Review: VeggieWorld 2018 in de Jaarbeurs Utrecht


Afgelopen weekend was ik aanwezig op VeggieWorld in Utrecht. VeggieWorld is een beurs die helemaal ingericht is op de plantaardige lifestyle. Benieuwd wat je er kan doen, hoe het was en wat ik heb geproefd? Vandaag laat ik een paar foto’s zien van het event.

Wat is VeggieWorld?

VeggieWorld is hét event als je geïnteresseerd bent in de plantaardige levensstijl. Het wordt twee keer per jaar georganiseerd door ProVeg (voorheen Viva Las Vega’s). VeggieWorld vindt plaats in de Jaarsbeurs in Utrecht. Op het event vind je plantaardige foodstands, dierproefvrije uiterlijke verzorging en fair fashion. Daarnaast zijn er ook stands van organisaties zoals Bont voor Dieren en Nederlands Vereniging voor Veganisme. Dat het event een succes is blijkt wel uit de 7.600 bezoekers die vorig jaar de beurs bezochten. Meer weten over VeggieWorld? Check dan even mijn update van begin maart!

Foto’s van VeggieWorld 2018


Op VeggieWorld zag ik een stand met iets heel nieuws: bladerdeeg van zoete aardappel! Ze presenteerden de nieuwe producten als pizza en als een soort zoetig broodje. Heel lekker! Het merk heet Veggie Dough en de mensen vertelden me dat ze op de beurs wilden kijken of er animo voor was. Je kon door middel van een gekleurd kaartje stemmen of je het lekker vond of juist niet. Ik ben benieuwd wat de reacties waren.


Super fijne zeepjes van Dr. Bronner’s! Je hebt ze zowel vloeibaar als vast. Het vaste blokje zeep ken ik dankzij Bespoke By You. Galina schreef namelijk over de 18 toepassingen van dit handige blokje!

Prachtige kleding van Wolf & Storm! Het is jammer dat het zo druk was. Ik wilde die broek nog zo graag passen!

   

Mijn aankopen van VeggieWorld

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet alle stands heb bezocht vanwege de drukte. Ik was er net tijdens het spitsuur waardoor ik lastig elk kraampje kon bekijken. Wel heb ik een paar dingetjes meegenomen die ik nodig had. Ik had namelijk echt vier(!) flessen met vegan saus nodig. Niet dus. Maar ik ben nogal impulsief wat vegan koopjes betreft. Ik kocht vier variaties: BBQ, Caesar Style, Island Dressing en Honey Mosterd Style. De sauzen zijn van het merk Callowfit. Ze zijn suikervrij én vetvrij. De Space Donuts zijn van het merk Rawito en echt ranzig, althans dat vind ik. Het is een soort schuimpje met een vage muffe smaak. Niet echt een aanrader. Als laatste heb ik een zeepje van Dr. Bronner gekocht. Al met al best wel een bescheiden buit toch!

 

Was jij ook aanwezig op VeggieWorld? Zo ja, wat vond je ervan? Let me know!

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *