57 In Lifestyle/ Producten en DIY's

Echte Post Is Cool 4.0 : Wat heb ik gegeven en gekregen?

Echte Post Is Cool
Mijn lootje voor Echte Post Is Cool was Marieke van Greenblush. Voor haar mocht ik leuke cadeautjes uitkiezen. En ik werd ook nog verwend door Sytse van Het Groene Broertje. Ik laat zien wat ik heb gegeven en gekregen.

Wat is EPIC?

Hoe leuk is het om echte post te ontvangen? Heel leuk! Daarom zijn Monsieur Mango en Northflix Echte Post Is Cool gestart. Ookwel EPIC. Je trekt een lootje en koopt t.w.v. € 7,50 een cadeautje (of meerdere cadeautjes) voor je lootje. Wat je koopt of maakt is helemaal aan jou. Als je je aanmeldt geef je namelijk je voorkeuren door. De kans is op een miskoop is klein. Het pakketje voor je lootje verpak je creatief en stuur je op voor een vastgestelde datum. Samen met alle EPIC deelnemers maak je het pakketje op dezelfde dag open. Ontzettend leuk want op sociale media zie je die dag overal vrolijke pakketjes verschijnen. Iedereen maakt er altijd wat speciaals van en dat maakt EPIC ook zo bijzonder. Dit keer deden er 104 mensen mee. Monsieur Mango en Northflix organiseren dit helemaal vrijwillig dus applausje voor hen!

Dit was de eerste keer dat ik meedeed aan EPIC. Vorige edities zag ik steeds voorbij komen op Instagram, maar ik was elke keer te laat. Dit keer was ik gelukkig ruim op tijd om mee te doen. Wat zeg ik? Ik zag het staan op Instagram en vulde razendsnel het aanmeldformulier in. Omdat het mijn eerste keer was vond ik het ook wel spannend om een leuk pakketje samen te stellen. Ik hoop dat mijn lootje er blij mee is.

Echte Post Is Cool

Wat heb ik gegeven?

Mijn lootje was Marieke van Greenblush! Marieke ken ik als mede groene blogger al een beetje. Net als ik zit ze in de Groene Bloggers Facebookgroep. Ik ben heel blij dat ik haar als lootje had. Marieke schrijft over groen leven en vooral over dierproefvrije beautyproducten. Daar wilde ik met EPIC natuurlijk op in spelen.

Echte Post Is Cool
Toevallig was Marieke ook aanwezig op VeggieWorld. Zo kon ik stiekem peilen wat ze leuk vond. Op VeggieWorld stond er een kraam van Skinfoods. Dit merk verkoopt rauwe, vegan, biologische, duurzame en handgemaakte producten. Ik zag dat Marieke enthousiast werd van dit merk. Daarom moesten er natuurlijk een paar items van Skinfoods in het EPIC pakketje zitten. Ik kocht een stoommasker, een blokje zwarte zeep en een zwart neusmasker.

Echte Post Is Cool
Marieke heeft volgens mij geen hele groene vingers. Maar wat niet is kan natuurlijk nog komen. Daarom leek het me leuk om twee zakjes zaad erbij te doen. Ik ben heel benieuwd hoe ze het gaan doen. Hou je me op de hoogte Marieke? πŸ˜‰

Echte Post Is Cool
Dat ik fan ben van de Action make-up remover doek is geen geheim. Dit geweldige doekje is onmisbaar in mijn badkamer. Aangezien Marieke bezig is/was met het verduurzamen van haar badkamer leek dit me een leuke toevoeging.

Echte Post Is Cool
Omdat Marieke en ik allebei ‘groene meisjes’ zijn leek het me leuk om het ook groen in te pakken. Ik pakte alles in bruin inpakpapier en bond er een lintje omheen van touw. Om het af te maken deed ik een poging tot handletteren (zie envelop). Daarna kon het pakketje eindelijk op de post. Ik was zo benieuwd wat ze ervan vond.

Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool
Een week lang keek ik hier tegenaan. Mijn vriend moest me serieus tegenhouden om het niet open te maken. Uiteindelijk heb ik me heel goed beheerst en opende ik het op zaterdagochtend. De grote roze doos is afkomstig van Sytse van Het Groene Broertje. De vrolijke envelop was afkomstig van Studio 216. Allebei onwijs leuk verpakt!


In de envelop zat een kaart van mijn woonplaats Zwolle. De kaart voelt stevig aan en het design vind ik heel gaaf. Ik vind het leuk dat ik nu iets speciaals heb wat linkt aan Zwolle. Ik ben namelijk niet mijn plan om mijn hele leven hier te wonen. Op deze manier heb ik toch een aandenken.

Echte Post Is Cool
Toen was het eindelijk tijd om het pakket van Sytse open te maken. Mijn eerste gedachte was: wat zit er veel in! Alles was ook zo leuk ingepakt. Ik voelde me net jarig. De kaart past ook perfect bij mij. Ik probeer namelijk altijd positief te blijven. Ik heb de kaart daarom ook een mooi plekje gegeven in mijn huis.

Echte Post Is Cool
Dit was de inhoud van het pakket. Op basis hiervan kan ik al zeggen dat Sytse en ik beste vrienden zijn. Kijk wat een leuke dingen! Het thee ei en het notitieboekje van kurk en het ananastasje en… oke sorry. Alles was geweldig uitgezocht. De pindakaas heb ik natuurlijk meteen getest (en goedgekeurd). Sytse gaat op zijn blog Het Groene Broertje elk item stuk voor stuk na dus check die vooral even. Nogmaals bedankt Sytse!

Ook meedoen met Echte Post Is Cool?

Denk je nu: dat wil ik ook?! Dat snap ik! Er wordt niet van te voren een datum vastgesteld dus hou de blogs/sociale media van Northflix en Monsieur Mango goed in de gaten. Ik vind het zeker een aanrader om mee te doen. Northflix en Monsieur Mango organiseren dit elke keer zo goed. Daarnaast hebben ze deze editie allemaal sponsoren geregeld waardoor elke EPIC-deelnemer een extra cadeautje kreeg. Ook leer je dankzij EPIC nieuwe en leuke bloggers kennen. Dus als je de kans hebt: doe vooral mee!

Heb jij meegedaan aan Echte Post Is Cool? Let me know!

You Might Also Like

57 Comments

 • Reply
  Romy
  19 maart 2017 at 07:03

  Wat heb je een onwijs toffe spullen en producten gekregen en volgens mij passen ze helemaal bij jou. Ook jouw eigen pakketje is superleuk! Leuk dat je er echt een groen pakketje van hebt gemaakt πŸ™‚ Volgende keer ga ik Twitter en hun blogs ook goed in de gaten houden, want het lijkt me zo tof om mee te doen met EPIC!

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 17:54

   Dankjewel voor al je lieve complimentjes Romy. Wat leuk om te horen πŸ™‚ Ik ben zo benieuwd wat jij voor pakketje gaat maken met je scrapbook-kunsten. Als ik het toevallig zie op sociale media geef ik je direct een seintje.

 • Reply
  Susan
  19 maart 2017 at 08:00

  Oh zo leuk! Je pakketje past echt heel goed bij je volgens mij. Ook jij hebt een leuk pakketje gemaakt. Ben benieuwd wat Marieke er van vindt.

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 17:55

   Ja Sytse heeft het pakketje echt zo leuk samengesteld. Ik voelde me net jarig. Marieke heeft er toevallig een blog over geschreven dus check haar blog Greenblush.nl zeker eens! πŸ™‚

 • Reply
  Sandra
  19 maart 2017 at 08:29

  Het is echt te zien dat Sytse wist wat hij voor je moest kopen! Leuk! Vind het pakketje wat jij hebt opgestuurd ook erg leuk om te zien. Tof ingepakt ook. πŸ™‚ Ben benieuwd wat Marieke er van vindt, hihi. De vorige keer had ik al spijt dat ik niet had meegedaan en nu weer… De volgende keer wil ik ook meedoen!

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 17:57

   Dankjewel voor je complimentjes! Ik vond het ook een geweldig pakketje. Het thee-ei gebruik ik nu ook echt elke dag haha. Volgende keer moet je zeker meedoen. Het is zo leuk om op die manier bloggers te leren kennen en zo’n enorm pakket is natuurlijk helemaal leuk!

 • Reply
  Marieke
  19 maart 2017 at 08:30

  Ahhh ja, zΓ³ leuk! Ik ben er echt super blij mee! Dankjewel <3 Het pakketje wat je van Sytse gekregen hebt ook ook erg leuk zeg!

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 17:58

   Zo lief Marieke! Ik vond het ook onwijs leuk om cadeautjes voor je uit te zoeken.

