68 In Hersenspinsels

Hoera, Claire Codi bestaat 1 jaar! ( + giveaway)

Er is wat te vieren! Mijn blog is vandaag namelijk een jaar oud. Om dit jubileum te vieren deel ik de highlights van afgelopen jaar én organiseer ik een winactie!

Een jaar geleden schreef ik de eerste blogpost voor Clairecodi.nl. Mocht je nieuwsgierig zijn, dat is dit artikel. Als je mij al vanaf het begin volgt, dan weet je dat er een hoop veranderd is sindsdien. Niet alleen is mijn ombré bijna uitgegroeid (thank god), maar is mijn blog ook enorm veranderd. Ik begin steeds meer mijn eigen (schrijf)stijl te ontwikkelen. Daarnaast had ik verwacht dat ik meer een lifestyle blog zou worden, maar uiteindelijk is het een (licht)groene blog geworden. Ik focus me alleen op groen, duurzaam en vega en vegan. Niet iets wat ik in eerste instantie had gedacht, maar ik ben helemaal tevreden over mijn niche.

Grotemensenbaan & bloggen

Een aantal weken geleden schreef ik over mijn toekomstplannen. Of eerder het gebrek aan deze plannen. Mocht je mij op Instagram en Twitter volgen (doen is gezellig) dan weet je dat ik een grotemensenbaan heb. Sinds eind juni maak ik als een heuse volwassene 40 uur per week. Daarnaast ben ik bezig met het afronden van mijn afstudeeropdracht. Dat betekent dat ik flink minder tijd heb voor mijn blog. Daarom schrijf ik in plaats van drie, twee artikelen per week. Elke maandag en vrijdag komt er om zes uur ’s ochtends een artikel online.

Mijn statistieken

Bij andere bloggers zie ik bij een jubileum vaak statistieken staan. Het leek mij ook wel heel erg leuk om een paar highlights te delen:

 • Maandelijks telt mijn blog ongeveer 4.000 tot 5.000 bezoekers
 • Er staan 137 artikelen online
 • Mijn best gelezen artikel gaat over handletteren
 • In totaal heb ik 3.697 reacties van jullie mogen ontvangen
 • De meeste van jullie zijn rond mijn leeftijd, 18 tot 34 jaar
 • Het grootste gedeelte van jullie woont in Noord-Holland

Goals voor de toekomst

Ik heb een geweldig blogjaar om op terug te kijken. Ik heb toffe samenwerkingen gedaan, veel artikelen geschreven en ontzettend leuk contact gehad met jullie. Het leukste van bloggen vind ik namelijk de reacties die jullie achter laten. Ik ben altijd benieuwd hoe jullie over een artikel denken of welke visie jullie hebben over een bepaald onderwerp. Mijn plannen voor Clairecodi zijn eigenlijk om door te gaan waar ik mee bezig ben. Ik blijf content schrijven en hoop eigenlijk in de toekomst zelfs video’s te maken. Deze video’s dienen als aanvulling en niet als vervanging van mijn blog. Het lijkt me bijvoorbeeld leuk om kookvideo’s te maken of korte outfitvideo’s, maar dat staat dus nog op de planning. Alleen heb ik daadwerkelijk nog geen idee hoe of wat.

Clairecodi winactie pakket

Zonder jullie lieve comments en support was bloggen een stuk minder leuk. Bedankt voor elke comment, like of share van mijn artikelen. Er zijn een aantal artikelen waarover ik twijfelde om te publiceren. Zo stond het ‘cheaten als vega(n)‘ artikel maanden in mijn concepten, en het ‘wat mij al een tijdje dwars zit‘ artikel heb ik met trillende handjes gepubliceerd. Nergens voor nodig als ik de comments zo lees. Ik vind het zo gaaf en lief dat jullie de moeite nemen om het artikel helemaal te lezen en een comment achter te laten. Om jullie te bedenken heb ik een Clairecodi winactie pakket gemaakt! Het liefste stuur ik dit pakket naar iedereen op maar helaas is dat niet mogelijk. Het pakket is 100% vegan, groen en duurzaam.

Wat zit er in:

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat een reactie achter dat je meedoet

That’s it. Niets meer en niets minder. Je mag me altijd volgen op Facebook, Instagram en Twitter of Bloglovin’, dat vind ik alleen maar leuk. Iedereen met een postadres in Nederland of België mag meedoen. De winactie loopt tot en met 16 juli. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres opgeeft in het daarvoor bestemde vakje. Let op: reageer binnen vijf dagen als je hebt gewonnen, anders moet ik een andere winnaar kiezen.

Op naar nog heel veel blogjaren!

You Might Also Like

68 Comments

 • Reply
  Romy
  7 juli 2017 at 06:36

  Wauw, 1 jaar alweer?! Gefeliciteerd! Wat leuk om een aantal statistieken over je blog te zien. Wat heb je veel bezoekers!! En je doet het hartstikke goed! Ik vind je artikelen altijd leuk om te lezen en ze inspireren me echt om eens stil te staan bij groen(er) leven. Ga zo door! Wat een mooi pakketje geef je weg trouwens 🙂 Superlief! Op naar nog heel veel mooie blogjaren!

  • Reply
   Bar
   7 juli 2017 at 14:24

   Hip hip hurray!
   Happy first birthday
   XX
   ????????

 • Reply
  Mariëlle
  7 juli 2017 at 07:37

  Gefeliciteerd topper ♡♡♡

 • Reply
  Joyce
  7 juli 2017 at 08:15

  Wow 1 jaar? Je kwam al zo pro over dat ik dacht dat je veel langer bezig was, respect! Oja en gefeliciteerd dus! Ik doe graag mee aan je winactie want cadeautjes zijn leuk, haha

 • Reply
  Jenn
  7 juli 2017 at 08:16

  Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee met je winactie 🙂

 • Reply
  Sofie
  7 juli 2017 at 08:21

  Gefeliciteerd Claire!! Het is een plezier hier te komen lezen. Ik doe heel graag mee! Liefs, Sofie

 • Reply
  Marloes
  7 juli 2017 at 08:26

  Gefeliciteerd! Op naar een mooi 2e jaar 🙂

 • Reply
  Merel
  7 juli 2017 at 08:32

  Gefeliciteerd!! Je doet het echt zo goed <3 lief dat je iets weggeeft!

 • Reply
  Galina
  7 juli 2017 at 08:36

  Van harte gefeliciteerd met het eenjarige bestaan van je blog!! <3 woehoee!!

 • Reply
  Anouk
  7 juli 2017 at 08:39

  Gefeliciteerd!
  Echt een super leuke actie, die spullen wil ik graag uitproberen 🙂

 • Reply
  Kim
  7 juli 2017 at 08:41

  Yay, een jaar alweer. Wat tof!!
  Ik doe graag mee met je actie. Verdeel ik de items met mijn vriendinnen <3

 • Reply
  Mizblacks
  7 juli 2017 at 08:51

  Hoera! Op naar een mooi nieuw blogjaar vol met groene inspiratie! Ik ben erg bezig met meer sustainable worden, dus het pakketje is erg welkom (chocola altijd natuurlijk)!

 • Reply
  amke
  7 juli 2017 at 08:53

  Jaaaaa! Een jaar alweer! Gefeliciteerd! Ik vind het zo leuk om je te volgen! En eerlijk gezegd: juist de artikelen die je met trillende handjes gepubliceerd hebt, vond ik megafijn om te lezen. Superleuke winactie ook, daar doe ik natuurlijk graag aan mee :)! Xx

 • Reply
  Quirine
  7 juli 2017 at 09:05

  Gefeliciteerd lieve Claire! Je doet het inderdaad heel goed en toffe win-actie!

 • Reply
  Lisa
  7 juli 2017 at 09:09

  Gefeliciteerd, ben gek op jouw blog! Super tof pakketje geef je weg, ik doe graag mee <3

 • Reply
  Kristien
  7 juli 2017 at 09:30

  Proficiat! Want zeg nu zelf: je doet het heel goed!!! Ik wens je vooral veel werkplezier als je aan je blog werkt, want dat spat van het scherm en is jou Superpower… Geniet van je feestje! <3

 • Reply
  Danielle
  7 juli 2017 at 09:37

  Gefeliciteerd! Via via kwam ik op jouw blog terecht, leuk dat je alweer 1 jaar bestaat. Op naar het volgende jaar

 • Reply
  Susan
  7 juli 2017 at 09:47

  Oooh wat een mooie statistieken Claire!! Zo trots <3 Super leuk dat je misschien ook video's gaat maken! Ben heel benieuwd. Ik doe mee met de winactie 🙂

 • Reply
  Babs
  7 juli 2017 at 10:19

  Van harte gefeliciteerd! Goed dat ik deze post zag, vooral de kiemenschaal is zeker wat voor mij. Ik doe mee!

