76 In Maandoverzicht

Hoe gaat het met mij + win kaartjes voor VeggieWorld 2018

Hoe gaat het met mij

Na een blogpauze ben ik weer back on the blog. Dit keer met extra leuk nieuws, want ik mag 5x 2 kaartjes weggeven voor VeggieWorld 2018!

Ik moet eerlijk toegeven dat het bijna gek voelt om weer in het WordPress venster te typen. Mijn laatste blogbericht was geloof ik in oktober. Dat was een outfitpost met vegan Dr. Martens. Niet echt het meest persoonlijke, informatieve artikel dat je van me hebt gelezen. Ook niet echt een artikel waarvan je verwacht: oke, die stopt vier maanden met bloggen. Dat begrijp ik. Voor mij kwam het ook een beetje onverwachts. Vooral omdat ik eerder twee artikelen per week plaatste en het volledig in mijn systeem zat om overal mijn camera mee naar toe te slepen. Maar de afgelopen maanden had ik geen zin in bloggen.

Hoe gaat het nu écht met mij?

In het maandoverzicht van juli en augustus liet ik al een beetje vallen wat er aan de hand was. Ik was alleen zo optimistisch dat ik dacht: komt allemaal wel goed joh. Nou, dat viel een beetje tegen. Ondanks dat ik niet erg verlegen ben om mijn mening te uiten over cheaten als vega(n) of mega vet haar, komt dit voor mij toch wel iets te dichtbij. Er zijn de afgelopen maanden een hoop dingen gebeurt. Zo heb ik een kitten, een bril en een Pinterestwaardig botanisch behang. Maar ook klote dingen zoals dat ik nog steeds die verdomde afstudeeropdracht moet inleveren. Ik wil er verder niet over uitweiden. Maar weet dat ik ontzettende leuke en mooie dagen heb waar ik echt intens van geniet. En ook een paar stomme dagen waarbij het even niet lukt. En dat is ook oké. Anders wordt het ook zo saai.

Ga ik weer bloggen?

Nu ik wat meer energie heb en me beter voel, wil ik het bloggen weer langzaam oppakken. Het zal nog niet zo zijn dat ik heel gestructureerd twee artikelen per week plaats zoals voorheen. Ik heb nog geen idee hoe ik het ga doen. Toch ben ik héél blij dat ik dit besluit heb gemaakt. Ik heb er heel erg veel zin in om weer aan de slag te gaan. Dus dat eigenlijk.

Veggieworld 2018

VeggieWorld 2018 in Utrecht

VeggieWorld is de grootste 100% plantaardige beurs van Nederland. Het event wordt georganiseerd door ProVeg (voorheen Viva Las Vega’s). Op de beurs kan je je volstoppen met vegan food van onder andere Charly’s All Is Fair, Heavenly Cupcakes en The Dutch Weed Burger. Daarnaast zijn er ook een aantal stands met duurzame fashion (zoals Wolf & Storm) en dierproefvrije make-up (zoals Skinfoods). Ook kan je gratis deelnemen aan kookdemo’s en yogaworkshops! Het volledige programma vind je hier.

Don’t worry: Of je nou af en toe vlees eet of een hardcore vegan bent, iedereen is welkom op VeggieWorld.

Benieuwd hoe VeggieWorld in 2017 was? Check even mijn maandoverzicht van maart!

Waar, hoelaat en wat kost dat?

Adres
Jaarbeursplein, 3521 Utrecht, Nederland

Openingstijden
Zaterdag 10 maart 2018 | 10:00 – 18:00
Zondag 11 maart 2018 | 10:00 – 18:00

Prijzen
Volwassenen: € 10,-
Studenten, mensen in een rolstoel, 65+ & ProVeg- & VEBU-leden: € 8,-
Kinderen tot 14 jaar gratis (met begeleiding van een volwassene)

Win kaarten voor VeggieWorld 2018

Van ProVeg mag ik 5x 2 kaarten weggeven voor VeggieWorld! Dat bekent dat jij iemand mag meenemen naar dit toffe evenement.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Laat een comment achter waarin je vertelt wie je mee zou nemen en waarom!

