20 In Lifestyle

Shoplog: duurzame producten bij de Action

Duurzame producten bij de Action

De Action kom je niet uit zonder teveel geld uit te geven aan zooi die je niet nodig hebt. Maar je kan ook duurzame producten bij de Action vinden. Ik laat het zien.

Als ik Action hoor denk ik aan goedkoop en verre van milieu bewust. Maar dat hoeft dus niet. Toen ik vorige week bij de Action was, kwam ik een paar leuke duurzame spullen tegen. Over het begrip duurzaam valt te discussiëren. Maar ik zie het als producten die je kan hergebruiken of die het milieu zo min mogelijk belasten.

Afdekhoesjes – € 0,79

Duurzame producten bij de Action: afdekhoesjes
Dit item heeft een hoog huisvrouwen gehalte maar geloof me: hoe handig! Ik kook vaak teveel en de rest wil ik bewaren of invriezen. Ik gebruik dan vershoudfolie om het af te dekken. Na gebruik gooi ik deze dan weer weg, want de folie kleeft aan elkaar of zit onder het eten. Zonde! Deze afdekhoesjes kan je meerdere malen gebruiken, zijn geschikt voor koelkast, vriezer én vaatwasbestendig. Wat wil een huisvrouw nog meer?

Make-up reinigingsdoek – € 0,89

Duurzame producten bij de Action: make-up remover doekje
Voor het reinigen van mijn gezicht gebruik ik zo drie watjes per keer. Per kéér, dat zijn 21 watjes per week die ik zo weggooi. Ik koop altijd afbreekbare watjes, maar dit moet toch ook anders kunnen? Bij de Action zag ik dit make-up reinigingsdoekje. Het lijkt op een microvezeldoekje (of zoals mijn vriend het noemt: aanrechtdoekje). Je hoeft alleen water gebruiken en hup: je gezicht is schoon. Na gebruik kan het doekje in de wasmachine. Ik hoor hier veel positieve reviews over dus ik ben heel benieuwd.

Potgrond – € 0,64

Duurzame producten bij de Action: potgrond
Welke meid is nou niet op zoek naar goedkope biologische potgrond?! Oke, niemand. Maar als je houdt van tuinieren dan misschien wel. Potgrond koop je meestal in enorme zware zakken die je nooit leeg krijgt. Dit handige pakketje staat gelijk aan 10 liter potgrond (dat is véél). Daarbij is het 100% ecofriendly en organisch. Je hoeft alleen water toe te voegen en dan voila: potgrond. Handig voor kruidentuintje of een plantje in je kamer. Ik ben van plan hier een leuke DIY mee te maken.

Inecto – vanaf € 1,69

Duurzame producten bij de Action: Inecto
Zoals je misschien weet ben ik dol op de producten van Inecto. Het assortiment is vegan, ruikt lekker en bevalt me prima. Zelfs mijn vriend gebruikt de kokos shampoo. Naast de kokos lijn heb je ook een arganolie lijn. Van dit merk vind je: shampoo, conditioner, handcrème en doucheschuim. Van de haarproducten en handcrème ben ik al fan. Enne: voor de prijs hoef je het niet te laten.

Biologische snacks – vanaf € 1,79

Duurzame producten bij de Action: snacks
Eindelijk niet meer naar biowinkels voor een potje notenpasta #firstworldproblems. Maar even serieus: hoe fijn is het dat je biologische snacks kan vinden bij de Action? De prijs is niet veel lager dan in normale winkels, maar toch. Je vind er agavesiroop, haverkoeken, notenpasta en véél meer. Veel producten zijn vegan, ideaal voor de veggies onder ons. Wie had verwacht dat je duurzame producten bij de Action kon vinden?!

Heb jij deze duurzame producten bij de Action al gespot? En wil je een review zien van deze producten? Let me know!

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply
  Sara
  10 november 2016 at 10:43

  De producten van Inecto wil ik heel graag proberen! Als ik in de Action ben zal ik er zeker aan denken. 🙂 Het reinigingsdoekje lijkt me heel leuk! Ik gebruik ook een drietal watjes telkens als ik mijn make-up afdoe. Kan je het reinigingsdoekje gewoon met water proper maken na elke reiniging i.p.v. in de vaatwas (heb ik niet)?

  -xo Sara

  • Reply
   clairecodi
   11 november 2016 at 14:03

   Ik bedoelde de wasmachine haha, maar ik durf het niet te zeggen. Ik ga hem reviewen en laat het dan weten 🙂

 • Reply
  Djuli
  10 november 2016 at 10:59

  Wat een leuk artikel! Die afdekhoesjes lijken me heel handig!

 • Reply
  Anneleen Westerhof
  10 november 2016 at 11:23

  Oehh, ik ben heel benieuwd naar die make-up doekjes! Ben op zoek naar dit soort doekjes en wist niet dat ze ook zo goedkoop daar waren te krijgen, zag tot nu toe alleen vrij prijzige doekjes (2eu per stuk bijvoorbeeld), en aangezien je er dan toch een paar moet hebben hield het me nog tegen (Ook al weet ik ook wel dat het uiteindelijk goekdoper is). Graaaaag een review!

  • Reply
   clairecodi
   11 november 2016 at 14:02

   Ik ga ermee aan de slag! En goeie tip van die boterhamzakjes, ik heb ze helemaal niet gezien. Neem ik volgende keer zeker mee 😀

 • Reply
  Anneleen Westerhof
  10 november 2016 at 11:25

  Trouwens, tipje; er zijn ook herbruikbare boterhamzakjes, als we dan toch duurzaam bezig zijn! Die kun je makkelijk afwassen en hergebruiken. Dan hoef je niet die plastic zakjes te gebruiken of aluminiumfolie.

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  10 november 2016 at 11:35

  Die make-up doekjes lijken me zo handig! Eigenlijk kom ik heel weinig bij Action, maar misschien is dit de moeite toch wel waard 😉 x

 • Reply
  janine
  10 november 2016 at 17:52

  Ik ben echt ontzettend benieuwd naar het makeup doekje! Ik gebruik elke avond zo’n 6 wattenschijfjes en dat is zo zonde! komt op zo’n 40 per week, wauw. Ik wacht de review af en als het je goed bevalt dan ga ik er een paar halen haha, zodat als er eentje in de was zit ik altijd weer een andere ter beschikking heb

  • Reply
   clairecodi
   11 november 2016 at 14:01

   Woow dat is ook wel veel inderdaad. Ik sta er nooit zo bij stil eigenlijk totdat ik dit doekje zag. Ik ga hem binnenkort reviewen! 🙂

 • Reply
  gea
  10 november 2016 at 20:23

  Leuk om te lezen! Helaas vind ik de verzorgingsproducten zelf niet fijn in gebruik, maar ben wel benieuwd naar de etenswaren.

  • Reply
   clairecodi
   11 november 2016 at 14:00

   Jammer! Maar de biologische food producten zijn echt heel lekker 🙂

 • Reply
  Els
  11 november 2016 at 08:55

  Woow, ik wist niet dat de action zoveel duurzame producten heeft. Volgende keer (zou wel dit weekend zijn ;-)) eens goed kijken :-).

  • Reply
   clairecodi
   11 november 2016 at 14:00

   Ja ik was ook verbaast! 🙂 Ik hoop dat je handige dingen vindt.

 • Reply
  Nienke Hilbrands
  12 november 2016 at 14:07

  Ik heb die reinigingsdoek ook pas gekocht, super handig in gebruik!

 • Reply
  Naomi
  13 november 2016 at 21:02

  Ik ben ook super benieuwd naar die reinigingsdoek, ik hoor er zoveel goede dingen over (niet zozeer over die van de action, maar in het algemeen) dus ik ben benieuwd! En mmm die snacks! Njam.

 • Reply
  Sjoukje - meergeldminderstress
  14 november 2016 at 12:48

  Wat handig zeg! Ik wist niet dat de Action duurzame producten had. Ik moet er nodig weer eens heen. (En dan zonder pasje of zo, want elke keer dat ik daar ben, trap ik in de valkuil van teveel goedkope troep…)

 • Reply
  Rowan
  20 november 2016 at 18:20

  Wat een geweldige tips! Hier word ik echt blij van! Vaak loop ik zoveel leuke spullen voorbij in de Action, nu weet ik waarvoor ik moet kijken!

  • Reply
   clairecodi
   21 november 2016 at 12:23

   Super leuk om te horen, dankjewel! 🙂

 • Reply
  Elcke
  1 december 2016 at 19:41

  Wat tof!
  Ik kom eigenlijk bijna niet in de action, omdat ik dacht dat je daar geen duurzame producten kan shoppen. Maar niets is minder waar!!
  Die arganolielijn lijkt me wel wat!
  Liefs, elcke

 • Reply
  Sanne
  29 december 2016 at 22:47

  Noujaaaa, dat dit gewoon te krijgen is bij de Action!
  Ik kom er eigenlijk echt nooit, want ik vind het echt een lelijke winkel (maar daarom is het ook zo goedkoop I guess) en ik denk eigenlijk hetzelfde als jij schreef bovenaan. Maar wauw, die afdekhoesjes! Haha ja, ook hier zit een huisvrouw achter haar laptop (één die heel slecht is in de afwas doen en kamer opruimen btw, maar wel van koken houdt). En die coco potting compost wil ik ook! So handy! Er staat bij mij een bak aarde op m’n balkon, ook prima te doen, haha. Maar dat is dus ook door ruimtegebrek in huis – dus deze dingen zouden best wel handig zijn.
  Claire nouja, deze post, ik vind alles leuk!
  Mijn visie op de Action is veranderd, haha.
  Liefs

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.