 • Reply
  Shirah
  7 juli 2017 at 10:52

  Gefeliciteerd! Op naar weer een mooi jaar!

 • Reply
  Aneta
  7 juli 2017 at 10:52

  Van harte wijffie! Leuk om een kijkje te nemen in je statistieken. Je doet het zo onwijs goed. Je straalt een en al energie uit en dat stralen je artikelen ook uit

 • Reply
  Loes
  7 juli 2017 at 11:02

  Wauw, gefeliciteerd! En wat heb je veel bereikt in dit jaar. Echt heel erg tof. Ik kijk uit naar de artikelen die dit komende jaar gaan volgen! En ja, natuurlijk doe ik mee wat de winactie, wat een super leuk pakketje. Ik volg je op Instagram trouwens!

 • Reply
  Ingrid
  7 juli 2017 at 12:32

  Allereerst gefeliciteerd! Je hebt een mooie blog gecreeerd, iets waar je trots op mag zijn. Ik doe graag mee met de winactie, het zijn mooie producten die ik wel kan gebruiken. 🙂 Op naar het tweede jaar!

 • Reply
  Iris
  7 juli 2017 at 12:40

  Wauw, gefeliciteerd Claire! Het voelt alsof jouw blog al langer dan een jaar bestaat. Blijf schrijven! En wat een super leuke presentjes heb je samengesteld! Liefs

 • Reply
  Sija
  7 juli 2017 at 12:46

  Van harte gefeliciteerd Claire <3 Ik lees je blog met veel liefde en wil je bij deze even een virtuele knuffel geven! Wat heb je een leuk pakket samengesteld, ik doe zeker mee met de winactie! Op naar nog meer blog verjaardagjes *\o/* < speciale cheerleader voor jou! Liefs, Sija

 • Reply
  Irene
  7 juli 2017 at 13:10

  Oh wauw Claire! Superleuk! En wat een mooie cijfers! Helemaal verdiend ook. Je bent een kanjer!

 • Reply
  chanta
  7 juli 2017 at 13:26

  De tijd gaat hard he! Maar hopelijk nog vele jaren erbij, ga zo door met schrijven, ook met die gevoelige artikelen, dat doe je namelijk heel goed 😉

 • Reply
  Merel
  7 juli 2017 at 13:29

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal kanjer!! Ik verheug me op al jouw artikelen die nog zullen komen 🙂 Liefs Ps. Tuuuurlijk doe ik graag mee.

 • Reply
  madelon
  7 juli 2017 at 13:39

  Gefeliciteerd met je blog!

 • Reply
  Kirsten
  7 juli 2017 at 13:41

  Gefeliciteerd lieve Claire! Dat er nog maar vele blogjaren mogen komen 🙂

 • Reply
  Renske
  7 juli 2017 at 14:35

  Gefeliciteerd op naar de volgende mijlpaal! En ik doe graag mee met de Win actie.

 • Reply
  Sylvia
  7 juli 2017 at 15:01

  Wauw!! Gefeliciteerd op naartoe nog veel meer jaren! Ik doe geel graag mee met de winactie?

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  7 juli 2017 at 15:02

  Gefeliciteerd lieve Claire! Ik lees je blogs altijd met veel liefde en ben benieuwd wat je nog meer gaat schrijven in de toekomst 🙂

 • Reply
  Debby
  7 juli 2017 at 15:15

  Gefeliciteerd! In volg je blog pas kort (kleine maand nu denk k!) ga zo door met je leuke eerlijke en fijne blogposts :). Succes ook voor de deelnemers van de winactie !

 • Reply
  Janna
  7 juli 2017 at 16:01

  Joeeee gefeliciteerd! Dat klinkt als een goed jaar 🙂 Dat er nog velen mogen volgen!

  Liefs, Janna

 • Reply
  Anna Maria
  7 juli 2017 at 16:09

  Wouw een jaartje, en wat een leuk aantal mensen die ook echt komen lezen! Altijd fijn dat je blogjes goed worden gelezen toch 😉 Ps. succes voor de deelnemers van de winactie 🙂

 • Reply
  Lieke van Veen
  7 juli 2017 at 16:56

  Van harte gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog! Fijn om te horen dat je video’s als aanvulling dienen en niet ter vervanging van je blog. Ik vind het leuk om blogs te lezen en ik heb niet altijd tijd om vlogs te kijken.
  Ik doe heel erg graag mee voor dit leuke pakketje.
  Ik volg je op alle kanalen.

 • Reply
  Sabine
  7 juli 2017 at 17:14

  Gefeliciteerd met je jubileum.
  Hopelijk volgen er nog heel veel blog jaren.

 • Reply
  Esmee
  8 juli 2017 at 00:21

  Jeee gefeliciteerd! Ik vind je statistieken voor een jaar best wel heel indrukwekkend! Ik doe graag mee met de winactie – Super toffe groene producten! Ben trouwens benieuwd naar je filmpjes (vooral de kookvideo’s) , leuke ontwikkeling! 🙂

 • Reply
  Rosa
  8 juli 2017 at 01:56

  Wauw een jaar alweer? Gefeliciteerd!
  Natuurlijk doe ik mee aan deze geweldige winactie, zie alleen maar fijne vegan spulletjes ertussen zitten! Zo fijn!

  Ik ben trouwens toch een beetje nieuwsgierig… heeft die rehab shampoo je uiteindelijk nog geholpen?

  Liefs!

 • Reply
  Jessica
  8 juli 2017 at 08:32

  Congrats! Leuk om te zien hoe je groeit, qua aantallen maar ook qua zelfverzekerdheid in je artikelen. Ik kan alleen maar zeggen dat het inspirerend is om als lezer je pad te volgen. Mooi winpakket ook, ik doe graag mee 🙂

 • Reply
  Anne-Fleur
  8 juli 2017 at 09:17

  Super leeeuk!! Gefeliciteerd!! Op nog vele jaren bloggen!:-)

 • Reply
  Joy
  8 juli 2017 at 09:33

  Ik heb een voorgevoel dat je heeeeel veel comments gaat krijgen op dit artikel! Echt een super leuk pakketje:)
  Van harte gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum!

 • Reply
  Charelle
  8 juli 2017 at 10:06

  Jaaa leuk Claire! Gefeliciteerd! En jaaa ik wil wel winnen! 😀

 • Reply
  Dora
  8 juli 2017 at 10:14

  Woee gefeliciteerd met je blog! Ik doe graag mee voor dit leuke pakketje 🙂

 • Reply
  Karlijn
  8 juli 2017 at 10:56

  Gefeliciteerd!! Je hebt echt hele mooie dingen bereikt in het eerste jaar van je blog, zeker iets om trots op te zijn! En ik doe graag mee met de winactie 🙂

 • Reply
  Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl
  8 juli 2017 at 11:50

  Gefeliciteerd Claire! Volgens mij heb ik je gevonden door je shampoo artikelen. Ik was overigens al een maand met Lush, zal na mijn reis je artikel er weer eens bij pakken 😉 Ik wist echt niet dat je nog zo kort blogt, het lijkt alsof je het al jaren doet. Je pakket bevat toffe dingen die ik wil proberen zoals Seepje en de deo, dus doe graag mee!

 • Reply
  Demi
  8 juli 2017 at 12:39

  Yeeey, gefeliciteerd! Time flies, op naar nog veel meer blogjaren 🙂

 • Reply
  Kirsten
  8 juli 2017 at 12:43

  Gefeleciteerd, wat goed dat je ook nu je zo druk bent doorgaat.
  Ik doe graag mee. Die deo staat op mijn lijstje om te proberen (en chocolade is altijd welkom).
  Nog vele jaren!

 • Reply
  Danique
  8 juli 2017 at 14:29

  Wat leuk om te lezen dat je in een jaar al zoveel hebt opgebouwd, gefeliciteerd!

 • Reply
  Florence
  8 juli 2017 at 15:12

  Proficiat met het éénjarige bestaan van je blog! Ik doe graag mee met de winactie, want ik vind dat je een enorm leuk pakketje hebt samengesteld 🙂

 • Reply
  Mille Pagine
  8 juli 2017 at 18:47

  Wat leuk, gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee met je winactie!

 • Reply
  Evelien
  9 juli 2017 at 09:46

  Gefeliciteerd! Ik had ook echt gedacht dat je al veel langer bezig was joh :O
  Ik doe mee!
  Nog heel veel leuke, succesvolle blogjaren gewenst!

