique
  11 februari 2017 at 09:02

  Wat een leuke blog heb je! En wat toevallig dat je ook MIC studeert in Enschede. Ik zit zelf in het tweede jaar en ik ben net begonnen met mijn specialisatie.

 • Reply
  Iris
  17 april 2017 at 20:20

  Wooow zo mooi! Ik had net hetzelfde voor… Wou ongelooflijk slank en gezond eten, viel enorm af en had vaak buikpijn van te weinig vet te eten… Maar sinds ik vegan ben beginnen eten ben ik in 2 maand 5kg aan pure spiermassa bijgekomen. Nu eet ik zoveel van alles totdat ik geen honger meer heb! Alles wat ik verorber is alleen maar goed voor m’n lichaam 😀 Ik ben ontzettend benieuwd naar je blog! Bovendien wil ik jouw levensstyle leren kennen! Ik hou van de mood ‘relaxed, maar bezig’ door het leven gaan 😀

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.