Echte Post Is Cool: dit heb ik gegeven en gekregen


Echte Post Is Cool cadeaus

In april was alweer de zesde editie van Echte Post Is Cool. Dit is de derde editie dat ik meedoe. Ik laat je zien wat ik heb gegeven en gekregen!

Wat is Echte Post Is Cool?

Hoe vaak verstuur je nog een pakketje? Dan bedoel ik niet een kledingpakket dat retour gaat naar de H&M. Niet zo vaak denk ik! Om die reden hebben Monsieur Mango en Northflix Echte Post Is Cool, oftwel EPIC, opgericht. EPIC is een swap waarbij je een pakket stuurt naar iemand en van iemand anders ontvang je zelf een pakketje. Bij het aanmeldformulier vul je je adres en interesses in, zodat je swapmaatje een pakket samen kan stellen. De waarde van het pakket is minimaal € 7,50. Je kunt meedoen met EPIC als je actief op het gebied van bloggen of sociale media en in Nederland woont.

Een paar weken later is het uitpak moment waarbij iedereen zijn pakketje mag openmaken. Je kan dit moment volgen met de hashtag #echtepostiscool op Twitter. Een aantal bloggers schrijven ook vaak een artikel om het EPIC lootje in het zonnetje te zetten. Het is zo leuk om voor iemand die je niet zo goed kent een pakketje samen te stellen. Daarnaast leer je ook weer een nieuwe mensen kennen en de reacties zijn altijd heel positief. Een aanrader dus om mee te doen!

Wie was mijn EPIC lootje?

Mijn lootje was Sara van Mevrouw Miauw. Voorafgaand aan EPIC kijk ik altijd even op de sociale media en blog voor inspiratie. Ik zag op Sara’s blog dat ze het best wel druk heeft en toe is aan ontspanning. Daarom heb ik mijn pakketje geheel in het teken van ontspanning, groen en duurzaamheid gemaakt.

Echte Post Is Cool Echte Post Is Cool cadeaus

Wat zit er in het pakketje:

 • Boek ‘De beste beauty recepten’
 • Kiemzaadjes voor alfalfa
 • Gezichtsmaskers
 • Dr. Bronner zeep
 • Raw bar’s (vegan)
 • Vegan geurkaars
 • Gerookt paprikapoeder
 • Thee van YogiTea
 • Callowfit saus (vegan)
 • Groeizak met tomaatjes

Een aantal dingen zijn tweedehands. Zo had ik het boek ‘De beste beauty recepten’ al een tijdje thuis liggen, maar ik dacht dat Sara er misschien wel iets aan heeft. Haar blog is in ieder geval gewijd aan groene beauty. De Callowfit saus en Dr. Bronner zeep had ik gekocht op VeggieWorld en leken me perfect passen bij het pakketje. De rest vond ik onder andere bij Holland & Barrett, de Action en Dille & Kamille. Al met al hoop ik dat Sara er wat aan heeft!

Hoe heb ik het ingepakt

Het idee van het pakketje was groen, duurzaam en zero waste. Om die reden heb ik de cadeautjes ingepakt met cadeaupapier van de kerstdagen. Ik heb het wel binnenstebuiten gedaan zodat het een wat meer duurzame look kreeg. De cadeautjes heb ik daarna afgemaakt met touwtjes, gift tags en stickers. Deze vond ik in het boek ‘Paperlovers’ van de Flow. Hierin vond ik ook de twee schattige cadeautasjes.

Om het geheel af te maken heb ik een stempel gemaakt met twee kattenpootjes. Natuurlijk als knipoog naar Vlinder. Die heb ik erbij gedaan zodat Sara de stempel ook kan gebruiken. Als laatste heb ik er een kaartje bij gemaakt waarop staat “You can do anything, but not everything”. Ik vind die quote zo mooi en toepasselijk, hopelijk vindt Sara dat ook. Ik heb er in ieder geval veel plezier aan gehad tijdens het maken.

Echte Post Is Cool inpakkenEchte Post Is Cool inpakkenhandletter kaartEchte Post Is Cool pakket

Wat heb ik gekregen voor EPIC?

Op 12 april kreeg ik het pakketje al binnen! Op de doos stond “Maak me nu open!”. Ik begreep er niets van en vroeg Twitter om raad. Het pakketje moest toch pas op de 21ste open? Volgens Sytse kon er nog weleens een plantje in zitten. Om die reden heb ik het pakketje al iets eerder open gemaakt en heb ik het plantje gered! Daarna moest ik de doos sluiten tot de 21ste, zo moeilijk! Maar het wachten werd beloond. Elcke van De Groene Zus had mij! Haar pakketje was helemaal zero waste en duurzaam ingepakt.

Echte Post Is Cool pakketjeEchte Post Is Cool kaartje
Met een super lief kaartje <3

Wat zat er in het pakket?

Echte Post Is Cool inpakpapier

Echte Post Is Cool   Echte Post Is Cool gekregen

Echte Post Is Cool quotes

In het pakketje zat:

 • Boek ‘De beste recepten voor groene smoothies’
 • Boek ‘Erik of het klein insectenboek’
 • Notitieboek
 • Wierook
 • Dobbelsteen en button
 • Stempels van het alfabet
 • Plant
 • Canvas tas van Paperbird

Alles in het pakketje was duurzaam verpakt. Elcke heeft (volgens mij) tijdschriften gebruikt als inpakpapier. Ook had ze allemaal mooie quotes toegevoegd in het pakket. Ik vind het super creatief bedacht en het ziet er zo leuk uit. Dankjewel Elcke voor het leuke pakketje! Ik ben trouwens erg benieuwd naar wat voor soort plantje het is. Kan iemand het mij vertellen?

Dit was alweer de zesde editie van Echte Post Is Cool Ik wil bij deze nog even Northflix en Monsieur Mango bedanken voor hun organisatietalent. Wil je ook meedoen? Via de sociale media van Northflix en/of Monsieur Mango word je op de hoogte gehouden van een nieuwe editie. Meld je wel snel aan want het zit al gauw vol!

Heb jij ook meegedaan een Echte Post Is Cool? Zo ja, wat heb jij gekregen en gegeven? Let me know!

 

Related Posts

279 thoughts on “Echte Post Is Cool: dit heb ik gegeven en gekregen

 1. Receive and send emails through your temporary messaging system. Use our webmail or your favorite email software with our absolutely free disposable email. temp mail

 2. I don’t know if it’s just me or if everybody else experiencing problems with your website.
  It appears as if some of the text in your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them as well?
  This might be a problem with my internet browser because
  I’ve had this happen before. Appreciate it

 3. Howdy! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?
  My site looks weird when viewing from my iphone 4.
  I’m trying to find a theme or plugin that might
  be able to resolve this problem. If you have any recommendations, please share.
  Thank you!

 4. Hi I am so thrilled I found your site, I really found you by mistake, while
  I was searching on Yahoo for something else, Regardless I am here now and would just like to say kudos
  for a fantastic post and a all round thrilling blog
  (I also love the theme/design), I don’t have time to
  read through it all at the minute but I have book-marked it and also included your RSS
  feeds, so when I have time I will be back to read
  more, Please do keep up the great jo.

 5. Greetings! This is my first visit to your blog!
  We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same
  niche. Your blog provided us useful information to work on. You
  have done a marvellous job!

 6. how can u get rid of unwanted files on ur computer….like old movies u deleted that are still on the computer or books that were digital?!.

 7. Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter
  and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the
  shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and
  it pinched her ear. She never wants to go back!
  LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 8. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your weblog? My blog site is in the very same area of interest as yours and my users would truly benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this okay with you. Appreciate it!

 9. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

 10. I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this site. Thank you, I’ll try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

 11. you are actually a just right webmaster. The web site loading velocity is incredible. It seems that you are doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you have done a great task on this subject!

 12. Thank you for every other informative web site. The place else may just I am getting that kind of info written in such an ideal manner? I’ve a project that I am simply now operating on, and I have been on the glance out for such information.

 13. Great info and straight to the point. I don’t know if this is truly the best place to ask but do you guys have any thoughts on where to hire some professional writers? Thank you 🙂

 14. Very nice post. I simply stumbled upon your weblog and wanted to mention that I’ve truly loved browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I hope you write again very soon!

