Vegan eetdagboek #3 van de Vegan Challenge

Vegan Challenge

Week drie van de Vegan Challenge zit erop. In dit vegan eetdagboek laat ik je zien hoe week drie mij is vergaan.

Hierna is er nog maar één week te gaan. Precies volgende maandag zit de Vegan Challenge erop. De challenge is wat mij betreft best wel snel voorbij gegaan. Deze week ging middelmatig. Als ontbijt heb ik geen boterham met pindakaas of hummus gegeten. Maar als lunch kwam de hummus nog weleens voorbij. Ik heb wel mijn best gedaan om wat meer te variëren. Ik voelde me zelfs een heuse hippe vegan foodblogger want ik heb een bulgursalade als lunch gemaakt én een burrito bowl. Qua lunch is het me deze keer ook een stuk beter afgegaan. Mocht je nog leuke tips of recepten weten, let me know! Eigenlijk wil ik zondag nog feestelijk vegan afsluiten.

Mocht je het gemist hebben:

Zondag

Zondag was het Eerste Paasdag. Ik ben niet iemand die paastakken in huis haalt of eieren verstopt, maar ik hou wel van eten. Tijdens Pasen organiseren mijn ouders vaak een paasbrunch. Mijn ouders hadden een paar vegetarische dingetjes voor mij gehaald, zo lief! Ik had niet vertelt dat ik meedeed met de Vegan Challenge dus ik at tijdens de brunch vegetarisch. Persoonlijk vind ik niet dat ik kan ‘eisen’ dat mijn ouders daar rekening mee houden terwijl ik niets van te voren heb gezegd. De volgende keer neem ik zelf wat mee. Ik at onder andere Italiaanse worst, hummus en avocado op afgebakken broodjes. Ook at ik voor het eerst in twee weken een gekookt eitje. Stiekem had ik dat wel een beetje gemist.

In de middag had ik niet heel veel honger meer en at ik instant noodles. Om het nog een beetje blogwaardig te maken gooide ik er wat sojasaus, sesamzaadjes en lente-ui overheen. Tussendoor at ik heel veel krakelingen (AH Basic is vegan). ’s Avonds had ik gekookt en ik maakte een soort risotto met heel veel groenten. Het was op zich wel lekker, maar niet fantastisch. Desondanks was ik trots, kijk al die gezonde groentjes!

Maandag

Maandag was het Tweede Paasdag. Joey en ik waren vergeten om boodschappen te doen dus we ontbeten weer bij mijn ouders (natuurlijk ook omdat het gezellig is hoor!). Ik at onder andere een plakje paasbrood, afbak broodjes met hummus en avocado en weer een gekookt eitje. Wist je trouwens dat avocado + tomatensalsa echt een heerlijke combinatie is? Vooral met deze tomatensalsa.

Als snack at ik twee crackers met hummus en een bakje druiven. Ik wilde een beetje bijkomen van de drukke week hiervoor dus ik heb de hele dag in pyjama doorgebracht. Ik heb de serie Riverland gebingewatched, mijn nieuwe obsessie. ’s Avonds at ik lekker Hollands, namelijk andijvie stamppot! Af en toe vind ik dat echt heel lekker. In de avond keek ik wederom Riverdale en at ik Croky paprika chips.

Dinsdag

Met mijn goeie gedrag stond ik om half zeven op om richting Viva Las Vega’s te gaan. Totdat ik bij de bushalte kwam en mijn OV-kaart was vergeten. Helaas was kon ik deze nergens vinden, dus ik besloot thuis te werken. Mijn opdracht is vooral individueel en ik ben vooral op kantoor vanwege de gezelligheid. Als ontbijt maakte ik mijn geliefde havermout met banaan en dadels. Ik werkte flink door voor mijn afstudeeropdracht.

Als lunch besloot ik geen boterhammen met pindakaas of hummus te maken. Sterker nog: ik maakte een salade. Ik kookte bulgur en gooide daar groenten doorheen die we in huis hadden. Ik geef toe: ik had de neiging om feta door de salade heen te gooien. Maar ik heb het niet gedaan, hoera! Blijkbaar was ik in een foodbloggers mood want als avondeten maakte ik een burritobowl. Niet alleen Instagramwaardig maar ook super lekker. Wil je hier een recept van zien? Laat het dan even weten.

