52 In Maandoverzicht

Maandoverzicht februari

Een terugblik van favorieten, mooie momenten en beschamende foto’s van de maand februari.

Mijn eerste maandoverzicht. Ik zwoor niet zo’n blogger te worden met de favorieten/opgemaakt/overzichtjes. Persoonlijk snap ik de lol niet zo van lege shampooflessen of panporn. Totdat ik moest bekennen dat het overzicht van Iris en Iris (ja echt) iets is waar ik altijd naar uitkijk. Het lijkt me ook leuk om dit terug te lezen als ik bejaard ben. Moet ik wel mijn hosting blijven betalen. Misschien dat ik het format nog ga veranderen, maar this is it for now!

Maandoverzicht


Februari begon al goed met een super schattig pakketje van Iris van Ikbenirisniet. Ik steun haar op Patreon want ik gun het haar zo dat ze hier voor altijd mee door blijft gaan. Daarnaast werd ik geconfronteerd met mijn smartphone verslaving waardoor ik nu een wekker heb gekocht. Maar ik gebruik nog steeds mijn telefoon (oeps). De app staat trouwens nog op mijn telefoon. Ondertussen was ik vooral bezig met school én bloggen. Mijn afstudeerstage begon bijna en ik wilde graag vooruit werken. Gelukkig kreeg ik gezelschap van Binkie tijdens het fotograferen. In het weekend ging ik naar Utrecht met mijn broer + aanhang en at ik bij een super fijn en klein Vietnamees tentje. Ik at vier springrolls en ze waren zó lekker! Die avond had ik een Escape Room gedaan.


Ik was van plan een ‘what I eat in a day ‘ te fotograferen maar vergat het na de lunch alweer, oeps. Ik ga er deze week aan proberen te denken. Verder maakte Joey de bloemkoolsoep van Iris en ik streek met de eer op Instagram. Een paar dagen later had ik een mega leuke blogdate met Romy van Vaker Vrolijk. Meer foto’s daarvan zie je op haar vrolijke blog. Verder voelde ik me een echte girlboss want ik kreeg blogpost. Tada: een enorm pakket van Big Green Smile. Ik verdeel de ‘buit’ in meerdere posts want anders is het wel heel veel. Nu staat de dagcrème online van Burt’s Bees.


Ik kreeg een mega lief walvis kaartje van Joey en ik gaf Joey mijn zelfgemaakte kaart op Valentijnsdag. Daarna leek het mij een goed idee om binnen te gaan overpotten. Dat is het niet en OVERAL lag aarde. Maar ik heb nu wel een paar vrolijke planten in huis. De rest van de week had een hoog huisvrouwen gehalte want ik maakte een Pinterestwaardige pantry. Super handig! Hier komt nog een blog over online. En toen was de vrijheid weer voorbij want mijn afstudeerstage Viva Las Vega’s begon op vrijdag. Voor hen ga ik gedurende een halfjaar een contentplan maken. Super leuk want hun organisatie past perfect bij mijn normen en waarden.

Ik at volgens mij de hele maand recepten van Iris, want dit is de Marrokkaanse stoofpot. Ze deelde mijn blog op haar blog waardoor mijn site zowat ontplofte. Om dat te vieren aten we deze stoofpot. En ja ook Joey heeft deze gemaakt. Hij heeft alleen teveel gemaakt want de helft ligt nu in de vriezer #goedbezig. De hele week was ik druk met het plan van aanpak voor mijn afstudeerstage. Foto drie is dan ook eigenlijk mijn uitzicht van de hele week. Op donderdag werd ik weggesleurd van mijn laptop want ik ging naar een Get Together van Claire maar daar heb ik geen foto van. Ik ontmoette daar onder andere Hailey en Maaike en nog een paar andere bloggers, super leuk! Vrijdagavond ging ik klimmen en we moesten echt afschuwelijke schoenen aan. En dan moet je zo’n foto maken, een beetje fout maar wel leuk.