 15. I must convey my appreciation for your kindness supporting those who have the need for help with this important field. Your special dedication to passing the solution all through became certainly insightful and has in every case permitted individuals like me to arrive at their desired goals. Your amazing insightful tutorial can mean much to me and especially to my colleagues. With thanks; from each one of us.

 16. It is in point of fact a great and useful piece of info. I’m happy that you just shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

 17. I don’t even understand how I finished up here, however I believed this submit was good. I don’t recognize who you’re however certainly you’re going to a famous blogger in case you aren’t already 😉 Cheers!

 18. I wanted to send you that little bit of remark in order to say thanks a lot over again with your remarkable knowledge you have contributed on this website. It is so tremendously generous with you giving extensively precisely what numerous people would’ve distributed for an ebook to generate some cash for themselves, mostly since you could possibly have done it if you ever decided. These techniques as well acted as a easy way to fully grasp other people have similar keenness similar to mine to grasp a good deal more in terms of this issue. I am sure there are thousands of more pleasurable occasions ahead for individuals that see your blog post.

 19. Wow that was odd. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say superb blog!

 20. Hey there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading through your posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same subjects? Many thanks!

 21. What i don’t realize is if truth be told how you are not really a lot more well-favored than you might be right now. You’re so intelligent. You recognize thus significantly in the case of this matter, produced me individually imagine it from numerous varied angles. Its like women and men aren’t fascinated except it is one thing to do with Woman gaga! Your individual stuffs outstanding. At all times maintain it up!

 22. I do like the way you have presented this specific problem plus it does indeed provide us some fodder for consideration. On the other hand, coming from what I have seen, I basically hope when the responses pile on that men and women stay on point and don’t get started upon a tirade involving some other news du jour. Yet, thank you for this fantastic piece and while I can not really go along with the idea in totality, I value your point of view.

 23. With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of completely unique content I’ve either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any ways to help protect against content from being stolen? I’d definitely appreciate it.

 24. Greetings! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My blog covers a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!

 25. I blog frequently and I truly thank you for your information. The article has truly peaked my interest. I will bookmark your blog and keep checking for new details about once a week. I opted in for your Feed too.

 26. Magnificent items from you, man. I’ve remember your stuff prior to and you’re simply too great. I actually like what you’ve bought here, certainly like what you’re saying and the way in which in which you assert it. You make it enjoyable and you continue to care for to stay it wise. I can’t wait to learn far more from you. This is actually a wonderful site.

 27. With the whole thing that appears to be developing throughout this specific subject matter, many of your viewpoints are actually very exciting. However, I beg your pardon, because I can not subscribe to your whole plan, all be it exciting none the less. It appears to everyone that your opinions are not entirely validated and in simple fact you are your self not even thoroughly certain of the point. In any case I did enjoy looking at it.

 28. you are really a good webmaster. The website loading speed is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. In addition, The contents are masterpiece. you have done a fantastic job on this topic!

 29. Hello there, simply became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am going to watch out for brussels. I’ll appreciate in the event you continue this in future. Numerous folks might be benefited from your writing. Cheers!

 30. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this superb blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this site with my Facebook group. Talk soon!

 31. I like this weblog so much, saved to fav. “I don’t care what is written about me so long as it isn’t true.” by Dorothy Parker.

 32. I¦ve read some just right stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I surprise how so much effort you set to create the sort of excellent informative site.

 33. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Many thanks!

 34. naturally like your web-site but you need to test the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to tell the truth nevertheless I will definitely come back again.

 35. Hello are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 36. Terrific paintings! This is the kind of information that are supposed to be shared around the web. Shame on Google for no longer positioning this submit upper! Come on over and seek advice from my website . Thanks =)

 37. Heya i am for the first time here. I came across this board and I in finding It truly helpful & it helped me out a lot. I’m hoping to offer one thing back and aid others like you aided me.

 38. Please let me know if you’re looking for a writer for your blog. You have some really great articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Many thanks!

 39. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any solutions to help reduce content from being stolen? I’d really appreciate it.

 40. I was curious if you ever considered changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 pictures. Maybe you could space it out better?

 41. Great V I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

 42. Somebody essentially help to make seriously posts I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the research you made to create this particular publish incredible. Great job!

 43. That is the appropriate blog for anyone who wants to find out about this topic. You understand so much its virtually onerous to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, simply nice!

 44. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something informative to read?

 45. Good day very cool web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also?KI am satisfied to seek out a lot of useful information right here in the submit, we need develop extra strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

 46. A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing somewhat evaluation on this. And he in fact purchased me breakfast because I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If potential, as you turn out to be expertise, would you thoughts updating your weblog with extra details? It’s extremely helpful for me. Big thumb up for this weblog submit!

 47. In the grand scheme of things you receive an A+ with regard to effort. Where you lost us was on all the specifics. As they say, details make or break the argument.. And it couldn’t be much more accurate here. Having said that, permit me say to you just what did give good results. Your writing is pretty engaging which is probably the reason why I am taking the effort to comment. I do not really make it a regular habit of doing that. Secondly, even though I can see the jumps in logic you make, I am not sure of how you seem to unite the details which in turn make the conclusion. For now I will subscribe to your issue but trust in the near future you actually link your dots better.

 48. I really like what you guys are up too. This kind of clever work and exposure! Keep up the good works guys I’ve added you guys to my personal blogroll.

 49. I used to be very happy to seek out this internet-site.I wished to thanks in your time for this glorious read!! I positively having fun with every little little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

 50. I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 51. Thanks for some other informative blog. Where else could I get that type of info written in such a perfect manner? I’ve a venture that I am just now working on, and I have been on the glance out for such info.

 52. Hey, you used to write great, but the last several posts have been kinda boringK I miss your tremendous writings. Past several posts are just a little out of track! come on!

 53. Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and under no circumstances seem to get one thing done.

 54. Hiya very nice blog!! Guy .. Beautiful .. Superb .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m glad to search out a lot of useful information here in the submit, we need work out more strategies on this regard, thanks for sharing.

 55. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like
  you wrote the book in it or something. I think that you can do
  with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of
  that, this is fantastic blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

 56. What i do not realize is actually how you are not really much more well-liked than you might be right now. You’re very intelligent. You realize therefore significantly relating to this subject, made me personally consider it from a lot of varied angles. Its like men and women aren’t fascinated unless it’s one thing to do with Lady gaga! Your own stuffs excellent. Always maintain it up!

 57. What i do not realize is in fact how you’re now not really much more smartly-preferred than you might be now. You are so intelligent. You know thus significantly with regards to this topic, made me for my part consider it from so many various angles. Its like women and men don’t seem to be interested unless it is one thing to do with Lady gaga! Your personal stuffs excellent. Always care for it up!

 58. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself? Plz reply back as I’m looking to create my own blog and would like to know wheere u got this from. thanks

 59. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

 60. Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Chrome. I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the issue fixed soon. Kudos

 61. I discovered your blog site on google and test just a few of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I just extra up your RSS feed to my MSN News Reader. Searching for forward to studying extra from you later on!…

 62. This website is known as a walk-by means of for the entire information you wished about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll undoubtedly discover it.

 63. I wanted to post you that tiny note so as to say thank you once again relating to the wonderful advice you’ve contributed in this case. It was really unbelievably open-handed of people like you to make extensively all many individuals might have made available as an e book in order to make some cash on their own, even more so considering the fact that you might well have tried it in the event you wanted. Those smart ideas as well worked to provide a great way to fully grasp most people have the identical dreams just like my personal own to know a great deal more related to this matter. I know there are lots of more fun instances in the future for those who scan through your site.

 64. Good day very nice web site!! Man .. Beautiful .. Amazing
  .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally?

  I am satisfied to search out numerous useful information right here within the
  put up, we want develop more strategies on this regard, thank you for sharing.
  . . . . .

 65. Hello I am so glad I found your website, I really found you by error, while I was researching on Yahoo for something else, Anyhow I am here now and would just like to say many thanks for a marvelous post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the awesome job.

 66. Those are yours alright! . We at least need to get these people stealing images to start blogging! They probably just did a image search and grabbed them. They look good though!

 67. I will right away grab your rss as I can not find your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Please let me know in order that I could subscribe. Thanks.

