Mijn ervaring met de Hema verrassingsreis | 4-daagse citytrip

Review hema verrassingsreis

Afgelopen week ging ik op stedentrip naar Londen. Ik heb deze reis geboekt via de Hema verrassingsreis. Hoe werkt deze verrassingsreis en is het een aanrader? In dit artikel deel ik highlights van mijn citytrip en mijn ervaring met de verrassingsreis van Hema. 

Wat is een Hema verrassingsreis

Een Hema verrassingsreis is een soort budgetversie van de bekende srprs me reizen. Je boekt voor €129 een 3-daagse stedenstrip inclusief vlucht en overnachting in een 3-sterrenhotel. Je bestemming is één van de 15 door Hema geselecteerde steden. Een week na je reservering ontdek je waar je heengaat. Tijdens het boeken van de reis kan je wel een aantal bestemmingen uitsluiten (€5 per uitsluiting).  Ook kan je de stedentrip uitbreiden met extraatjes zoals ontbijt, een upgrade naar een 4-sterrenhotel, ruimbagage of extra overnachtingen.

De kosten van €129 zijn niet definitief. Het is exclusief toeristenbelasting, transfer en je zit niet naast elkaar in het vliegtuig. Alle voorwaarden kan je teruglezen op Hema.nl.

Kosten van Hema verrassingsreis

In juli boekten mijn vriendin en ik een Hema verrassingsreis, omdat we graag goedkoop een paar dagen weg wilde. We hadden een paar bestemmingen uitgesloten en er een dag bijgeboekt. De gehele reis kostte in totaal €190. Een week na de reservering kregen we een e-mail dat we naar Londen gingen. Ik baalde in eerste instantie ontzettend, zoals ik al schreef in mijn verjaardagspost had ik gehoopt op wat tropischers en warmers.

De 4-daagse stedentrip in Londen

Dag 1: Ilford ontdekken

We vlogen in de ochtend en kwamen rond 10 uur aan in Londen. Helaas hadden we problemen met de Uber app. Na een uur en 2 telefoontjes later kwamen we erachter dat onze valuta in PayPal op euro stond, waardoor we geen Uber konden boeken. Let daar dus op als je gebruik wilt maken van de app in het buitenland!

Begin van de middag kwamen we aan bij het Lucky 8 Hotel in Ilford. Afgaand op de reviews een oké hotel. Ilford ligt een beetje op het randje van een achterstandswijk. Er zitten een aantal pubs, toko’s en bekende winkels zoals Primark, Holland & Barret, McDonalds, KFC en New Look. Toch zou ik er niet in mijn eentje snel rondlopen. Het hotel was overigens prima. Het bed was een beetje klein en de waterdruk van de douche was echt verschrikkelijk, maar het was er schoon en we hadden elke ochtend gratis ontbijt.

De eerste dag waren we niet helemaal fit, dus we besloten het rustig aan te doen en Ilford te ontdekken.

Vlucht naar Hema verrassingsreis

Supermarkt in Ilford | Hema Verrassingsreis

Supermarkt in Ilford | Hema Verrassingsreis
Ik vind het altijd leuk om supermarkten te bezoeken in het buitenland. In Ilford zit een Lidl en ook daar vind je hele andere producten dan in Nederland. Ik kon er alleen geen vleesvervangers vinden. Ik denk dat vega(n) eten daar nog niet heel populair is.

Valentines Park | Hema Verrassingsreis
Het Valentines Park lag maar op 10 minuten lopen van het hotel.
Valentines Park | Hema VerrassingsreisValentines Park | Hema VerrassingsreisSelfie in het Valentines Park | Hema VerrassingsreisBier drinken in het Valentines Park | Hema Verrassingsreis
Waarschuwing: je mag eigenlijk geen alcohol drinken in het park. Als ze je betrappen moet je een boete betalen.

Thee in het Lucky 8 Hotel

In de avond hebben we alleen maar thee gedronken met honing omdat we allebei super verkouden waren.

Dag 2: King’s Cross en Stratford

Het plan was om een cheesy Harry Potter foto te maken bij het 9¾ platform op het station van King’s Cross. Dit ging niet helemaal volgens plan. Het 9¾ platform bleek namelijk gewoon in de stationshal te staan (dag romantisch beeld!) en het was enorm druk. We besloten geen uur te wachten, maar wel even de Harry Potter winkel te bezoeken. Hier hebben we alleen een magneet gekocht, want alle merchandise was heel duur.

