Review: natuurlijke droogshampoo van Chagrin Valley

natuurlijke droogshampoo van Chagrin Valley Soap & Salve

Droogshampoo kan zorgen voor jeuk, roos en irritatie. Ik probeerde de natuurlijke droogshampoo van Chagrin Valley. Hierin zitten allerlei natuurlijke ingrediënten die je hoofdhuid niet uitdrogen, maar juist verzorgen. Maar heeft het ook hetzelfde effect als een normale droogshampoo? Ik test het uit! 

Is droogshampoo slecht voor je haar en hoofdhuid?

Droogshampoo is voor mij onmisbaar. Ik was mijn haar om de drie dagen en op de laatste dag gebruik ik vaak droogshampoo. Dan ziet het er net even wat frisser, voller en gezonder uit. Helaas is droogshampoo niet heel goed voor je hoofdhaar. Vaak zitten er synthetische toevoegingen, alcohol en geurstoffen in waardoor je hoofdhuid uitdroogt. Dit kan zorgen voor jeuk, roos en irritatie. In sommige gevallen kan het zelfs voor haaruitval zorgen. Ik heb vaak gemerkt dat mijn haar na het sprayen van droogshampoo geweldig zit, maar na een paar uur gaat mijn hoofdhuid ineens overcompenseren waardoor het gaat irriteren en jeuken én mijn haar nog vetter lijkt dan voorheen. Niet echt fijn!

Toch heb ik nooit de connectie gemaakt met droogshampoo. Ik dacht altijd dat mijn hoofdhuid nou eenmaal gevoelig was. Totdat ik flink ging googelen over droogshampoo. Na alle informatie besloot ik maar geen reguliere droogshampoo meer te gebruiken. Maar dat is ook niet echt een oplossing: ik wil mijn haar wel opfrissen tussen de wasbeurten door. Toevallig kreeg ik laatst een e-mail van Zepig of ik een aantal natuurlijke producten uit de webshop wilde proberen. Bij Zepig vind je een groot assortiment van diverse zeepjes (zoals shampoo bars en schoonmaakzeepjes) en andere natuurlijke producten voor in je badkamer. Na mijn ontdekkingen over droogshampoo, besloot ik om de natuurlijke droogshampoo van Chagrin Valley te testen om te kijken of dit wél werkt.

Flatlay droogshampoo van Chagrin Valley Soap & Salve

Chagrin Valley Soap & Salve

Chagrin Valley Dry Shampoo Dark Hair Citrus Mint

Chagrin Valley is een biologisch gecertificeerd familiebedrijf uit Amerika. Zij produceren alle producten zelf: van natuurlijke deodorant tot shampoo bars. Ik koos de droogshampoo voor donker haar, zodat het mooi blend met mijn haarkleur. Fun fact: er zit cacao in verwerkt waardoor de poeder zijn bruine kleur krijgt. Helemaal natuurlijk dus! De verpakking is gemaakt van karton, alleen de deksel is van plastic. Als je dit dekseltje eraf haalt kan je het gewoon weggooien bij het papier.

De droogshampoo:

 • Absorbeert overtollige oliën, waardoor het haar er vers gewassen uitziet
 •  Voegt volume en textuur toe zodat je haar er fantastisch uitziet.
 • Is geschikt voor alle haartypes
 • De essentiële oliën helpen natuurlijke oliën in balans te brengen en de hoofdhuid te verfrissen.

De droogshampoo is USDA certified organic, vegan, cruelty free en GMO-vrij.

Ingrediënten

Organische arrowroot-poeder, organische maïzena, organische cocao-poeder (Fair Trade), organische tapiocameel, kaolienklei, organische kliswortel, organische weegbree, organische tea tree etherische olie, organische limoen etherische olie, organische oranje etherische olie, organische citroen etherische olie, biologische groene munt etherische olie, biologische rozemarijn etherische olie

Flacon natuurlijke droogshampooDroogshampoo poeder

Mijn ervaring met natuurlijke droogshampoo

De natuurlijke droogshampoo van Chagrin Valley is net even anders dan een normale droogshampoo. Het is geen vloeibare substantie in een sprayflacon. In de kartonnen tube zit poeder dat je aanbrengt op je hoofdhuid. Als je weleens volumepoeder hebt gebruikt, dan ben je hier waarschijnlijk wel mee bekend. Ik breng de poeder aan op de meeste vette plekken op mijn hoofdhuid, masseer het daarna in met mijn vingertopppen, laat het even intrekken (ongeveer 5 minuten) en borstel het goed dan uit. Na het gebruik van de droogshampoo is mijn hoofdhuid een stuk minder vet en heeft mijn haar aardig wat volume. Zelfs na een paar uur voelt mijn hoofdhuid vrij schoon en merk ik gelukkig geen irritatie of jeuk.

