Hoe gaat het met mij + win kaartjes voor VeggieWorld 2018


Hoe gaat het met mij

Na een blogpauze ben ik weer back on the blog. Dit keer met extra leuk nieuws, want ik mag 5x 2 kaartjes weggeven voor VeggieWorld 2018!

Ik moet eerlijk toegeven dat het bijna gek voelt om weer in het WordPress venster te typen. Mijn laatste blogbericht was geloof ik in oktober. Dat was een outfitpost met vegan Dr. Martens. Niet echt het meest persoonlijke, informatieve artikel dat je van me hebt gelezen. Ook niet echt een artikel waarvan je verwacht: oke, die stopt vier maanden met bloggen. Dat begrijp ik. Voor mij kwam het ook een beetje onverwachts. Vooral omdat ik eerder twee artikelen per week plaatste en het volledig in mijn systeem zat om overal mijn camera mee naar toe te slepen. Maar de afgelopen maanden had ik geen zin in bloggen.

Hoe gaat het nu écht met mij?

In het maandoverzicht van juli en augustus liet ik al een beetje vallen wat er aan de hand was. Ik was alleen zo optimistisch dat ik dacht: komt allemaal wel goed joh. Nou, dat viel een beetje tegen. Ondanks dat ik niet erg verlegen ben om mijn mening te uiten over cheaten als vega(n) of mega vet haar, komt dit voor mij toch wel iets te dichtbij. Er zijn de afgelopen maanden een hoop dingen gebeurt. Zo heb ik een kitten, een bril en een Pinterestwaardig botanisch behang. Maar ook klote dingen zoals dat ik nog steeds die verdomde afstudeeropdracht moet inleveren. Ik wil er verder niet over uitweiden. Maar weet dat ik ontzettende leuke en mooie dagen heb waar ik echt intens van geniet. En ook een paar stomme dagen waarbij het even niet lukt. En dat is ook oké. Anders wordt het ook zo saai.

Ga ik weer bloggen?

Nu ik wat meer energie heb en me beter voel, wil ik het bloggen weer langzaam oppakken. Het zal nog niet zo zijn dat ik heel gestructureerd twee artikelen per week plaats zoals voorheen. Ik heb nog geen idee hoe ik het ga doen. Toch ben ik héél blij dat ik dit besluit heb gemaakt. Ik heb er heel erg veel zin in om weer aan de slag te gaan. Dus dat eigenlijk.

Veggieworld 2018

VeggieWorld 2018 in Utrecht

VeggieWorld is de grootste 100% plantaardige beurs van Nederland. Het event wordt georganiseerd door ProVeg (voorheen Viva Las Vega’s). Op de beurs kan je je volstoppen met vegan food van onder andere Charly’s All Is Fair, Heavenly Cupcakes en The Dutch Weed Burger. Daarnaast zijn er ook een aantal stands met duurzame fashion (zoals Wolf & Storm) en dierproefvrije make-up (zoals Skinfoods). Ook kan je gratis deelnemen aan kookdemo’s en yogaworkshops! Het volledige programma vind je hier.

Don’t worry: Of je nou af en toe vlees eet of een hardcore vegan bent, iedereen is welkom op VeggieWorld.

Benieuwd hoe VeggieWorld in 2017 was? Check even mijn maandoverzicht van maart!

Waar, hoelaat en wat kost dat?

Adres
Jaarbeursplein, 3521 Utrecht, Nederland

Openingstijden
Zaterdag 10 maart 2018 | 10:00 – 18:00
Zondag 11 maart 2018 | 10:00 – 18:00

Prijzen
Volwassenen: € 10,-
Studenten, mensen in een rolstoel, 65+ & ProVeg- & VEBU-leden: € 8,-
Kinderen tot 14 jaar gratis (met begeleiding van een volwassene)

Win kaarten voor VeggieWorld 2018

Van ProVeg mag ik 5x 2 kaarten weggeven voor VeggieWorld! Dat bekent dat jij iemand mag meenemen naar dit toffe evenement.

Wat moet je doen om te winnen?

  • Laat een comment achter waarin je vertelt wie je mee zou nemen en waarom!

De winactie loopt tot dinsdag 6 maart. De winnaars ontvangen een e-mail. Vul dus een geldig e-mailadres in bij de comments.

Zo dat was weer een hele lap tekst na een blogbreak. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt dat ik weer terug ben! Laat het even weten in de comments. Ook wens ik alle deelnemers veel succes met de winactie.

Foto is obviously niet van vandaag. Gemaakt door lieve Iris Zaagman

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *