Echte Post Is Cool 4.0 : Wat heb ik gegeven en gekregen?

Echte Post Is Cool
Mijn lootje voor Echte Post Is Cool was Marieke van Greenblush. Voor haar mocht ik leuke cadeautjes uitkiezen. En ik werd ook nog verwend door Sytse van Het Groene Broertje. Ik laat zien wat ik heb gegeven en gekregen.

Wat is EPIC?

Hoe leuk is het om echte post te ontvangen? Heel leuk! Daarom zijn Monsieur Mango en Northflix Echte Post Is Cool gestart. Ookwel EPIC. Je trekt een lootje en koopt t.w.v. € 7,50 een cadeautje (of meerdere cadeautjes) voor je lootje. Wat je koopt of maakt is helemaal aan jou. Als je je aanmeldt geef je namelijk je voorkeuren door. De kans is op een miskoop is klein. Het pakketje voor je lootje verpak je creatief en stuur je op voor een vastgestelde datum. Samen met alle EPIC deelnemers maak je het pakketje op dezelfde dag open. Ontzettend leuk want op sociale media zie je die dag overal vrolijke pakketjes verschijnen. Iedereen maakt er altijd wat speciaals van en dat maakt EPIC ook zo bijzonder. Dit keer deden er 104 mensen mee. Monsieur Mango en Northflix organiseren dit helemaal vrijwillig dus applausje voor hen!

Dit was de eerste keer dat ik meedeed aan EPIC. Vorige edities zag ik steeds voorbij komen op Instagram, maar ik was elke keer te laat. Dit keer was ik gelukkig ruim op tijd om mee te doen. Wat zeg ik? Ik zag het staan op Instagram en vulde razendsnel het aanmeldformulier in. Omdat het mijn eerste keer was vond ik het ook wel spannend om een leuk pakketje samen te stellen. Ik hoop dat mijn lootje er blij mee is.

Echte Post Is Cool

Wat heb ik gegeven?

Mijn lootje was Marieke van Greenblush! Marieke ken ik als mede groene blogger al een beetje. Net als ik zit ze in de Groene Bloggers Facebookgroep. Ik ben heel blij dat ik haar als lootje had. Marieke schrijft over groen leven en vooral over dierproefvrije beautyproducten. Daar wilde ik met EPIC natuurlijk op in spelen.

Echte Post Is Cool
Toevallig was Marieke ook aanwezig op VeggieWorld. Zo kon ik stiekem peilen wat ze leuk vond. Op VeggieWorld stond er een kraam van Skinfoods. Dit merk verkoopt rauwe, vegan, biologische, duurzame en handgemaakte producten. Ik zag dat Marieke enthousiast werd van dit merk. Daarom moesten er natuurlijk een paar items van Skinfoods in het EPIC pakketje zitten. Ik kocht een stoommasker, een blokje zwarte zeep en een zwart neusmasker.

Echte Post Is Cool
Marieke heeft volgens mij geen hele groene vingers. Maar wat niet is kan natuurlijk nog komen. Daarom leek het me leuk om twee zakjes zaad erbij te doen. Ik ben heel benieuwd hoe ze het gaan doen. Hou je me op de hoogte Marieke? 😉

Echte Post Is Cool
Dat ik fan ben van de Action make-up remover doek is geen geheim. Dit geweldige doekje is onmisbaar in mijn badkamer. Aangezien Marieke bezig is/was met het verduurzamen van haar badkamer leek dit me een leuke toevoeging.

Echte Post Is Cool
Omdat Marieke en ik allebei ‘groene meisjes’ zijn leek het me leuk om het ook groen in te pakken. Ik pakte alles in bruin inpakpapier en bond er een lintje omheen van touw. Om het af te maken deed ik een poging tot handletteren (zie envelop). Daarna kon het pakketje eindelijk op de post. Ik was zo benieuwd wat ze ervan vond.

Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool
Een week lang keek ik hier tegenaan. Mijn vriend moest me serieus tegenhouden om het niet open te maken. Uiteindelijk heb ik me heel goed beheerst en opende ik het op zaterdagochtend. De grote roze doos is afkomstig van Sytse van Het Groene Broertje. De vrolijke envelop was afkomstig van Studio 216. Allebei onwijs leuk verpakt!


In de envelop zat een kaart van mijn woonplaats Zwolle. De kaart voelt stevig aan en het design vind ik heel gaaf. Ik vind het leuk dat ik nu iets speciaals heb wat linkt aan Zwolle. Ik ben namelijk niet mijn plan om mijn hele leven hier te wonen. Op deze manier heb ik toch een aandenken.

Echte Post Is Cool
Toen was het eindelijk tijd om het pakket van Sytse open te maken. Mijn eerste gedachte was: wat zit er veel in! Alles was ook zo leuk ingepakt. Ik voelde me net jarig. De kaart past ook perfect bij mij. Ik probeer namelijk altijd positief te blijven. Ik heb de kaart daarom ook een mooi plekje gegeven in mijn huis.

Echte Post Is Cool
Dit was de inhoud van het pakket. Op basis hiervan kan ik al zeggen dat Sytse en ik beste vrienden zijn. Kijk wat een leuke dingen! Het thee ei en het notitieboekje van kurk en het ananastasje en… oke sorry. Alles was geweldig uitgezocht. De pindakaas heb ik natuurlijk meteen getest (en goedgekeurd). Sytse gaat op zijn blog Het Groene Broertje elk item stuk voor stuk na dus check die vooral even. Nogmaals bedankt Sytse!

Ook meedoen met Echte Post Is Cool?

Denk je nu: dat wil ik ook?! Dat snap ik! Er wordt niet van te voren een datum vastgesteld dus hou de blogs/sociale media van Northflix en Monsieur Mango goed in de gaten. Ik vind het zeker een aanrader om mee te doen. Northflix en Monsieur Mango organiseren dit elke keer zo goed. Daarnaast hebben ze deze editie allemaal sponsoren geregeld waardoor elke EPIC-deelnemer een extra cadeautje kreeg. Ook leer je dankzij EPIC nieuwe en leuke bloggers kennen. Dus als je de kans hebt: doe vooral mee!

Heb jij meegedaan aan Echte Post Is Cool? Let me know!

Related Posts

200 thoughts on “Echte Post Is Cool 4.0 : Wat heb ik gegeven en gekregen?

 1. Receive and send emails through your temporary messaging system. Use our webmail or your favorite email software with our absolutely free disposable email. temp mail

 2. It is the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve learn this put up and if I could I wish to recommend you few fascinating issues or tips. Perhaps you could write next articles regarding this article. I want to learn even more issues about it!

 3. Hey just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem fixed soon. Thanks

 4. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 5. naturally like your web-site but you need to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to inform the truth however I will definitely come back again.

 6. I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I?¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site 🙂

 7. My spouse and I absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be precisely what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content in your case? I wouldn’t mind producing a post or elaborating on many of the subjects you write regarding here. Again, awesome web site!

 8. I like this web blog very much, Its a rattling nice spot to read and incur information. “I’d better get off the phone now, I’ve already told you more than I heard myself.” by Loretta Lockhorn.

 9. Good site! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!

 10. Thank you, I have just been searching for information about this topic for ages and yours is the best I have discovered till now. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?

 11. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

 12. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. appreciate it

 13. Hello very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am glad to find so many helpful info here in the post, we’d like work out extra techniques on this regard, thank you for sharing. . . . . .

 14. Thanks for every other magnificent article. Where else may just anybody get that type of info in such an ideal manner of writing? I have a presentation next week, and I’m at the search for such information.

 15. Somebody essentially help to make seriously articles I would state. This is the very first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the research you made to create this particular publish extraordinary. Excellent job!

 16. Just about all of what you articulate is supprisingly legitimate and it makes me ponder the reason why I had not looked at this in this light before. Your article truly did switch the light on for me as far as this topic goes. Nevertheless there is actually 1 factor I am not necessarily too cozy with and while I try to reconcile that with the central idea of the point, let me see exactly what all the rest of the visitors have to say.Very well done.

 17. Thanks for any other informative website. The place else may just I get that type of info written in such an ideal manner? I’ve a venture that I am just now running on, and I have been at the look out for such information.

 18. Hiya, I’m really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish only about gossips and net and this is really frustrating. A good website with interesting content, that is what I need. Thanks for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 19. Hello, you used to write fantastic, but the last few posts have been kinda boring?K I miss your great writings. Past few posts are just a little out of track! come on!

 20. I really appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thanks again

 21. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Cheers!

 22. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our whole community will be thankful to you.

 23. Thanks for sharing excellent informations. Your web site is very cool. I’m impressed by the details that you¦ve on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched all over the place and just couldn’t come across. What a great website.

 24. I have learn a few just right stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how a lot attempt you set to make any such fantastic informative site.

 25. It’s actually a great and helpful piece of information. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 26. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

 27. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 28. I’m extremely inspired with your writing skills as smartly as with the layout to your weblog. Is this a paid subject matter or did you modify it yourself? Either way keep up the nice high quality writing, it’s rare to see a nice weblog like this one today..

 29. Having read this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this article together. I once again find myself spending way to much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

 30. Thank you for sharing superb informations. Your website is very cool. I’m impressed by the details that you?¦ve on this blog. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and just could not come across. What a great website.

 31. The subsequent time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my choice to read, but I really thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you may fix should you werent too busy in search of attention.

 32. Some genuinely nice and useful information on this internet site, as well I think the design and style contains superb features.

 33. You actually make it seem so easy with your presentation however I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely large for me. I am having a look forward on your subsequent post, I’ll try to get the hang of it!

 34. Hello very nice blog!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your site and take the feeds additionally?KI’m satisfied to search out a lot of helpful information right here in the put up, we need develop more strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 35. Hi, Neat post. There is an issue along with your website in web explorer, would check this?K IE still is the marketplace chief and a good portion of folks will omit your wonderful writing because of this problem.

 36. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. But imagine if you added some great pictures or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this blog could certainly be one of the greatest in its field. Superb blog!

 37. I?¦ve read a few just right stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I wonder how so much effort you put to create the sort of wonderful informative web site.

 38. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 39. Hi there are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any coding expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 40. You actually make it appear so easy with your presentation but I in finding this topic to be actually something which I feel I’d by no means understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m having a look forward in your next submit, I will try to get the grasp of it!

 41. Heya this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 42. I discovered your weblog website on google and check a few of your early posts. Proceed to maintain up the excellent operate. I just further up your RSS feed to my MSN News Reader. Searching for ahead to reading extra from you afterward!…

 43. I’m very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 44. Its like you read my thoughts! You appear to understand so much about this, like you wrote the e book in it or something. I believe that you can do with a few p.c. to power the message home a little bit, but instead of that, this is great blog. An excellent read. I’ll definitely be back.

 45. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such wonderful info being shared freely out there.

 46. I have been exploring for a little for any high quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this information So i am happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make sure to don’t forget this site and give it a look regularly.

 47. hey there and thank you for your info – I’ve definitely picked up anything new from right here. I did however expertise a few technical points using this site, since I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and can damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and can look out for much more of your respective fascinating content. Ensure that you update this again very soon..

 48. Hello there! I could have sworn I’ve been to this site before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 49. What¦s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively useful and it has aided me out loads. I’m hoping to contribute & help different users like its helped me. Great job.

 50. hello!,I really like your writing very much! share we keep up a correspondence extra approximately your article on AOL? I need an expert on this space to unravel my problem. Maybe that is you! Having a look forward to see you.