Ik ben erg positief over de natuurlijke droogshampoo. De droogshampoo is iets prijziger dan de reguliere variant, maar je doet hier naar mijn idee ook een stuk langer mee. Het aanbrengen duurt iets langer, maar het werkt goed. Mijn hoofdhuid voelt na gebruik een stuk minder vet en mijn haar heeft meer volume, voelt fris en ruikt ook lekker. Toegegeven: het wordt niet zo squeeky clean als met een normale droogshampoo. Maar dat vind ik persoonlijk wel fijn omdat mijn hoofdhuid hierdoor ook niet uitdroogt. Ik betwijfel of de natuurlijke droogshampoo is opgewassen tegen écht vet haar. Maar het is ideaal voor je tweede of derde dag. Het enige minpuntje is dat het poeder een beetje verstuift, waardoor je kamer of kleding onder kan zitten. Trek daarom ook even een badjas aan of pas goed op zodat niet alles onder de poeder zit.

Pinterest

Kortom: ik ben heel enthousiast over deze natuurlijke droogshampoo. Mijn hoofdhuid voelt na gebruik niet geïrriteerd en mijn haar voelt fris, volumineus en ruikt lekker. Je vindt de droogshampoo voor € 20,99 bij Zepig.

Heb jij weleens een natuurlijke droogshampoo gebruikt? Let me know!

*Ik heb dit product opgestuurd gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening niet 🙂 

Related Posts

202 thoughts on “Review: natuurlijke droogshampoo van Chagrin Valley

 1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to search out somebody with some unique ideas on this subject. realy thanks for starting this up. this web site is one thing that’s wanted on the net, someone with a little bit originality. useful job for bringing something new to the internet!

 2. I was just looking for this info for some time. After 6 hours of continuous Googleing, at last I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative websites in top of the list. Usually the top sites are full of garbage.

 3. Hi there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

 4. This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

 5. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this excellent blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this site with my Facebook group. Talk soon!

 6. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Cheers

 7. Hello, Neat post. There is a problem together with your site in internet explorer, would test this… IE nonetheless is the market leader and a huge section of people will leave out your wonderful writing because of this problem.

 8. Simply want to say your article is as astonishing. The clarity on your publish is simply excellent and that i could assume you are knowledgeable on this subject. Well along with your permission allow me to seize your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks one million and please keep up the gratifying work.

 9. I discovered your blog site on google and verify just a few of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I just further up your RSS feed to my MSN News Reader. Looking for forward to reading more from you afterward!…

 10. Good – I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs and related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 11. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

 12. Thanks for any other informative web site. Where else could I am getting that kind of information written in such a perfect way? I’ve a challenge that I’m just now working on, and I have been at the glance out for such info.

 13. Wonderful work! This is the type of information that should be shared around the net. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my website . Thanks =)

 14. The subsequent time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I know it was my option to learn, but I actually thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you may repair in the event you werent too busy on the lookout for attention.

 15. My brother recommended I may like this website. He was once totally right. This put up truly made my day. You can not consider just how so much time I had spent for this information! Thanks!

 16. After research a number of of the blog posts on your website now, and I really like your manner of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site listing and shall be checking back soon. Pls check out my site as properly and let me know what you think.

 17. Very good blog you have here but I was wanting to know if you knew of any user discussion forums that cover the same topics discussed here? I’d really love to be a part of online community where I can get suggestions from other experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Thank you!

 18. I don’t even know the way I stopped up right here, but I assumed this submit used to be great. I don’t realize who you might be but definitely you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 19. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thanks, I’ll try and check back more frequently. How frequently you update your website?

 20. Aw, this was a very nice post. In idea I would like to put in writing like this moreover – taking time and precise effort to make an excellent article… however what can I say… I procrastinate alot and under no circumstances appear to get one thing done.

