Persoonlijke update + random maandoverzicht van juli en augustus

De afgelopen drie weken was ik zo goed als offline. Vandaag deel ik paar leuke en grappige foto’s en momenten van afgelopen weken én vertel ik hoe het nou echt met mij gaat.

Waar was ik de afgelopen tijd?

De afgelopen drie weken heb ik nauwelijks wat geplaatst op mijn blog. Dat komt onder andere omdat ik fulltime werk als sales representative bij Vergelijk. De verandering van student naar fulltime job is natuurlijk eventjes wennen. De afgelopen weken ben ik vooral druk geweest met het leren van nieuwe dingen en het vinden van mijn eigen plek. Inmiddels ben ik zo goed als gewend en heb ik het reuze naar mijn zin. Maar vaak als ik thuis kwam van werk was ik doodop en had ik weinig trek in het schrijven van een blog. Daarnaast ben ik nog steeds bezig met mijn scriptie, deze hoop ik in oktober in te leveren!

Daarnaast is er in de maand juli iets gebeurt waardoor mijn hoofd niet geheel naar bloggen stond. Zoals je waarschijnlijk weet ben ik heel eerlijk. Ik deel zonder problemen dat je echt niet perfect hoeft te zijn als vega(n) en dat ik ook weleens iets niet-zo-duurzaams koop. Dat doe ik niet omdat het moet of omdat ik me verplicht voel, dat doe ik omdat ik het wil delen. Dus daarom wil ik ook eerlijk zeggen dat ik geen zin in bloggen had omdat in juli mijn relatie is beeïndigd. En ja, dat is even wennen na ruim zeven jaar. Maar niet elke verandering is slecht. Maak je geen zorgen, het gaat goed met me. Verder heb ik niet zozeer de behoefte om er verder over te vertellen, maar ik wilde het wel graag delen en ik hoop dat je dat begrijpt.

Leuke momenten uit juli en augustus

Normaal gesproken deel ik aan het begin van de maand een maandoverzicht. Alleen heb ik de laatste tijd niet geheel getrouw foto’s gemaakt van elke dag. Daarom deel ik eigenlijk alleen leuke, fijne of grappige foto’s van de afgelopen twee maanden!

 • Op bezoek gaan bij mijn broer in Duitsland
 • En daarbij ook heel veel vega(n) food inslaan. In totaal heb ik voor bijna € 50 aan eten gekocht, oeps!
 • Eten in bij het vegan restaurant SEM met lieve Shayra

 • Een plekje maken om mijn blogfoto’s te maken
 • En leuke foto’s te schieten voor mijn winactie met Lek Belt
 • De laatste items naar Jouw Marktkraam brengen. Mijn ervaring en opbrengst lees je hier.
 • In mijn vaders enorme moestuin lopen
 • En letterlijk je ontbijt kunnen plukken

 • Wanneer anderen moeite doen om vegetarisch voor je te koken
 • En vooral als het dan nog lekker is én blogwaardig (recept komt eraan!)
 • Erachter komen dat je favoriete item uit je marktkraam niet verkocht is zodat je hem zelf kan gebruiken

 • Deze lieve meiden van mijn studentenvereniging (Twijfel jij over het inschrijven bij een studentenvereniging? Lees mijn ervaring)
 • Daarbij heel veel dansjes doen
 • En heel veel drankjes drinken (iets minder leuk de volgende dag)

 • Naar de dierenweide gaan, met telefoon op zak, en dan deze foto terugzien
 • Zelfgemaakte vegetarische bitterballen maken (ook dit recept is onderweg)

 • Ein-de-lijk weer lekker creatief bezig zijn: stempels maken! Vind je het leuk als hier een artikel online over komt?
 • Mijn oma die 85 jaar is geworden

 • De vegan chelsea boots van Dr. Martens bestellen die ik al een jaar op mijn verlanglijstje heb
 • De lieve buurkat die op bezoek komt en die ik dood mag knuffelen
 • Koken met groenten en ingrediënten uit eigen tuin

 • Foto’s maken met de lieve en getalenteerde Iris Zaagman (check de website van Iris!)
 • Het inrichten van mijn kamer
 • Met het behang dat ik al heel lang wil

Iets gemist?

