Review: dierproefvrije producten van Erica Kruiderijen

Erica reinigingsproducten

Van Erica kreeg ik een aantal producten opgestuurd om te reviewen. Een aantal weken heb ik deze producten getest.

The Hills is geen programma die je kijkt voor de meest diepzinnige quotes. Maar deze van Diane von Furstenberg is me altijd bijgebleven:

The most important relationship in your life is the relationship you have with yourself

Zelfliefde is enorm belangrijk. Pas als je van jezelf houdt, dan kan je van een ander houden. Toch heeft dit niet altijd de prioriteit. Als ik naar mezelf kijk ben ik ‘te druk’ om even rust te nemen of om een marathon te houden (met series welteverstaan). Het mag niet want er moet nog zoveel. Dus dan spendeer ik mijn zondag werkend achter mijn laptop in plaats van voor de televisie. Ontzettend zonde want ik merk dat zo’n dagje relaxen me juist zoveel goeds kan doen. Dus vanaf nu plan ik elke zondag een chilldagje in. Wat zegt nou meer me time dan jezelf verwennen met (h)eerlijke producten? Van Erica kreeg ik een aantal producten opgestuurd om te testen. Reden genoeg om dus een me time dagje in te lassen!

Over Erica

Erica verkoopt alleen dierproefvrije cosmetica en gezichts- en huidsverzorging. In hun fysieke winkels en online vind je hun uitgebreide assortiment. In hun producten wordt alleen gebruik gemaakt van kruiden, planten, etherische oliën en biologische culturen. Geen enkel product bevat gekke chemische stofjes of ingrediënten waarvan je de naam niet kent. Groene meisjes kunnen hier hun hart ophalen want Erica werkt met groene energie, doet aan recycling en maakt gebruik van afbreekbare reinigingsmiddelen. Kortom: een groen merk dat de spotlight verdient.

Producten van Erica

Erica producten

Als eerste kreeg ik van Erica deze drie producten opgestuurd:

 • Tea Tree reinigingsschuim
 • Abrikozen gezichtspeeling
 • Magnesium olie

Erica tea tree reinigingsschuim

Tea Tree Reinigingsschuim

Ik vind het heerlijk om make-up aan te brengen. Toch ben ik ook blij als het masker eraf is. Vooral omdat ik dan heerlijk in mijn ogen kan wrijven zonder risico op panda ogen. De Tea Tree Reinigingsschuim is speciaal voor de vette en zuivere huid. Eerlijk gezegd heb ik eerder een gevoelige en droge huid. Desondanks vind ik deze fijn werken. De reinigingsschuim ruikt naar tea tree en dat vind ik zelf altijd een mix tussen planten en munt. Ik gebruik eerst kokosolie om mijn mascara eraf te halen. Om de olie te verwijderen gebruik ik deze reinigingsschuim. Na gebruik voelt mijn gezicht gereinigd zonder te trekken. Voor dagelijks gebruik vind ik hem iets te heftig schoonmaken maar voor om de dag werkt hij goed.

De reinigingsschuim is helaas niet vegan gezien de whey (melkeiwit) dat erin is verwerkt.

Ingrediënten: Glycerin, Aqua, Whey*, Decyl Glucoside, Alcohol, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Betaine, Melalceuca Alternifolia Leaf Oil, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Limonene

** Alle geuren van Erica zijn opgebouwd uit natuurlijke etherische oliën en extracten

Erica gezichtspeeling

Abrikozen gezichtspeeling

Met mijn droge huid heb ik best wel snel velletjes, vooral rondom mijn slapen en neus. De abrikozen gezichtspeeling gebruik ik nadat ik mijn make-up heb verwijderd. Deze peeling bevat onder andere abrikozenpitolie en bijenwas. De structuur is romig maar de formule bevat kleine pareltjes die ervoor zorgen dat je huid goed gescrubt wordt. Persoonlijk hadden deze parels voor mij nog wel iets groffer gemogen zodat de velletjes helemaal verdwijnen. Na afloop heb ik niet het gevoel alsof mijn huid zijdezacht is. Misschien is deze beter geschikt voor een hele gevoelige huid.