Daarna gingen we naar Stratford om bezienswaardigheden van Shakespeare te bekijken. Helaas bleek ook mijn idee van Stratford niet te kloppen. Alle bezienswaardigheden van Shakespeare bevonden zich in Stratford Upon Aven. Dit is blijkbaar een andere wijk en ligt iets van 200 km(!) verderop. Een enorme domper, want in Stratford is bijna niets te doen. Je vindt er wél de grootste glijbaan ter wereld, waar we natuurlijk in zijn geweest. Daarna hebben we in het Queen Elizabeth Park gewandeld (bekend van het Olympische Stadion) en het enorme winkelcentrum (inclusief Disney Store) bezocht. ’s Avonds zijn we wat gaan eten bij een pub in Ilford. We waren beiden nog steeds niet fit, dus we gingen weer vroeg naar bed.

Ontbijt in het Lucky 8 Hotel
Wij hadden gelukkig wel een gratis ontbijt in het hotel! Ik ben zelf niet van zo’n heftig ontbijt dus hield het vrij basic, in tegenstelling tot Maxime die een echt Engels ontbijt wel kan waarderen.
Rij voor het 9¾ platform via Hema verrassingsreis

Harry Potter store 1

Disney store

Disney store

Grootste glijbaan ter wereld

Selfie tijdens de HEMA verrassingsreis
Thee met melk HEMA verrassingsreis.
Als je thee bestelt zit er trouwens bijna altijd melk in. Aan het begin vond ik het niet te drinken, maar ik begin het nu zelfs lekker te vinden.

Dag 3: SOHO en South Kensington

Na de dompers van gisteren besloten we alle verwachtingen maar een beetje los te laten. We besloten naar Soho te gaan om ons verdriet weg te eten en vintage winkels te spotten. Ook wilden we graag een tattoo zetten, maar dat is niet gelukt. De prijzen waren idioot hoog en verschilden ook enorm per tattoo shop. Daarna zijn we nog even naar het Science Museum geweest en hebben we gegeten in China Town (waar ik helaas geen foto’s meer van heb). In de avond zijn we een paar biertjes gaan drinken bij Shebar.

Vegan eiwitshake flesjes  Paspoppen van een vintage winkelThee drinken in LondenBakkerij HEMA verrassingsreisVanille bun
Een vanille bun (soort van cinnamon bun). Propvol suiker, maar zó lekker! De bakkerij was ook erg schattig en ik wilde eigenlijk alles wel proeven.

Vegan donut
Dit zijn vegan donuts van Crosstown Doughnuts. We gingen voor vegan maple bacon & banana en lemon-thyme met beetroot dough. De banaan en bacon combinatie vond ik heel lekker, de andere donut smaakte eerder naar zeep.

Science museumScience museum
Het Science Museum is een wetenschappelijk museum in South Kensington. Het museum geeft een overzicht van een aantal grote wetenschappelijke uitvindingen van de laatste driehonderd jaar. Ik vond de bovenste verdieping het meest interessant, omdat het ging over klimaatverandering. Het focuste zich niet alleen op de ernst van de situatie, maar vooral op de oplossingen. Het museum is trouwens helemaal gratis!

  SheBar LondenSheBar LondenStappen gezet

Dag 4: Waterloo en Lambeth

Op de laatste dag gingen we naar Waterloo om de Leake Street Graffiti Tunnel te bezichtigen. Daarna gingen we naar Lambeth en liepen we toevallig langs een park waar je kon ziplinen. Ik vond het op zich niet eng, tot het meisje voor mij in de rij begon te huilen en niet meer durfde. Pas toen realiseerde ik me hoe hoog we stonden (ongeveer 35 meter hoog). Uiteindelijk was het heel tof en had je een mooi uitzicht over de stad. Rond 4 uur namen we de Uber naar het vliegveld en waren we ’s avonds rond 10 uur weer thuis.

Leake Street Graffiti Tunnel  Leake Street Graffiti Tunnel
Ik vond dit wel een treffende tekst: “The cost of human irresponsibility is the exhaustion and extinction of others.”

Leake Street Graffiti TunnelLeake Street Graffiti TunnelLeake Street Graffiti Tunnel
Net voor het ziplinen en voordat de angst bij mij toesloeg.
Uitzicht vanaf het ziplinenUitzicht vanaf het ziplinenVegetarische wrap bij de McDonalds in ILford
Ik moest natuurlijk nog even langs de McDonalds. Bij de McDonalds in Ilford kan je gewoon een vegetarische wrap kopen! Jammer dat we dat niet in Nederland hebben. Ik vond vroeger de wrap met kip en honing-mosterdsaus zo lekker.
Uitzicht vanaf het vliegveld van de Hema verrassingsreis

Nadelen van de verrassingsreis van Hema

De verrassingsreis was leuk, maar er zitten ook zeker wat nadelen aan. Het grootste nadeel is de afstand van het hotel ten opzichte van het centrum. Het is maximaal 30 minuten reizen, maar wij hadden de afstand toch wat onderschat. Het reizen naar het centrum is door de afstand een stuk duurder en tijdrovender. Wij kozen per dag een wijk uit waar we graag heen wilden, maar alsnog waren wij vaak meer dan 40 minuten onderweg naar één wijk. Helemaal vervelend als je meerdere wijken op een dag wilt bezoeken. Ook de afstand van het hotel naar het vliegveld was erg groot. Met het openbaar vervoer duurt het ongeveer anderhalfuur kwijt om naar het vliegveld te gaan.

Ten tweede mag je bij Ryan Air sinds november 2018 geen kleine koffer als handbagage meenemen. Wil je dat wel? Dan moet je daarvoor €15 extra betalen. Wij kwamen hier pas op het vliegveld achter, waardoor we een boete van €25 op de heenweg moesten betalen. Achteraf hadden we de regels beter moeten checken. Maar aangezien het bij andere maatschappijen wél kan, waren we ervan uitgegaan dat het wel mocht. Als je naast elkaar wil zitten in het vliegtuig, moet je daarvoor extra betalen. Onze vlucht duurde nog geen uur, dus we vonden het een beetje zonde om daarvoor extra te betalen. Maar als je samen een vakantie boekt, is het wel zo leuk om ook naast elkaar te zitten in het vliegtuig.

Daarnaast weet je met een verrassingsreis niet waar je heengaat. Logisch, want dan is het ook geen verrassing meer. Als ik andere reviews lees van de Hema verrassingsreis zie ik vooral dezelfde bestemmingen. Daarnaast ben je qua vliegtijden ook erg afhankelijk van je boeking, waardoor je 3-daagse stedentrip ineens een stuk korter kan zijn. Ook het vliegveld wordt voor je uitgekozen waardoor je mogelijk een hotel moet boeken om de vlucht te halen. Wij hadden gelukkig fijne tijden (aankomst in de ochtend en vertrek in de avond), maar ik zie ook veel reviews van mensen die een stuk korter konden genieten van hun vakantie.

Conclusie Hema verrassingsreis

De afstand van het hotel en de afmetingen van de bagage staat duidelijk aangegeven in de voorwaarden. Desondanks zou ik het zelf niet meer doen.  Als je het zelf wél leuk vind om echt verrast te worden qua vakantiebestemming en hotel dan is het zeker een aanrader. Ik zou in het vervolg zelf een reis boeken omdat ik dan zelf bepaalde keuzes kan maken, waaronder het vliegen. Ik vind het vliegen van zo’n korte afstand zo zonde, ik zou eerder met de trein gaan. Al met al hebben we voor de vakantie (incl. vervoer) aardig wat uitgegeven. Waarschijnlijk zou ik hetzelfde kwijt zijn als ik het zelf zou boeken. Alleen zou ik dan een hotel boeken met een betere locatie. Al met al hebben we wel een leuke vakantie gehad, maar niet helemaal volgens verwachting!

Wat is jouw ervaring met Hema verrassingsreis? Zou jij het boeken? Let me know!

Related Posts

239 thoughts on “Mijn ervaring met de Hema verrassingsreis | 4-daagse citytrip

 1. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Reading this information So i am happy to show that I have a very just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I so much undoubtedly will make sure to do not overlook this site and provides it a glance regularly.

 2. I believe this site has some rattling fantastic information for everyone :D. “The test of every religious, political, or educational system is the man that it forms.” by Henri Frdric Amiel.

 3. Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on other sites? I have a blog centered on the same topics you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my visitors would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

 4. I am usually to blogging and i actually recognize your content. The article has really peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and hold checking for new information.

 5. Thanks a lot for sharing this with all of us you really know what you’re talking about! Bookmarked. Kindly also visit my site =). We could have a link exchange contract between us!

 6. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 7. Hey just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

 8. Good website! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!

 9. I do love the manner in which you have presented this specific situation and it does indeed provide us a lot of fodder for consideration. On the other hand, from what I have personally seen, I only wish as the actual responses pack on that people keep on issue and in no way start upon a tirade associated with the news du jour. Yet, thank you for this outstanding piece and even though I can not concur with the idea in totality, I regard your perspective.

