Even bijkletsen + mijn favoriete ‘slechte’ kerstfilms


Kerst hoofdfoto

Ik klets een beetje over vorig jaar en deel ‘slechte’ kerstfilms die ik dit jaar heb gezien.

Het is volgens mij een hele tijd geleden dat ik een persoonlijk artikel schreef. Nou ja, misschien dat de weekoverzichten van de Vegan Challenge een kijkje gaven in mijn dagelijkse leven. Maar voor de rest waren het vooral reviews of recepten. Voor vandaag stond er ook een review klaar over een zero waste deodorant. Toch voelde dat niet helemaal goed om de een of andere reden. Ik wilde wel weer een persoonlijk artikel schrijven. Gewoon over hoe het gaat en wat mijn plannen zijn voor volgend jaar.

Instagram overzicht 2019
Als je wil: volg mij op Instagram @Clairecodi

Hoe vind je zelf dat het gaat?

Nou, eigenlijk gaat het wel goed. Dit jaar was heel rustig en heel druk tegelijk. Ik heb me veel gefocust op wat meer selfcare, waar absoluut niets mis mee is. Dat heb ik wel geleerd. Er gebeurden veel persoonlijke dingen die niet echt bestemd zijn om op het internet te slingeren. Maar misschien als je tussen de regels doorleest, dat je het een en ander hebt opgepakt. Toen ik net begon met bloggen deelde ik wel vrij veel persoonlijke informatie. Maar ik had daar nu niet zoveel behoefte aan. Ik vond het vooral leuk dat mijn blog me juist afleiding gaf. Even niet denken aan alles maar juist lekkere recepten maken, reviews schrijven en mooie foto’s schieten.

Als ik kijk naar mijn meest gelikete foto’s van 2019, ben ik zeer tevreden. Het geeft wel een goed overzicht van dit jaar. Je ziet een paar foto’s van mij en mijn vriendin, de horror reis naar Londen, mij glimlachend tussen de planten, lekker eten, mijn nieuwe tattoo en mijn self care journal. Ik ben eigenlijk nooit uit de kast gekomen op mijn blog. Ik vind dat zelf ook niet per se nodig, maar als je mij langer volgt dan snap ik dat het misschien verrassend is haha. Surprise!

Bloggen in 2020

Ik schrijf nu ongeveer één artikel per week. Niet erg veel als je kijkt naar de wat grotere blogs. Het leuke vind ik wel dat de meeste van mijn bezoekers gewoon zijn gebleven na mijn blogpauze. Dankjewel daarvoor! Volgend jaar wil ik ook gewoon blijven bloggen. Het wordt wel iets drukker, zo begin ik met een nieuwe baan en ga ik mogelijk verhuizen, dus er ontbreekt vast enige routine in mijn blogposts. Ik blog ook echt puur voor de lol en niet als fulltime job. Het is gewoon een leuke hobby. Ik ben wel van plan wat meer recepten te gaan delen, meer nuttige reviews te maken (dus niet meer over make-up zoals vroeger) en meer te focussen op beginnende vega(n)’s of groendoeners. Want ook al blog ik al vier jaar, ik heb het idee alsof ik ook nog een hoop moet leren. Dus ik blijf lekker bloggen, maar nu iets meer gericht met een doel denk ik. Mocht je nog ideeën of suggesties hebben, let me know!

Mijn favoriete kerstfilms van 2019

Mijn guilty pleasure zijn echt kerstfilms. Ze zijn vaak vrij slecht geacteerd en super cliché, maar daarom geniet ik er misschien zo van. Gezien het deze maand vrij rustig was, heb ik er aardig wat films gekeken. Ik zet mijn favorieten op een rijtje, zodat je inspiratie hebt voor de feestdagen. Je kan ze allemaal vinden op Netflix.

1. Klaus

Klaus is echt een hele mooie animatiefilm. Dit is oprecht een goede kerstfilm, dus geen foute. Ik heb een paar keer een traantje weggeveegd tijdens het kijken.

2. Christmas Inherintance

Een rijke vrouw uit de stad die naar een klein dorp gaat om een traditie van haar vader te volbrengen. Natuurlijk blijft ze veel langer dan ze had gepland en wordt ze verliefd.

3. The Knight Before Christmas

Deze film is zo slecht. Het gaat over een Middeleeuwse ridder die op magische wijze reist naar 2019 om zijn doel te vervullen. Ik moest steeds grinniken; de ridder in de film heet ‘Sir Cole’, maar het klinkt als ‘circle’. Alles aan de film klopt niet, maar op de een of andere manier bleef ik kijken.

4. The Holiday Calendar

Een romantische, zoetsappige film met één van mijn favoriete actrices van Vampire Diaries. Ik ga niets verklappen. Je moet hem gewoon kijken.

5. Christmas Wedding Planner

Een klunzig, onopvallend meisje die een kerstelijke bruiloft regelt, waarbij natuurlijk vanalles misgaat. Het einde vond ik een beetje vreemd en ongepast, maar goed het is een kerstfilm hé.

6. Holiday in the Wild

Kate brengt na haar mislukte huwelijk de kerstdagen door in een opvangcentrum voor olifanten. Een mooie, verrassende kerstfilm die heel anders is dan de rest in het rijtje (behalve dat de vrouw natuurlijk weer verliefd wordt, maar dat zijn spoilers).

Ik wil je bij deze bedanken voor het lezen van mijn blog. Alle reacties en ‘volgers’ op sociale media maken het bloggen nog leuker. Dus nogmaals: bedankt voor je steun. Ik ben heel benieuwd naar jouw plannen in december. Let me know!

Hoofdfoto via Pexels

 

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *