Persoonlijke update + random maandoverzicht van juli en augustus


De afgelopen drie weken was ik zo goed als offline. Vandaag deel ik paar leuke en grappige foto’s en momenten van afgelopen weken én vertel ik hoe het nou echt met mij gaat.

Waar was ik de afgelopen tijd?

De afgelopen drie weken heb ik nauwelijks wat geplaatst op mijn blog. Dat komt onder andere omdat ik fulltime werk als sales representative bij Vergelijk. De verandering van student naar fulltime job is natuurlijk eventjes wennen. De afgelopen weken ben ik vooral druk geweest met het leren van nieuwe dingen en het vinden van mijn eigen plek. Inmiddels ben ik zo goed als gewend en heb ik het reuze naar mijn zin. Maar vaak als ik thuis kwam van werk was ik doodop en had ik weinig trek in het schrijven van een blog. Daarnaast ben ik nog steeds bezig met mijn scriptie, deze hoop ik in oktober in te leveren!

Daarnaast is er in de maand juli iets gebeurt waardoor mijn hoofd niet geheel naar bloggen stond. Zoals je waarschijnlijk weet ben ik heel eerlijk. Ik deel zonder problemen dat je echt niet perfect hoeft te zijn als vega(n) en dat ik ook weleens iets niet-zo-duurzaams koop. Dat doe ik niet omdat het moet of omdat ik me verplicht voel, dat doe ik omdat ik het wil delen. Dus daarom wil ik ook eerlijk zeggen dat ik geen zin in bloggen had omdat in juli mijn relatie is beeïndigd. En ja, dat is even wennen na ruim zeven jaar. Maar niet elke verandering is slecht. Maak je geen zorgen, het gaat goed met me. Verder heb ik niet zozeer de behoefte om er verder over te vertellen, maar ik wilde het wel graag delen en ik hoop dat je dat begrijpt.

Leuke momenten uit juli en augustus

Normaal gesproken deel ik aan het begin van de maand een maandoverzicht. Alleen heb ik de laatste tijd niet geheel getrouw foto’s gemaakt van elke dag. Daarom deel ik eigenlijk alleen leuke, fijne of grappige foto’s van de afgelopen twee maanden!

 • Op bezoek gaan bij mijn broer in Duitsland
 • En daarbij ook heel veel vega(n) food inslaan. In totaal heb ik voor bijna € 50 aan eten gekocht, oeps!
 • Eten in bij het vegan restaurant SEM met lieve Shayra

 • Een plekje maken om mijn blogfoto’s te maken
 • En leuke foto’s te schieten voor mijn winactie met Lek Belt
 • De laatste items naar Jouw Marktkraam brengen. Mijn ervaring en opbrengst lees je hier.
 • In mijn vaders enorme moestuin lopen
 • En letterlijk je ontbijt kunnen plukken

 • Wanneer anderen moeite doen om vegetarisch voor je te koken
 • En vooral als het dan nog lekker is én blogwaardig (recept komt eraan!)
 • Erachter komen dat je favoriete item uit je marktkraam niet verkocht is zodat je hem zelf kan gebruiken

 • Deze lieve meiden van mijn studentenvereniging (Twijfel jij over het inschrijven bij een studentenvereniging? Lees mijn ervaring)
 • Daarbij heel veel dansjes doen
 • En heel veel drankjes drinken (iets minder leuk de volgende dag)

 • Naar de dierenweide gaan, met telefoon op zak, en dan deze foto terugzien
 • Zelfgemaakte vegetarische bitterballen maken (ook dit recept is onderweg)

 • Ein-de-lijk weer lekker creatief bezig zijn: stempels maken! Vind je het leuk als hier een artikel online over komt?
 • Mijn oma die 85 jaar is geworden

 • De vegan chelsea boots van Dr. Martens bestellen die ik al een jaar op mijn verlanglijstje heb
 • De lieve buurkat die op bezoek komt en die ik dood mag knuffelen
 • Koken met groenten en ingrediënten uit eigen tuin

 • Foto’s maken met de lieve en getalenteerde Iris Zaagman (check de website van Iris!)
 • Het inrichten van mijn kamer
 • Met het behang dat ik al heel lang wil

Iets gemist?

De maand oktober

Het liefste beloof ik nu dat ik in oktober een boel foto’s heb, er elke week twee artikelen online komen en dat ik weer mega actief ben op sociale media. Maar dat kan ik helaas niet garanderen. Zo heb ik soms gewoon geen zin in bloggen, terwijl ik bloggen het allerleukste vindt wat er is. Tja, dat heb je soms! Ik heb nu even pauze gehad en ben heel blij dat ik weer ga beginnen met bloggen. Misschien komt er soms maar één artikel online, misschien soms zelfs drie, who knows! Ik ben in ieder geval blij weer back online te zijn.

Heb jij nog leuke dingen gedaan in de maanden juli en augustus? Let me know!

Hoofdfoto door Iris Zaagman

 

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *