Groene tip: Tasty app met meer dan 1700 recepten


Tasty heeft sinds kort een app gelanceerd. Met de Tasty app heb je alle 1700 (!) recepten van Tasty bij de hand. En extra fijn: je kan filteren op op dieet, waardoor je een overzicht hebt van uitsluitend vega(n) recepten.

Grote kans dat je de foodvideo’s van Tasty weleens voorbij hebt zien komen. De Facebookpagina telt bijna 90 miljoen likes en ook op Instagram hebben ze een kleine 12 miljoen volgers. De video’s van Tasty duren slechts een paar minuten. In de video’s laten ze leuke, korte en makkelijke recepten zien die je gemakkelijk zelf kan namaken. Wat alleen jammer is dat je de video’s niet kan opslaan. Je ziet ze even op Facebook, tagged een vriend(in) en je scrollt weer verder. Daar hebben ze wat op bedacht! In juli hebben ze een fijne app gelanceerd waarin je alle recepten van Tasty bij elkaar hebt. Zo kan je je favoriete recept gemakkelijk namaken.

Sorry voor het enge biefstukplaatje maar ik wilde de video graag delen!

Tasty app

Alle video’s van Tasty zijn verzameld in deze app. In totaal vind je meer dan 1700 recepten. Zoals je van Tasty gewend bent bieden ze stap-voor-stap uitleg voor het maken van het gerecht. Heb je een paar favorieten? Dan kan je deze opslaan bij ‘Mijn recepten’, zo heb je je go-to recepten altijd bij de hand. Met de zoekfunctie kan je gemakkelijk filteren op ingrediënten, keuken of menugang. Extra fijn: je kan instellen dat je alleen vegetarische recepten krijgt! Je hoeft dus niet bang te zijn dat je alleen maar recepten tegenkomt met vlees- en vis.

Alle voordelen op een rijtje

  • Stap-voor-stap instructies tijdens het koken
  • De allernieuwste video’s van Tasty
  • Aanbevelingen op basis van recepten die je hebt gemaakt
  • Zoeken op basis van ingrediënten, allergiën of menugang
  • Filters zoals vegan, glutenvrij, koolhydraatarm enz.
  • De mogelijkheid om recepten op te slaan
  • Een maatsysteem voor Amerikaanse maten

Tasty app

Tasty app

Download de app van Tasty hier!

Heb jij weleens een recept van Tasty nagemaakt? Let me know!

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *