7 In Groene Beauty

Review: Kat von D Tattoo Liner in Trooper

Kat von D Tattoo Liner in Trooper hoofdfoto

Vegan make-up is ontzettend lastig om te vinden. Gelukkig is Kat von D naast tattoo artist, ook vegan. Ik testte haar Kat von D Tattoo Liner in Trooper.

Ik ken Kat von D alleen van het programma LA Ink. En om eerlijk te zijn vond ik dat programma niet heel boeiend. Eigenlijk was ik haar totaal vergeten, totdat ik erachter kwam dat ze een eigen make-up lijn heeft. Volgens mij is bijna alles van haar  lijn helemaal vegan. In New York haalde ik haar Tattoo Liner. Alleen de eyeliner was al $14, dus dat was dan ook het enige (hallo, studentenbudget).

De Kat von D Tattoo Liner in Trooper schijnt een holy grail te zijn voor veel YouTubers en MUA’s. Nou, dan is het vast ook goed genoeg voor mij. Zelf gebruik ik altijd een eyeliner van Catrice (á 3 euro) dus ik was benieuwd of ik het verschil merkte.

Kat von D Tattoo Liner in Trooper
Het design ziet er gaaf uit, de sterretjes zijn een knipoog naar de tattoo’s op Kat von D’s gezicht. De eyeliner heeft een grunge look en feel. Het ligt lekker in de hand en toegegeven: het ziet er mooier uit dan mijn eyeliner van Catrice.

Kat von D Tattoo Liner in Trooper close-up kwastje
De stift is net iets anders dan die van andere eyeliner. In plaats van een viltstift (hoi Catrice), zijn het allemaal kleine haartjes in de vorm van een punt.

Swatches

Kat von D Tattoo Liner in Trooper swatches
Voordat je de Kat von D Tattoo Liner in Trooper gebruikt moet je heel goed schudden. De eerste paar lijntjes waren bij mij dan ook ronduit sneu: er kwam bijna geen pigment vanaf. Met de punt zelf kan ik moeilijk een lijn zetten, je moet de eyeliner goed schuin houden. De eyeliner is wel waterproof, eenmaal erop krijg je het er lastig af.

Try-on

Kat von D Tattoo Liner in Trooper close-up resultaat
Mijn poging van een winged eyeliner. Ik heb rimpeltjes bij mijn oog waardoor het onwijs lastig is om een goeie lijn te trekken. Of erger: dan denk mijn eyeliner on fleek is en dan verdwijnt ‘ie in mijn rimpel. Ik ben wel een beetje teleurgesteld in Tattoo Liner. Ik heb een kwartier geschud (oke overdreven) maar er kwam met moeite een zwart lijntje uit. Ook vind ik het persoonlijk irritant dat je het kwastje mega schuin moet houden. Bij mij verdwijnt de lijn vrij snel in mijn ooghoeken, maar de rest blijft wel urenlang zitten.

Kat von D Tattoo Liner in Trooper close-up

Conclusie

De hype rondom de Kat von D Tattoo Liner in Trooper begrijp ik aan de ene kant wel. Persoonlijk vind ik hem niet zó geweldig, maar wel prima. Misschien heb ik mezelf een hele gekke manier van eyeliner aangeleerd waardoor het niet werkt. Een wing kan ik wel gemakkelijk maken. Ik vraag me ook af of ik de enige ben die er zo weinig pigment vanaf krijgt. Kortom: Ik zou deze niet zo snel opnieuw halen. Vooral niet voor het geld, ik ben net zo tevreden met mijn Catrice eyeliner!

De Kat von D Tattoo Liner in Trooper is online verkrijgbaar via Sephora.

Kende jij de Kat von D Tattoo Liner in Trooper? En wat is jouw ervaring? Let me know!

 

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Sara
  8 november 2016 at 15:28

  Oh dat is jammer als een product tegenslaat. Ikzelf heb nog geen eyeliner, maar ben wel op zoek. Deze zal het dus al niet worden. Ben benieuwd naar die van Urban Decay. Had toen een klein lijntje gezet op mijn hand in de winkel & die zat er zo stevig op, wel lastig als je hem verkeerd zet! 🙂

  -xo Sara

  • Reply
   clairecodi
   8 november 2016 at 22:12

   Oeh die van Urban Decay klinkt goed! Als je een review hebt moet je het laten weten ?

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  8 november 2016 at 18:52

  Ik vind het er wel mooi uitzien! Heel mooi lijntje. Is die ook zo mooi met die van Catrice? Dan ga ik die halen namelijk, haha! X

  • Reply
   clairecodi
   8 november 2016 at 22:13

   Dankjewel! Die van Catrice is wel een stuk natter en iets minder precies. Maar ik breng elke dag bijna eyeliner aan dus ik weet ongeveer hoe het moet haha.

 • Reply
  Naomi
  10 november 2016 at 15:41

  Wat jammer 🙁 ik ging het echt is proberen maar nu ben ik er toch niet meer zo zeker van! Ik heb er nu ééntje van Tarte en ja dat is echt zonder overdrijven de beste eyeliner ooit! Maar, nadelig, enkel te koop in Sephora in de VS en online lukt het ook wel maar de kosten die erbij komen, maken het opeens een super dure eyeliner dus net zoals Sara ga ik ook die van Urban Decay binnenkort aanschaffen!

 • Reply
  Lisa | Dutchbloggeronthemove
  20 november 2016 at 16:19

  Ik gebruik de liner van Maybelline en ik heb onlangs een review geschreven over de eyeliner van Artdeco. Misschien is dit wel een aanrader voor je? Daar was ik echt super tevreden over. Die hoef je niet schuin te houden en ik vond de pigmentatie echt super. Wel leuke review, ik wilde deze bestellen maar ik wacht nog wel eventjes;)

  • Reply
   clairecodi
   21 november 2016 at 12:22

   Thanks! Alleen Artdeco is helaas niet vegan en ik wil wel graag een vegan eyeliner. Toch bedankt voor de tip 🙂

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.