 21. I’m impressed, I have to say. Really not often do I encounter a blog that’s each educative and entertaining, and let me let you know, you could have hit the nail on the head. Your thought is excellent; the difficulty is something that not enough people are speaking intelligently about. I’m very happy that I stumbled across this in my search for something referring to this.

 22. What i don’t understood is actually how you are now not really a lot more neatly-favored than you may be right now. You are so intelligent. You recognize thus significantly in the case of this matter, made me in my view consider it from a lot of numerous angles. Its like women and men are not fascinated until it is one thing to accomplish with Lady gaga! Your personal stuffs excellent. Always care for it up!

 23. Hi, Neat post. There is a problem with your web site in internet explorer, could test thisK IE nonetheless is the market leader and a huge element of other people will leave out your fantastic writing due to this problem.

 24. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this website. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming also. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own website now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

 25. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between usability and visual appeal. I must say you’ve done a very good job with this. Also, the blog loads very quick for me on Firefox. Outstanding Blog!

 26. Hello, Neat post. There’s an issue together with your website in internet explorer, might check thisK IE still is the marketplace leader and a good element of other folks will miss your wonderful writing due to this problem.

 27. I do like the way you have presented this particular concern and it really does supply us some fodder for thought. However, through everything that I have experienced, I basically wish as the responses pack on that people today stay on issue and not embark upon a soap box involving some other news of the day. Yet, thank you for this superb point and though I can not really go along with it in totality, I value the perspective.

 28. I have been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this sort of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this web site. Studying this info So i?¦m glad to express that I have a very good uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I most no doubt will make sure to do not disregard this site and give it a glance on a continuing basis.

 29. Howdy! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 30. Thank you for sharing superb informations. Your web site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and just could not come across. What an ideal website.

 31. Good – I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

 32. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

 33. I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this site. I’m hoping the same high-grade website post from you in the upcoming also. In fact your creative writing skills has encouraged me to get my own site now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 34. Good day! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My website addresses a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to shoot me an e-mail. I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!

 35. A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing a bit evaluation on this. And he the truth is bought me breakfast because I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying extra on this topic. If potential, as you become experience, would you thoughts updating your blog with extra details? It is highly helpful for me. Large thumb up for this blog post!

 36. I?¦ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Reading this info So i?¦m satisfied to show that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I found out exactly what I needed. I most surely will make certain to don?¦t disregard this website and give it a look regularly.

 37. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It positively helpful and it has aided me out loads. I hope to contribute & aid other users like its helped me. Good job.

 38. I’m impressed, I have to say. Really rarely do I encounter a weblog that’s each educative and entertaining, and let me let you know, you’ve gotten hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the problem is something that not enough persons are talking intelligently about. I am very pleased that I stumbled across this in my seek for one thing relating to this.

 39. A person necessarily lend a hand to make seriously posts I would state. That is the very first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the analysis you made to make this actual submit incredible. Fantastic activity!

 40. You actually make it appear so easy with your presentation but I to find this topic to be really something that I believe I’d by no means understand. It sort of feels too complicated and extremely extensive for me. I’m taking a look forward in your next post, I¦ll try to get the hang of it!

 41. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself? Plz reply back as I’m looking to create my own blog and would like to know wheere u got this from. thanks

 42. The core of your writing while sounding reasonable initially, did not sit properly with me personally after some time. Somewhere throughout the sentences you were able to make me a believer but just for a very short while. I however have got a problem with your leaps in assumptions and you might do nicely to fill in those gaps. In the event you can accomplish that, I will undoubtedly end up being impressed.

 43. I’m just commenting to make you be aware of what a remarkable experience my cousin’s child had browsing your webblog. She mastered plenty of issues, not to mention what it is like to have an excellent giving spirit to let the mediocre ones without hassle master some extremely tough things. You actually did more than people’s expected results. Thanks for rendering such practical, healthy, educational and even fun guidance on your topic to Emily.

 44. A large percentage of of what you point out is supprisingly legitimate and it makes me wonder the reason why I had not looked at this with this light previously. Your article really did turn the light on for me as far as this specific issue goes. However at this time there is one factor I am not necessarily too comfy with and whilst I make an effort to reconcile that with the main idea of the position, allow me see exactly what the rest of your readers have to say.Nicely done.

 45. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 46. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful information particularly the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this particular information for a long time. Thank you and best of luck.