De winactie loopt tot dinsdag 6 maart. De winnaars ontvangen een e-mail. Vul dus een geldig e-mailadres in bij de comments.

Zo dat was weer een hele lap tekst na een blogbreak. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt dat ik weer terug ben! Laat het even weten in de comments. Ook wens ik alle deelnemers veel succes met de winactie.

Foto is obviously niet van vandaag. Gemaakt door lieve Iris Zaagman

You Might Also Like

76 Comments

 • Reply
  Jenn
  1 maart 2018 at 10:18

  Leuk om weer iets van je te lezen hier! Ik had graag een keer naar Veggieworld willen gaan maar helaas kan ik beide dagen niet. Misschien de volgende keer!

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:12

   Wat lief Jenn, dankjewel! Wat jammer dat je niet kan, ik ga er een verslagje van maken dus hopelijk doe je alsnog wat inspiratie op! 😀

 • Reply
  Iris
  1 maart 2018 at 10:51

  Zo fijn dat je weer een blogpost online hebt staan <3 Lekker op je eigen manier verder gaan! Succes nog met de laatste loodjes van afstuderen, je kan het!

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:15

   Yay dankjewel Iris voor al je support (ook op Twitter) vind het zo lief!

 • Reply
  Linda - Zaailingen
  1 maart 2018 at 10:59

  Welkom terug! Goed dat je de tijd genomen hebt voor jezelf en hopelijk blijf je dat nu ook lekker doen. Bloggen moet wel leuk blijven hoor. En soms moet je gewoon even taartjes eten zonder dat het op de foto moet 😉

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:15

   Dankjewel Linda! Ja even een blogpauze kan soms héérlijk zijn. Gewoon normaal eten, niet nadenken over Instagram en lekker rustig aandoen. Maar ik heb het enorm gemist hoor! 🙂

 • Reply
  Sija
  1 maart 2018 at 11:00

  Wat fijn om te lezen dat je weer zin hebt in het bloggen! Je kunt namelijk zo leuk schrijven, ik lees je artikelen altijd met plezier 🙂 Veggieworld lijkt me leuk om eens naar toe te gaan! Ik zou mijn zus mee nemen, ze heeft nu twee weken vakantie dus het zou een perfecte timing zijn voor een leuk zussendagje <3 Succes met je afstudeeropdracht!!! Bijna freedom. 😀

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:18

   Ahhh dankjewel lieve Sija! Wat een onwijs mooi en fijn compliment. Wat leuk dat je een bezoekje wilt brengen aan VeggieWorld! Ik ga voor je duimen! 😀

 • Reply
  Esmé
  1 maart 2018 at 11:13

  Fijn om weer wat van je te horen! En wat betreft het afstuderen, herkenbaar. Laatste loodjes, you got this!

  Ik zou graag mijn moeder meenemen naar VeggieWorld. We wonen nu nog samen en ik vind het mooi om te zien dat zij een duurzaam leven steeds meer leert waarderen. Na de zomer ga ik het huis uit, en ik hoop dat zij bij VeggieWorld wat extra kennis en ervaring op kan doen. Voor als ik straks wat minder thuis ben!

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:19

   Dankjewel Esmé, wat lief om te horen! En wat leuk dat je je moeder wilt meenemen naar VeggieWorld. Ik ga voor je duimen! 😀

 • Reply
  Aneta
  1 maart 2018 at 11:30

  Welkom terug lieve Claire!! Goed dat weer terug bent. Grrr…dat afstuderen….het had verboden moeten worden.

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:20

   Dankjewel Aneta, wat lief! Haha ja vreselijk he. Het stomme is ook dat de gehele opleiding me super goed afging maar dat afstuderen… pfoe!

 • Reply
  Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh
  1 maart 2018 at 12:10

  Ik ben blij dat je weer terug bent. Ik heb je gemist lieve Claire! Liefs! X

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:20

   Wat lief Claire, dankjewel! Ben jij ook op VeggieWorld?! 🙂

   • Reply
    Claire Richardson - van Vrijberghe de Coningh
    2 maart 2018 at 11:38

    Yes! Ik ben op zondag 11 maart a.s. van 10:00 tot 14:00 uur te vinden bij de stand van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Kom je gezellig langs? Liefs!

    • Reply
     clairecodi
     3 maart 2018 at 17:02

     Leuk, ik heb besloten om ook op zondag te gaan dus ik kom zeker eventjes langs! 😀

 • Reply
  Sofie
  1 maart 2018 at 12:59

  Leuk om je terug te lezen 🙂 Veggieworld is voor mij te ver maar succes aan de rest!

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:21

   Aahh dankjewel Sofie, happy to be back! Achh ja dat is voor jou natuurlijk een enorm eind weg. Ik zag trouwens dat je zwanger bent! Een beetje laat maar: van harte gefeliciteerd! Echt super leuk en ik kijk uit naar je duurzame artikelen rondom je zwangerschap 🙂

 • Reply
  Sanne Verhoef
  1 maart 2018 at 13:12

  Goed dat je er weer bent, de eerste stap is gezet! Ik zou graag naar Veggieworld gaan met mn vriendin, zodat we onze voorraadkast weer kunnen aanvullen met lekkere dingen!

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:23

   Dankjewel voor je support Sanne, super lief! 🙂 Aahh wat leuk, ik ga voor je duimen!

 • Reply
  Desi
  1 maart 2018 at 13:57

  Wat fijn dat je weer terug bent lieve Claire! Ik heb je echt gemist haha, want ik vind je blogs altijd mega leuk om te lezen!

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:24

   Aaahhh Desi wat super mega lief! Dankjewel <3 Ik was bang dat niemand op me zat te wachten haha. Maar ben heel blij om weer terug te zijn. Zie ik jou ook op VeggieWorld? 🙂

 • Reply
  Lindsey
  1 maart 2018 at 14:17

  Wat leuk dat je weer terug bent! Succes met afstuderen 🙂 Ik zou graag met mijn zusje en blogpartner Romy naar VeggieWorld willen gaan. Kunnen we er gelijk een leuk verslag van maken voor de blog!

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:27

   Dankjewel Lindsey, wat lief! Wat leuk dat je je zusje mee wilt nemen naar VeggieWorld! Lijkt me inderdaad ook iets voor jullie blog. Ik ga voor jullie duimen 😀

 • Reply
  Boukje
  1 maart 2018 at 16:23

  Die *** opdrachten ook altijd… Zonde eigenlijk dat het je zo in de greep kan houden. Maar superfijn dat je weer een post online hebt gezet!! Het is altijd fijn om je posts te lezen. Ik hou wel van die eerlijkheid. Heb je tenminste wat aan!
  En VeggieWorld, superveel zin in! Ik was nooit van de Fairs/beurzen/etc. maar sinds ik “in het vegan wereldje ben beland” ga ik bijna alles af. De vibe die er hangt is gewoon zo heerlijk. Helaas zijn er maar weinig bekenden die dit met mij delen op het moment, maar het is superfijn dat mijn vriend mij hierin steunt. Hij is dan ook dé persoon die ik mee wil nemen. Gezellig samen een dagje uit!<3

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:31

   Dankjewel Boukje, wat lief! Ja afstudeeropdrachten zijn zó vervelend, maar hopelijk komt er snel een eind aan! Dan kan ik me weer lekker focussen op het bloggen. Wat fijn dat je mijn eerlijkheid zo waardeert! Oeeeh wat ontzettend leuk dat je sinds kort zo verdiept in het vegan wereldje. Ik heb in mijn omgeving ook niet zoveel mensen die de passie delen maar online zijn er zoveel leuke bloggers en vegan mensen. Heel leuk ook dat je vriend erin steunt, eet hij ook plantaardig? Ik duim voor je! 😀

   • Reply
    Boukje
    2 maart 2018 at 16:11

    Gaat vast helemaal goedkomen. Succes in ieder geval!
    Mijn vriend eet niet plantaardig. Ik wilde ‘helaas’ erachter zetten, maar ik wil ook graag dat hij die keuze voor zichzelf maakt. Want als hij er niet achter staat werkt het toch niet. Maar avondeten doet hij heel braaf mee, en zelfs toen ik doordeweeks weg was de fgelopen 2 maanden at hij best vaak plantaardig! Hij doet het wel grotendeels voor mij dan, maar hij zet zich er steeds meer voor in! Topper ^^

    • Reply
     clairecodi
     3 maart 2018 at 16:55

     Ben ik helemaal mee eens hoor Boukje! Je moet die keuze zelf maken anders sta je er niet achter en houd je het niet vol. Wat leuk dat hij wel met jou mee eet. Super lief van hem! 🙂 Als je nog een recept tipje hebt hoor ik het graag!

 • Reply
  Romy
  1 maart 2018 at 18:10

  Ik ben zo blij om weer een artikel van je te lezen ♥ Welkom terug, lieve Claire! Hopelijk kun je uit het bloggen ook een fijne afleiding en motivatie halen om toch met het afstuderen verder te gaan. Het gaat je uiteindelijk écht lukken. Je kunt het, hoe vervelend zo’n scriptie soms ook is! ♥

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:31

   Dankjewel lieve Romy voor alles <3 🙂

 • Reply
  Sanne
  1 maart 2018 at 19:34

  Ahhh lieve Claire, leuk je weer te zien <3 en wat van je te lezen!
  Take your time en doe vooral wat goed voelt met je blog, denk ik :).
  En dat van de scriptie herken ik 🙁 de studie was een makkie, maar die scriptie.. blegh. Hopelijk kan je daar snel echt een einde aan breien zodat je doorkan met leukere dingen.
  Je kitten is echt een cutiepie!
  En ik vind het zo cool dat je kaartjes weggeeft!
  Ik wil met Anne-Fleur (florainthegarden.nl) naar VeggieWorld, en jou misschien ook wel tegenkomen! Dus ik doe super graag mee met je winactie :).
  ♥ liefs

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:32

   Aahh dankjewel lieve Sanne! Ik ben zo blij weer te bloggen. Ja scripties zijn zo stom he, ik hoop dat het snel klaar is. Wat leuk dat je Anne-Fleur wilt meenemen! Ik duim voor je 😀

   • Reply
    Sanne
    2 maart 2018 at 11:39

    Ah dat is lieeeef!
    & ja inderdaad, ik vind de scriptie ook stom! Ik had er echt zin in in het begin, maar nu.. haha. ik hoop het ook voor ons dat het snel klaar is!
    Liefs

    • Reply
     clairecodi
     3 maart 2018 at 17:03

     Haha ja ik herken het hoor! Heeeeel veel succes <3

 • Reply
  Amke
  1 maart 2018 at 20:41

  Welcome back! En lekker op je eigen tempo is helemaal prima toch? Veel belangrijker dat je plezier aan het bloggen beleeft! Hoop dat je steeds een stukje lekkerder in je vel gaat zitten. Take care! ?

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:32

   Dankjewel Amke, super lief! 🙂 Ja plezier in bloggen is echt het allerbelangrijkste anders houd je het niet vol.

 • Reply
  Karlijn
  1 maart 2018 at 21:10

  Fijn om weer wat van je te lezen! Bloggen moet inderdaad niet alleen als een verplichting voelen, het moet ook wel leuk zijn om te doen. En oeh, kaartjes voor veggieworld, lijkt me heel leuk! Ik zou graag met mijn zusje er heen gaan, omdat we allebei erg bezig zijn met veganistisch eten en ze het altijd vind om nieuwe recepten en dingen te proberen 🙂

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:34

   Dankjewel Karlijn, super lief om te horen! Wat tof dat je je zusje zou willen meenemen naar VeggieWorld! Ik ga voor je duimen 😀

 • Reply
  Mariëlle
  2 maart 2018 at 09:51

  Pas op jezelf hoor lieverd! Ik weet hoe kut zo’n opdracht is 🙁 Ik dacht zelf echt véél te moeilijk en maakte het mezelf daar ook véél te moeilijk, maak jezelf vooral niet gek! Ik kan helaas niet de 10e of 11e, maar super leuk dat je kaartjes weggeeft!

  • Reply
   clairecodi
   2 maart 2018 at 11:35

   Ohhh zo herkenbaar Mariëlle! In je hoofd maak je het vaak veel moeilijker dan dat het daadwerkelijk is. Ik probeer het nu ook zo simpel mogelijk te hebben (stiekem ga ik gewoon voor een voldoende ipv een mega hoog cijfer). Jammer dat ik je niet ga zien op VeggieWorld maar hopelijk kan ik je snel in het echt ontmoeten <3

   • Reply
    Mariëlle
    2 maart 2018 at 11:38

    That’s the spirit girl! 🙂 Het gaat er om dat je het afrond en de rest doet er dan helemaal niet meer toe! En super jammer ja, misschien moeten we gewoon eens wat plannen als je weer wat meer rust hebt!

 • Reply
  Jessica J.
  2 maart 2018 at 13:02

  Ik ben blij terug een artikel van je te lezen! Blij dat je terug bent! 🙂
  VeggieWorld lijkt me ontzettend leuk en leerrijk, alleen is het nogal ver vanuit Antwerpen. Misschien volgend jaar!

  • Reply
   clairecodi
   3 maart 2018 at 16:56

   Wat lief Jessica, dankjewel! Ohhh ik kan me voorstellen dat het wat te ver is vanuit Antwerpen. Ik hoop je wel een keertje in het echt te ontmoeten, lijkt me super leuk 🙂

 • Reply
  chantal
  2 maart 2018 at 13:11

  Welcome back!
  Ik zou mijn 14 jarige broertje meenemen naar Veggieworld! Ik kook graag maar sinds ik vega eet kan hij mijn kookkunsten nóg minder waarderen helaas. Tijd dat hij kennis maakt met hoe lekker vega en vegan gerechten kunnen zijn!
  Nog heel veel succes met je afstuderen, nog even de tanden op elkaar 😉

  • Reply
   clairecodi
   3 maart 2018 at 16:58

   Dankjewel Chantal! Haha wat jammer dat hij je vega gerechten tot nu toe niet zo waardeert. Ik hoop dat je op VeggieWorld veel leuke nieuwe gerechten ontdekt <3

 • Reply
  Daenelia
  2 maart 2018 at 15:14

  Het moet in de lucht hangen, want ik ben ook weer met bloggen begonnen (en werk aan die afstudeeropdracht. Ik heb dat zelf tig jaar geleden laten liggen en het is toch zonde om het niet af te maken. Toch?).
  Ik doe nooit mee aan winacties. En eerlijk gezegd denk ik dat ik voor dit evenement toch wel zelf kaartjes zou kopen. Mijn gozer gaat namelijk graag naar Utrecht, en de Jaarbeurs. Dus ik zou samen met hem gaan. We zien wel.

  • Reply
   clairecodi
   3 maart 2018 at 16:59

   He wat toevallig Daenelia dat je precies in hetzelfde schuitje zit! Ik wilde pas bloggen als ik mijn afstudeeropdracht had ingeleverd maar word er zo blij van dat ik het zonde vind om het niet meteen te doen! Ik hoop dat bloggen jou ook weer bevalt. Ik wens je heel veel succes met je afstuderen. Misschien zie ik je nog wel op VeggieWorld! 🙂

 • Reply
  Anna
  2 maart 2018 at 16:10

  Wat fijn dat je weer gaat bloggen, yay! Ik kijk heel erg uit naar je artikelen (dat zeg ik niet om je onder druk te zetten hoor, haha, ik bedoel het goed :p). Vorig jaar was ik ook op de Veggie beurs, dat was zo leuk en interessant. Je gaat zeker weten iemand heel blij maken met de tickets. Helaas kan ik dit jaar niet op die datum!

  • Reply
   clairecodi
   3 maart 2018 at 17:00

   Aaahh dit vind ik ZO LIEF Anna! Dankjewel! Maakt mijn hele dag weer goed 🙂 Wat jammer dat je dit jaar niet aanwezig kan zijn op VeggieWorld. Hopelijk op een volgend evenement wel? Lijkt me leuk om je te ontmoeten 🙂

 • Reply
  Demi
  2 maart 2018 at 16:48

  Hallo! Ik zou graag met mijn 15 jarige zusje naar Veggieworld gaan. We zijn nu beide ongeveer 4 jaar vegan, ik ben super trots op haar. Op de beurs kunnen we weer lekker inkopen doen en lezingen volgen voor haar spreekbeurt. ?

  • Reply
   clairecodi
   3 maart 2018 at 17:01

   Ahh wat leuk dat je je zusje wilt meenemen naar VeggieWorld! Ik ga voor je duimen! 😀

 • Reply
  Denise Watzema
  2 maart 2018 at 23:05

  Ik eet vaak dingen waar mijn darmen niet tegen kunnen en dan heb ik weer buikpijn. Deze beurs lijkt me fijn om eten te vinden wat bij mij past.

  • Reply
   clairecodi
   3 maart 2018 at 17:01

   Ahh wat vervelend Denise dat je vaak last van je buik hebt! Weet je toevallig waar het aan ligt of dat niet? Ik ga voor je duimen met de winactie 🙂

 • Reply
  Sarita
  3 maart 2018 at 11:27

  Leuk dat je weer terug bent! Succes met bloggen!
  Ik win graag kaartjes voor de VeggieWorld! Ik neem dan ook een groep mensen mee om te ervaren hoe leuk & interessant het is. En zoveel lekkers om van te genieten. ??

  • Reply
   clairecodi
   3 maart 2018 at 17:02

   Dankjewel Sarita, wat super lief! Wat tof dat je een groep mensen wilt meenemen naar VeggieWorld! Ik ga voor je duimen 🙂

   • Reply
    Sarita
    4 maart 2018 at 10:28

    Dank je wel! ??

 • Reply
  Djuli
  5 maart 2018 at 11:57

  Super leuk dat je weer gaat bloggen!

  • Reply
   Claire
   6 maart 2018 at 10:55

   Dankjewel lieve Djuli, ik heb het ook zo gemist! 😀

 • Reply
  Aafke
  5 maart 2018 at 12:41

  Begrijpelijk hoor dat je even een pauze van het bloggen hebt genomen. Soms moet je gewoon even om jezelf denken 😉 En dan maakt het niet uit wat anderen daar van vinden. Ik hoop dat het je lukt om het weer wat op te pakken, maar denk erom dat je niet te gauw weer alles 100% wil hoor! Alles op je eigen tempo. Succes!

  Ook hartstikke leuk dat je kaartjes weggeeft voor VeggieWorld! Ik zou zelf graag mijn vriend meenemen omdat hij nu al een halfjaar vegan is en ik dat zó fijn vind! Het lijkt mij heel leuk om hem te verrassen met een gezellige dag naar Utrecht vol vegan lekkers 😀

  • Reply
   clairecodi
   6 maart 2018 at 11:02

   Dankjewel Aafke, wat lief! Haha ik heb inderdaad wel de neiging om meteen op 100% te gaan maar heb met mezelf afgesproken dat ik maximaal 1x per week een blog mag schrijven. Wat leuk dat je je vriend zou willen meenemen, ik weet zeker dat hij het daar leuk vind!

   • Reply
    Aafke
    6 maart 2018 at 22:42

    Dat lijkt me een goede afspraak, top van je!

 • Reply
  Chris
  5 maart 2018 at 16:02

  De Margriet show wordt één grote flop!

 • Reply
  Christine
  5 maart 2018 at 19:08

  Lees dat dit na lange tijd weer je eerste blog is, maar eerlijk gezegd kende ik je nog niet. Je hebt een leuke schrijfstijl en de onderwerpen spreken mij aan. Eigenlijk ben ik nog geen vegan, maar probeer wel steeds meer zo te eten en te leven… hopelijk krijg ik nog meer inspiratie door die gratis kaarten voor VeggieWorld 2018 die jij gaat verloten waar ik heel graag heen wil met mijn moeder. Tijdens het duimen hiervoor ga ik eens rustig jouw blog verder lezen!