De maand oktober

Het liefste beloof ik nu dat ik in oktober een boel foto’s heb, er elke week twee artikelen online komen en dat ik weer mega actief ben op sociale media. Maar dat kan ik helaas niet garanderen. Zo heb ik soms gewoon geen zin in bloggen, terwijl ik bloggen het allerleukste vindt wat er is. Tja, dat heb je soms! Ik heb nu even pauze gehad en ben heel blij dat ik weer ga beginnen met bloggen. Misschien komt er soms maar één artikel online, misschien soms zelfs drie, who knows! Ik ben in ieder geval blij weer back online te zijn.

Heb jij nog leuke dingen gedaan in de maanden juli en augustus? Let me know!

Hoofdfoto door Iris Zaagman

 

Related Posts

203 thoughts on “Persoonlijke update + random maandoverzicht van juli en augustus

 1. I have to get across my respect for your kind-heartedness in support of people who really want help with this important area of interest. Your real commitment to getting the solution along had been exceptionally powerful and has consistently empowered most people just like me to arrive at their dreams. Your own valuable facts signifies so much a person like me and especially to my mates. Many thanks; from each one of us.

 2. Good ?V I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 3. Good day! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing!

 4. Hey there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Appreciate it

 5. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Bless you!

 6. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Safari. I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the problem solved soon. Thanks

 7. After examine just a few of the blog posts on your website now, and I really like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site record and will probably be checking again soon. Pls try my website as effectively and let me know what you think.

 8. naturally like your web site but you have to take a look at the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to inform the truth on the other hand I will surely come back again.

 9. hello there and thank you for your information – I’ve certainly picked up something new from right here. I did however expertise some technical issues using this site, since I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective fascinating content. Make sure you update this again very soon..

 10. Thank you for some other informative site. The place else could I get that kind of information written in such an ideal manner? I have a project that I am just now running on, and I’ve been at the look out for such information.

 11. hello there and thank you on your info – I’ve certainly picked up something new from proper here. I did then again experience several technical points the usage of this site, since I experienced to reload the website a lot of instances prior to I may just get it to load properly. I have been wondering in case your hosting is OK? Now not that I am complaining, however slow loading instances occasions will often affect your placement in google and could injury your high quality ranking if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I am including this RSS to my email and can glance out for a lot extra of your respective fascinating content. Ensure that you replace this again very soon..

 12. Please let me know if you’re looking for a article author for your site. You have some really great posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Regards!

 13. Its such as you read my mind! You seem to understand a lot approximately this, such as you wrote the e-book in it or something. I think that you can do with some p.c. to force the message home a little bit, but other than that, this is magnificent blog. A great read. I’ll definitely be back.

 14. My wife and i got quite cheerful Peter managed to complete his analysis through the precious recommendations he discovered from your web page. It is now and again perplexing just to continually be freely giving guides which often the others might have been trying to sell. And we remember we’ve got the website owner to be grateful to for this. The explanations you made, the simple blog navigation, the friendships you will make it easier to instill – it is many overwhelming, and it’s really letting our son in addition to the family imagine that that article is awesome, which is certainly highly important. Thank you for all the pieces!

 15. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 16. certainly like your web site but you need to test the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to inform the reality nevertheless I will certainly come again again.

 17. I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays..

 18. Aw, this was a very nice post. In thought I want to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make an excellent article… but what can I say… I procrastinate alot and in no way appear to get something done.

 19. Thanks, I have just been searching for info approximately this subject for ages and yours is the greatest I have came upon till now. But, what concerning the bottom line? Are you sure concerning the supply?

 20. Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he just bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thank you for lunch!

 21. Hi , I do believe this is an excellent blog. I stumbled upon it on Yahoo , i will come back once again. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and help other people.

 22. naturally like your website but you have to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I in finding it very troublesome to tell the truth then again I’ll surely come again again.

 23. Only wanna remark on few general things, The website pattern is perfect, the subject material is rattling good. “The idea of God is the sole wrong for which I cannot forgive mankind.” by Marquis de Sade.

 24. hello there and thank you in your information – I have definitely picked up something new from proper here. I did alternatively experience several technical issues the use of this website, since I skilled to reload the web site a lot of instances previous to I may get it to load properly. I had been pondering in case your web hosting is OK? Now not that I’m complaining, however sluggish loading circumstances times will very frequently impact your placement in google and can injury your high quality rating if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and could look out for a lot extra of your respective exciting content. Make sure you replace this again very soon..

 25. What i don’t realize is in fact how you are no longer really a lot more neatly-favored than you might be now. You’re so intelligent. You realize thus significantly in relation to this matter, produced me in my view consider it from a lot of numerous angles. Its like women and men aren’t involved except it’s something to do with Girl gaga! Your personal stuffs nice. All the time take care of it up!

 26. Hi are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any html coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 27. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 28. Hi , I do believe this is an excellent blog. I stumbled upon it on Yahoo , i will come back once again. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and help other people.

 29. I don’t even know how I finished up right here, however I believed this put up was good. I don’t know who you’re but certainly you’re going to a famous blogger when you are not already 😉 Cheers!

 30. I’ve learn a few good stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you set to create this sort of wonderful informative website.

 31. wonderful issues altogether, you simply won a brand new reader. What might you recommend in regards to your post that you simply made a few days ago? Any certain?

 32. It is perfect time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy. I’ve learn this put up and if I may just I desire to recommend you few interesting issues or suggestions. Perhaps you could write next articles relating to this article. I wish to learn more things approximately it!

 33. Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

 34. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. However imagine if you added some great visuals or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this website could certainly be one of the very best in its field. Great blog!

 35. Awsome post and straight to the point. I am not sure if this is really the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to get some professional writers? Thx 🙂

 36. We’re a group of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your site offered us with helpful information to work on. You’ve done a formidable job and our entire neighborhood can be thankful to you.

 37. Hi, Neat post. There’s a problem together with your website in web explorer, could test this… IE still is the marketplace chief and a good component to other folks will leave out your excellent writing because of this problem.

 38. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 39. Hi! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share. Appreciate it!

 40. I have been surfing online more than 3 hours today, yet I by no means found any attention-grabbing article like yours. It’s pretty worth sufficient for me. In my view, if all web owners and bloggers made just right content as you did, the web can be a lot more useful than ever before. “Oh, that way madness lies let me shun that.” by William Shakespeare.

 41. obviously like your web site but you have to check the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to tell the truth nevertheless I’ll definitely come back again.

 42. What i don’t realize is actually how you’re not really much more well-liked than you might be now. You’re very intelligent. You realize therefore considerably relating to this subject, produced me personally consider it from numerous varied angles. Its like women and men aren’t fascinated unless it is one thing to do with Lady gaga! Your own stuffs nice. Always maintain it up!

 43. Can I simply say what a reduction to seek out somebody who truly is aware of what theyre talking about on the internet. You definitely know methods to convey a difficulty to light and make it important. Extra individuals need to read this and perceive this aspect of the story. I cant imagine youre not more well-liked because you definitely have the gift.

 44. I am really enjoying the theme/design of your site. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A few of my blog visitors have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any ideas to help fix this problem?

 45. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 46. I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 47. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 48. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such great information being shared freely out there.

 49. What i do not understood is if truth be told how you’re not actually much more well-liked than you may be right now. You are so intelligent. You know thus considerably in the case of this subject, produced me personally consider it from a lot of varied angles. Its like men and women aren’t fascinated except it’s one thing to do with Woman gaga! Your personal stuffs nice. At all times take care of it up!

 50. Hey very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also?KI’m satisfied to seek out a lot of helpful information right here in the post, we want develop more techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 51. Its like you learn my mind! You seem to grasp a lot approximately this, like you wrote the e-book in it or something. I think that you simply can do with a few p.c. to power the message house a little bit, but other than that, this is great blog. An excellent read. I’ll definitely be back.

 52. Awsome info and right to the point. I am not sure if this is really the best place to ask but do you guys have any thoughts on where to hire some professional writers? Thx 🙂

 53. Good website! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a nice day!

 54. There are some fascinating deadlines in this article however I don’t know if I see all of them heart to heart. There’s some validity but I’ll take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as nicely

 55. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 56. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such wonderful info being shared freely out there.

 57. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So good to search out somebody with some authentic thoughts on this subject. realy thanks for beginning this up. this website is one thing that’s wanted on the web, someone with slightly originality. useful job for bringing one thing new to the web!

 58. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I’m hoping to contribute & help other users like its helped me. Great job.

 59. Today, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 60. What i don’t realize is if truth be told how you are not really much more well-favored than you might be right now. You are so intelligent. You know thus significantly in terms of this matter, produced me in my opinion believe it from so many numerous angles. Its like men and women are not involved until it’s one thing to accomplish with Lady gaga! Your individual stuffs excellent. At all times handle it up!

