14 In Lifestyle/ Producten en DIY's

Natuurlijke schoonmaakproducten van Seepje

Natuurlijke schoonmaakproducten Seepje

Seepje heeft twee nieuwe natuurlijke schoonmaakproducten toegevoegd aan het assortiment. Ik test het vloeibare wasmiddel en de natuurlijke allesreiniger.

Er zijn twee nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van Seepje. Zo is er vanaf nu vloeibaar wasmiddel en allesreiniger verkrijgbaar. Via een winactie bij The Scent Of Cinnamon won ik twee verpakkingen van Seepje. De wasschillen van Seepje heb ik al eens geprobeerd, dus deze twee varianten wilde ik héél graag testen. Heb ik ook weer een reden om te gaan schoonmaken en de was te doen. Is Joey ook weer blij!

Seepje wasmiddel

Natuurlijke schoonmaakproducten wasmiddel Seepje

Natuurlijke schoonmaakproducten wasmiddel Seepje

Het vloeibare wasmiddel van Seepje bestaat nog steeds voor het grootste gedeelte uit schillen. Aan het wasmiddel zijn natuurlijke aroma’s toegevoegd waardoor het wasmiddel lekker ruikt én vloeibaar is. Het wasmiddel heeft als geur ‘vers geperste lente geur’. Nu moet ik bekennen dat ik daar niet meteen een associatie bij heb. De geur kan ik het beste omschrijving als citrusachtig. Lekker fris. Extra leuk is dat de verpakking is gemaakt van oude melkflessen. Als de fles dus leeg is kan je hem gewoon recyclen. Hoe tof!

Natuurlijke schoonmaakproducten wasmiddel Seepje

Ik voel me nu echt een truttige huisvrouw. Maar weet je wat ik nou echt zo fijn vind aan het wasmiddel? Het heeft een schenktuitje. Kijk hoe mega handig! Ik gooi altijd te veel wasmiddel in de wasmachine. Dankzij deze schenktuit kan ik eindelijk normaal doseren. Beter voor mijn wasmachine en mijn portemonnee.

Met de fles wasmiddel kan je 23 wasjes draaien. Het wasmiddel kost 8,95, dit komt uit op ongeveer 0,39 per wasje.

Seepje allesreiniger

Natuurlijke schoonmaakproducten allesreiniger Seepje

Natuurlijke schoonmaakproducten allesreiniger Seepje

Deze grote fles allesreiniger kan je gebruiken voor harde afneembare oppervlakken zoals vloeren, kozijnen, spiegels en deuren. Als je me volgt op Instagram kon je al enkele resultaten zien. Zo heb ik de vloer flink gesopt en het werkte perfect. Seepje omschrijft de geur als ‘Zon op je bol’. Ik heb geen idee wie de namen van de geur bedenkt maar creatief is het wel. Zelf vind ik het fris en een beetje lavendelachtig ruiken. Ik vind het een fijn idee dat ik mijn huis kan schoonmaken met natuurlijke schoonmaakproducten. Zo word ik zelf niet heel blij van een badkamer die ruikt naar bleek en andere chemische middelen. Ook deze verpakking is recyclebaar.

Natuurlijke schoonmaakproducten allesreiniger Seepje

Jammer genoeg heeft de allesreiniger niet zo’n fijn doseertuitje. Dankzij mijn moeder heb ik ook dé tip ontdekt. Namelijk door allesreiniger te mengen met water en dit in een sprayflesje te gieten. Hierdoor kan je veel gemakkelijker schoonmaken en doseren. Misschien dat iedereen deze tip allang wist maar voor mij was het nieuw.

Een fles allesreiniger bevat 1,15 liter en kost 4,95.

Conclusie van de natuurlijke schoonmaakproducten

De producten zijn fijn! Ik vind het heel tof dat de producten nog voor 80 procent uit wasschillen bestaan. Daarnaast is de verpakking ook nog gemaakt van oude melkflessen en dus recyclebaar. De prijs ligt wel wat hoger dan reguliere schoonmaakproducten maar eerlijk gezegd koop ik niet zo vaak wasmiddel of allesreiniger. Daarbij vind ik het leuk om zo’n mooi merk als Seepje te steunen. Je merkt het al: ik ben fan!

De producten van Seepje zijn online verkrijgbaar en in diverse winkels.

Was jij al bekend met de natuurlijke schoonmaakproducten van Seepje?