5x Fijne artikelen van andere bloggers

Claire van Claire’s Mission deelde een heel inspirerend artikel over een cursus die ze momenteel volgt. Ik vind het heel gaaf dat ze een kijkje geeft in haar gedachten want ik vind haar een girlboss.

Wat als duurzaam normaal zou zijn? Want eigenlijk is het toch niet gek dat je alleen koopt wat je nodig hebt? Hermien van Kouwe Kleren gaf me weer stof tot nadenken.

Ga jij ook stemmen? Sara van When Sara Smiles schreef een eye-opener wat betreft de verkiezingen dit jaar.

Je kleding gaat waar jij gaat. Maar waar is het voor jou geweest? Hailey van Palace Of Bliss beschrijft de reis die je katoenen items maken.

Iris van The sea is my cup of tea plaatste een lijstje met 25 (!) leuke groene DIY’s. Ik wil me binnenkort gaan wagen aan het kweekkastje want al mijn planten gaan dood.

Dankjewel

Echt! Dankzij jullie enthousiasme heb ik weer een nieuw record bezoekersaantallen. Ik had nooit gedacht dat überhaupt iemand mijn blog wilde lezen. En een extra dankjewel voor alle lieve reactie op het artikel van zondag. Ik heb een hele leuke samenwerking in maart. Dit was niet mogelijk zonder jullie. Er komt dus snel een leuke winactie aan. Nogmaals ontzettend bedankt voor de lieve comments altijd <3

Wat heb jij deze maand gedaan? Vond je dit maandoverzicht leuk om te lezen of denk je: mwah. Let me know!

You Might Also Like

52 Comments

 • Reply
  Romy
  28 februari 2017 at 07:27

  Superleuk dat je toch een maandoverzichtje hebt gemaakt! Ik ga er morgen weer eentje plaatsen, want ik vind dit soort overzichten wel altijd heel leuk om te maken én om te lezen bij anderen 🙂 Zeker vaker doen! En wat leuk dat ik er ook in sta! Het klinkt als een heerlijke en volle maand. Zo gaaf dat je nu echt op je stage bent begonnen en ook nog eens bij een organisatie die helemaal bij je blog past. Wat een mooi pakket heb je ontvangen. Ik ben benieuwd naar je andere reviews 🙂 En die klimschoenen…haha, je moet er wat voor over hebben!

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 20:50

   Aahh zo leuk om te horen Romy! Dus volgende maand weer doen? 🙂

 • Reply
  Mariëlle
  28 februari 2017 at 07:53

  Wat een leuk overzicht met allerlei foto’s hihi 🙂

 • Reply
  Susan
  28 februari 2017 at 07:56

  Super leuk overzicht Claire! Ik ben trots op jou en je blog, je doet het zo goed!! <3 Ik ben benieuwd naar de samenwerking in maart.

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 20:51

   Ahh wat lief Susan! Ik vind het ook zo tof dat mensen mijn blog lezen. Had ik echt nooit verwacht van tevoren. Maar jouw blog gaat volgens mij ook mega goed of niet?! 😀

 • Reply
  Charel
  28 februari 2017 at 08:00

  Heel erg leuk! Je blog vind ik steeds leuker en informatiever worden, you go hihi x

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 20:52

   Dankjewel voor het lieve compliment! Zo lief Charel 😀

 • Reply
  Klaske
  28 februari 2017 at 08:04

  Leuk zo’n maandoverzicht! Ik vind ze lang niet altijd leuk, maar deze wél. En ik vind het nog steeds zo leuk voor je dat je blog op de blog van Iris stond. <3

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 20:57

   Zo lief Klaske! Ik vind maandoverzichtjes meestal ook niet heel leuk dus ik dacht ik test even hoe het bevalt. Ik vind het zo leuk dat je het leuk voor mij vind (snap je het nog?! 🙂 ) Betekent echt heel veel voor mij!

 • Reply
  Claire van Vrijberghe de Coningh
  28 februari 2017 at 08:08

  Yeaaaaaah wat een geweldig maandoverzicht!! Super leuk om te lezen en wat een eer dat je mij er in vermeld. Zooooooooo lief!! Dankje, Dankje, dankjewel! En… we zien elkaar woensdag. Ik ben al aan het aftellen! Dikke knuffel en liefs X!

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:00

   Dankjewel! Ik dacht ik test het eventjes uit haha. Als het slecht wordt ontvangen dan is dit de enige keer. En natuurlijk ik vind het zo gaaf dat je artikelen over je cursus deelt. Niet iedereen durft zich zo kwetsbaar op te stellen <3 Tot morgen!

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  28 februari 2017 at 08:36

  Wat een leuke blog weer Claire! Je verdient het succes helemaal, echt hartstikke tof (oké stiekem ben ik een klein beetje jaloers maar daar praten we verder niet over). Ik wil jouw pantry ook hebben man, zo tof! En die bloemkoolsoep lijkt me vet lekker. Malou x

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:01

   Super lief Malou! Maar zoals je ziet heb ik totaal niets boeiends gedaan deze maand haha. Ik schaam me er bijna voor lol. En niet jaloers zijn want jouw blog is super leuk en mooi 🙂 <3

 • Reply
  Iris
  28 februari 2017 at 09:20

  Jaaa, meer van dit:)! Leuk om te lezen waar je mee bezig bent en thanks voor het linken naar mijn DIY post:)

  Ik ben nog steeds aan het uitvogelen of ik week/maand overzichten/persoonlijke updates wil geven en hoe haha. Maar ik vind het super leuk om dit bij anderen te lezen!

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:02

   Super lief Iris! Ik vond jouw DIY post zó leuk, natuurlijk moet ik die delen. Ik ben heel benieuwd naar jouw overzicht/update!

 • Reply
  Ayla
  28 februari 2017 at 09:35

  Leuk juist! Ik ben gek op alle maand- en weekoverzichten die er altijd voorbij komen. Die van Iris en Melle vind ik het leukst omdat daar vaak de katjes en Ollie in voorbij komen. Thanks voor de leuke blogtips!

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:04

   Ahhh zo leuk om te horen Ayla! Ik vind die van Iris ook heel leuk omdat Ollie erin voorkomt. Wie is Melle?! 🙂 Dan ga ik die ook checken als echte catlady.

   • Reply
    Ayla
    28 februari 2017 at 22:04

    Melle is van Thank God It’s Monday!

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  28 februari 2017 at 09:42

  Ik vind het zo ontzettend leuk dat je blog blijft groeien! Helemaal verdient :). Heel veel succes én plezier met je stage trouwens, volgens mij is er geen leukere te vinden haha

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:04

   Dit vind ik zo lief Marieke dat je zo enthousiast bent voor mij. Dat betekent zo onwijs veel voor me. Ik ben ook héél blij met mijn stage! Ben jij ook bij Veggie World trouwens? 🙂

   • Reply
    Marieke
    1 maart 2017 at 07:57

    Als het goed is ben ik er de 11e bij! 🙂

 • Reply
  Aneta
  28 februari 2017 at 09:43

  Wat een leuk overzicht! Ik hou hier van. En wat betreft je bezoekersaantallen, je verdient het! Ik ben heel benieuwd naar de samenwerking in maart

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:05

   Dankjewel Aneta! Dit is de eerste dus het voelde wel heel spannend. Nu weet iedereen hoe ‘spannend’ (lees: saai) mijn leven is haha. Super lief dat je het me zo gunt, vind ik zo lief en leuk!

 • Reply
  Sofie
  28 februari 2017 at 09:43

  Superleuk juist, zo’n maandoverzicht. Ik lees het altijd graag. Wat een leuke stage kan je doen zeg. Past helemaal bij jou en je blog.

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:06

   Dankjewel Sofie! Ik vind bij sommigen het maandoverzicht leuk en bij anderen niet. Maar ben héél blij dat je het leuk vind 🙂 Ja ik ben ook mega blij met mijn stage, past precies!

 • Reply
  Come-Moda
  28 februari 2017 at 10:02

  Leuk om te zien!

 • Reply
  Iris
  28 februari 2017 at 10:29

  Jaaaa, wat super leuk dit! Zeker door blijven gaan, want vind het echt leuk om te lezen wat je allemaal doet 😀 Dat walviskaartje is ook echt zo cute en hou van je Pinterestwaardige potten! Je hebt nou twee grote potten zie ik, leuk. Deze maand heb ik ook een hele hoop gedaan en natuurlijk staat er weer een Lievelings online 😀

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:07

   Dankjewel Iris. Maar nu weet je wel hoe saai mijn leven is. Dat verpest de magie wel een beetje denk ik haha. Lief he dat walviskaartje? Ik vind hem ZO leuk! Ja alleen ik heb één spaghetti pot en die matcht niet met de rest, zo frustrerend haha. Ik ga meteen je Lievelings checken <3

 • Reply
  Benthe
  28 februari 2017 at 10:47

  Wat tof dat je een stage hebt gevonden die zo goed bij je eigen normen en waarden past! Ooh en ik zei toevallig vanochtend tegen mijn vriend dat ik ook mijn telefoon voortaan uit de slaapkamer wil houden en dus een wekker wil aanschaffen. Maar het lijkt me zo moeilijk!

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:09

   Dankjewel Benthe, ik ben ook heel blij met mijn stage! Wat toevallig dat jij precies hetzelfde wilde doen. Ik merk wel als ik zonder telefoon slaap, dat ik rustiger wakker wordt. Dus geen irritant deuntje van mijn telefoon en het felle lampje en meteen BAM meldingen. Maar aan de andere kant ga ik wel weer sneller uit mijn bed omdat ik het gevoel heb dat ik wat heb gemist. Dus het is wel dubbel. Eigenlijk moet ik gewoon altijd zonder telefoon slapen maar het is heel verleidelijk haha.

 • Reply
  Sandra
  28 februari 2017 at 11:51

  Wat een leuk maandoverzicht! Heel veel succes met je stage <3 – https://esseremoda.nl/dkny-tempted-eau-blush-acqua-colonia-white-peach-coriander/

 • Reply
  Lori (Mama's Jungle)
  28 februari 2017 at 12:02

  Hoihoi, (toch via groen leven & blogger even wezen neuzen, ja 😉 ) maar ik vind een maandoverzichtje altijd wel leuk hoor om even door heen te scrollen! Zeker als je het zo combineert met wat leestips. Heb ik weer wat nieuw leesvoer.

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:11

   Ah zo leuk Lori dat je even komt neuzen! Ik vind het ook altijd leuk om van anderen te lezen. Maar zoals je al ziet is mijn leven niet heel glamerous dus ik dacht: ik wacht even hoe het ontvangen wordt. Ik hoop dat je de leestips leuk vind 🙂

 • Reply
  Danique
  28 februari 2017 at 13:20

  Wat een leuk overzichtje! Ik moet ook een wekker gaan kopen haha, het is veel beter om je telefoon ’s avonds beneden te laten liggen. Vind ik wel erg moeilijk..

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:12

   Dankjewel Danique, leuk om te horen! Jaa ik vind het ook zo moeilijk. Gek is dat he? Terwijl ik weet dat ik veel lekkerder slaap en wakker wordt zonder telefoon.

 • Reply
  Cynthia
  28 februari 2017 at 13:58

  Ja leuk! En dan vooral veel foto’s en niet teveel tekst! 😉

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:19

   Haha oeps, dus ietsjes meer foto’s volgende keer?! Ik ga erop letten! 🙂

   • Reply
    Cynthia
    28 februari 2017 at 23:08

    Ja dat is erg leuk! Foto’s zeggen vaak al veel. Kus!

 • Reply
  Sara
  28 februari 2017 at 17:10

  Ohlala leuk maandoverzicht! Ik heb deze maand niets bijzonders gedaan buiten school(werk) en petsetting. Ohja kijk petsitting is wel speciaal want het was de eerste keer. Super tof!

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:22

   Dankjewel Sara! Mocht je nog tips hebben dan hoor ik het héél graag. Vind het wel heel spannend. Wat tof dat je petsitting hebt gedaan. Hoe was het?

   • Reply
    Sara
    2 maart 2017 at 12:17

    Het was heel erg leuk! Ben twee keer per dag geweest gedurende drie dagen. Telkens een half uur gewandeld. Ben echt blij, zo had ik ook mijn beweging!

 • Reply
  Sija
  28 februari 2017 at 17:28

  Super leuk artikel Claire! Je stage klinkt super leuk en interessant, echt tof dat je een plekje hebt gevonden wat zo goed bij je past 🙂 Geweldig dat je blog zo gegroeid is, helemaal terecht <3 Liefs, Sija

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:23

   Dankjewel Sija, wat plaats je toch altijd lieve comments. Ik word er helemaal blij van 🙂 Ik ben ook zo happy dat ik een vega(n) stageplek heb gevonden. Dat maakt het afstuderen toch een stuk leuker. Die laatste lootjes wegen toch het zwaarst.

 • Reply
  Lysanne
  28 februari 2017 at 19:58

  Wat een leuk overzicht! Vooral de smartphoneverslaving begrijp ik. Ik heb er ook last van. Help! Haha. En echt super tof dat je gaat afstuderen bij Viva las Vegas! Dat lijkt me erg leuk om te doen.

  Liefs!

  • Reply
   clairecodi
   28 februari 2017 at 21:27

   Dankjewel Lysann! Super leuk om te horen 🙂 Vreselijk he die smartphone. Het is aan de ene kant een geschenk maar aan de andere kant een vloek. Je bent er (on)bewust zoveel mee bezig.

 • Reply
  Maaike
  1 maart 2017 at 09:37

  Nu ben je natuurlijk wel het meest cruciale vergeten te vertellen: ben je ontsnapt uit de escape room?! Haha. Ik ben trouwens heel benieuwd naar je what I eat in a day, al dit eten ziet er superlekker uit. En ik vond het heel gezellig om je te ontmoeten vorige week! 🙂

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  1 maart 2017 at 10:09

  Ik ken je blog nog maar kort, maar volgens mij gaat ie knoeperhard!! Super om te lezen dat het zo goed gaat allemaal, je hebt leuke samenwerkingen en je wordt ook nog eens op een andere blog genoemd. En niet zo gek ook, je hebt een hartstikke leuke blog!

 • Reply
  Hailey
  1 maart 2017 at 13:48

  Super leuk, maand overzicht lieve Claire! Leuk dat je hier toch mee bent begonnen! Ik ga je overzichten met veel plezier lezen! En super bedankt voor het noemen van mijn artikel! Heel lief van je! <3!!

 • Reply
  Lisa
  1 maart 2017 at 15:23

  Jaaa, ik vind dit soort overzichten altijd leuk om te lezen! Lekker blijven doen :-). En wat leuk dat je zoveel lieve bloggers hebt ontmoet. Liefs x

 • Reply
  Irene
  2 maart 2017 at 07:30

  Jaaaa maandoverzichtjes zijn leuk! 😀 Ik kijk dat altijd super graag. Ik moet nog een beetje sleutelen aan mijn versie maar dat is net het fijne, dat je het gewoon op gelijk welk moment anders kan aanpakken 🙂 en gefeliciteerd met je vele bezoekers! Helemaal verdiend! ^^

 • Reply
  Merel
  2 maart 2017 at 07:44

  Leuk geworden je maandoverzicht! Ik had er een getypt, maar ik was toch niet tevreden. Ik twijfel nog enorm of ik het wat vind voor op mijn blog en hoe ik het ga invullen. En heel tof dat je blog zo goed gaat, het is je gegund! <3

 • Reply
  Jessie - Emmajohn
  6 maart 2017 at 08:59

  Wat superleuk dat je een stage gaat lopen bij Viva las Vegas! Ik ben benieuwd naar al je avonturen daar 😀

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.