Review Athletic Greens | Is het de hype waard?

Hoofdfoto athletic greens

Athletic Greens is een supplement dat ik nu al een tijdje gebruik. Sindsdien voel ik me een stuk energieker en fitter. Het leek me daarom leuk om hier iets meer over te vertellen.

Allereerst wil ik zeggen dat ik niet zozeer geloof in superfoods. Ik ben niet het type dat speciale voeding koopt, zoals tarwegras of chiazaad. Naar mijn idee kan je genoeg vitamines en mineralen halen uit groenten en fruit. Natuurlijk kan het een aanvulling zijn op je voeding. Zo schep ik altijd lijnzaad en hennepzaad door mijn havermout (onder andere vanwege omega 3) en neem ik een multivitamine.  Ik vind het belangrijker (en goedkoper) om gewoon gezond te eten. Maar ik geef toe dat het niet altijd makkelijk is om heel gevarieerd te eten. Ik eet zelf ook niet dagelijks fruit. Dan kan een supplement wel heel handig zijn om toch alles binnen te krijgen.

athletic greens

Over Athletic Greens

Een maand geleden kreeg ik de vraag of ik eens Athletic Greens vrijblijvend wilde proberen. Athletic Greens is kort gezegd een voedingssupplement. Net als een eiwitshake neem je één schepje en meng je dat met 250 ml water. Athletic Greens zou zorgen voor:

 • Ondersteuning van het zenuwstelsel en het immuunsysteem;
 • Ondersteuning bij spijsvertering, darmgezondheid en lever;
 • Efficiënte energieproductie en -opslag;
 • Helpt bij je hormoonbalans;
 • Gezond ouder te worden.

Redenen genoeg om het eens te proberen. Ik eet sinds de Vegan Challenge steeds meer plantaardig. Helaas voel ik me de laatste tijd een beetje lusteloos. Ik heb steeds minder energie om te gaan sporten of dingen te ondernemen. Ik weet niet hoe het komt. Het kan zijn doordat ik te weinig voedingsstoffen binnenkrijg, het grauwe winterse weer of de stress van feestdagen. Hoe dan ook, ik was erg benieuwd of zo’n boost aan vitamines mij zou helpen om me wat lekkerder in mijn vel te voelen.

Ingrediënten

Een shake bevat 75 vitamines, mineralen en whole food sourced ingrediënten waarvan de meeste organisch zijn. Een scoop bevat het aantal antioxidanten van 12 stukken fruit of groenten. Het is trouwens glutenvrij, lactosevrij en 100% vegan.

Ik neem dagelijks een multivitamine om de belangrijkste vitamines binnen te krijgen, waaronder:

 • Vitamine B12: voor een goede werking van het zenuwstelsel. Als vegetariër/veganist moet je dit eigenlijk wel nemen, gezien het alleen in dierlijke producten zit.
 • Vitamine C: zorgt voor de vorming van het bindweefsel, de opname van ijzer en is goed voor je weerstand.
 • Magnesium: voor botten en spieren en verhoogd de weerstand tegen spanning en stress.
 • Biotine: voor huid, haar en je zenuwstelsel.
 • IJzer: belangrijk voor de rode bloedcellen in je lichaam. Daarnaast is ijzer belangrijk om energie te produceren en voor je afweersysteem. Je vindt het meest in dierlijke producten.

Bijna alles vind ik terug op de ingrediëntenlijst, behalve ijzer. Dat vind ik persoonlijk wel jammer, gezien het zo moeilijk is om hier voldoende van binnen te krijgen als vegetariër. Een volledige lijst van alle ingrediënten vind je op hun website.

greens

Hoe bevalt Athletic Greens?

Sinds een maand gebruik ik Athletic Greens bijna dagelijks. Ik drink het als shake of voeg een schep toe aan mijn smoothie. In het begin vond ik het wel lastig om goed te mengen. Vaak bleven er kleine korreltjes achter in de fles die ik dan in één keer moest opdrinken. Maar ik maak het nu met een blender, dan gaat het mengen een stuk beter.

