plantaardige kruidenboter
Ik ben dol op kruidenboter. Ik hou van de knoflook, romigheid en kruiden. Helaas ben ik nog geen vegan kruidenboter tegen gekomen. Daarom deel ik vandaag mijn recept voor plantaardige kruidenboter. Binnen 5 minuten staat het op tafel!

Eigenlijk durf ik het geen recept te noemen. Deze kruidenboter is super makkelijk om te maken en zo klaar. Maar hij is zo lekker dat ik hem wel moest delen. Ik gebruik zelf aardig wat knoflook want I love knoflook. Mocht je niet de hele dag willen ruiken naar knoflook, dan raad ik twee teentjes aan.

Ingrediënten plantaardige kruidenboter

Wat heb je nodig

 • Plantaardige boter
 • Bieslook
 • Peterselie
 • Knoflook
 • Peper & zout
 • Citroensap

Tip: ik vond deze plantaardige boter gewoon bij de supermarkt, super makkelijk!

Bereidingswijze plantaardige kruidenboter

snijden ingrediënten voor plantaardige kruidenboter
1. Haal de boter uit de koelkast zodat deze zacht is. Dan kan je hem straks gemakkelijk mengen met de kruiden. Snijd de peterselie en bieslook fijn. Haal ook de schil van de knoflook eraf. Als je geen knoflookpers gebruikt kan je deze fijn snijden.

alles mixen voor de plantaardige kruidenboter
2. Meng de kruiden, knoflook, citroensap, peper en zout met de boter. Tip: om het te mengen kan je het beste een vork gebruiken. Met een lepel blijft alles eraan plakken, trust me.

plantaardige kruidenboter af
3. Schep de kruidenboter in een mooi schaaltje en maak hem fotowaardig (grapje). Je kan de plantaardige kruidenboter invriezen als je hem nu niet gaat gebruiken. Vul dan een muffinvorm met de kruidenboter en zet het in de vriezer. Zo heb je altijd verse kruidenboter in huis!

plantaardige kruidenboter met besmeerde stokbroodjes

Eetsmakelijk! Laat me weten wat je van de plantaardige kruidenboter vindt. Heb je een Instagram foto gemaakt van je gerecht? Tag me dan met #clairecodi.

Related Posts

13 thoughts on “Recept: plantaardige kruidenboter

 1. 241043 113529Safest the world toasts are made to captivate and also faithfulness to your wedding couple. Beginner sound system watching high decibel locations would be wise to always remember some sort of vital secret created by presentation, which is your auto. finest man speeches funny 228625

 2. 997103 648439Hello! I just now would decide on to supply a enormous thumbs up with the excellent information you could have here within this post. I is going to be coming back to your blog website for additional soon. 258872

 3. 382173 256330If your real buddies know you as your nickname, use that nickname as your very first name online. When you initial friend someone, focus on making a individual comment that weaves connection. 783109

 4. 281743 567053Our own chaga mushroom comes with a schokohutige, consistent, charcoal-like arrival, a entire lot of dissimilar to the style of the normal mushroom. Chaga Tincture 108062

 5. 386481 24257Hosting a blog composing facility (in a broad sense) requires unlimited space. So I suggest you to discover such internet hosting (internet space provider) that provide flexibility inside your internet space. 470475

 6. 36686 431753I dont agree with this certain post. However, I did researched in Google and Ive identified out that you are correct and I had been thinking within the incorrect way. Continue producing quality material similar to this. 614545

 7. YOKIDOLL ラブドール 通販,ダッチワイフはいつも最も安い価格、ラブドール最も良い品質で市場に製品を提供しています。今からすべての性的欲求を満たし、私たちのウェブサイトにアクセスして手頃な価格で、最新の人気リアルドール販売,可愛くてセクシーリアルラブドールを日本で購入しましょう。

Leave a Reply

Your email address will not be published.