Even bijkletsen + mijn favoriete ‘slechte’ kerstfilms

Kerst hoofdfoto

Ik klets een beetje over vorig jaar en deel ‘slechte’ kerstfilms die ik dit jaar heb gezien.

Het is volgens mij een hele tijd geleden dat ik een persoonlijk artikel schreef. Nou ja, misschien dat de weekoverzichten van de Vegan Challenge een kijkje gaven in mijn dagelijkse leven. Maar voor de rest waren het vooral reviews of recepten. Voor vandaag stond er ook een review klaar over een zero waste deodorant. Toch voelde dat niet helemaal goed om de een of andere reden. Ik wilde wel weer een persoonlijk artikel schrijven. Gewoon over hoe het gaat en wat mijn plannen zijn voor volgend jaar.

Instagram overzicht 2019
Als je wil: volg mij op Instagram @Clairecodi

Hoe vind je zelf dat het gaat?

Nou, eigenlijk gaat het wel goed. Dit jaar was heel rustig en heel druk tegelijk. Ik heb me veel gefocust op wat meer selfcare, waar absoluut niets mis mee is. Dat heb ik wel geleerd. Er gebeurden veel persoonlijke dingen die niet echt bestemd zijn om op het internet te slingeren. Maar misschien als je tussen de regels doorleest, dat je het een en ander hebt opgepakt. Toen ik net begon met bloggen deelde ik wel vrij veel persoonlijke informatie. Maar ik had daar nu niet zoveel behoefte aan. Ik vond het vooral leuk dat mijn blog me juist afleiding gaf. Even niet denken aan alles maar juist lekkere recepten maken, reviews schrijven en mooie foto’s schieten.

Als ik kijk naar mijn meest gelikete foto’s van 2019, ben ik zeer tevreden. Het geeft wel een goed overzicht van dit jaar. Je ziet een paar foto’s van mij en mijn vriendin, de horror reis naar Londen, mij glimlachend tussen de planten, lekker eten, mijn nieuwe tattoo en mijn self care journal. Ik ben eigenlijk nooit uit de kast gekomen op mijn blog. Ik vind dat zelf ook niet per se nodig, maar als je mij langer volgt dan snap ik dat het misschien verrassend is haha. Surprise!

Bloggen in 2020

Ik schrijf nu ongeveer één artikel per week. Niet erg veel als je kijkt naar de wat grotere blogs. Het leuke vind ik wel dat de meeste van mijn bezoekers gewoon zijn gebleven na mijn blogpauze. Dankjewel daarvoor! Volgend jaar wil ik ook gewoon blijven bloggen. Het wordt wel iets drukker, zo begin ik met een nieuwe baan en ga ik mogelijk verhuizen, dus er ontbreekt vast enige routine in mijn blogposts. Ik blog ook echt puur voor de lol en niet als fulltime job. Het is gewoon een leuke hobby. Ik ben wel van plan wat meer recepten te gaan delen, meer nuttige reviews te maken (dus niet meer over make-up zoals vroeger) en meer te focussen op beginnende vega(n)’s of groendoeners. Want ook al blog ik al vier jaar, ik heb het idee alsof ik ook nog een hoop moet leren. Dus ik blijf lekker bloggen, maar nu iets meer gericht met een doel denk ik. Mocht je nog ideeën of suggesties hebben, let me know!

Mijn favoriete kerstfilms van 2019

Mijn guilty pleasure zijn echt kerstfilms. Ze zijn vaak vrij slecht geacteerd en super cliché, maar daarom geniet ik er misschien zo van. Gezien het deze maand vrij rustig was, heb ik er aardig wat films gekeken. Ik zet mijn favorieten op een rijtje, zodat je inspiratie hebt voor de feestdagen. Je kan ze allemaal vinden op Netflix.

1. Klaus

Klaus is echt een hele mooie animatiefilm. Dit is oprecht een goede kerstfilm, dus geen foute. Ik heb een paar keer een traantje weggeveegd tijdens het kijken.

2. Christmas Inherintance

Een rijke vrouw uit de stad die naar een klein dorp gaat om een traditie van haar vader te volbrengen. Natuurlijk blijft ze veel langer dan ze had gepland en wordt ze verliefd.

3. The Knight Before Christmas

Deze film is zo slecht. Het gaat over een Middeleeuwse ridder die op magische wijze reist naar 2019 om zijn doel te vervullen. Ik moest steeds grinniken; de ridder in de film heet ‘Sir Cole’, maar het klinkt als ‘circle’. Alles aan de film klopt niet, maar op de een of andere manier bleef ik kijken.