 51. Normally I don’t read article on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite nice post.

 52. Admiring the time and energy you put into your website and in depth information you offer. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed information. Excellent read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 53. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!

 54. This web page can be a stroll-by means of for the entire information you wished about this and didn’t know who to ask. Glimpse right here, and you’ll undoubtedly discover it.

 55. Hey very nice site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find numerous useful info here in the post, we need work out more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .

 56. I¦ve learn a few good stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I wonder how a lot attempt you place to create this sort of fantastic informative site.

 57. I have been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Studying this information So i¦m glad to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed. I such a lot surely will make sure to don¦t forget this site and provides it a glance on a constant basis.

 58. Please let me know if you’re looking for a article author for your weblog. You have some really great articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested. Kudos!

 59. Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same topics? Thank you!

 60. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this fantastic blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this website with my Facebook group. Chat soon!

 61. I am not sure where you’re getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic info I was looking for this information for my mission.

 62. Can I simply say what a aid to seek out somebody who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how one can bring a problem to light and make it important. Extra people must read this and perceive this facet of the story. I cant believe youre no more in style since you definitely have the gift.

 63. Some truly fantastic blog posts on this internet site, appreciate it for contribution. “An alcoholic is someone you don’t like who drinks as much as you do.” by Dylan Thomas.

 64. obviously like your website however you need to test the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to inform the reality however I’ll surely come back again.

 65. I¦ve been exploring for a bit for any high-quality articles or weblog posts on this kind of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Reading this info So i am satisfied to show that I have an incredibly just right uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I so much undoubtedly will make sure to don¦t fail to remember this web site and give it a look on a continuing basis.

 66. You actually make it seem really easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I feel I might by no means understand. It kind of feels too complicated and extremely large for me. I’m looking forward on your next put up, I will attempt to get the grasp of it!

 67. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i am happy to convey that I have a very good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make certain to do not forget this web site and give it a glance regularly.

 68. I¦ll immediately grab your rss feed as I can not find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Please let me understand in order that I could subscribe. Thanks.

 69. The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I know it was my choice to learn, however I truly thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could repair when you werent too busy in search of attention.

 70. Thank you for some other informative web site. Where else may just I get that type of information written in such an ideal means? I have a undertaking that I’m just now working on, and I have been at the look out for such information.

 71. Hello, Neat post. There’s a problem together with your web site in web explorer, might test thisK IE nonetheless is the market chief and a good component to folks will omit your excellent writing due to this problem.

 72. Thank you for sharing excellent informations. Your web site is very cool. I’m impressed by the details that you?¦ve on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and simply could not come across. What a great web-site.

 73. I believe this is one of the most important information for me. And i’m glad studying your article. However wanna observation on few general issues, The site taste is great, the articles is in point of fact excellent : D. Good activity, cheers

 74. I truly appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again

 75. Hey! I just want to give an enormous thumbs up for the good data you’ve gotten right here on this post. I can be coming back to your weblog for more soon.

 76. That is very fascinating, You are a very professional blogger. I’ve joined your feed and sit up for seeking more of your excellent post. Additionally, I’ve shared your website in my social networks!

 77. hi!,I like your writing very so much! proportion we keep up a correspondence extra about your post on AOL? I need an expert on this space to resolve my problem. May be that is you! Looking ahead to look you.

 78. Hello there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

 79. I must show appreciation to you for rescuing me from this trouble. Because of exploring through the search engines and seeing things which are not powerful, I thought my life was well over. Living without the presence of approaches to the issues you’ve resolved by way of your main article is a critical case, and the ones that could have in a wrong way damaged my entire career if I had not come across the blog. Your actual skills and kindness in maneuvering all the pieces was invaluable. I am not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a solution like this. It’s possible to now look forward to my future. Thank you very much for this expert and effective help. I will not be reluctant to refer your blog post to anyone who would need tips on this topic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.