Woensdag

Inmiddels had ik mijn OV-kaart weer teruggevonden dus ik kon weer naar stage. In de trein at ik twee boterhammen met worst en een pakje rijstwafels. Eenmaal op kantoor dronk ik een soja capuccino en werkte ik aan mijn plan. Als lunch hadden we onder andere het nieuwe vegan satébroodje van de Vegetarische Slager, super lekker! Eerlijk gezegd heb ik nooit zoiets gegeten (ook niet voor mijn vega tijdperk). Daarbij at ik een paar boterhammen met verschillende spreads. Als avondeten had Joey een nieuw recept uitgeprobeerd. Ik weet niet wat het was, maar het was heel lekker. Vegan gehakt met paprika, ui, aubergine, sojasaus en nog meer kruiden. Het had iets zoet-Aziatisch.

Donderdag

Ik stond iets eerder op zodat ik kon ontbijten met havermout. Ik moet alleen een foto maken voordat ik ga roeren want nu ziet het eruit als kots. Zo smaakt het niet hoor! Eenmaal op kantoor dronk ik soja capuccino en Verkade kokoskoekjes. Tijdens de lunch at ik een paar boterhammen met verschillende soorten smeersels zoals hummus en vegan boterhamworst. Als afsluiter at ik natuurlijk een feestboterham. Eenmaal thuis had Joey super lekker gekookt (alweer). Gepofte aardappels met kruidenboter en lente-ui, groenten uit de oven en een vleesvervanger. Oh soms vind ik dit echt zó lekker, vooral met mega veel mayo. In plaats van kruidenboter had ik trouwens de plantaardige kruidencréme van de Jumbo.

Vrijdag

Vandaag was een leuke én een stomme dag. Het was namelijk Shayra’s laatste dag op het Viva Las Vega’s kantoor. Maar daardoor trakteerde ze wel op super lekkere vegan donuts. Ter ere van haar afscheid hadden we een super lekkere lunch. Zo was er onder andere vegan krentenbollen, donuts, croissantjes en meer. Ook mochten we alvast de vegan kaesschnitzels proeven die Viva Las Vega’s in samenwerking met GoodBite heeft gemaakt. Ik zeg dit als kaasliefhebber: het is echt lekker! De kaas smelt net als gewone kaas en het proeft als een kaassouflé. Als het goed is, is hij vanaf deze week verkrijgbaar bij de Deen. Ondanks dat ik me misselijk had gegeten kon er natuurlijk wel avondeten bij. Joey had echt een fantastische curry gemaakt met onder andere gemengde noten, kikkerewten, aardappel en groenten.

Zaterdag

Het is weekend! Ik ontbijt met good old havermout met banaan, lijnzaad en een paar dadels. Vandaag kwam er echt niets uit mijn handen. Ik had plannen om flink vooruit te werken met bloggen, hier en daar wat op te ruimen en boodschappen te doen. Het enige wat ik heb gedaan is boodschappen doen. Ik baalde enorm want ik heb echt een hekel aan dit soort dagen. Om mezelf te troosten maakte ik een maaltijd pita met falafel en rauwkost. Dit hielp wel een beetje. Ik besloot vandaag maar te laten voor wat het was en te ontspannen. Dus ik heb alle afleveringen van Riverdale afgekeken. We hadden nog curry van de vrijdag over dus we besloten deze op te warmen en we serveerden er Turks brood bij. ’s Avonds bleven Joey en ik thuis (hashtag partyhard) en we keken Moana. Mocht je deze nog niet gezien hebben, dan raad ik hem echt aan. Ik ben geen mega Disney fan maar Moana vond ik echt heel leuk. Tijdens de film at ik een halve zak chips leeg met tomatensalsa.

Zondag

Vandaag zou dé dag worden dat er vanalles uit mijn handen kwam. Nou, niet echt dus. Ik ontbeet met havermout, twee bananen en een paar dadels. Ondertussen keek ik een paar YouTube video’s en zocht ik naar bloginspiratie. Als tweede ontbijt/lunch at ik een paar homemade croissantjes. Nouja, niet echt homemade maar wel thuis afgebakken. Ze waren alleen niet heel mooi. Joey zei dat het lag aan de croissantjes maar volgens mij had hij ze niet goed afgebakken. Geen probleem, de smaak werd er niet minder om.

In de middag gingen we naar de bioscoop want we hadden gratis kaartjes. Ik wilde al heel lang naar Beauty and the Beast. Ook deze Disneyfilm vind ik écht een aanrader. Ik snap niet dat hij maar een 7.7 heeft. Ik had al een girlcrush op Emma Watson maar na de film is die alleen maar groter geworden. Tijdens de film at ik vieze groentechips en een Coca Cola Cherry. Eenmaal thuis kookten we met wat er in huis was. Toevallig hadden we nog vegetarische worstjes en bolletjes. Helaas beiden niet vegan, maar wel wat ik op dat moment in huis heb. Deze keer besloot ik dan maar vegetarisch te eten. Ik vind het zonde om eten weg te gooien.

Hoe ging week drie van de Vegan Challenge?

Week drie ging niet heel goed. Zo heb ik tijdens de Paasbrunch vegetarisch gegeten en niet vegan. In dit soort sociale situaties vind ik het lastig om veganistisch te eten. Nu moet ik eerlijk zeggen dat het niet onmogelijk is. In de situatie van de paasbrunch had ik bijvoorbeeld zelf wat kunnen meenemen of mezelf kunnen beperken tot hummus en avocado. Helaas waren de winkels dicht en had ik letterlijk niets in huis. Daarnaast was ik gewoon zwak en wilde ik een gekookt eitje. Het is wat het is.

Wat ik wel lastig vind is dat mijn voorraadkast en koelkast niet 100% vegan is. Hierdoor staan er soms vegetarische producten in die op dat moment op moeten. Vooral als je met een andere vegetariër woont is dat lastig. Ik vind het zonde om eten weg te gooien of te verspillen. Daarom kies ik er soms voor om vegetarisch te eten. Ik kan boos op mezelf worden maar dat heeft geen nut. Het is een leermoment, ik doe mijn best en dat is alles wat ik kan doen. Ik leer steeds meer wat ik wel en niet kan eten en het is een Vegan Challenge. Het is de bedoeling om te leren en niet om alles al goed te doen.

Doe jij mee met de Vegan Challenge? Heb jij nog handige tips en tricks?

Foto noedelsalade: Iris Zaagman

Related Posts

203 thoughts on “Vegan eetdagboek #3 van de Vegan Challenge

 1. I’m not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful info I was looking for this info for my mission.

 2. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such great info being shared freely out there.

 3. Wonderful goods from you, man. I have be aware your stuff prior to and you’re simply too magnificent. I really like what you’ve bought right here, really like what you are saying and the best way by which you assert it. You’re making it enjoyable and you still take care of to stay it sensible. I can’t wait to learn far more from you. That is actually a terrific site.

 4. Thanks for the marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you may be a great author.I will remember to bookmark your blog and will often come back in the future. I want to encourage you to ultimately continue your great work, have a nice weekend!

 5. I’m just commenting to let you understand of the superb encounter my friend’s girl developed visiting yuor web blog. She came to find many things, most notably what it’s like to possess an excellent giving heart to let most people easily fully grasp various tricky matters. You undoubtedly exceeded readers’ desires. Thanks for showing these effective, dependable, informative and even unique tips on this topic to Ethel.

 6. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Reading this information So i am glad to exhibit that I have a very good uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I such a lot indisputably will make certain to don’t disregard this web site and provides it a look regularly.

 7. Hi! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the fantastic work!

 8. I’ve been browsing online greater than 3 hours these days, yet I by no means discovered any fascinating article like yours. It¦s lovely worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made excellent content as you did, the net can be much more helpful than ever before.

 9. Thank you for sharing superb informations. Your site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and just couldn’t come across. What a great web site.

 10. Hey there I am so delighted I found your weblog, I really found you by mistake, while I was researching on Digg for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks a lot for a tremendous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the superb work.

 11. Thanks for sharing superb informations. Your website is very cool. I’m impressed by the details that you¦ve on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and just couldn’t come across. What an ideal website.

 12. Heya are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 13. Definitely believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 14. I carry on listening to the news broadcast speak about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you advise me please, where could i find some?

 15. Amazing blog! Do you have any hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed .. Any recommendations? Cheers!

 16. My spouse and I absolutely love your blog and find many of your post’s to be precisely what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on some of the subjects you write with regards to here. Again, awesome blog!

 17. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It positively useful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & help different users like its aided me. Great job.

 18. Thank you for some other informative site. The place else may just I get that kind of info written in such an ideal means? I have a undertaking that I am simply now working on, and I have been at the glance out for such info.

 19. Great V I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 20. naturally like your web-site however you have to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to inform the reality nevertheless I will certainly come again again.

 21. I like this post, enjoyed this one thank you for putting up. “The goal of revival is conformity to the image of Christ, not imitation of animals.” by Richard F. Lovelace.

 22. You could certainly see your skills in the work you write. The world hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. At all times go after your heart. “Until you’ve lost your reputation, you never realize what a burden it was.” by Margaret Mitchell.

 23. Very superb info can be found on web blog. “I know of no great men except those who have rendered great service to the human race.” by Francois Marie Arouet Voltaire.

 24. I feel this is one of the most important information for me. And i am glad studying your article. However wanna remark on some general things, The site taste is ideal, the articles is really great : D. Good job, cheers

 25. Whats Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively helpful and it has helped me out loads. I am hoping to give a contribution & assist different users like its helped me. Good job.

 26. I found your blog site on google and verify a number of of your early posts. Proceed to maintain up the superb operate. I just additional up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking forward to studying extra from you in a while!…

 27. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and everything. Nevertheless imagine if you added some great visuals or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this website could definitely be one of the best in its field. Wonderful blog!

 28. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your website? My blog is in the exact same niche as yours and my visitors would truly benefit from some of the information you present here. Please let me know if this ok with you. Thanks a lot!

 29. Please let me know if you’re looking for a article author for your weblog. You have some really great articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Many thanks!

 30. Hi there are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you need any coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 31. Very nice post. I simply stumbled upon your blog and wished to say that I have really loved browsing your weblog posts. After all I will be subscribing in your feed and I am hoping you write again very soon!

 32. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I will try and check back more often. How frequently you update your web site?

 33. Thanks for the good writeup. It if truth be told was a entertainment account it. Look complicated to more brought agreeable from you! However, how can we keep in touch?

 34. Thanks , I have just been searching for info approximately this topic for ages and yours is the best I’ve discovered till now. But, what concerning the conclusion? Are you sure about the supply?

 35. hey there and thank you for your information – I’ve definitely picked up anything new from right here. I did however expertise some technical points using this site, as I experienced to reload the website many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective intriguing content. Make sure you update this again soon..

 36. I together with my pals were actually checking out the excellent recommendations located on your site then unexpectedly I got an awful suspicion I never thanked the web site owner for those secrets. Most of the men had been stimulated to see them and have honestly been taking advantage of these things. Many thanks for turning out to be quite helpful and for considering this form of really good guides most people are really desirous to be aware of. Our honest apologies for not expressing appreciation to you earlier.

 37. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 38. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. It extremely helps make reading your blog significantly easier.

 39. Hey! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept chatting about this. I will forward this page to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

 40. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

 41. Its such as you learn my thoughts! You seem to understand a lot approximately this, such as you wrote the ebook in it or something. I feel that you simply can do with some to pressure the message home a bit, but other than that, that is wonderful blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

 42. Hey! I could have sworn I’ve been to this website before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 43. I have been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i’m happy to express that I have a very just right uncanny feeling I discovered just what I needed. I so much without a doubt will make certain to don’t overlook this web site and give it a glance on a relentless basis.

 44. Hi, i think that i saw you visited my site so i came to “return the favor”.I’m trying to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 45. Great amazing issues here. I?¦m very satisfied to see your article. Thanks so much and i am having a look forward to touch you. Will you kindly drop me a mail?

 46. I have been browsing online greater than 3 hours lately, yet I by no means discovered any interesting article like yours. It is beautiful value sufficient for me. In my view, if all web owners and bloggers made just right content as you did, the net might be a lot more useful than ever before.

 47. This design is wicked! You most certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 48. That is the correct blog for anybody who desires to search out out about this topic. You notice so much its virtually exhausting to argue with you (not that I actually would need…HaHa). You positively put a brand new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, just nice!