Ondanks zijn groene kleur, smaakt het vrij zoet. Ik ben zelf gewend aan de smaak en structuur van eiwitshakes en die proeven vaak chemisch gezoet, niet echt mijn ding. Athletic Greens smaakt minder romig (vooral waterig). Het smaakt een beetje naar gezonde ranja. Ik vind het persoonlijk wel fijn dat het geen overheersende smaak heeft, zo kan je het makkelijk mengen met smoothies. Ik maak Athletic Greens vaak ’s ochtends bij mijn ontbijt of ’s middags als ik een beetje inkak. Aan het begin was het even wennen om dagelijks een enorme groene shake naar binnen te werken, maar ik ben het nu wel gewend.

Na een paar dagen voelde ik me al wat energieker. Ik weet niet of dit echt door de shake komt of dat ik vooral denk dat het zo is, maar ik heb een stuk meer energie. Het lusteloze is er een beetje af en ik heb meer zin om naar buiten te gaan en te bewegen. Daarnaast heb ik minder last van moeheid na het eten en is mijn huid minder onrustig (lees: minder puistjes) dus dat is heel erg fijn.

Is Athletic Greens de hype waard?

Athletic Greens vind ik persoonlijk een fijn supplement. Het zit vol met goede ingrediënten en ik voel me daadwerkelijk energieker en fitter. Ik heb een stuk meer zin om te sporten en voel me geheel beter in mijn vel. Dit helpt ook goed voor mijn mentale gezondheid, omdat ik nu een stuk meer onderneem. Toch vind ik de prijs vrij hoog. Een zak van 360 gram, waarmee je een maand doet, kost zo’n $ 87 als je een abonnement neemt. Dit komt neer op $2,57 per shake. Natuurlijk kan je geen prijs plakken op je gezondheid, maar ik denk dat als je gevarieerd eet, je ook een heel eind komt. Mocht je het er wel voor over hebben, dan zou ik het zeker overwegen.

Mocht je geïnteresseerd zijn om Athletic Greens te proberen, dan kan je via deze link een pakketje bestellen. Je hebt het binnen 2 dagen in huis en je ontvangt er dan 20 travelpacks bij (ter waarde van $77). Mocht je het proberen, dan ben ik heel benieuwd wat je ervan vindt!

Gebruik jij supplementen? Let me know!

*Ik heb dit product opgestuurd gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 
Meer informatie over samenwerkingen? Lees mijn disclaimer

Related Posts

206 thoughts on “Review Athletic Greens | Is het de hype waard?

 1. I want to share a message that has been spreading all over the internet that concerns the times we are living in. Whether you believe in God or not, this is a must read message!

  We can see throughout time how we have been slowly conditioned to come to this point where we are on the verge of a cashless society. Would it surprise you to know that the Bible foretold of this event? Don’t believe me? This may be the most imporant message you will read in these times…please do not ignore this!

  This messsage reveals what the Mark of the Beast is, and the meaning behind counting a number people have been pondering for centuries, 666. This message also shares why Barack Obama is the Antichrist. This is truly a message from God!

  In the Revelation of Jesus Christ given to the apostle John, we read:

  “He (the false prophet who deceives many by his miracles) causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the beast, or the number of his name.

  Here is wisdom. Let him who has understanding calculate the number of the beast, for it is the number of a man: His number is 666” (Revelation 13:16-18 NKJV).

  Referring to the last generation, this could only be speaking of a cashless society. Why? Revelation 13:17 tells us that we cannot buy or sell unless we receive the mark of the beast. If physical money was still in use, we could buy or sell with one another without receiving the mark. This would contradict scripture that says we must have the mark to buy or sell. So, it deduces itself to this conclusion.

  These verses could not be referring to something spiritual as scripture references two physical locations (our right-hand or forehead) stating the mark will be on one “OR” the other. It once again deduces itself to this conclusion.

  Also, how could you determine who truly has a spiritual mark so that they may buy or sell? And, as you will read further in this article, to have the mark of the beast is the same to have the name of the beast, or the number of its name. You will begin to see even more clearly why this mark cannot be something purely spiritual.

  Here is where it really starts to come together. It is shocking how accurate the Bible is concerning the RFID microchip. These are notes from a man named Carl Sanders who worked with a team of engineers to help develop this microchip in the late 1960’s.

  “Carl Sanders sat in seventeen New World Order meetings with heads-of-state officials such as Henry Kissinger and Bob Gates of the C.I.A. to discuss plans on how to bring about a one-world system. The government commissioned Carl Sanders to design a microchip for identifying and controlling the peoples of the world—a microchip that could be inserted under the skin with a hypodermic needle (a quick, convenient method that would be gradually accepted by society).

  Carl Sanders, with a team of engineers behind him, with U.S. grant monies supplied by tax dollars, took on this project and designed a microchip that is powered by a lithium battery, rechargeable through the temperature changes in our skin. Without the knowledge of the Bible (Brother Sanders was not a Christian at the time), these engineers spent one-and-a-half-million dollars doing research on the best and most convenient place to have the microchip inserted.

  Guess what? These researchers found that the forehead and the back of the hand (the two places Revelation says the mark will go) are not just the most convenient places, but are also the only viable places for rapid, consistent temperature changes in the skin to recharge the lithium battery. The microchip is approximately seven millimeters in length, .75 millimeters in diameter, about the size of a grain of rice. It is capable of storing pages upon pages of information about you. All your general history, work history, crime record, health history, and financial data can be stored on this chip.

  Brother Sanders believes that this microchip, which he regretfully helped design, is the “mark” spoken about in Revelation 13:16-18. The original Greek word for “mark” is “charagma,” which means a “scratch or etching.” It is also interesting to note that the number 666 is actually a word in the original Greek. The word is “chi xi stigma,” with the last part, “stigma,” also meaning “to stick or prick.” Carl believes this refers to a hypodermic needle (see photo).

  Mr. Sanders asked a Boston Medical Center doctor what would happen if the lithium contained within the RFID microchip leaked into the body. The doctor responded that if the microchip broke inside a human body, the lithium would cause a severe and painful wound filled with pus. This is what the book of Revelation says:

  “And the first (angel) went, and poured out his vial on the earth; and there fell a noisome and grievous sore on the men which had the mark of the beast, and on them which worshipped his image” (Revelation 16:2).

  THE HIDDEN MEANING BEHIND THE NUMBER 666 REVEALED!

  What I first want to mention, before I share what the Holy Spirit has revealed to me concerning the number of the beast, is that God confirms in threes. We can see this throughout scripture:

  “For there are three that bear witness in heaven: the Father, the Word, and the Holy Spirit; and these three are one” (1 John 5:7 NKJV).

  “and that He was buried, and that He rose again the third day according to the Scriptures” (1 Corinthians 15:4 NKJV).

  “…Holy, holy, holy, Lord God Almighty, Who was and is and is to come!” (Revelation 4:8 NKJV).

  There are many more examples, but I thought I would just share three of them to make the point.

  Examining Revelation 13:16,17,18, the first group of three I would like to point out is that the mark of the beast is described in three separate verses, 16, 17 and 18.

  The next three I see is in verse 16, “He causes all…” is followed by three contrasting categories of people,

  1 – “both small and great,
  2 – rich and poor,
  3 – free and slave…”.

  Then unto verse 17, it opens with, “and that no one may buy or sell except one who has…”, followed by three explanations of what one must have to buy or sell,

  1 – “…the mark
  2 – or the name of the beast,
  3 – or the number of his name”.

  Now unto verse 18, we read “Let him who has understanding calculate…”, which is followed by,

  1 – “the number of the beast,
  2 – for it is the number of a man:
  3 – His number is 666”.

  The last three I see is the number “6” being used three times in a row. The reason I’m making this point about God confirming in three is because it is the key to unlocking how to calculate the number 666.

  Throughout the centuries there have been people trying to calculate numbers based on titles and names that come up to the number 666 to identify one person, the Antichrist; but from Revelation 13:18, I do not see where God is telling us to count up to 666, but rather to count the number of the beast. This number is identified as 666. So the verse is telling us to count the number 666.

  What does it mean to count? It means to add up. So how could we add up 666? Remember my previous point about God confirming in threes is key to unlocking the number 666. So logically, what would be the best way to count the number 666? To count it equally by using the rule of three based off the number.

  We cannot count it equally as 600+60+6, this would also bring us back to the start.

  We cannot count it as 600+600+600, or 60+60+60 because there are no zeroes in between or at the end of 666.

  The only logical option is 6+6+6=18.

  What is interesting is that the verse that reveals for us to count the number itself is verse 18 (there a total of 18 verses in Revelation Chapter 13).

  Another interesting point is the only two other combinations (making a total of three possible combinations) for placing a “+” symbol in between 666 are:

  66+6=72 and 6+66=72.

  Add both 72’s together and you get 144.

  Why the number 144 is worth our attention is because the verse following Revelation 13:18 is the first time in the Bible where the 144,000 are being described in detail:

  “Then I looked, and behold, a Lamb standing on Mount Zion, and with Him one hundred and forty-four thousand, having His Father’s name written on their foreheads…” (Revelation 14:1).

  Now if you add up all three numbers from counting 666 by moving the “+” symbol around, it would be 72+72+18=162. What is compelling about the number 162, is, if you divide 144,000 by 162, you get 888. The name of Jesus in Greek gematria adds up to 888. The New Testament was originally written in the Greek language. Revelation 14:1 not only mentions the 144,000, but also the Lamb who is Jesus.

  Now what is interesting about the number for Jesus, 888, is that if you apply the same formula that was used to count 666, you get 8+8+8=24. Why the number 24? Revelation chapter 4 tells us there are 24 elders seated around the throne of God. This is the same throne where Jesus sits.

  Now if you take:

  8+8+8=24

  8+88=96

  88+8=96

  you get 24+96+96=216.

  Take 144,000 divided by 216 and you get 666.

  Remember that this was the same exact formula we used to count the number 666 that ultimately brought forth the number 888.

  Here is a quick recap to demonstrate how this formula confirms itself as being the true way to count 666:

  1: 6+6+6=18 > 66+6=72 > 6+66=72 > 18+72+72=162

  2: 144,000 divided by 162=888

  3: 8+8+8=24 > 88+8=96 > 8+88=96 > 24+96+96=216

  4: 144,000 divided by 216=666

  1: 6+6+6=18 > 66+6=72…

  As you can see, it is perpetual. And remember that we consistently used a formula that worked in threes being the number that God uses for confirmation.

  Here is another mathematical confirmation: 144,000 divided by 6, divided by 6, divided by 6 (6,6,6) equals 666.

  So what could this mean? Well we know in this world we are identified by numbers in various forms. From our birth certificate to social security, as well as our drivers license; being identified based on a system of ruler ship. So it is possible that this RFID microchip will contain a new identification that has a total of 18 characters (6+6+6).

  “here the wisdom is, the one having the mind let him calculate the number of the wild beast, number for “of human” it is, and the number of it 666″ (Revelation 13:1, Greek Translation).

  The Greek word “anthrōpos” being used in verse 18 where it says “of human” is the Greek strongs concordance G444. The first two definitions of the word are “a human being, whether male or female”, and, “generically, to include all human individuals”. Could the number of the beast apply to all mankind?

  In the Greek (the New Testament was originally written in the Greek language), and other translations, you will notice the beast is described as an “it”, instead of “him”. The reason I’m making this point is because when a translation says “His number is 666”, this would imply a singular person, the Antichrist. But by saying “the number of it 666”, implies that it is of the beast system as a whole.

  We can know the number of the beast cannot be to identify products (like a new barcode) to buy or sell because scripture says we cannot buy or sell without the number of the beast. What am I getting at? There will be instances where you could buy something someone made themselves and it wouldn’t have a store branded identification on it. But for this number to be in our chips, that is where it must be to conclude ultimately that we cannot buy or sell without having the number of the beast. As previously mentioned in Revelation 13:18, the number of the beast (6+6+6=18) is a “human number”, definition “generically, to include all human individuals”.

  Truly a great division is taking place between good and evil—both spiritually and physically (riots, unrest, politics). If you take the current year 2020 and divide it by the number 666 (known for its satanic implications) you will get the number 30330. This number 30330 happens to be the number used to vote for Joe Biden and Kamala Harris. Freaky? And one thing is certain, 2020 is truly being divided by Satan. He is the master deceiver and spreader of chaos. Jesus calls him the father of lies.

  So I looked up this number 30330 concerning Joe Biden, and I found this information:

  If you send a text to that number (at that time), you would get a response asking to support Joe’s campaign to take down Donald Trump, with one part in caps saying “CHIP IN >>” pointing to a link to go and donate.

  “CHIP IN”? Obama has used this phrase in the past on his twitter and people believe it is a subliminal message to receive the mark of the beast, that is to say the implantable RFID microCHIP that will go IN our body.

  Go to: https://2ruth.org to see all the proof!

  Is your name written in the Lamb’s book of life? Jesus says that we must be born again to enter the kingdom of God in the Gospel of John chapter 3.

  “Then a third angel followed them, saying with a loud voice, “If anyone worships the beast and his image, and receives his mark on his forehead or on his hand, he himself shall also drink of the wine of the wrath of God, which is poured out full strength into the cup of His indignation. He shall be tormented with fire and brimstone in the presence of the holy angels and in the presence of the Lamb. And the smoke of their torment ascends forever and ever; and they have no rest day or night, who worship the beast and his image, and whoever receives the mark of his name” (Revelation 14:9-11).

  BARACK OBAMA IS THE ANTICHRIST:

  In the Islamic religion they have man called the Mahdi who is known as their messiah of whom they are waiting to take the stage. There are many testimonies from people online who believe this man will be Barack Obama who is to be the biblical Antichrist based off dreams they have received. I myself have had strange dreams about him like no other person. So much so that I decided to share this information.

  He came on stage claiming to be a Christian with no affiliation to the Muslim faith…

  “In our lives, Michelle and I have been strengthened by our Christian faith. But there have been times where my faith has been questioned — by people who don’t know me — or they’ve said that I adhere to a different religion, as if that were somehow a bad thing,” – Barack Obama

  …but was later revealed by his own family members that he indeed is a devout Muslim.

  So what’s in the name? The meaning of someones name can say a lot about a person. God throughout history has given names to people that have a specific meaning tied to their lives. How about the name Barack Obama? Let us take a look at what may be hiding beneath the surface…

  “And He (Jesus) said to them (His disciples), ‘I saw Satan fall like lightning from heaven'” (Luke 10:18).

  In the Hebrew language we can uncover the meaning behind the name Barack Obama.

  Barack, also transliterated as Baraq, in Hebrew is: lightning

  baraq – Biblical definition:

  From Strongs H1299; lightning; by analogy a gleam; concretely a flashing sword: – bright, glitter (-ing, sword), lightning. (Strongs Hebrew word H1300 baraq baw-rawk’)

  Barak ‘O’bamah, The use of bamah is used to refer to the “heights” of Heaven.

  bamah – Biblical definition:

  From an unused root (meaning to be high); an elevation: – height, high place, wave. (Strongs Hebrew word H1116 bamah baw-maw’)

  The day following the election of Barack Obama (11/04/08), the winning pick 3 lotto numbers in Illinois (Obama’s home state) for 11/5/08 were 666.

  Obama was a U.S. senator for Illinois, and his zip code was 60606.

  The names of both of Obama’s daughters are Malia and Natasha. If we were to write those names backwards we would get “ailam ahsatan”. Now if we remove the letters that spell “Alah” (Allah being the God of Islam), we get “I am Satan”. Coincidence? I don’t think so.

  These are just a few of many evidences why Barack Obama is the Antichrist. You can see many more in my article on the website above, as well as read about the dreams I’ve had concerning this man. I’m more than convinced that God has shown me that he is without a doubt the Antichrist, and we will see him rise to power in the not so dinstant future.

  Jesus stands alone among the other religions who say to rightly weigh the scales of good and evil, and to make sure you have done more good than bad in this life. Is this how we conduct ourselves justly in a court of law? Bearing the image of God, is this how we project this image into our reality?

  Our good works cannot save us. If we step before a judge, being guilty of a crime, the judge will not judge us by the good that we have done, but rather the crimes we have committed. If we as fallen humanity, created in God’s image, pose this type of justice, how much more a perfect, righteous, and Holy God?

  God has brought down His moral law’s through the 10 commandments given to Moses at Mt. Sinai. These laws were not given so we may be justified, rather that we may see the need for a savior. They are the mirror of God’s character of what He has put in each and every one of us, with our conscious bearing witness that we know that it is wrong to steal, lie, dishonor our parents, and so forth.

  We can try and follow the moral laws of the 10 commandments, but we will never catch up to them to be justified before a Holy God. That same word of the law given to Moses became flesh over 2000 years ago in the body of Jesus Christ. He came to be our justification by fulfilling the law, living a sinless perfect life that only God could fulfill; even bringing the law to it’s truest light by stating, “You have heard that it was said to those of old, ‘You shall not commit adultery.’ But I say to you that whoever looks at a woman to lust for her has already committed adultery with her in his heart” (Matthew 5:27-28).