4. The Holiday Calendar

Een romantische, zoetsappige film met één van mijn favoriete actrices van Vampire Diaries. Ik ga niets verklappen. Je moet hem gewoon kijken.

5. Christmas Wedding Planner

Een klunzig, onopvallend meisje die een kerstelijke bruiloft regelt, waarbij natuurlijk vanalles misgaat. Het einde vond ik een beetje vreemd en ongepast, maar goed het is een kerstfilm hé.

6. Holiday in the Wild

Kate brengt na haar mislukte huwelijk de kerstdagen door in een opvangcentrum voor olifanten. Een mooie, verrassende kerstfilm die heel anders is dan de rest in het rijtje (behalve dat de vrouw natuurlijk weer verliefd wordt, maar dat zijn spoilers).

Ik wil je bij deze bedanken voor het lezen van mijn blog. Alle reacties en ‘volgers’ op sociale media maken het bloggen nog leuker. Dus nogmaals: bedankt voor je steun. Ik ben heel benieuwd naar jouw plannen in december. Let me know!

Hoofdfoto via Pexels

 

Related Posts

200 thoughts on “Even bijkletsen + mijn favoriete ‘slechte’ kerstfilms

 1. I just could not leave your web site before suggesting that I extremely loved the usual information a person supply to your visitors? Is going to be again continuously to inspect new posts.

 2. You really make it seem really easy along with your presentation however I find this topic to be really one thing which I believe I’d by no means understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m having a look forward for your subsequent post, I will try to get the grasp of it!

 3. I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website 🙂

 4. Simply wish to say your article is as surprising. The clarity to your post is just great and that i could think you are a professional on this subject. Well together with your permission let me to clutch your RSS feed to stay up to date with forthcoming post. Thank you 1,000,000 and please keep up the gratifying work.

 5. I’m impressed, I must say. Actually rarely do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me inform you, you could have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is one thing that not enough people are speaking intelligently about. I’m very completely happy that I stumbled across this in my seek for something referring to this.

 6. This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

 7. you are actually a good webmaster. The website loading pace is amazing. It sort of feels that you’re doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you’ve performed a wonderful job in this matter!

 8. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 9. We absolutely love your blog and find most of your post’s to be exactly I’m looking for. can you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind writing a post or elaborating on some of the subjects you write in relation to here. Again, awesome blog!

 10. I believe this site has some rattling excellent information for everyone :D. “Time–our youth–it never really goes, does it It is all held in our minds.” by Helen Hoover Santmyer.

 11. Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam feedback? If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me insane so any support is very much appreciated.

 12. This web site is mostly a stroll-by means of for all the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and also you’ll undoubtedly uncover it.

 13. You could definitely see your skills within the work you write. The arena hopes for more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how they believe. All the time go after your heart.

 14. I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back in the future. All the best

 15. You actually make it seem so easy together with your presentation but I find this matter to be actually one thing which I believe I might by no means understand. It kind of feels too complicated and extremely large for me. I’m having a look forward to your subsequent put up, I¦ll try to get the hang of it!

 16. Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

 17. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 18. I discovered your weblog site on google and check a few of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I simply additional up your RSS feed to my MSN Information Reader. Looking for ahead to reading extra from you in a while!…

 19. Thanks for sharing superb informations. Your website is so cool. I am impressed by the details that you?¦ve on this blog. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What a great web site.

 20. Hiya! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when viewing from my iphone 4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this problem. If you have any suggestions, please share. With thanks!

 21. This design is spectacular! You most certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 22. Excellent web site. Plenty of useful info here. I’m sending it to some friends ans additionally sharing in delicious. And naturally, thanks to your effort!

 23. hello there and thank you on your information – I’ve definitely picked up something new from right here. I did on the other hand expertise a few technical issues the use of this web site, as I skilled to reload the website lots of times previous to I may just get it to load correctly. I had been considering in case your hosting is OK? Now not that I am complaining, but sluggish loading cases times will often impact your placement in google and could injury your quality rating if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective exciting content. Make sure you replace this once more soon..

 24. Greetings! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when viewing from my apple iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue. If you have any recommendations, please share. Cheers!

 25. Undeniably consider that that you said. Your favourite justification appeared to be on the web the simplest factor to remember of. I say to you, I certainly get irked while people think about concerns that they just don’t realize about. You managed to hit the nail upon the highest as neatly as defined out the entire thing with no need side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thank you

 26. A formidable share, I just given this onto a colleague who was doing a little bit analysis on this. And he in fact bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love studying extra on this topic. If possible, as you change into experience, would you mind updating your blog with more particulars? It is extremely useful for me. Huge thumb up for this blog put up!

 27. Good – I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

 28. Attractive component of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually loved account your blog posts. Any way I’ll be subscribing on your feeds or even I fulfillment you get admission to consistently quickly.

 29. Hi, Neat post. There’s a problem with your website in internet explorer, would check this… IE still is the market leader and a big portion of people will miss your wonderful writing because of this problem.

 30. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Many thanks!

 31. Great – I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

 32. Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, amazing blog!

 33. I’m really impressed along with your writing skills as smartly as with the format on your blog. Is this a paid topic or did you modify it your self? Anyway stay up the nice quality writing, it’s uncommon to peer a nice weblog like this one these days..

 34. Can I just say what a aid to find someone who really is aware of what theyre talking about on the internet. You positively know how you can convey a difficulty to mild and make it important. Extra folks have to learn this and understand this facet of the story. I cant believe youre no more standard because you definitely have the gift.

 35. Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and web and this is actually annoying. A good blog with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

 36. An fascinating discussion is price comment. I feel that you should write extra on this subject, it won’t be a taboo topic however generally persons are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

 37. I will immediately seize your rss feed as I can not find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Kindly let me recognise so that I could subscribe. Thanks.

 38. Have you ever considered writing an e-book or guest authoring on other sites? I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my viewers would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

 39. Heya i am for the first time here. I came across this board and I to find It truly helpful & it helped me out a lot. I’m hoping to give one thing back and help others such as you helped me.

 40. I was more than happy to seek out this net-site.I needed to thanks to your time for this glorious learn!! I definitely having fun with every little little bit of it and I’ve you bookmarked to take a look at new stuff you blog post.

 41. It’s really a nice and helpful piece of information. I’m glad that you shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

 42. Thanks for every other informative web site. Where else may just I am getting that kind of info written in such a perfect means? I’ve a venture that I am just now operating on, and I have been at the glance out for such information.

 43. Woah! I’m really loving the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get that “perfect balance” between usability and visual appearance. I must say you have done a excellent job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Firefox. Excellent Blog!

 44. naturally like your web-site but you need to check the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I to find it very bothersome to inform the reality however I will definitely come back again.

 45. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has encouraged me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a great example of it.

 46. I simply wanted to thank you so much yet again. I’m not certain the things that I would have achieved in the absence of these techniques provided by you concerning such subject matter. Completely was a real alarming scenario for me, but taking note of a new specialized manner you managed that made me to weep for delight. I am grateful for this guidance and expect you realize what a powerful job you have been providing teaching the rest by way of a site. I am sure you haven’t come across any of us.

 47. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So good to find any person with some unique ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is one thing that is needed on the web, somebody with somewhat originality. useful job for bringing one thing new to the internet!

 48. As I site possessor I believe the content matter here is rattling excellent , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

 49. My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on numerous websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

 50. Needed to post you that little remark in order to thank you very much again for your beautiful guidelines you’ve provided in this case. It was so seriously open-handed of people like you to present unhampered just what a few people might have advertised as an electronic book to earn some cash on their own, mostly now that you could have tried it if you desired. The points additionally served to provide a great way to fully grasp that someone else have similar passion really like my personal own to realize a great deal more when it comes to this problem. Certainly there are many more pleasurable periods ahead for individuals that look over your blog post.

 51. Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 52. There are actually a number of details like that to take into consideration. That could be a great point to carry up. I supply the thoughts above as normal inspiration but clearly there are questions like the one you deliver up where a very powerful thing can be working in sincere good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around issues like that, however I’m positive that your job is clearly recognized as a fair game. Both boys and girls really feel the affect of only a moment’s pleasure, for the remainder of their lives.

 53. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s really informative. I am going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

 54. I was recommended this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are incredible! Thanks!

 55. I have been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts in this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this information So i am satisfied to convey that I’ve a very just right uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot surely will make sure to do not omit this website and provides it a glance on a relentless basis.

 56. I?¦ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. Studying this info So i?¦m happy to convey that I have an incredibly just right uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I such a lot without a doubt will make certain to do not disregard this website and give it a look regularly.

 57. It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

 58. Thanks for another excellent article. Where else could anyone get that kind of information in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I’m on the look for such information.

Leave a Reply

Your email address will not be published.