De gezichtspeeling is helaas niet vegan gezien de bijenwas die erin is verwerkt.

Inrediënten: Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Glycerin, Alcohol, Cera Alba, Copernicia Cerifera Wax, Oleyl Erucate, C14-22 Alcohol, Cetereayl Alcohol, Glyceryl Stearate, C12-20 Alkyl Glucoside, Decyl Glucoside,Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum**, Oryzanol, Xanthan Gum, Sodium Ansinate, Sodium Levulinate, Lactic Acid.     ** Alle geuren van Erica zijn opgebouwd uit natuurlijke etherische oliën en extracten

Erica magnesium olie
Magnesiumolie spray

Doordat ik bezig ben met afstuderen zit ik voornamelijk achter mijn laptop. Heel slecht, I know. Hierdoor heb ik vaak last van mijn rug en/of nek. Magnesium is een mineraal dat hierbij kan helpen. Dit mineraal verzorgt onder andere stijve en zwaarbelaste spieren. Een tekort hebt aan magnesium merk je onder andere door spierkrampen, rugpijn maar ook spastische darmen. Zie dit artikel voor meer symptomen van een magnesium tekort.

Magnesiumolie is eigenlijk geen echte olie. Het is water waarin magnesiumvlokken zijn opgelost. In het flesje zit 150 ml en per beurt spray je ongeveer 4 á 5 keer. Joey was de pineut en mocht mijn rug en nek insmeren met de het magnesium olie. Hoera, een kleine massage. Het tintelt een beetje gekkig. Denk aan een soort spierbalsem maar dan zonder de warmte. Eerlijk gezegd voel ik nog geen vermindering in spierpijn. Wat dus betekent dat Joey mij wat vaker moet masseren.

De magnesiumolie is vegan.

Ingrediënten: 31% magnesiumchloride, aqua

Cadeautjes met rozen

Erica roos cadeauverpakking

Erica roos cadeauverpakking

Van Erica kreeg ik ook een cadeauverpakking in het thema ‘rozen’. In deze verpakking zat een douchegel en rozenblaadjes. Ik koop graag cadeautjes voor een ander, maar ook voor mezelf. Zo durf ik schaamteloos te zeggen dat ik weleens bij de kassa ja-knik als ze vragen of iets een cadeautje is. Ik hou heel erg van uitpakken. Niet heel milieuvriendelijk, sorry. Gelukkig is deze verpakking wél milieuvriendelijk. Dit setje is leuk om jezelf cadeau te geven of bijvoorbeeld je moeder. Tip: 14 mei is het Moederdag!

Erica rozen douchegel

De douchegel ruikt erg sterk naar rozen. Toegegeven: daar moet je van houden. Nu wil ik geen irritante zero waste hippie zijn, maar eerlijk gezegd gebruik niet zo graag douchegels. Sinds ik shampoo bars ben gaan gebruiken ben ik helemaal team zeep. Toch ziet de verpakking van deze douchegel er een stuk leuker uit dan die van een blokje zeep. Het oog wil toch ook wat. Daarom zou ik deze cadeauverpakking eerder aan iemand geven die er wel dol op is.

Ingrediënten: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lactic Acid, Sodium Chloride, Rosa Damascena Oil, inulin, Glyceryl Oleate, Glycerin, Parfum, Sodium Leavulinate, Cinnamic Acid, Limonene, Geraniol, Citronellol, Citral 

 

Erica rozenblaadjes

Van het zakje rozenblaadjes ben ik wel een enorme fan. Je kan de fotogenieke rozenblaadjes gebruiken als decoratie voor een gerecht of als decoratie in huis. De geur van de blaadjes zou je kunnen verwerken in potpourri of in je kussen. Daarnaast kan je er ook thee van trekken. Voeg wat rozenblaadjes bij andere losse thee en stop dit theemengsel in een thee ei. Zo heb je je eigen gemaakte rozenthee, hoe lekker. En niet geheel onbelangrijk: ook heel fotogeniek.

De losse producten vind je vanaf  € 6,95 in de shop. Het rozen cadeaupakket is te koop voor € 7,95. De producten van Erica vind je in verschillende vestigingen en online.