  The gap between us and the law can never be reconciled by our own merit, but the arm of Jesus is stretched out by the grace and mercy of God. And if we are to grab on, through faith in Him, He will pull us up being the one to justify us. As in the court of law, if someone steps in and pays our fine, even though we are guilty, the judge can do what is legal and just and let us go free. That is what Jesus did almost 2000 years ago on the cross. It was a legal transaction being fulfilled in the spiritual realm by the shedding of His blood.

  Because God is Holy and just, the wrath that we deserve could not go unnoticed. Through the perfect righteousness and justice of God’s character, it must be dealt with, it must be quenched, it must be satisfied.

  For God takes no pleasure in the death of the wicked (Ezekiel 18:23). This is why in Isaiah chapter 53, where it speaks of the coming Messiah and His soul being a sacrifice for our sins, why it says it pleased God to crush His only begotten Son.

  This is because the wrath that we deserve was justified by being poured out upon His Son. If that wrath was poured out on us, we would all die and go to hell. God created a way of escape by pouring it out on His Son whose soul could not be left in Hades, but was raised to life on the third day and seated at the right hand of God in power.

  So now when we put on the Lord Jesus Christ (Romans 13:14), God no longer sees the person who deserves His wrath, but rather the glorious image of His perfect Son dwelling in us, justifying us as if we received the wrath we deserve, making a way of escape from the curse of death.

  Now what we must do is repent and put our trust and faith in the savior, confessing and forsaking our sins. This is not just a head knowledge of believing in Jesus, but rather receiving His words, taking them to heart, so that we may truly be transformed into the image of God. Where we no longer live to practice sin, but rather turn from our sins and practice righteousness through faith in Him.

  Jesus answered, “Most assuredly, I say to you, unless one is born of water and the Spirit, he cannot enter the kingdom of God. That which is born of the flesh is flesh, and that which is born of the Spirit is spirit. Do not marvel that I said to you, ‘You must be born again'” (John 3:5-7).

  Come before the Lord with a contrite spirit, humble yourself, ask Him for His forgiveness, to receive the free gift of His salvation, to receive His Holy Spirit, so that you may be transformed into a new creature, into a child of the living God.

  There is a reason why the words of Jesus have been translated in to over 2000 languages, and nothing comes remotely close (the Quran just over 100), because there is a God in heaven who desires to have a relationship with you, to know Him through His word, as that is how we personally get to know anybody. There is a reason why it is the year 2021, because Jesus came to earth just over 2000 years ago fulfilling major prophecy causing a divide in our timeline.

  Jesus loves you! Seek Him while He may be found! We must repent and turn from practicing sin…for if we are not following Jesus, we are following the devil. There is no neatural ground. We are either living in the lie, or the truth. God bless you!

 2. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts.
  In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 3. Excellent post. I was checking constantly this weblog and I’m impressed!
  Very useful information specially the final section 🙂 I
  care for such information a lot. I used to be seeking this certain info for a long time.
  Thanks and good luck.

 4. Thanks for every other fantastic post. Where else could anyone get
  that type of info in such an ideal manner of writing?
  I have a presentation subsequent week, and I am on the search for such info.

 5. It’s truly a great and helpful piece of information. I am satisfied that you just shared this useful info with us.

  Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 6. I want to start website very soon but I need to know certain costs. What factors did you have to pay for when you started up our website?. . How much was a website designer?. How much was your domain name?. What is your monthly rent for the domain name?. How much do you pay to servers per month?. How much does it cost you now?. Any additional fees?. . I’d love to hear all different answers and please give any advice if you can. 10 Points best answer!.

 7. I appreciate, lead to I discovered just what I was looking for.
  You’ve ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day.
  Bye

 8. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or
  did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and
  would like to find out where u got this from. appreciate it

 9. Needed to write you this tiny observation just to thank you so much the moment again for those superb things you’ve contributed on this page. This has been quite particularly open-handed with people like you to convey openly what exactly most people could possibly have marketed for an e book in order to make some money for themselves, even more so considering the fact that you might well have done it if you decided. Those creative ideas likewise worked to be the easy way to understand that the rest have a similar keenness just like my very own to grasp significantly more with respect to this condition. I’m sure there are thousands of more pleasant times in the future for folks who scan through your blog.

