5x Mijn favoriete dierproefvrije lipsticks

Dierproefvrije lipstick

Lipstick is mijn favoriete make-up product. Sinds ik alleen dierproefvrije make-up gebruik, heb ik nieuwe lipsticks ontdekt. Ik laat je mijn 5 favoriete dierproefvrije lipsticks zien!

Lipstick is mijn go-to make-up product. Naast dat het je look in één keer afmaakt, hoef je geen make-up skills te hebben. Aan contouren of baking begin ik niet, maar lipstick kan zelfs ik nog op mijn gezicht smeren. In een eerder artikel beschreef ik hoe het zit met dierproefvrije make-up in Nederland. Vanaf nu koop ik alleen nog dierproefvrije make-up.

Dat is niet zo moeilijk als het lijkt! Veel huismerken of goedkopere merken testen helemaal niet op dieren. Het zijn vaak de grote en duurdere merken die dit wel doen. Tip: check zeker de dierproefvrije cosmetica lijst van Naoki. Sophie heeft namelijk alle merken verzameld en gecheckt of deze dierproefvrij, vegetarisch of vegan zijn. Super handig!

Mijn favoriete dierproefvrije lipsticks

dierproefvrije lipsticks naast elkaar

Sleek Matte Me // Birthday Suit 436
Hema Soft Matt Lipbalm // 02
Catrice Ultimate Colour // My Little Peony 470
Kiko Smart Lipstick // 914
Etos Colour Care // 115

 Dierproefvrije lipstick swatches op arm
Dierproefvrije lipstick swatches op lippen
v.l.n.r. niks, Catrice Ultimate colour, Hema Soft Lipbalm, Etos Colour Care, Kiko Smart Lipstick en Sleek Matte Me.

Sleek Matte Me – Birthday Suit 436: De matte lipsticks van Sleek waren vorig jaar een echte hype. De lipstick is vloeibaar wanneer je hem aanbrengt en droogt matte op. De lipstick blijft muurvast zitten en is een prachtige nude kleur. Klein nadeel: door het matte effect moet je je lippen van te voren goed scrubben. Deze is trouwens vegan.

Hema Soft Matt Lipbalm 02: De Hema lipbalms waren vorig jaar ook mega populair (en zijn ze nog steeds!). Deze lipbalms zijn goedkoop, makkelijk aan te brengen en heerlijk romig. Hema heeft nog meer kleuren in het assortiment, maar deze kleur lijkt op een ‘my lips but better’ kleur. Zeker een aanrader!

Catrice Ultimate Colour 470: De Catrice Ultimate Colour is nieuw in het assortiment en ik ben nu al fan! Deze knalroze kleur maakt je look in één keer af. De formule is romig en smeerbaar. Helaas blijft hij niet heel lang zitten maar een touch up is zo gebeurd. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Kiko Smart Lipstick 914: Kiko lijkt een high-end cosmetica merk maar de prijzen zijn budget vriendelijk. In Zwolle zit er sinds kort één en ik moet me elke keer beheersen. Deze kleur is perfect voor de herfst. Een beetje berry achtig met een subtiel glansje.

Etos Colour Care 115: De Etos Colour Care heb ik al maanden in mijn make-up bakje liggen. Deze klassieke rode kleur staat iedereen goed. Extra leuk: door de koele ondertoon lijken je tanden witter.  Hij blijft goed zitten, maar na het eten moet je hem wel even opnieuw aanbrengen.

Welke van de dierproefvrije lipsticks is jouw favoriet?

Related Posts

23 thoughts on “5x Mijn favoriete dierproefvrije lipsticks

 1. 945615 928301You completed certain excellent points there. I did looking on the subject matter and discovered most persons will go together together with your blog 366845

 2. 84051 378208Dude.. My group is not considerably into searching at, but somehow I acquired to read several articles on your weblog. Its amazing how intriguing it is for me to pay a visit to you fairly often. 530946

 3. 251996 769082Hey there! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to take a look. Im surely enjoying the data. Im bookmarking and will likely be tweeting this to my followers! Excellent weblog and outstanding style and style. 588129

 4. 490186 926841I conceive this internet website contains some rattling amazing info for everyone : D. 407614

 5. 627665 635068You designed some decent points there. I looked more than the internet for any issue and discovered most individuals goes as well as with your internet site. 167666

 6. 261757 962846This will be a great web site, may possibly you be interested in doing an interview about how you developed it? If so e-mail me! 361907

 7. 587928 102267This web site is generally a walk-through you discover the information it suited you about it and didnt know who need to have to. Glimpse here, and you will surely discover it. 273531

 8. 633926 563750I really like reading by way of and I believe this internet site got some genuinely utilitarian stuff on it! . 177605

 9. 497022 706422In the event you happen to excited about eco items, sometimes be tough shock to anyone them recognise that to help make special baskets just for this quite liquids carry basic steps liters associated ceiling fan oil producing. dc no cost mommy blog giveaways family trip home gardening home power wash baby laundry detergent 990766

 10. 175219 143911Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone! 995184

 11. YOKIDOLL ラブドール 通販,ダッチワイフはいつも最も安い価格、ラブドール最も良い品質で市場に製品を提供しています。今からすべての性的欲求を満たし、私たちのウェブサイトにアクセスして手頃な価格で、最新の人気リアルドール販売,可愛くてセクシーリアルラブドールを日本で購入しましょう。

 12. 702135 190036Soon after study a couple of with the content material within your web site now, we genuinely such as your technique of blogging. I bookmarked it to my bookmark web internet site list and will also be checking back soon. Pls have a look at my web-site likewise and make me aware what you believe. 609422

Leave a Reply

Your email address will not be published.