Winactie: duurzame en veganfriendly goodies

winactie

Woohoo, ik heb 100 likes op Facebook en mijn blog bestaat vier maanden. Reden genoeg voor een leuke winactie!

Niet te geloven dat honderd mensen mijn blog liken. Stiekem had ik alleen verwacht dat mijn moeder mijn blog zou lezen. En ook dat is helemaal oke, want ik doe het puur voor de lol. Maar ik heb maandelijks flink wat bezoekers. Om jullie te bedanken voor alle support heb ik een leuke winactie! Niks gesponsord of geregeld, gewoon uit eigen zak omdat jullie zo tof zijn. Om in het thema te blijven van mijn blog: alles is duurzaam en helemaal vegan.

Wat kan je winnen?

Winnen bij de winactie: tas, chocola, oorbellen en hand- en nagelcreme

Sterren oorbellen // Moonloft

Winnen bij de winactie: oorbellen van Moonloft
Moonloft is een hippe winkel gevestigd in Zwolle en Arnhem. In dit kleine winkeltje vind je allemaal leuke dingen die ik allemaal wil hebben. Van duurzame kleding tot gave accessoires. Ik ben helemaal into de oorbellentrend. Daarom geef ik deze toffe sterren oorbellen weg.

Donkere chocola met zeezout // Seed and Bean

Winnen bij de winactie: chocola met zeezout
Seed and Bean is een chocolademerk met o.a. vegan chocola. Mijn favoriet is deze pure chocola met zeezout. Met dit koude weer is het tijd voor een wintervacht. Ik help je alvast op weg.

Hand & nagel crème // Inecto

Winnen bij de winactie: hand en nagel creme
Inecto is een vegan merk dat je bij de Tuinen en Action vind. Deze hand en nagelcrème is een echte lifesaver als het gaat om droge handen. Handig voor in je tas of thuis of eigenlijk overal.

Gerecyclede tas // Soort van winkel

Winnen bij de winactie: canvas tas
Deze duurzame tas is gemaakt van restjes stof! Een must voor elke (innerlijke) hippie. Binnenin zit een haakje zodat je hem makkelijk op kan hangen/meesleuren. Ik vind het belangrijk om local artists te steunen. Deze tas is van de Soort van winkel. Een conceptstore met kunst, vintage en handgemaakte producten. Een kijkje waard als je in Zwolle bent!

Wat moet je doen?

Iedereen mag meedoen. Het maakt niet uit of je in Nederland of in België woont. Om kans te maken hoef je alleen:

  • Like mijn Facebookpagina
  • Laat weten wat voor artikel je graag wilt zien op mijn blog (hieronder of via Facebook).

That’s it! Geen extra karmapunten ofzoiets geks. Maar als je me wilt volgen op Instagram, dan mag dat altijd!

De winactie loopt tot zaterdag 12 november. Zondag maak ik de winnaar bekend. Goodluck!

Related Posts

16 thoughts on “Winactie: duurzame en veganfriendly goodies

  1. 711023 885970You ought to be very astute at research and writing. This shows up in your original and special content. I agree with your primary points on this topic. This content material really should be seen by much more readers. 519973

  2. 108460 135544Hello! I just wish to give an enormous thumbs up for the good information you might have appropriate here on this post. I can be coming once more to your weblog for more soon. 892365

  3. 529150 665997An intriguing discussion will probably be worth comment. Im sure which you want to write far more about this subject, it might not be a taboo subject but typically consumers are too few to chat on such topics. To an additional. Cheers 888896

  4. 645826 813143I ran into this page accidentally, surprisingly, this really is a terrific website. The internet site owner has done an excellent job writing/collecting articles to post, the information here is really insightful. You just secured yourself a guarenteed reader. 309692

  5. 219930 662390Aw, this was a really good post. In thought I wish to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make an outstanding article but what can I say I procrastinate alot and under no circumstances appear to get something done. 350616

  6. 770241 49187Oh my goodness! a amazing post dude. Several thanks Nonetheless We are experiencing issue with ur rss . Dont know why Can not sign up to it. Could there be anybody obtaining identical rss difficulty? Anyone who knows kindly respond. Thnkx 488264

  7. 296990 264449Aw, it was a really excellent post. In concept I ought to put in writing related to this in addition – spending time and actual effort to manufacture a outstanding article but exactly what do I say I procrastinate alot and no indicates uncover a strategy to go carried out. 311458

  8. 627706 376583Hey! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? Im kinda paranoid about losing everything Ive worked hard on. Any recommendations? 613600

Leave a Reply

Your email address will not be published.