 10. You actually make it appear really easy with your presentation however I to find this topic to be really one thing that I feel I would never understand. It seems too complicated and very vast for me. I am looking forward to your subsequent post, I?¦ll try to get the hang of it!

 11. hi!,I really like your writing so much! percentage we be in contact extra approximately your article on AOL? I require a specialist in this area to solve my problem. Maybe that is you! Taking a look ahead to see you.

 12. I like the valuable information you supply to your articles. I will bookmark your weblog and test again right here regularly. I’m somewhat sure I will learn many new stuff proper right here! Best of luck for the next!

 13. I’m curious to find out what blog system you are using? I’m having some small security problems with my latest website and I’d like to find something more secure. Do you have any recommendations?

 14. Good post. I study one thing more difficult on totally different blogs everyday. It can at all times be stimulating to learn content material from other writers and practice a little bit something from their store. I’d prefer to make use of some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll offer you a link in your internet blog. Thanks for sharing.

 15. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 16. Hey there, You’ve done a fantastic job. I’ll certainly digg it and in my opinion suggest to my friends. I am confident they’ll be benefited from this site.

 17. Good day! I just would like to give an enormous thumbs up for the nice data you’ve got right here on this post. I will probably be coming back to your weblog for more soon.

 18. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this outstanding blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this website with my Facebook group. Chat soon!

 19. I have not checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 20. It’s hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

 21. You could certainly see your enthusiasm within the paintings you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. All the time go after your heart. “Everyone has his day and some days last longer than others.” by Sir Winston Leonard Spenser Churchill.

 22. It’s perfect time to make some plans for the long run and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to counsel you few interesting things or suggestions. Perhaps you could write subsequent articles referring to this article. I desire to learn more things about it!

 23. Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over time.

 24. It’s really a nice and helpful piece of info. I’m glad that you shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 25. hey there and thank you for your info – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise some technical issues using this site, as I experienced to reload the website many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective interesting content. Make sure you update this again very soon..

 26. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 27. My brother recommended I would possibly like this web site. He used to be entirely right. This submit truly made my day. You can not consider simply how a lot time I had spent for this information! Thanks!

 28. Greetings! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when browsing from my iphone 4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share. With thanks!

 29. Hiya, I am really glad I’ve found this information. Today bloggers publish only about gossips and web and this is really irritating. A good site with interesting content, this is what I need. Thank you for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

 30. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Ie. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem fixed soon. Many thanks

 31. My brother suggested I might like this website. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 32. I want to get across my gratitude for your generosity supporting those people who must have help with in this topic. Your very own dedication to passing the message all through came to be wonderfully functional and has without exception empowered ladies much like me to reach their goals. The invaluable information entails so much a person like me and still more to my peers. Thank you; from everyone of us.

 33. You made some first rate factors there. I regarded on the web for the issue and found most people will go along with together with your website.

 34. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

 35. Just want to say your article is as astounding. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 36. whoah this weblog is wonderful i love studying your posts. Stay up the good work! You recognize, a lot of people are searching round for this information, you can help them greatly.

 37. Hi there would you mind letting me know which webhost you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a reasonable price? Kudos, I appreciate it!

 38. An interesting discussion is value comment. I feel that you need to write extra on this matter, it might not be a taboo topic however typically persons are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

 39. It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or tips. Perhaps you can write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

 40. I together with my friends were found to be looking through the good hints on your site and the sudden I had an awful feeling I never thanked the blog owner for those techniques. All the women ended up certainly joyful to study them and have now honestly been enjoying these things. We appreciate you indeed being really thoughtful and also for considering varieties of very good useful guides millions of individuals are really needing to be informed on. My honest regret for not expressing gratitude to you sooner.

 41. Good day! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points or suggestions? Many thanks

 42. I?¦ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site. Reading this info So i am happy to express that I’ve an incredibly excellent uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I most indubitably will make certain to don?¦t overlook this website and give it a glance on a relentless basis.

 43. Hi! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same topics? Thanks a lot!

 44. Howdy! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Cheers

 45. Good V I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 46. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

 47. I simply needed to thank you so much all over again. I’m not certain the things that I might have followed in the absence of the information revealed by you over that field. It had become a frustrating difficulty in my opinion, however , looking at the specialized mode you handled that took me to leap with delight. I am just grateful for this support as well as wish you really know what a powerful job your are getting into instructing most people through your blog post. More than likely you’ve never got to know all of us.

