In juli schreef ik over mijn eigen marktkraam bij Jouw Marktkraam Zwolle. De huurperiode is inmiddels voorbij en vandaag deel ik mijn ervaring én de opbrengst!

Wat is Jouw Marktkraam?

Bij Jouw Marktkraam kan je een kraam huren om je zelfgemaakte, tweedehands of nieuwe spullen te verkopen. Maak je je eigen sieraden of heb je een oog voor vintage? Dan is Jouw Marktkraam dé plek om deze spullen ten toon te stellen. Een kraam huur je vanaf € 25,- per week. De kraam kan je geheel naar eigen smaak inrichten. Je kan het weliswaar niet helemaal verbouwen, maar er kunnen wel een aantal onderdelen van de kraam veranderd worden voor een nieuwe look. Ook kan je verschillende versieringen toevoegen om je kraam wat meer te laten opvallen. Denk aan slingers, lampjes of een bordje met de naam van je kraam. De opbrengst kan je bijhouden met de Jouw Marktkraam app. Deze app wordt continue bijgewerkt en je krijgt een melding van elke verkoop, kassa!

Tip: de app van Jouw Marktkraam download je hier voor Android en hier voor iOs

Jouw Marktkraam Zwolle

Mijn ervaring en tips

Op uitnodiging heb ik vier weken een kraam gehuurd bij Jouw Marktkraam Zwolle. Via mijn kraam verkocht ik voornamelijk kleding, schoenen en accessoires. Ik had een tijd geleden mijn kledingkast opgeruimd en besloot een (flink) aantal items weg te doen. Dit waren voornamelijk kledingstukken die niet meer bij mijn kledingstijl pastte of eigenlijk nooit aandeed.  Omdat de items nog in goede staat waren besloot ik het te verkopen voor kleine prijsjes bij Jouw Marktkraam.

Items die niet goed verkochten
Aan het begin van mijn huurperiode had ik mijn kraam gevuld met een aantal boeken, woonaccessoires en hoeden. Deze items liepen totaal niet. Misschien kent iedereen het probleem met hoeden: leuk om te kopen, maar je draagt ze nooit. Ik verkocht ze niet eens voor een luttele €3.

Items die wél goed verkochten
Bij mijn kraam deden voornamelijk tassen het heel erg goed. Mijn moeder had een aantal vintage tassen die ik mocht verkopen, waardoor mijn kraam gevuld werd met (nep)leren tassen en leuke portemonnees. Maar ook schoenen, jassen, sieraden en broeken verkochten goed bij mijn kraam.

Jouw Marktkraam ZwolleJouw Marktkraam Zwolle

Tips

 1. Maak prijskaartjes voor je items. Je kan natuurlijk naamplaatjes kopen, maar met een DIY middagje heb je een flinke voorraad zelfgemaakte kaartjes voor al je spullen. Met een paar leuke prijskaartjes valt je kraam niet alleen meer op, maar scheelt het je klanten ook een hoop gepulk met stickertjes.
 2. Leg je visitekaartje neer. Heb je een eigen bedrijf, blog of webshop Dan is Jouw Marktkraam is de perfecte plek voor schaamteloze zelfpromotie. Je kraam is dan het visitekaartje (ha-ha) voor je eigen bedrijf. Klanten die je kraam leuk vinden, vinden dus waarschijnlijk je stijl of items ook leuk. Reden genoeg voor hen om even je bedrijf te checken!
 3. Doe aan acties. Een dag waarbij je 10% korting geeft kan vaste bezoekers triggeren om toch nog even bij je kraam te neuzen. Met name de laatste dagen van je huurperiode is dit een handige tip. Het kan je verkoop snel omhoog brengen en je hebt minder spullen die je aan het einde van de huurperiode naar huis hoeft te nemen.
 4. Probeer verschillende dingen uit qua inrichting met je kraam. Het stylen van je kraam is heel belangrijk. Zo merkte ik een flinke dip in mijn verkoopcijfers toen ik al mijn kleding van boven naar beneden verplaatste. Dat had ik nooit geweten als ik niet van inrichting ging switchen. Probeer dus verschillende dingen uit, de cijfers kan je gemakkelijk bijhouden met de app!
 5. Vraag aan de medewerkers van Jouw Marktkraam of je een rolletje stickers mee naar huis kan nemen. Zo kan je thuis je items helemaal verkoop ready maken en dat scheelt een hoop gestuntel met pennen en (je zelfgemaakte!) kaartjes in de winkel.