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Romy
  9 april 2017 at 07:48

  Ik moest wel lachen om je truttige huisvrouwopmerking. Ideaal toch dat soort handige verpakkingen! Over een paar jaar, als ik op mezelf woon, denk ik er vast ook zo over 🙂 Fijn dat de producten zo goed bevallen! Het is inderdaad ook alleen al zo’n mooi initiatief!

 • Reply
  Mariëlle
  9 april 2017 at 08:48

  Ik ken het al best een tijdje, maar ik heb het nog niet geprobeerd. Het staat op mijn lijstje als ik uit huis ga 🙂

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  9 april 2017 at 09:26

  Hahahah ‘ik weet niet wie de namen bedenkt, maar creatief is het wel’. Dat kun je wel zeggen! Die tip van jouw moeder is echt geniaal trouwens, dat heb ik nog nooit bedacht. Nu kan het me nog niet schelen want mijn ouders betalen toch de allesreiniger (hallelujah) maar volgend jaar maakt het me vast ineens heel veel uit! Malou x

 • Reply
  Sofie | Soofblogt.nl
  9 april 2017 at 09:57

  Ik kende het nog niet, maar het ziet er wel goed uit! En dat schenktuitje is inderdaad een voordeel, haha! 🙂

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  9 april 2017 at 10:11

  Leuk dat je hier over schrijft! Ik ben natuurlijk een echte huisvrouw met twee kids, haha ;). Ik hou er van om de was te doen, alles komt er zo lekker schoon uit en ruikt zo fris. Toevallig heb ik net ook een heleboel eco wasmiddelen in huis gehaald en die ga ik de komende tijd goed testen. Ik ben nu ook wel heel benieuwd naar deze van Seepje. Ze zien er zo leuk uit en die geuren zijn inderdaad geniaal bedacht!

 • Reply
  Sija
  9 april 2017 at 10:26

  Ik krijg spontaan zin om te schoonmaken als ik dit zo lees! Had het resultaat op je Instagram gezien van de allesreiniger, dat zag er mega goed uit! Het is inderdaad wat duurder maar ik heb liever dit dan chemische middelen en geurtjes! De geurnamen vind ik echt grappig en creatief, zelf zou ik niet kunnen bedenken hoe de zon op je bol ruikt, hahaha!

 • Reply
  Susan
  9 april 2017 at 12:00

  Klinkt echt als een prettig product! Wel iets aan de prijzigere kant, maar ook weer goed voor milieu. Ik vind het het wel waard 🙂

 • Reply
  Sarina
  9 april 2017 at 12:14

  Het lijkt heel duur, maar als je kijkt hoe veel je er werkelijk mee kan schoonmaken, valt het eigenlijk wel allemaal mee. Leuk artikel en ruikt je huis nu helemaal citrus en lavendelachtig?

 • Reply
  Charel
  9 april 2017 at 19:13

  Wat een leuk en goed merk! Zeker het proberen waard nu ik een huistutje ben geworden haha!

 • Reply
  Aneta
  10 april 2017 at 08:29

  Haha truttige huisvrouw, valt toch wel mee. Ik vind die flessen er zo vrolijk uit zien. De prijs is op zich goed te doen. Fijn inderdaad dat er een schenktuitje bij zit, zo hoef je geen wasmiddel te verspillen

 • Reply
  Klaske
  10 april 2017 at 10:41

  Seepje wil ik dus ook gaan gebruiken wanneer mijn gewone wasmiddel op is. Leuk dat jij nu een review plaatst! Zo’n schenktuitje is ideaal inderdaad (nog een truttige huisvrouw hier, haha), zó vervelend wanneer je uitschiet met wasmiddel (ervaringsdeskundige). Die allesreiniger klinkt ook goed trouwens en wat een slimme tip van je moeder. Die ga ik onthouden! 🙂

 • Reply
  Sytse - Het Groene Broertje
  10 april 2017 at 15:09

  Seepje is echt fantastisch. Ik vind de wasnoten ook heel fijn! Vloeibaar heb ik nog nooit gebruikt, maar misschien moet ik dat eens proberen!

 • Reply
  ines
  13 april 2017 at 11:04

  Seepje <3 ik gebruik de wasnoten al en vind het echt geweldig 🙂

 • Reply
  Duurzaam leven als student: het kan! - Messpiration
  15 april 2017 at 07:01

  […] je was- en schoonmaakmiddel. Op de blog van Claire las ik een positieve review van Seepje, een tof Nederlands merk. Misschien ben je een paar euro’s extra kwijt, maar dat […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.