 61. I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 62. I think this is one of the most significant info for me. And i’m glad reading your article. But wanna remark on some general things, The website style is perfect, the articles is really great : D. Good job, cheers

 63. I like the valuable information you provide on your articles. I will bookmark your weblog and check again here regularly. I’m reasonably certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Good luck for the following!

 64. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 65. I’ll immediately clutch your rss feed as I can not to find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please allow me know so that I could subscribe. Thanks.

 66. Hey I am so grateful I found your blog, I really found you by error, while I was looking on Bing for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thank you for a incredible post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic work.

 67. In this great scheme of things you actually secure a B+ with regard to effort and hard work. Where you actually confused everybody was on all the facts. You know, as the maxim goes, the devil is in the details… And it could not be much more accurate here. Having said that, let me tell you what exactly did deliver the results. The text is certainly extremely powerful which is most likely why I am taking the effort in order to opine. I do not really make it a regular habit of doing that. Next, although I can certainly see the jumps in reason you make, I am not really convinced of how you appear to connect the details that help to make the final result. For now I will, no doubt yield to your point however hope in the near future you actually link the dots better.

 68. I haven’t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 69. Good blog! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!

 70. Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me mad so any help is very much appreciated.

 71. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to create my own blog and would like to know where u got this from. appreciate it

 72. What i do not realize is actually how you’re not really much more well-favored than you may be now. You are very intelligent. You realize therefore considerably relating to this subject, produced me in my view imagine it from numerous numerous angles. Its like men and women are not interested except it is something to do with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. Always take care of it up!

 73. I haven¦t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 74. I am often to running a blog and i actually respect your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your website and preserve checking for new information.

 75. It is perfect time to make a few plans for the longer term and it’s time to be happy. I’ve read this submit and if I may just I desire to recommend you few fascinating things or tips. Perhaps you can write subsequent articles regarding this article. I wish to learn even more issues approximately it!

 76. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and everything. However just imagine if you added some great graphics or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and videos, this website could definitely be one of the very best in its niche. Very good blog!

 77. I have been examinating out a few of your articles and it’s pretty good stuff. I will definitely bookmark your blog.

 78. Thanks a bunch for sharing this with all folks you actually know what you’re talking approximately! Bookmarked. Please additionally talk over with my web site =). We will have a hyperlink alternate contract among us!

 79. Wow, amazing blog structure! How long have you been running a blog for? you make blogging glance easy. The whole look of your site is fantastic, let alone the content!

 80. Hi there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thanks a lot!

 81. Attractive element of content. I simply stumbled upon your site and in accession capital to assert that I get actually loved account your weblog posts. Any way I will be subscribing in your augment or even I achievement you get right of entry to consistently quickly.

 82. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

 83. Thanks a lot for sharing this with all of us you really know what you’re talking about! Bookmarked. Kindly also visit my site =). We could have a link exchange agreement between us!

 84. I have been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Reading this information So i am satisfied to show that I have an incredibly just right uncanny feeling I discovered just what I needed. I so much without a doubt will make sure to don?¦t put out of your mind this website and provides it a glance regularly.

 85. I wish to show my appreciation to the writer just for bailing me out of this type of incident. Just after researching through the the web and finding techniques which were not powerful, I believed my life was over. Existing devoid of the strategies to the problems you have resolved through your good website is a serious case, as well as those that could have in a negative way damaged my career if I hadn’t discovered the website. Your personal training and kindness in dealing with everything was important. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t come across such a subject like this. I can also at this point relish my future. Thank you so much for your professional and amazing guide. I will not think twice to endorse your web blog to any individual who needs and wants support about this subject.

 86. With every little thing that seems to be building within this subject material, a significant percentage of opinions are generally very refreshing. Nonetheless, I am sorry, but I do not give credence to your entire strategy, all be it radical none the less. It appears to everyone that your comments are generally not entirely rationalized and in reality you are yourself not really wholly certain of the assertion. In any case I did appreciate examining it.

 87. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your weblog? My website is in the exact same area of interest as yours and my visitors would certainly benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this okay with you. Thanks a lot!

 88. Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, amazing blog!

 89. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. But imagine if you added some great graphics or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and video clips, this site could certainly be one of the greatest in its field. Superb blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.