 48. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. Kudos

 49. I?¦ve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website. Reading this info So i am glad to exhibit that I’ve a very just right uncanny feeling I came upon just what I needed. I so much unquestionably will make certain to don?¦t forget this site and provides it a look on a constant basis.

 50. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Appreciate it!

 51. Good post. I be taught something more challenging on different blogs everyday. It can at all times be stimulating to read content material from other writers and observe slightly something from their store. I’d choose to use some with the content on my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link on your internet blog. Thanks for sharing.

 52. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 53. hello!,I love your writing very a lot! share we keep up a correspondence more about your article on AOL? I require an expert on this space to resolve my problem. Maybe that is you! Looking ahead to peer you.

 54. Thank you, I’ve recently been searching for information approximately this subject for a long time and yours is the best I’ve discovered so far. However, what concerning the bottom line? Are you positive in regards to the source?

 55. I am no longer positive where you are getting your info, but great topic. I must spend a while learning more or working out more. Thanks for great info I used to be in search of this info for my mission.

 56. Have you ever considered writing an e-book or guest authoring on other websites?
  I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would love to have you share some stories/information.
  I know my readers would enjoy your work. If you are even remotely
  interested, feel free to shoot me an e-mail.

 57. I’m really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A couple of my blog visitors have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any solutions to help fix this issue?

 58. The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my option to read, however I truly thought youd have one thing attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you happen to werent too busy in search of attention.

 59. hey there and thank you for your info – I’ve definitely picked up something new from right here. I did however expertise some technical points using this web site, since I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective exciting content. Ensure that you update this again very soon..

 60. Howdy! I just want to give a huge thumbs up for the great info you have got right here on this post. I shall be coming again to your weblog for more soon.

 61. You could certainly see your skills within the paintings you write. The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. All the time follow your heart. “There are only two industries that refer to their customers as users.” by Edward Tufte.

 62. Please let me know if you’re looking for a article author for your site. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Cheers!

 63. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thank you, I will try and check back more often. How frequently you update your web site?

 64. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100 positive. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Many thanks

 65. This is a very good tips especially to those new to blogosphere, brief and accurate information… Thanks for sharing this one. A must read article.

 66. I would like to express some thanks to this writer just for bailing me out of this type of difficulty. Right after scouting through the world wide web and obtaining ideas that were not productive, I figured my entire life was done. Being alive devoid of the answers to the difficulties you’ve fixed through your main article content is a critical case, as well as the kind which could have badly affected my entire career if I hadn’t discovered your site. Your personal expertise and kindness in taking care of a lot of things was priceless. I’m not sure what I would have done if I had not discovered such a point like this. It’s possible to at this time look ahead to my future. Thanks a lot very much for this skilled and effective help. I won’t hesitate to refer the website to anybody who will need guidelines about this area.

 67. naturally like your web site but you need to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to inform the reality however I will definitely come back again.

 68. Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 69. I simply couldn’t go away your website prior to suggesting that I really enjoyed the standard information an individual provide for your visitors? Is going to be again steadily to investigate cross-check new posts.

 70. This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

 71. Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

 72. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful information specifically the last part 🙂 I care for such information much. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and good luck.

 73. What i do not understood is actually how you’re not really much more well-liked than you might be now. You are very intelligent. You realize thus significantly relating to this subject, produced me personally consider it from numerous varied angles. Its like women and men aren’t fascinated unless it’s one thing to do with Lady gaga! Your own stuffs great. Always maintain it up!

 74. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site. Studying this information So i am happy to show that I’ve a very excellent uncanny feeling I discovered just what I needed. I most for sure will make certain to don’t omit this site and provides it a glance regularly.

 75. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

 76. Great post however I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. Thanks!

 77. My developer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on various websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it? Any help would be greatly appreciated!

 78. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful info specially the ultimate section 🙂 I take care of such info much. I used to be seeking this certain information for a long time. Thanks and good luck.

 79. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a
  number of websites for about a year and am anxious about
  switching to another platform. I have heard excellent things
  about blogengine.net. Is there a way I can transfer all
  my wordpress content into it? Any help would be really appreciated!

 80. Hey very cool blog!! Man .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also…I’m happy to find so many useful information here in the post, we need develop more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

Leave a Reply

Your email address will not be published.