*Deze producten heb ik opgestuurd gekregen
dit beïnvloed mijn mening niet

Related Posts

198 thoughts on “Review: dierproefvrije producten van Erica Kruiderijen

 1. Thanks , I’ve recently been looking for information about this subject for a long time and yours is the
  greatest I’ve found out so far. But, what in regards to the conclusion? Are you positive concerning the source?

 2. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out.

  Please let me know where you got your theme. Thanks a lot

 3. I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one
  else know such detailed about my trouble. You’re wonderful!
  Thanks!

 4. Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely wonderful.

  I actually like what you have acquired here, certainly like
  what you’re saying and the way in which you say it. You make it entertaining and
  you still care for to keep it wise. I can not
  wait to read much more from you. This is actually a great website.

 5. Awesome things here. I’m very satisfied to peer your post.
  Thank you so much and I am having a look ahead to touch you.
  Will you please drop me a e-mail?

 6. An outstanding share! I have just forwarded this onto a
  co-worker who was doing a little homework on this.
  And he in fact ordered me breakfast because I discovered it for him…
  lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!!

  But yeah, thanx for spending the time to discuss this subject here on your web site.

 7. Please let me know if you’re looking for a article writer for your
  site. You have some really great articles and
  I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d
  love to write some articles for your blog in exchange for a
  link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested.

  Cheers!

 8. Great goods from you, man. I’ve keep in mind your stuff previous to and you’re just too great.
  I actually like what you’ve bought here, certainly like what you are stating and
  the way in which in which you assert it. You’re making it enjoyable and you continue
  to care for to stay it wise. I cant wait to learn much
  more from you. This is actually a wonderful website.

 9. obviously like your web site but you need to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth nevertheless I’ll definitely come back again.

 10. I’m truly enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Outstanding work!

 11. I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 12. I have been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. Reading this information So i¦m happy to show that I’ve a very good uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I so much surely will make certain to do not put out of your mind this web site and give it a glance on a relentless basis.

 13. I’d have to examine with you here. Which is not one thing I usually do! I take pleasure in reading a post that may make folks think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

 14. Today, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

 15. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 16. I really wanted to make a small note in order to express gratitude to you for those superb tricks you are writing on this website. My long internet investigation has finally been rewarded with professional facts and strategies to talk about with my partners. I would express that most of us readers are very much fortunate to be in a fabulous website with very many wonderful people with beneficial ideas. I feel extremely blessed to have come across the website page and look forward to plenty of more amazing times reading here. Thanks a lot again for a lot of things.

 17. Excellent post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very helpful info specially the last part 🙂 I care for such info a lot. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and good luck.

 18. I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website :).

 19. We are a gaggle of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site provided us with helpful info to paintings on. You have performed a formidable task and our whole neighborhood shall be grateful to you.

 20. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 21. Hey very nice blog!! Guy .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your site and take the feeds also…I’m glad to seek out a lot of helpful info right here within the post, we’d like develop extra techniques on this regard, thanks for sharing.

 22. Hello, i think that i noticed you visited my web site thus i came to “return the choose”.I am trying to in finding things to improve my website!I guess its adequate to use some of your concepts!!

 23. Heya i am for the primary time here. I came across this board and I in finding It really helpful & it helped me out much. I hope to give one thing back and aid others such as you helped me.

 24. I simply wished to thank you so much again. I’m not certain the things that I would have tried without the type of ways documented by you over such area. It had become a distressing issue in my position, but considering the very expert way you resolved that made me to cry with contentment. Now i’m thankful for the assistance and as well , pray you realize what an amazing job that you’re getting into instructing people via your web blog. Most probably you’ve never got to know all of us.

 25. I do believe all the ideas you’ve presented on your post. They are very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are very short for starters. May just you please extend them a little from subsequent time? Thanks for the post.

 26. I am now not sure where you’re getting your info, but good topic. I must spend some time studying more or figuring out more. Thanks for wonderful info I was on the lookout for this information for my mission.

 27. F*ckin’ remarkable things here. I am very happy to look your article. Thanks so much and i’m taking a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a mail?