Meer tips lezen voor Jouw Marktkraam? Eerder schreef ik over mijn tips & tricks voor je eigen kraam!

Jouw Marktkraam Zwolle

De opbrengst van de kraam

De meeste items kostten bij mijn kraam zijn onder de € 5,- geprijst. Eerlijk gezegd had ik daarom van tevoren niet verwacht dat er een noemenswaardig bedrag uit zou komen. Maar tel de verkopen van schoenen, tassen en kleding bij elkaar op en dan krijg je een fijn bedragje van €194. En wat ga ik ervoor kopen? Schoenen, tassen en kleding! Maar dan natuurlijk duurzaam. Zo heb ik al eeuwen een Matt & Natt tas op het oog en ben ik verliefd op de vegan Chelsea Boots van Dr. Martens. Allebei met een flink prijskaartje rondom de € 150,- maar met de opbrengst van mijn kraam bij Jouw Marktkraam doet deze uitgave een stuk minder pijn. Ik ben sowieso van plan om in het najaar wederom een kraam te huren bij Jouw Marktkraam, maar dan met zelfgemaakte producten. Daarvan hou ik jullie natuurlijk nog wel van op de hoogte!

Wil je zelf een kraam huren? Alle informatie kan je lezen op de website van Jouw Marktkraam!

Heb jij ervaring met Jouw Marktkraam? Let me know!

*Dit is een samenwerking met Jouw Marktkraam Zwolle

Related Posts

178 thoughts on “Jouw Marktkraam: mijn ervaring

 1. That is the right weblog for anyone who needs to seek out out about this topic. You realize a lot its almost onerous to argue with you (not that I truly would need…HaHa). You undoubtedly put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, simply great!

 2. I am not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this info for my mission.

 3. Spot on with this write-up, I actually think this web site needs rather more consideration. I’ll in all probability be once more to read far more, thanks for that info.

 4. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get 4 emails with the same comment. Is there any manner you possibly can take away me from that service? Thanks!

 5. With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My website has a lot of unique content I’ve either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any methods to help reduce content from being ripped off? I’d truly appreciate it.

 6. What i do not understood is in reality how you are now not actually much more neatly-appreciated than you might be now. You’re so intelligent. You know therefore considerably in terms of this subject, produced me in my view believe it from so many various angles. Its like women and men don’t seem to be fascinated unless it’s something to accomplish with Woman gaga! Your individual stuffs nice. All the time care for it up!

 7. Good post. I learn something tougher on totally different blogs everyday. It’s going to always be stimulating to read content material from other writers and follow somewhat something from their store. I’d prefer to use some with the content material on my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link in your net blog. Thanks for sharing.

 8. Magnificent web site. A lot of helpful info here. I¦m sending it to a few buddies ans additionally sharing in delicious. And certainly, thanks to your sweat!

 9. Excellent weblog here! Also your web site so much up fast! What web host are you using? Can I am getting your affiliate hyperlink for your host? I desire my web site loaded up as quickly as yours lol

 10. Hi there very nice blog!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so many useful information right here in the publish, we want develop more strategies on this regard, thanks for sharing.

 11. I have recently started a blog, the info you provide on this website has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work. “Men must be taught as if you taught them not, And things unknown proposed as things forgot.” by Alexander Pope.

 12. I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

 13. Thank you for another informative website. Where else could I get that kind of info written in such an ideal way? I’ve a project that I’m just now working on, and I’ve been on the look out for such info.

 14. Thanks for sharing superb informations. Your site is so cool. I am impressed by the details that you’ve on this blog. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and just could not come across. What an ideal web-site.

 15. Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

 16. I¦ve been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this sort of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Reading this info So i am glad to express that I have an incredibly good uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot unquestionably will make sure to do not fail to remember this web site and give it a glance regularly.

 17. Excellent website. Plenty of helpful info here. I am sending it to several pals ans additionally sharing in delicious. And of course, thank you for your sweat!

 18. Hello my friend! I want to say that this post is amazing, great written and come with almost all important infos. I would like to peer more posts like this.

 19. Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same topics? Thank you!

 20. It’s really a great and helpful piece of information. I’m satisfied that you just shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 21. Hello There. I discovered your weblog the use of msn. This is a very smartly written article. I’ll make sure to bookmark it and return to learn more of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly return.

 22. Woah! I’m really digging the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between usability and visual appearance. I must say you have done a superb job with this. Additionally, the blog loads extremely fast for me on Firefox. Exceptional Blog!

 23. Enjoyed reading this, very good stuff, regards. “A man does not die of love or his liver or even of old age he dies of being a man.” by Percival Arland Ussher.

 24. Thank you a lot for providing individuals with such a remarkable possiblity to discover important secrets from here. It really is very kind and also packed with amusement for me personally and my office mates to search your website at the very least thrice in one week to study the new tips you have got. Of course, I’m so always fascinated with the awesome information served by you. Certain 3 facts in this post are truly the best we have all ever had.

 25. Howdy very nice blog!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I am glad to seek out so many helpful info here within the publish, we want work out more strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 26. You actually make it appear really easy with your presentation but I in finding this matter to be actually one thing which I feel I’d by no means understand. It kind of feels too complicated and very broad for me. I am looking ahead to your next publish, I will attempt to get the cling of it!

 27. Good ?V I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 28. I’ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i’m happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make sure to do not forget this site and give it a glance regularly.

 29. Good write-up, I’m regular visitor of one’s website, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 30. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Carry on the superb works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site :).

 31. Can I just say what a relief to search out somebody who really knows what theyre talking about on the internet. You positively know the right way to carry an issue to mild and make it important. Extra individuals have to read this and understand this aspect of the story. I cant consider youre not more well-liked because you undoubtedly have the gift.

 32. Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 33. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.

 34. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

 35. Nearly all of the things you point out happens to be astonishingly precise and that makes me wonder the reason why I had not looked at this in this light before. This particular article really did turn the light on for me personally as far as this specific subject goes. Nevertheless there is one particular issue I am not too comfortable with and whilst I try to reconcile that with the central theme of the point, let me see just what the rest of your subscribers have to point out.Nicely done.

 36. I will right away snatch your rss feed as I can not to find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you have any? Please let me understand in order that I may subscribe. Thanks.

 37. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

 38. I have been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this information So i am happy to convey that I’ve a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make sure to don’t forget this web site and give it a glance regularly.

 39. I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…

 40. We are a group of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You have performed an impressive job and our entire neighborhood will be thankful to you.

 41. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Magnificent. I’m also an expert in this topic therefore I can understand your hard work.

 42. Aw, this was a very nice post. In concept I wish to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make an excellent article… but what can I say… I procrastinate alot and certainly not seem to get one thing done.

 43. Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

 44. I have been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site. Reading this information So i am satisfied to convey that I’ve a very just right uncanny feeling I found out exactly what I needed. I so much no doubt will make sure to don¦t omit this web site and provides it a glance regularly.

 45. Excellent blog! Do you have any recommendations for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely confused .. Any tips? Cheers!

 46. of course like your web site but you need to take a look at the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to inform the truth nevertheless I¦ll certainly come again again.