 10. Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I have really loved browsing your weblog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I’m hoping you write again soon!

 11. I?¦ve been exploring for a little bit for any high quality articles or weblog posts in this sort of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site. Reading this info So i am glad to exhibit that I’ve a very just right uncanny feeling I came upon just what I needed. I so much no doubt will make certain to don?¦t forget this site and give it a look on a constant basis.

 12. This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

 13. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

 14. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m inspired! Extremely helpful info particularly the final part 🙂 I deal with such info much. I used to be seeking this particular information for a very long time. Thanks and good luck.

 15. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 16. Nice read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch! “Do you want my one-word secret of happiness–it’s growth–mental, financial, you name it.” by Harold S. Geneen.

 17. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this fantastic blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this site with my Facebook group. Chat soon!

 18. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 19. Hello there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Cheers

 20. I precisely wanted to appreciate you once again. I do not know what I would have tried without these smart ideas revealed by you over such concern. This was a very troublesome dilemma in my position, but discovering your skilled tactic you resolved that made me to weep over contentment. I am just thankful for this support and then expect you recognize what a great job your are carrying out teaching men and women via your webpage. I know that you haven’t got to know any of us.

 21. Hey there! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to give it a look. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Outstanding blog and fantastic design and style.

 22. whoah this blog is great i love reading your posts. Stay up the great paintings! You recognize, lots of people are searching round for this info, you could help them greatly.

 23. Terrific work! This is the type of info that should be shared around the web. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site . Thanks =)

 24. Usually I don’t learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing style has been amazed me. Thank you, quite great article.

 25. Greetings! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when browsing from my apple iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this issue. If you have any recommendations, please share. Appreciate it!

 26. I am really enjoying the theme/design of your weblog. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A few of my blog audience have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any advice to help fix this issue?

 27. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 28. Hey there! I could have sworn I’ve been to this site before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 29. Just want to say your article is as surprising. The clearness to your submit is simply nice and that i can assume you are an expert on this subject. Well along with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with approaching post. Thank you one million and please continue the gratifying work.

 30. I’ve been surfing on-line greater than 3 hours as of late, yet I by no means found any fascinating article like yours. It is beautiful value enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made just right content material as you probably did, the net will be a lot more useful than ever before.

 31. This design is spectacular! You most certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 32. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & help other users like its aided me. Great job.

 33. Hi there I am so glad I found your weblog, I really found you by mistake, while I was looking on Digg for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks for a fantastic post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the great work.

 34. I wanted to write you the very small note to help give many thanks again on your beautiful advice you’ve contributed above. It has been pretty open-handed of you to give unreservedly all that many people could have marketed as an e-book in order to make some money for themselves, most notably since you might well have done it if you ever wanted. The strategies as well worked as the easy way to be aware that many people have the identical passion really like my very own to know the truth a whole lot more with regard to this issue. I am sure there are thousands of more pleasant periods in the future for many who discover your blog.

 35. Undeniably imagine that that you stated. Your favourite reason appeared to be on the internet the easiest factor to bear in mind of. I say to you, I definitely get annoyed while other people consider concerns that they just do not understand about. You controlled to hit the nail upon the highest and outlined out the whole thing with no need side-effects , other people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 36. Excellent site. Lots of helpful information here. I am sending it to several friends ans additionally sharing in delicious. And certainly, thank you in your sweat!

 37. Spot on with this write-up, I truly suppose this website needs much more consideration. I’ll in all probability be once more to learn way more, thanks for that info.

 38. Needed to write you this little bit of note just to thank you very much as before for these spectacular solutions you have provided at this time. It has been simply remarkably open-handed of you to present unhampered all a number of us could possibly have advertised for an e-book to generate some profit on their own, and in particular now that you might well have tried it in the event you desired. These basics as well worked to be the easy way to know that many people have similar passion much like my personal own to understand lots more related to this issue. I think there are a lot more enjoyable opportunities up front for people who looked over your blog.

 39. Hey would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

 40. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

 41. Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it develop over time.

 42. Hello, Neat post. There’s a problem together with your site in internet explorer, may check thisK IE nonetheless is the marketplace chief and a large part of folks will omit your wonderful writing because of this problem.

 43. I will immediately grab your rss as I can’t find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Kindly permit me understand in order that I may subscribe. Thanks.

 44. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely wonderful. I actually like what you’ve acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it smart. I cant wait to read much more from you. This is actually a wonderful web site.

