Vegetarische tonijn pizza

Homemade pizza is makkelijk maar ook super lekker. Je maakt hem helemaal naar eigen smaak. Vandaag deel ik mijn favo recept voor vegetarische tonijn pizza. Perfect voor een chill avondje of easy dinner.

Voor de pizza gebruik ik de Visvrije Tonyn van de Vegetarische Slager. Deze tonyn heeft een sterke visachtige smaak en de structuur van tonijn. Ik eet zelf geen vis, maar stiekem mis ik het soms wel. De visvrije tonyn is dan ideaal om mijn cravings te stillen. Je kan de tonyn kopen bij sommige AH’s, Ekoplaza en online in webshop van de Vegetarische Slager. De visvrije tonyn is ook lekker door pasta of als tonijnsalade!

Ingrediënten Vegetarische tonijn pizza

Wat heb je nodig voor vegetarische tonijn pizza

 • Olijven
 • Kappertjes
 • Italiaanse kruiden
 • Rode ui
 • Visvrije tonyn
 • Rucola
 • Tomatenpuree

Tip: kies voor een wat zoetere tomatenpuree. De puree van de Aldi of AH basic is prima. Deze is van de Lidl en echt geen aanrader, veels te zuur!

Let’s make some pizza!

Ingrediënten saus
1. Als eerste maak je de saus. Zet een steelpan op laag vuur en voeg een klein beetje olie toe. Als de olie warm is voeg je een paar eetlepels tomatenpuree toe. Meng de puree goed met de olie. Voeg daarna de knoflook toe naar smaak. Ik ben dol op knoflook dus ik gebruik twee teentjes. Roer daarna de Italiaanse kruiden er doorheen.

Vegetarische tonijn pizza saus
2. Als het goed is, ziet de saus er ongeveer zo uit.

Vegetarische tonijn pizza zonder saus
3. Verwarm de oven op 220 graden en leg de pizzabodem klaar op bakpapier.

Vegetarische tonijn pizza met saus
4. Besmeer de pizzabodem de tomatensaus.

Vegetarische tonijn pizza
5. Leg de toppings op de pizza. De uienringen, kappertjes, olijven en ofcourse de tonyn! Schuif daarna de pizza in de oven voor ongeveer 8-10 minuten.

Vegetarische tonijn pizza
6. Leg er nog een paar blaadjes rucola overheen en enjoy!

Wat is jouw favoriete pizza recept? Let me know!

 

Related Posts

18 thoughts on “Recept: Vegetarische tonijn pizza

 1. 854442 871471You must participate in a contest for among the most effective blogs on the internet. I will suggest this internet site! 478637

 2. 826718 30472Soon after study some of the blog articles for your web site now, and that i genuinely like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and are checking back soon. Pls consider my internet site too and inform me what you consider. 499854

 3. 941323 38384Some genuinely nice and utilitarian information on this internet site , likewise I believe the style and style contains superb functions. 213148

 4. 932329 725534I discovered your weblog internet site web site on google and appearance some of your early posts. Preserve up the fantastic operate. I just extra increase Feed to my MSN News Reader. Seeking for toward reading far a lot more by you later on! 197631

Leave a Reply

Your email address will not be published.