 47. My spouse and i were now joyous when Edward could do his preliminary research while using the precious recommendations he obtained when using the web page. It’s not at all simplistic to simply be handing out secrets and techniques some others could have been trying to sell. We really understand we have the blog owner to thank for this. All the explanations you made, the straightforward blog menu, the relationships you make it easier to engender – it’s most sensational, and it is leading our son and us reckon that that concept is excellent, and that is extraordinarily essential. Thank you for all the pieces!

 48. Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

 49. whoah this blog is wonderful i really like reading your posts. Stay up the great paintings! You already know, a lot of persons are hunting round for this info, you can help them greatly.

 50. Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such great information being shared freely out there.

 51. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.

 52. Thank you for some other wonderful post. Where else may anyone get that kind of info in such a perfect manner of writing? I have a presentation subsequent week, and I am on the look for such information.

 53. Can I just say what a reduction to search out somebody who really knows what theyre speaking about on the internet. You positively know methods to bring a problem to mild and make it important. Extra folks need to read this and perceive this facet of the story. I cant imagine youre no more standard since you positively have the gift.

 54. I was just looking for this info for a while. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your website. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this type of informative web sites in top of the list. Generally the top websites are full of garbage.

 55. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 56. I have been browsing online greater than 3 hours today, but I by no means discovered any interesting article like yours. It’s lovely worth sufficient for me. Personally, if all website owners and bloggers made just right content as you probably did, the net can be a lot more helpful than ever before.

 57. What’s Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist different users like its helped me. Great job.

 58. I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I?¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 59. Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

 60. I’m still learning from you, while I’m improving myself. I absolutely enjoy reading everything that is posted on your blog.Keep the information coming. I enjoyed it!

 61. Hi would you mind sharing which blog platform you’re using? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

 62. This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

 63. Undeniably consider that that you stated. Your favorite justification appeared to be on the web the simplest thing to bear in mind of. I say to you, I certainly get irked even as other folks think about issues that they plainly don’t know about. You controlled to hit the nail upon the highest as well as outlined out the whole thing with no need side effect , other people can take a signal. Will probably be back to get more. Thank you

 64. A person essentially help to make seriously posts I would state. This is the very first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the research you made to make this particular publish amazing. Magnificent job!

 65. What i do not realize is in reality how you are now not actually much more neatly-liked than you might be now. You are very intelligent. You know therefore considerably relating to this matter, produced me in my view consider it from a lot of varied angles. Its like men and women don’t seem to be involved unless it is one thing to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs outstanding. All the time handle it up!

 66. The crux of your writing while sounding agreeable originally, did not really sit properly with me personally after some time. Somewhere within the paragraphs you actually managed to make me a believer unfortunately only for a short while. I however have got a problem with your leaps in assumptions and you might do nicely to fill in all those gaps. In the event that you can accomplish that, I would definitely end up being impressed.

 67. Great ?V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

 68. Rattling superb info can be found on blog. “Society produces rogues, and education makes one rogue more clever than another.” by Oscar Fingall O’Flahertie Wills Wilde.

 69. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 70. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 71. I was curious if you ever thought of changing the page layout of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two pictures. Maybe you could space it out better?

 72. Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

 73. Good day very cool website!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I am glad to search out so many useful information here within the publish, we need work out extra techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 74. Hey there would you mind letting me know which web host you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good web hosting provider at a reasonable price? Thank you, I appreciate it!

 75. Hello! I just would like to give an enormous thumbs up for the good data you may have right here on this post. I can be coming again to your weblog for extra soon.

 76. Hi I am so thrilled I found your webpage, I really found you by error, while I was searching on Google for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks a lot for a remarkable post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the fantastic job.

 77. Thank you for every other informative web site. The place else may just I am getting that type of information written in such an ideal method? I have a undertaking that I’m just now working on, and I’ve been on the look out for such info.

 78. Thank you for sharing excellent informations. Your site is very cool. I am impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and simply could not come across. What an ideal web-site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.