 47. That is very attention-grabbing, You’re an overly skilled blogger. I have joined your rss feed and stay up for seeking more of your fantastic post. Additionally, I have shared your website in my social networks!

 48. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a extraordinary job!

 49. Hey, you used to write fantastic, but the last few posts have been kinda boring?K I miss your tremendous writings. Past several posts are just a bit out of track! come on!

 50. I think that is among the such a lot important information for me. And i’m glad studying your article. However wanna remark on some basic issues, The site taste is ideal, the articles is actually great : D. Just right task, cheers

 51. Wonderful goods from you, man. I have take note your stuff prior to and you are just extremely great. I actually like what you’ve acquired right here, really like what you are saying and the best way by which you say it. You’re making it enjoyable and you still care for to stay it sensible. I can’t wait to read much more from you. That is actually a wonderful website.

 52. What i do not realize is if truth be told how you’re now not really much more neatly-liked than you may be now. You are very intelligent. You recognize thus significantly relating to this subject, made me personally imagine it from so many numerous angles. Its like women and men are not involved unless it is something to do with Lady gaga! Your personal stuffs excellent. All the time care for it up!

 53. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thanks, I will try and check back more often. How frequently you update your site?

 54. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on various websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it? Any help would be really appreciated!

 55. I will immediately take hold of your rss as I can’t find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Please let me recognise in order that I may subscribe. Thanks.

 56. What i don’t understood is in fact how you’re not actually much more well-favored than you might be now. You’re very intelligent. You know thus significantly in the case of this subject, produced me for my part believe it from so many various angles. Its like men and women are not interested except it is one thing to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs great. All the time care for it up!

 57. Just wish to say your article is as surprising. The clarity to your submit is just nice and that i can suppose you are an expert on this subject. Fine along with your permission let me to snatch your RSS feed to keep up to date with approaching post. Thank you 1,000,000 and please keep up the rewarding work.

 58. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

 59. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 60. I like the valuable info you supply for your articles. I will bookmark your blog and test again here frequently. I’m reasonably sure I’ll be informed many new stuff right right here! Best of luck for the following!

 61. Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So good to find any individual with some unique ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this website is one thing that is wanted on the web, someone with a little originality. helpful job for bringing something new to the web!

 62. Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it improve over time.

 63. I have been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. Studying this information So i¦m happy to convey that I have an incredibly excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed. I such a lot definitely will make sure to do not fail to remember this website and provides it a look regularly.

 64. I am not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.

 65. Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 66. Thank you, I have recently been looking for information approximately this topic for a long time and yours is the best I have found out so far. But, what about the conclusion? Are you sure in regards to the source?

 67. I was just seeking this info for some time. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your website. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative sites in top of the list. Generally the top websites are full of garbage.

 68. It is truly a great and useful piece of information. I’m satisfied that you just shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

 69. You really make it appear so easy together with your presentation but I to find this matter to be really something that I feel I would by no means understand. It kind of feels too complicated and very extensive for me. I’m looking forward to your subsequent post, I?¦ll attempt to get the hold of it!

 70. Wow, fantastic blog layout! How lengthy have you been blogging for? you make blogging look easy. The total look of your site is wonderful, as smartly as the content material!

 71. obviously like your web site but you have to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth nevertheless I’ll certainly come back again.

 72. I’m typically to blogging and i actually appreciate your content. The article has really peaks my interest. I’m going to bookmark your website and maintain checking for brand new information.

 73. I really like your writing style, excellent information, thank you for putting up :D. “If a cluttered desk is the sign of a cluttered mind, what is the significance of a clean desk” by Laurence J. Peter.

 74. Good ?V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

 75. Usually I do not learn article on blogs, but I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite nice article.

 76. Today, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 77. I must get across my gratitude for your kindness in support of individuals who absolutely need guidance on your matter. Your real dedication to getting the message all over ended up being quite practical and has really permitted workers much like me to achieve their pursuits. Your amazing warm and friendly report can mean a whole lot a person like me and a whole lot more to my peers. Warm regards; from each one of us.

 78. I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…

 79. What i do not understood is in reality how you are no longer actually much more well-favored than you may be right now. You’re so intelligent. You know thus significantly in the case of this subject, made me individually consider it from numerous varied angles. Its like men and women aren’t fascinated except it is something to do with Girl gaga! Your personal stuffs excellent. Always handle it up!

 80. Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.

 81. I am very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.