Budgettip: natuurlijke haarverzorging van Inecto Naturals Coconut

 Mijn haar gewassen met Inecto Naturals Coconut lijn

In april heb ik een lob geknipt, een dikke fail. Sindsdien ben ik op zoek naar fijne haarproducten die mijn haar echt voeden (en laten groeien). De Inecto Naturals Coconut lijn is mijn nieuwe favoriet!

Ligt het aan mij of zijn natuurlijke producten altijd kneiter duur? Voor een natuurlijke shampoo of doucheschuim leg je zo €10 neer. Hoe leuk ik het ook vind om nieuwe producten uit te proberen, mijn studentenbudget laat het niet toe. Daarom was ik mega happy toen ik de Inecto Naturals Coconut lijn zag bij de Action. Hier betaal je maar €1,99 voor een fles van een halve liter, ideaal!

shampoo en conditioner Inecto Naturals Coconut lijn

Zo natuurlijk mogelijk

Inecto is een Brits merk en bestaat al 100 jaar. Het assortiment van Inecto is bijna helemaal natuurlijk. Zo zijn ingrediënten van deze shampoo en conditioner zelfs 90% natuurlijk. In een eerder artikel vertelde ik de voordelen van natuurlijke shampoo. De producten van Inecto zijn vegan friendly, dierproefvrij én duurzaam geproduceerd. Naast deze kokoslijn hebben ze ook een arganlijn, in beide lijnen zitten 100% organische oliën. Perfect om je haar te hydrateren en verzorgen.

Inecto Naturals Coconut swatches

Natuurlijke shampoo die schuimt

De geur van de kokoslijn is amazing. Als je niet van kokos houdt, dan vind je dat waarschijnlijk niet. Maar I love kokos. Wie weleens natuurlijke shampoo heeft geprobeerd, die weet: het schuimt nauwelijks. Don’t worry: ligt niet aan jou. In de reguliere shampoos zitten middelen die ervoor zorgen dat het schuimt. Maar dat is niet natuurlijk, dus zit weer niet in die bio/natuurlijke shampoos. Niet jouw schuld dus. Maar het goeie nieuws: deze shampoo schuimt wel. Ik vind het zelf heel fijn als het schuimt. Dan heb ik toch het idee dat mijn haar goed schoon wordt.

Super nourishing coconut shampoo

Inecto Naturals Coconut shampoo ingrediënten

De shampoo van Inecto Naturals Coconut mag dan wel natuurlijk zijn, er zit wel SLS in. Persoonlijk vind ik dit niet zo fijn, maar de shampoo is wel een lifesaver. Om je haar goed schoon te maken heb je maar een klein beetje nodig. Nogmaals, de shampoo schuimt! De kokosgeur is aan het begin sterk maar zwakt langzaam af. Mijn haar voelt goed gehydrateerd en verzorgd.

Super nourishing coconut conditioner

Inecto Naturals Coconut conditioner ingrediënten

De conditioner van Inecto Naturals Coconut bevat maar 10 ingrediënten. Gek is dat het tweede ingrediënt alcohol is. Om eerlijk te zeggen weet ik niet wat alcohol precies doet, naast je haar uitdrogen. De conditioner voelt creamy en ruikt ook lekker naar kokos. Na een paar seconden kan je het al uitspoelen. Na gebruik voelt mijn haar verzorgd, glanzend en ultra zacht aan. Ik moet er wel bij zeggen dat het niet ideaal is voor fijn haar. De kokos maakt je haar zo zacht dat het nog slapper wordt. Oplossing: volumepoeder of beachspray.

 Mijn haar gewassen met Inecto Naturals Coconut lijn

Conclusie

Ik ben fan van de Inecto Naturals Coconut lijn. Het maakt mijn hoofdhuid goed schoon en mijn haar voelt amazing. Oja, en ik ruik ook nog eens heerlijk. Toegegeven zitten er wel wat twijfelachtige ingrediënten in zoals SLS en alcohol. Voor nu maak ik deze fles op, maar het liefst heb ik haarverzorging zonder deze ingrediënten.

De Inecto Naturals Coconut lijn is verkrijgbaar bij de Action voor 1,99 en voor iets duurder bij de Tuinen en het Kruidvat.

 

Related Posts

17 thoughts on “Budgettip: natuurlijke haarverzorging van Inecto Naturals Coconut

 1. 101693 911288Hello. Cool post. Theres an concern with the website in internet explorer, and you may want to test this The browser will be the marketplace chief and a large element of other folks will miss your great writing due to this problem. 39706

 2. 41547 720261Im not sure why but this weblog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my finish? Ill check back later and see if the issue nonetheless exists. 598624

 3. 483620 907596Top rated lad speeches and toasts, as nicely toasts. could extremely properly be supplied taken into consideration producing at the party consequently required to be a little a lot more cheeky, humorous with instructive on top of this. best man speeches funny 526495

 4. 467191 469909Greetings! Quick question thats completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone. Im trying to uncover a template or plugin that might be able to fix this issue. In the event you have any recommendations, please share. Appreciate it! 372763

 5. 970233 858824Hi there! Do you use Twitter? Id like to follow you if that would be ok. Im undoubtedly enjoying your blog and appear forward to new posts. 124193

 6. Many companies are knoѡn foг theіr product development.
  Тhat iѕ their expertise.

  As senior account executive fߋr business development аt Nutritional Products International, Ι hve
  ѡorked ᴡith brands tһat have created and develope innovative products tgat consummers
  ѡould wan t᧐ buy.

  But these companies don’t һave the staff oг knowledge to successfgully launch tһeir products іn the U.S.
  Τһis is why mаny domestic and international health
  ɑnd wellness brands reach out t᧐ NPI.

  Launching products in the U.S. is оur expertise.

  Ⲟn a daily basis, І research companies in tthe health ɑnd wellness sectors, whichh is һow I ccame ɑcross your brand.

  NPI, a global brand management company based іn Boca
  Raton, FL., Can CBD Gummies Boost Your Creativity? helр you.

  Through а one-stoр, turnkey platform called the “Evolution оf Distribution,”
  NPI gіves yyou all thhe expertise ɑnd services уοu need wnen yⲟu launch your product lіne
  һere. We becomе уоur headquarters іn tһe United Statеs.

  Wһat doеs NPI ⅾߋ? We import, distribute, and markket your product ⅼine.

  Ꮤhen ʏou wօrk with NPI, y᧐u don’t neeⅾ tо hire а U.S.
  sale and support team or contract with а high-priced Madison Avenue marketing
  agency.

  NPI, аlong with its sister company, InHealth Media, collaboratively ѡork to market үouг
  products tⲟ consumers and retailers throuցhout thhe U.S.

  Fߋr morе infoгmation, please reply to this email օr
  contact mе at MarkS@nutricompany.com.

  Respectfully,

  Mark

  Mark Schaeffer
  Senior Account Executive fоr Business Development
  Nutritional Products International
  150 Palmetto Park Blvd., Suite 800
  Boca Raton, FL 33432
  Office: 561-544-071
  MarkS@nutricompany.ϲom

Leave a Reply

Your email address will not be published.