  • Reply
   clairecodi
   6 maart 2018 at 11:02

   Ah wat leuk Christine dat je mijn blog bezoekt! Wat leuk dat je interesse hebt in VeggieWorld. Ik wens je veel succes 🙂

 • Reply
  Ax
  6 maart 2018 at 05:42

  Welcome back! Wat tof dat je ook meteen kaartjes voor Veggieworld weg geeft! Ik zou heel graag met een collega willen gaan. Wij proberen ons kantoor groener te maken (denk aan vegan lunch, beter recyclen etc) en hopen op de beurs nog meer inspiratie en goede ideeën op te doen. De Dutch Weed Burger stond al tijden op het menu. Can’t wait to try it! Hopelijk zien we je daar 🙂

  • Reply
   clairecodi
   6 maart 2018 at 11:03

   Dankjewel Ax! Wat tof dat je je collega mee wilt nemen naar VeggieWorld. De Dutch Weed Burger moet je zeker eens proberen, een echte aanrader! 🙂 Veel succes

 • Reply
  Kitty
  6 maart 2018 at 08:12

  Heeeel graag zodat ik mijn omni man mee kan nemen in de hoop dat hij ook geinspireerd raakt

  • Reply
   clairecodi
   6 maart 2018 at 11:03

   Wat leuk Kitty! Ik ga voor je duimen 🙂

 • Reply
  Romy
  6 maart 2018 at 08:52

  Hoi hoi!
  Ik ben Romy, 18 jaar en eet sinds een tijdje 100% vegan. Ik vind het belangrijk voor mijn gezondheid, de dieren natuurlijk, maar ook het milleu! Ik ben vaak bezig met nieuwe vegan receptjes uit proberen, zoals vegan kaassaus die ik gister avond maakte! Maar af en toe kom ik wat inspiratie te kort met vegan eten, terwijl ik van vele hoor dat er juist super veel lekkere vegan gerechten zijn. Ik zou het leuk vinden om de tickets te winnen, dan neem ik mijn moeder mee en kan ik haar laten zien dat er veel vegan gerechten zijn (mijn moeder vind het soms lastig dat ik vegan men met bv het avond eten) en dan krijg ik zelf waarschijnlijk ook weer nieuwe ideeen! I cross my fingers ??!!! ????

  • Reply
   clairecodi
   6 maart 2018 at 11:04

   Hee Romy! Wat ontzettend tof dat je zo bezig bent met veganistisch eten. Ik zou willen dat ik op jouw leeftijd er al zo mee bezig was haha. Ik wens je heel veel succes met de winactie 🙂

 • Reply
  Manouk
  6 maart 2018 at 10:02

  Ik zou mijn vriend meenemen! Wij zijn steeds meer bezig met vegetarisch eten, zo hebben we sowieso vega-woensdag (dus de hele dag vega) en proberen we het in de avondmaaltijd eigenlijk heel regelmatig te doen. En deze week de hele week natuurlijk! Ik ben heel benieuwd, deze beurs lijkt me superinspirerend 🙂

  • Reply
   clairecodi
   6 maart 2018 at 11:05

   Wat leuk Manouk dat je een vega woensdag hebt geïntroduceerd! Hoe bevalt dat? 🙂 Ik ga voor je duimen met de winactie.

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  6 maart 2018 at 11:11

  Waaaahhh wat leuk, je bent terug!! Fijn dat je weer wat energie hebt gevonden en ook heel erg goed dat je gwn ff niet hebt geblogd omdat je er geen zin in had. Zo hoort het te zijn 🙂 Ik sla dit jaar veggieworld even over, genoeg andere dingen dit weekend haha.

 • Reply
  Beauty4skin
  7 maart 2018 at 22:09

  Wat leuk om je blog weer te kunnen lezen! Veel succes met je afstuderen en we blijven je volgen!

 • Reply
  Hesther Pison
  7 maart 2018 at 23:18

  Ik zou heel graag met mijn man samen naar veggieworld gaan…wij zijn sinds een half jaar vegan, en vooral van mijn man vind ik dat super knap; hij wordt dit jaar 70, en is reuze fanatiek met onze nieuwe life styl

 • Reply
  Janne
  30 maart 2018 at 10:19

  Fijn dat je terug bent!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.