 45. I do accept as true with all of the ideas you have introduced to your post. They are really convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for newbies. May just you please lengthen them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

 46. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch! “Without friends no one would choose to live, though he had all other goods.” by Aristotle.

 47. I have been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this kind of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Reading this info So i am satisfied to express that I have a very good uncanny feeling I found out just what I needed. I most indisputably will make sure to do not omit this site and give it a look on a continuing basis.

 48. I like the valuable info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite certain I will learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

 49. Hello there, I found your web site by way of Google at the same time as looking for a similar topic, your web site got here up, it appears to be like great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 50. Hey very cool website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds alsoKI’m happy to seek out a lot of helpful information right here within the post, we need work out extra techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 51. Woah! I’m really loving the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appearance. I must say that you’ve done a amazing job with this. Additionally, the blog loads very fast for me on Chrome. Superb Blog!

 52. Definitely believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 53. I have not checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 54. This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

 55. Aw, this was a very nice post. In concept I wish to put in writing like this moreover – taking time and precise effort to make an excellent article… but what can I say… I procrastinate alot and not at all seem to get one thing done.

 56. Good day very nice website!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also…I’m happy to search out numerous helpful information right here within the post, we want work out extra strategies on this regard, thanks for sharing.

 57. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 58. Wonderful items from you, man. I have take into accout your stuff previous to and you are just extremely magnificent. I actually like what you’ve received right here, really like what you are stating and the way in which in which you are saying it. You are making it enjoyable and you still care for to keep it sensible. I can’t wait to read much more from you. That is actually a great web site.

 59. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

 60. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 61. What i do not realize is actually how you are not actually much more well-liked than you might be right now. You’re very intelligent. You realize thus considerably relating to this subject, produced me personally consider it from numerous varied angles. Its like men and women aren’t fascinated unless it is one thing to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs nice. Always maintain it up!

 62. Hey there I am so thrilled I found your site, I really found you by mistake, while I was looking on Google for something else, Regardless I am here now and would just like to say cheers for a marvelous post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the fantastic job.

 63. Thanks a lot for sharing this with all of us you really recognise what you’re speaking approximately! Bookmarked. Please additionally consult with my web site =). We can have a link trade agreement among us!

 64. I do consider all the concepts you have presented on your post. They are very convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are very short for newbies. May you please prolong them a bit from next time? Thanks for the post.

 65. It’s in point of fact a great and helpful piece of information. I am happy that you shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 66. naturally like your web-site but you need to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to tell the truth nevertheless I’ll certainly come back again.

 67. Very well written information. It will be helpful to anybody who usess it, including myself. Keep doing what you are doing – i will definitely read more posts.

 68. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 69. A person essentially help to make seriously posts I would state. This is the very first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the research you made to create this particular publish amazing. Magnificent job!

 70. You could definitely see your skills within the paintings you write. The world hopes for more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how they believe. At all times go after your heart.

 71. Hello! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 72. Great – I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

 73. I do like the manner in which you have presented this particular difficulty plus it does indeed offer me personally a lot of fodder for consideration. However, from everything that I have experienced, I really hope as the actual commentary pack on that folks stay on point and not embark on a soap box associated with some other news du jour. Yet, thank you for this outstanding point and although I can not really concur with it in totality, I regard your viewpoint.

 74. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you helped me.

 75. Hey there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same subjects? Thank you so much!

 76. Hello! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Many thanks

 77. I was reading some of your articles on this website and I believe this site is real informative ! Continue putting up.

 78. Hi, Neat post. There is a problem with your website in internet explorer, would check this… IE still is the market leader and a good portion of people will miss your magnificent writing because of this problem.

 79. Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 80. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.

 81. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. However think of if you added some great images or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and video clips, this blog could definitely be one of the greatest in its field. Great blog!

 82. A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing just a little evaluation on this. And he in truth bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love studying more on this topic. If possible, as you develop into experience, would you mind updating your blog with extra details? It’s extremely helpful for me. Huge thumb up for this weblog post!

 83. I really like your writing style, superb info, appreciate it for putting up :D. “God save me from my friends. I can protect myself from my enemies.” by Claude Louis Hector de Villars.

 84. Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out. Please let me know where you got your design. Thanks

 85. Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 86. you’re really a good webmaster. The website loading speed is incredible. It seems that you are doing any unique trick. Moreover, The contents are masterpiece. you’ve done a magnificent job on this topic!

 87. Good day! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.