 • Reply
  Juliette
  9 juli 2017 at 11:08

  Gefeliciteerd! En leuke winactie 🙂

 • Reply
  Djuli
  9 juli 2017 at 14:10

  Jaaa natuurlijk doe ik mee! Superleuk pakketje! Gefeliciteerd Claire!

 • Reply
  Claudia
  9 juli 2017 at 17:29

  Wauw een jaar alweer. Van harte gefeliciteerd ???. Wat gaat dat toch snel, maar super blog!! En leuk zo’n giveaway, ik doe graag mee!

 • Reply
  Amy
  9 juli 2017 at 18:06

  Super leuk een giveaway en gefeliciteerd met je éénjarig bestaan! Ik vind het serieus verbazingwekkend dat je maar zo weinig bezoekers hebt, ik vind je blog namelijk fantastisch (goed moment om te zeggen net onder een giveaway ;))
  Ik doe graag mee

 • Reply
  Elcke
  10 juli 2017 at 12:55

  Lieve Claire!
  Het is zo leuk om je via social media te leren kennen. Over een aantal onderwerpen denken we, al zeg ik ’t zelluf, hetzelfde en dit was voor mij heel leuk om te lezen. Ik je van harte feliciteren met het 1jarig bestaan van je blog!
  Succes met je grote mensenbaan & ik hoop dat je ernaast gezellig blijft bloggen.

  ?Liefs, Elcke

 • Reply
  Anita H.
  12 juli 2017 at 00:19

  Ik doe mee!!

 • Reply
  anna
  12 juli 2017 at 12:14

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Wat gaat de tijd snel, je blog is een jaar tijd al flink gegroeid :-)!

 • Reply
  Julie
  15 juli 2017 at 17:04

  Proficiat met de eerste verjaardag van je blog! De tijd vliegt!

  (ik doe graag mee 🙂 )

 • Reply
  Jessi
  16 juli 2017 at 10:21

  Waw wat heb jij al veel bereikt in een jaar tijd! Ik Blog al jaren en heb nog niet echt veel bereikt :p ik ben dan ook heel erg slecht in regelmatig Bloggen, oops 😀 ik doe graag mee 🙂 op nog vele jaartjes erbij!

 • Reply
  Melodie Coosemans
  16 juli 2017 at 11:02

  Lieve Clairecodi,

  Ik volg je nog niet zo lang op Instagram, en je blog moet ik nog ontdekken. Maar ik ben allesinds enthousiast! Ik vind het een erg leuke give-away. Ik zou me graag ook wat meer verdiepen in het ‘groene leven’ en deze give-away zou een goed en leuk begin zijn! ♡

 • Reply
  Marije
  16 juli 2017 at 11:25

  Gefeliciteerd! Ik had het artikel over handletteren nog geen eens gezien dus die ga ik nu maar snel lezen 🙂

 • Reply
  Merel
  16 juli 2017 at 12:53

  Gefeliciteerd! Gaaf zeg 🙂 en hoe lief dat je jouw feestje zo met ons wilt delen!

 • Reply
  Nynke
  16 juli 2017 at 13:55

  Gefeliciteerd! En ik vind statistieken heel leuk om te zien bij zulke Posts 🙂 ga zo door!
  En ik doe graag mee met de winactie 🙂

 • Reply
  Yildirim
  16 juli 2017 at 16:52

  Gefeliciteerd meid! Ik doe mee x

 • Reply
  Linda - Zaailingen
  18 juli 2017 at 22:15

  Nog gefeliciteerd lieve Claire! Check al die reacties dan weer hier. Zoveel heb ik er ongeveer in totaal, haha. Heb je al groupies in de voortuin? 😉
  Maar even zonder dollen. Ik vind het echt knap wat je bereikt hebt! Zoveel artikelen, zoveel enthousiasme en oprechtheid, en het ziet er allemaal superprofi uit. Het kost superveel tijd en moeite om zover te komen, maar je hebt het helemaal zelf verdiend. Volgens mij inspireer je ook nog eens een hoop mensen die anders niet zo met groen doen in aanraking waren gekomen, dus dat is top. Als ik dan ook nog zie dat je steeds de moeite neemt om op iedereen persoonlijk te reageren, dan móet ik wel fan zijn. Hmm… misschien ga ik zelf wel in je voortuin liggen dan 😛

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.