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  19 maart 2017 at 11:03

  Verdomme ik heb het weer gemist. Maar ik wil zo graag meedoen! Jouw pakket voor Marieke is echt hartstikke geweldig joh, wat een supertoffe dingen allemaal! Ook zo leuk om die zaadjes toe te voegen. En je hebt ook echt een heel tof pakket gekregen, wat zit er veel in ook! Malou x

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 17:59

   Ja potverdorie Malou! Volgende keer moet je ook meedoen. Ik geef je meteen een seintje als ik het weer zie, okΓ©?! Er deden ook 104 mensen mee, zoveel! Misschien heb ik jou dan wel. Hoe leuk zou dat zijn? πŸ˜‰

 • Reply
  Danique
  19 maart 2017 at 11:04

  Wat een leuk concept! Erg leuke spulletjes ook!

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:00

   Tof he! Volgende keer moet je echt meedoen met EPIC. Het is zo leuk om een pakketje voor een (onbekende) blogger samen te stellen πŸ™‚

 • Reply
  Iris
  19 maart 2017 at 11:09

  Zo leuk dit, ik was net te laat haha. Ik hoop dat ik het de volgende keer wel op tijd zie, want lijkt me erg tof πŸ˜€

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:01

   Ahh wat balen dat je net te laat was. Volgens mij moet je je ook echt diezelfde dag inschrijven anders ben je te laat. Ik rende ook bijna naar mijn computer toen ik het zag haha. Als ik de volgende editie op tijd spot dan geef ik je een seintje!

 • Reply
  Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl
  19 maart 2017 at 11:19

  Leuk! Ik deed ook voor het eerst mee en ik vond het zΓ³ leuk om een pakketje te krijgen haha. Die kaart van Zwolle is ook echt heel tof!

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:02

   Ahh wat leuk dat je ook voor het eerst meedeed met EPIC! Ik ga je artikel even checken want ik ben heel benieuwd wie jij had en wat je hebt gemaakt. Ik vind het zo’n tof initiatief!

 • Reply
  Saskia
  19 maart 2017 at 12:46

  Wat super leuk om te zien! Ik heb ook erg genoten gisteren, mijn artikel staat erover vandaag online.

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:06

   Leuk Saskia! Ik wil je blog bezoeken maar volgens mij heb je je bloglink niet goed ingevuld. Waar kan ik het lezen? πŸ™‚

   • Reply
    Saskia
    20 maart 2017 at 19:53

    Oh. Ik zie dat je blognaam/url ervoor staat?!
    Het is iliveformydreams.com πŸ™‚

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  19 maart 2017 at 12:57

  Ik ga het goed in de gaten houden, want dit wil ik ook! Super leuk!! Wat heb je mooie cadeautjes bedankt Γ©n gekregen, alles helemaal in de roos volgens mij πŸ™‚

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:08

   Ahh zo leuk Marieke! Volgende keer moet je echt meedoen! Ik zie dat er meer mensen zijn die mee willen doen dus als ik het toevallig voorbij zie komen dan maak ik wel een melding op mijn Instagram haha. Ik ben ontzettend blij met alle cadeautjes. Sytse heeft heel goed geshopt.

 • Reply
  Sara
  19 maart 2017 at 13:06

  Oh keitof!! Ik vind dat jij keigoed bent in het maken van pakjes! Je hebt ook keitoffe dingetjes terug ontvangen. Top! Ik ga kijken om ook eens mee te doen hihihi

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:09

   Ahh zo lief Sara! Ik heb mijn best gedaan om het groen in te pakken maar eerlijk gezegd was het wel lastig haha. Volgende keer moet je echt meedoen, het is zo leuk om dan andere bloggers te leren kennen πŸ™‚

 • Reply
  Priscilla
  19 maart 2017 at 13:09

  Je hebt erg toffe spulletjes gekregen. Superleuk! Ik kan me best voorstellen dat deze swap een beetje voelt als een verjaardag, zo veel leuke cadeautjes waar zorg en aandacht aan is besteed. Ik zou zelf ook graag een keer meedoen aan EPIC. Ik heb me nog nooit aangemeld omdat ik toch een beetje bang ben dat je de ander niet goed genoeg kent en daarom teleurstelt met de cadeautjes. Al zie ik tot nu toe alleen maar toffe positieve artikelen over EPIC voorbijkomen.

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:48

   Dankjewel Priscilla! Ik vond het ook super leuk om mee te doen. Ik raad je ook aan om de volgende editie deel te nemen. En zeg je nou serieus iemand teleurstellen met cadeautjes? Volgens mij wordt iedereen daar blij van πŸ™‚ Als je er maar aandacht (en een beetje liefde) aan besteed. Daarbij geeft je lootje ook tips dus de kans op een miskoop is heeel klein. Kortom: volgende keer meedoen, ik hoop zelfs dat ik jou heb! πŸ˜€

 • Reply
  Iris
  19 maart 2017 at 13:18

  Wat tof! Ik heb dit ook wel eens voorbij zien komen, maar ben ook altijd te laat haha. Wanneer is de volgende editie? Ik zou echt graag meedoen! Ik vind het pakketje dat je hebt samengesteld en het pakketje dat je hebt verstuurd echt super leuk! Echt bijzonder trouwens dat dat allemaal kan voor 7,50! En Sytse die weer wel waar een groen hart sneller van gaat kloppen. Dat kaartje vind ik ook echt sΓΊper leuk! Kan me voorstellen dat je er super blij mee bent! Liefs

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:50

   Dankjewel Iris! Ja leuk he dat je voor zo’n klein bedrag zo’n groot gebaar kan maken πŸ˜€ Ik heb geen idee wanneer de volgende editie is haha. Helaas zie je OPEENS een melding op de sociale media van Northflix of Monsieur Mango dus het is altijd spannend. Mocht ik het voorbij zien komen dan laat ik het je weten.

 • Reply
  Cynthia
  19 maart 2017 at 14:07

  Goh, ik less vandaag heel veel van deze Posts.. Ik heb niet meegedaan, maar zie wel allerlei leuks voorbij komen!

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:53

   Haha ja dat maakt EPIC ook zo leuk: het is net een kleine community. Volgende keer moet je meedoen! Ik ben benieuwd naar een knalroze pakketje van jou Cynthia πŸ˜‰

   • Reply
    Cynthia
    21 maart 2017 at 12:51

    Hihi. Jij gaat al meteen van roze uit..

 • Reply
  Klaske
  19 maart 2017 at 14:43

  Wat heb je een leuk pakketje gekregen! En het pakketje wat je hebt gestuurd, vind ik ook heel tof. Gaaf trouwens die kaart van Zwolle, leuk om te hebben, lijkt me. Ik heb zoveel spijt dat ik niet heb meegedaan na allemaal leuke blogjes en Instagramposts gezien te hebben. Volgende keer moet ik ook meedoen, haha! πŸ™‚

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:54

   Lieve complimentjes Klaske! De kaart van Zwolle vond ik ook echt super leuk. Heel creatief πŸ™‚ Volgende keer moet je ook meedoen. Ik ben mega benieuwd naar het pakketje wat jij gaat maken hihi.

 • Reply
  Linda | travellersoftheworld
  19 maart 2017 at 14:54

  Wat leuk zeg! Beide pakketjes zien er super leuk uit πŸ™‚ Je hebt die jij hebt gestuurd heel mooi ingepakt. Het lijkt me best leuk om ook eens mee te doen

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:56

   Dankjewel Linda. Zeker een keertje meedoen. Het is heel gezellig om met een groepje bloggers een ‘community’ te vormen en cadeautjes te kopen. Dus als je de kans hebt: DOEN!

 • Reply
  Marleen
  19 maart 2017 at 17:08

  Wat en super leuk idee! De pakjes zien er ook heel tof uit!

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:57

   Leuk he! Volgende keer moet je ook meedoen πŸ™‚

 • Reply
  Tamara TS
  19 maart 2017 at 18:17

  Ik zag jouw pakje net al bij Marieke. Heel leuk uitgezocht! En Sytse heeft het ook weer goed gedaan! Ik doe zelf al 3 edities mee en ik hoop er de volgende keer ook weer bij te zijn. Epic is best een beetje verslavend. ?

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:58

   He wat toevallig Tamara! Ik ben heel goed verwend. Ik snap wat je bedoelt met verslavend, ik kijk nu al uit naar de volgende editie. Het lijkt me vooral leuk om een (voor mij) onbekende blogger te hebben. Dat is nog eens een uitdaging!

 • Reply
  Aneta
  20 maart 2017 at 07:09

  Ik heb ook dit toevallig bij iemand anders op een vlog gezien gister. Echt onwijs leuk initiatief is dit! En wat een toffe spullen heb je gehad zeg.

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 18:58

   Leuk he! Doe je de volgende keer ook mee Aneta? Lijkt me ook echt wat voor jou πŸ˜€

 • Reply
  jeapiebel
  20 maart 2017 at 09:25

  Het is een groot Epic geworden gezien het aantal deelnemers en wat ik ook tegenkom op andere blogs. Ik zou graag willen meedoen, maar ik ben zo slecht in het bijhouden van social media. πŸ˜‰

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 19:00

   Haha ja er deden wel 104 mensen mee, onwijs veel! Je lijkt me juist onwijs leuk met EPIC. Volgende keer gewoon meedoen Jeapiebel! Ik weet zeker dat je het leuk gaat vinden πŸ™‚

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  20 maart 2017 at 10:15

  Jee, wat is dit cool! En wat jammer dat ik het gewoon gemist heb…Nu wil ik ook mee doen hoor :). Je hebt echt leuke dingen gekregen (en gegeven). Het idee is gewoon heel erg leuk.

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 19:01

   Cool he! Oh Liset je moet echt meedoen! Ik weet zeker dat je dit fantastisch gaat vinden. Het is zo leuk om een enorm pakket te ontvangen en dan te wachten. Hoewel het wachten vreselijk is, maar het heeft gek genoeg ook wel weer wat πŸ˜€

 • Reply
  Rebecca
  20 maart 2017 at 10:27

  HIhi deze dagen zie ik het weer overal voorbij komen. Ik vind dit concept zo leuk en toch vraag ik me af waarom ik er nooit aan mee doe. Wat een leuk pakketje heb je ontvangen. Lekker apart en weer eens wat anders!

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 19:02

   Je moet zeker meedoen Rebecca! EPIC is een leuke manier om andere bloggers te leren kennen en om opzoek te gaan naar leuke cadeautjes voor een klein bedrag πŸ™‚ Maar stiekem vind ik vooral het verpakken en de hashtags op sociale media leuk. Dus nogmaals: doe de volgende keer zeker mee.

 • Reply
  Iris
  20 maart 2017 at 12:53

  Ik vond het zo leuk om via Twitter mee te kijken wat iedereen naar elkaar verstuurde. Jouw pakketjes zien er ook fantastisch uit! Heel leuk initiatief dat EPIC.

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 19:03

   Ahh ik vind het zo leuk als je op mijn blog reageert Iris! πŸ˜€ Het lijkt me zo leuk als jij ook een keer meedoet! Hoewel ik bang ben dat iedereen dan een pakketje voor Ollie maakt vol met hondenkoekjes <3

 • Reply
  Marsha
  20 maart 2017 at 14:17

  Leuke dingen heb je gekregen! Mooie foto’s ook gemaakt!

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 19:04

   Dankjewel Marsha, wat lief! πŸ™‚ Volgende keer moet je zeker meedoen!

 • Reply
  Sija
  20 maart 2017 at 15:33

  Wat heb je leuke post ontvangen! πŸ™‚ EPIC is echt een succes, ik heb de vorige keer mee gedaan, het is echt leuk om een pakket samen te stellen voor iemand die je niet of niet zo goed kent! Wat heb je jouw cadeautjes ook mooi ingepakt! πŸ™‚ Liefs, Sija

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 19:07

   Dankjewel voor je lieve complimentjes πŸ™‚ He wat leuk dat je vorig jaar hebt meegedaan. Waarom deze keer niet als ik vragen mag? πŸ™‚

   • Reply
    Sija
    20 maart 2017 at 19:22

    Was te laat, hihi. Volgende keer wil ik wel weer meedoen! πŸ™‚ <3

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  20 maart 2017 at 15:52

  oh wat een leuk concept zeg, ik had er nog nooit over gehoord!

  • Reply
   clairecodi
   20 maart 2017 at 19:08

   Leuk concept he?! Dankzij EPIC krijg je echt een soort kleine community. Het is zo leuk om te zien wat anderen voor elkaar kopen/maken. Volgende keer moet je zeker meedoen Rachel!

 • Reply
  Sanne
  20 maart 2017 at 21:42

  Wat een mooie post Claire! Wat super tof, wat je hebt gegeven en wat je hebt gekregen. Echt heel leuk om te zien en wat fijn dat het zo goed bij je past ook :).
  Liefs

 • Reply
  Jenn
  21 maart 2017 at 14:38

  Mooi pakket heb je gekregen! Ik heb ook meegedaan, mijn pakket vind je op mijn eigen blog πŸ˜‰

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.