 68. Howdy would you mind stating which blog platform you’re using? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

 69. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

 70. What i don’t understood is in fact how you’re not really a lot more neatly-appreciated than you might be right now. You’re so intelligent. You already know thus significantly relating to this subject, produced me in my opinion believe it from a lot of varied angles. Its like men and women aren’t fascinated unless it is something to do with Lady gaga! Your own stuffs great. At all times care for it up!

 71. This is the correct blog for anybody who needs to seek out out about this topic. You understand so much its nearly hard to argue with you (not that I really would need…HaHa). You definitely put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply great!

 72. Hello my loved one! I want to say that this article is amazing, nice written and include approximately all significant infos. I would like to see more posts like this .

 73. Woah! I’m really loving the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appearance. I must say you’ve done a great job with this. Additionally, the blog loads super quick for me on Firefox. Exceptional Blog!

 74. you are in point of fact a just right webmaster. The website loading speed is incredible. It sort of feels that you’re doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you have done a great process in this topic!

 75. certainly like your web-site but you have to test the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to tell the reality nevertheless I will certainly come again again.

 76. I have been browsing on-line more than 3 hours today, but I by no means found any fascinating article like yours. It’s lovely value sufficient for me. Personally, if all website owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the net will probably be much more helpful than ever before.

 77. Someone essentially assist to make severely articles I might state. That is the first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the analysis you made to make this particular put up incredible. Great task!

 78. Thanks for your personal marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you are a great author.I will be sure to bookmark your blog and may come back at some point. I want to encourage that you continue your great job, have a nice day!

 79. A lot of thanks for all of your effort on this web page. My niece take interest in getting into investigations and it is obvious why. We learn all regarding the powerful ways you deliver helpful information through the web blog and as well as strongly encourage participation from website visitors about this issue while our princess is really learning a whole lot. Take pleasure in the rest of the new year. You are conducting a stunning job.

 80. Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on other sites? I have a blog centered on the same topics you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my visitors would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an email.

 81. I¦ve been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. Studying this information So i am satisfied to express that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I found out exactly what I needed. I most indisputably will make sure to do not overlook this site and give it a glance regularly.

 82. Thank you for sharing superb informations. Your web-site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched all over the place and simply could not come across. What a perfect web site.

 83. Perfectly indited written content, appreciate it for entropy. “You can do very little with faith, but you can do nothing without it.” by Samuel Butler.

 84. I will right away grasp your rss feed as I can’t to find your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please let me understand so that I may just subscribe. Thanks.

 85. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i’m happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make sure to do not forget this website and give it a glance on a constant basis.

 86. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks Nevertheless I’m experiencing subject with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting an identical rss downside? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

 87. Good day I am so grateful I found your site, I really found you by error, while I was browsing on Aol for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say kudos for a fantastic post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic work.

 88. I do agree with all the ideas you have presented in your post. They’re very convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for beginners. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

 89. Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

 90. Fantastic beat ! I would like to apprentice whilst you amend your
  website, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal.
  I had been a little bit familiar of this your broadcast
  provided vibrant clear concept

 91. I just like the valuable info you supply to your articles. I’ll bookmark your weblog and test again here regularly. I am fairly sure I’ll be informed a lot of new stuff proper right here! Good luck for the next!

 92. Hi there, I found your website via Google while looking for a related topic, your website came up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 93. I have not checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I?¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 94. I discovered your blog website on google and examine a few of your early posts. Continue to keep up the excellent operate. I just further up your RSS feed to my MSN News Reader. Looking for forward to studying more from you afterward!…

 95. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch! “A thing is not necessarily true because a man dies for it.” by Oscar Fingall O’Flahertie Wills Wilde.

 96. My brother recommended I might like this website. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

 97. I was wondering if you ever thought of changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

 98. Good write-up, I am normal visitor of one’s website, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 99. I just couldn’t leave your website prior to suggesting that I actually loved the usual info a person provide to your visitors? Is going to be again often in order to check out new posts.

 100. Great weblog here! Also your website quite a bit up very fast! What web host are you the usage of? Can I get your associate hyperlink for your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

 101. You can certainly see your expertise in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. At all times follow your heart. “No man should marry until he has studied anatomy and dissected at least one woman.” by Honore’ de Balzac.

Leave a Reply

Your email address will not be published.