 49. My husband and i ended up being absolutely comfortable when Louis managed to do his preliminary research out of the precious recommendations he came across through your web pages. It’s not at all simplistic just to be releasing instructions that many most people might have been making money from. And we all already know we need the website owner to thank for that. The most important illustrations you have made, the straightforward web site navigation, the friendships you help foster – it’s many superb, and it is facilitating our son in addition to our family believe that this subject matter is amusing, and that’s exceedingly serious. Thank you for all the pieces!

 50. Thank you for the auspicious writeup. It actually used to be a amusement account it. Glance advanced to more added agreeable from you! However, how can we be in contact?

 51. I’m not positive where you’re getting your information, however good topic. I needs to spend some time studying more or figuring out more. Thanks for fantastic info I used to be in search of this info for my mission.

 52. Thanks so much for giving everyone remarkably terrific chance to check tips from this site. It is usually so good and as well , jam-packed with amusement for me and my office mates to search the blog no less than 3 times in 7 days to find out the fresh guides you have got. Not to mention, I am just always fascinated with your perfect pointers you serve. Selected 4 tips in this post are definitely the finest we’ve had.

 53. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a number of websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any kind of help would be really appreciated!

 54. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I’ve shared your website in my social networks!

 55. Very interesting topic, regards for posting. “The maxim of the British people is ‘Business as Usual.'” by Sir Winston Leonard Spenser Churchill.

 56. Incredible! This blog looks exactly like my old one! It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!

 57. I’m extremely inspired along with your writing talents as smartly as with the structure on your weblog. Is this a paid subject matter or did you modify it your self? Either way keep up the excellent quality writing, it is uncommon to peer a great weblog like this one nowadays..

 58. Can I just say what a relief to seek out somebody who truly knows what theyre speaking about on the internet. You undoubtedly know methods to carry a problem to light and make it important. More folks need to read this and perceive this side of the story. I cant imagine youre no more well-liked because you undoubtedly have the gift.

 59. I was just looking for this info for some time. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your website. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this type of informative sites in top of the list. Usually the top web sites are full of garbage.

 60. Someone essentially help to make seriously articles I would state. This is the very first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the research you made to create this particular publish incredible. Wonderful job!

 61. I¦ll immediately grasp your rss as I can’t find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Kindly permit me realize so that I may just subscribe. Thanks.

 62. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you helped me.

 63. Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

 64. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 65. Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to prevent hackers?

 66. Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too excellent. I really like what you’ve acquired here, certainly like what you’re stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise. I can not wait to read far more from you. This is really a terrific web site.

 67. Undeniably imagine that which you stated. Your favourite justification seemed to be at the internet the easiest thing to keep in mind of. I say to you, I certainly get irked while people think about issues that they just don’t recognize about. You controlled to hit the nail upon the top and defined out the whole thing with no need side-effects , other people could take a signal. Will probably be again to get more. Thank you

 68. obviously like your web-site but you have to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to inform the reality nevertheless I will definitely come back again.

 69. Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same topics? Thanks a lot!

 70. Very good written story. It will be supportive to everyone who utilizes it, including yours truly :). Keep doing what you are doing – can’r wait to read more posts.

 71. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. Nevertheless just imagine if you added some great graphics or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this blog could certainly be one of the most beneficial in its niche. Good blog!

 72. Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful info particularly the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this particular info for a very long time. Thank you and best of luck.

 73. I beloved up to you will obtain carried out proper here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. however, you command get got an impatience over that you would like be handing over the following. sick unquestionably come more beforehand again since precisely the similar just about very continuously inside case you shield this hike.

 74. You really make it seem really easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I believe I would by no means understand. It seems too complex and extremely wide for me. I’m having a look ahead to your next put up, I?¦ll attempt to get the hang of it!

 75. Good day! Would you mind if I share your blog with my myspace group? There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thank you

 76. Does your blog have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it develop over time.

 77. The subsequent time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I do know it was my option to read, however I really thought youd have one thing fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you could possibly fix in case you werent too busy looking for attention.

 78. Great V I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

 79. Thank you for another informative site. Where else may just I am getting that kind of info written in such a perfect way? I have a mission that I’m simply now operating on, and I have been at the look out for such info.

Leave a Reply

Your email address will not be published.