 28. Hello my family member! I wish to say that this article is amazing, nice written and include approximately all significant infos. I’d like to see extra posts like this .

 29. I haven¦t checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 30. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and everything. But just imagine if you added some great visuals or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this blog could certainly be one of the most beneficial in its niche. Awesome blog!

 31. I carry on listening to the news bulletin speak about getting free online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you advise me please, where could i acquire some?

 32. I together with my guys happened to be reading the nice advice found on your web site while immediately I got a terrible feeling I had not thanked the blog owner for those secrets. Most of the ladies ended up for this reason glad to learn all of them and have now definitely been taking advantage of those things. Thanks for indeed being so helpful as well as for pick out this sort of essential subject matter most people are really needing to know about. Our own sincere regret for not expressing appreciation to sooner.

 33. I haven’t checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 34. I as well as my friends happened to be reviewing the good guidelines found on your site while quickly I got a terrible feeling I had not thanked the blog owner for them. All of the women were totally excited to read through all of them and now have pretty much been having fun with them. I appreciate you for genuinely very kind and also for finding varieties of helpful areas most people are really needing to understand about. My very own sincere apologies for not expressing appreciation to you sooner.

 35. I have not checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 36. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

 37. Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

 38. I was wondering if you ever considered changing the structure of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two images. Maybe you could space it out better?

 39. Good write-up, I’m normal visitor of one’s web site, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

 40. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this fantastic blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this website with my Facebook group. Chat soon!

 41. hey there and thank you for your info – I have definitely picked up something new from right here. I did however expertise several technical points using this website, as I experienced to reload the site many times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective fascinating content. Ensure that you update this again soon..

 42. Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is great, as well as the content!

 43. With everything which seems to be building within this specific area, many of your viewpoints are generally relatively exciting. However, I beg your pardon, but I can not give credence to your entire plan, all be it refreshing none the less. It looks to me that your comments are not totally validated and in simple fact you are generally your self not even thoroughly confident of the point. In any event I did enjoy looking at it.

 44. What i do not understood is in fact how you are not really much more neatly-favored than you might be now. You are very intelligent. You understand thus significantly with regards to this matter, made me for my part imagine it from numerous various angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated except it is one thing to do with Woman gaga! Your individual stuffs nice. Always handle it up!

 45. This design is incredible! You definitely know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 46. I like this post, enjoyed this one thanks for putting up. “He removes the greatest ornament of friendship, who takes away from it respect.” by Cicero.

 47. You really make it seem so easy along with your presentation but I to find this matter to be actually something that I think I would never understand. It kind of feels too complicated and extremely wide for me. I’m having a look forward on your next submit, I?¦ll attempt to get the grasp of it!

 48. Hey very nice blog!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your site and take the feeds also…I am happy to find so many useful info here in the post, we need develop more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

 49. Very nice post. I simply stumbled upon your weblog and wished to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I’m hoping you write once more soon!

 50. I was looking at some of your content on this internet site and I conceive this internet site is rattling instructive! Continue posting.

 51. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 52. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our whole community will be grateful to you.

 53. Hey there! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no back up. Do you have any methods to prevent hackers?

 54. Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

 55. Hey there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no data backup. Do you have any methods to stop hackers?

 56. I do like the manner in which you have presented this specific situation and it really does provide us a lot of fodder for consideration. On the other hand, because of what I have personally seen, I simply just wish as the commentary stack on that men and women continue to be on issue and not start on a tirade involving the news of the day. Anyway, thank you for this superb point and even though I do not go along with it in totality, I regard the viewpoint.

 57. I think other web-site proprietors should take this web site as an model, very clean and wonderful user friendly style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

 58. I do trust all of the ideas you have introduced in your post. They are really convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are very quick for newbies. May you please prolong them a little from subsequent time? Thanks for the post.

 59. Thanks, I have recently been searching for information about this subject for ages and yours is the greatest I’ve discovered till now. But, what in regards to the conclusion? Are you certain in regards to the source?

 60. I think other website proprietors should take this website as an model, very clean and excellent user friendly style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

 61. Thanks for sharing excellent informations. Your site is very cool. I’m impressed by the details that you?¦ve on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and just could not come across. What an ideal website.

 62. Great V I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

 63. Very interesting info !Perfect just what I was searching for! “It is our choices…that show what we truly are, far more than our abilities.” by J. K. Rowling.

 64. Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

 65. Hello, you used to write excellent, but the last several posts have been kinda boring?K I miss your tremendous writings. Past few posts are just a bit out of track! come on!

 66. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. thanks

 67. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I do know it was my option to learn, but I actually thought youd have one thing fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you possibly can repair for those who werent too busy searching for attention.

 68. Thank you for sharing superb informations. Your site is so cool. I am impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and just could not come across. What a great website.

 69. I savour, result in I found exactly what I used to be having a look for. You have ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 70. I would like to show some appreciation to this writer just for rescuing me from such a condition. Just after surfing around throughout the world wide web and finding tricks which were not productive, I figured my entire life was well over. Being alive devoid of the approaches to the issues you’ve sorted out by way of the article is a crucial case, and ones which could have negatively affected my entire career if I had not discovered your website. Your main natural talent and kindness in handling the whole lot was vital. I am not sure what I would’ve done if I had not encountered such a thing like this. I’m able to at this moment look forward to my future. Thanks a lot very much for the impressive and result oriented help. I won’t think twice to refer the sites to anyone who will need assistance about this area.

 71. I and my buddies came digesting the good tactics from your web page then all of a sudden got a horrible feeling I had not thanked the site owner for those tips. The boys became for this reason passionate to study all of them and now have surely been using them. We appreciate you being very helpful as well as for going for this sort of brilliant subject matter most people are really wanting to discover. Our own sincere apologies for not expressing appreciation to sooner.

 72. Thank you for every other magnificent article. The place else could anybody get that kind of information in such an ideal method of writing? I have a presentation subsequent week, and I am at the search for such info.

 73. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your webpage? My blog is in the exact same area of interest as yours and my visitors would certainly benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this okay with you. Thanks a lot!

 74. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

 75. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, amazing blog!

 76. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Studying this information So i am happy to express that I’ve an incredibly excellent uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I so much undoubtedly will make sure to do not forget this website and provides it a look on a continuing basis.

 77. Hey! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to look it over. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Excellent blog and terrific design and style.

 78. Good web site! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day!

 79. Good day! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Cheers

 80. I have read a few good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make such a excellent informative website.

 81. Hello my friend! I want to say that this post is awesome, nice written and include approximately all vital infos. I would like to see more posts like this.

 82. I’m impressed, I must say. Really not often do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the issue is one thing that not enough people are talking intelligently about. I am very completely satisfied that I stumbled throughout this in my seek for something referring to this.

 83. The subsequent time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I really thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you happen to werent too busy looking for attention.

 84. I do not even know how I finished up right here, but I believed this put up used to be great. I do not understand who you are but definitely you’re going to a well-known blogger when you aren’t already 😉 Cheers!

 85. Thank you for the auspicious writeup. It if truth be told used to be a leisure account it. Glance complicated to more brought agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 86. Thanks for sharing excellent informations. Your site is very cool. I am impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and just couldn’t come across. What an ideal website.

 87. I was recommended this web site by means of my cousin. I am not certain whether this submit is written through him as no one else know such precise approximately my difficulty. You’re amazing! Thank you!

 88. I used to be recommended this web site via my cousin. I’m no longer sure whether or not this post is written via him as nobody else know such detailed about my trouble. You are incredible! Thank you!

 89. Hi I am so thrilled I found your blog, I really
  found you by mistake, while I was looking on Google for something else, Anyways I am
  here now and would just like to say many thanks for
  a remarkable post and a all round entertaining blog (I also love the
  theme/design), I don’t have time to read through it all
  at the moment but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so
  when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the
  excellent jo.

 90. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Reading this information So i’m happy to convey that I’ve a very good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make sure to don’t forget this website and give it a look on a constant basis.

 91. wonderful points altogether, you simply won a new reader. What would you recommend about your publish that you made some days ago? Any positive?

 92. Hello there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

Leave a Reply

Your email address will not be published.