In het zonnetje: mijn favoriete groene blogs #2


Groene blogs zijn mijn favoriete blogs om te lezen. Met elk artikel leer ik weer iets meer over een duurzame levensstijl die ik dan weer kan gebruiken om mijn leven nét een beetje groener te maken. Reden genoeg om deze toffe groene bloggers in het zonnetje te zetten. Vandaag deel ik mijn 4 favoriete groene blogs!

Groene blog ikbenirisniet

Ikbenirisniet

Ik word enorm blij van de blog van Iris. Het maakt niet uit waar ze over schrijft, al is het een oud stukje (gerycled) karton, zelfs dan vind ik het nog leuk. Geen zorgen, op haar blog deelt ze veel leukere artikelen. Mijn favoriete rubrieken zijn de veggietest, filmtips en natuurlijk haar weekoverzicht. De schrijfstijl van Iris is vrolijk, luchtig en laagdrempelig. Daarnaast duikt Iris regelmatig de keuken in, dus mocht je opzoek zijn naar lekkere én makkelijke recepten dan moet je zeker eens in haar receptenindex duiken.

Favoriete artikelen:

Groene blog bespoke by you

Bespoke By You

Galina runt de DIY blog en webshop Bespoke By You. In haar shop vind je alle ingrediënten om je eigen beauty- en lifestyleproducten te maken. Hoe je dat precies doet? Dat lees je op haar blog! Ik heb geen idee hoe ze het doet met Galina bedenkt de allerleukste en groene DIY’s. Als zelfs ik een aantal producten kan maken, dan kan iedereen het. In elk artikel vertelt Galina de achtergrond van de producten, zoals waar het vandaan komt en wat het precies doet. Haar blog is dus niet alleen mega leuk en creatief, maar ook leerzaam.

Favoriete artikelen:

Groene blog wat eet je dan wel

Wat eet je dan wel

Wat eet je dan wél als vega of vegan? Die vraag beantwoord Suzanne op haar blog. Naast fantastische en lekkere recepten deelt ze ook DIY’s, hotspots, nieuwtjes op het gebied van plantaardig eten en persoonlijke artikelen. Toen ik net vegetariër was ontdekte ik haar blog en ik was meteen fan. Haar schrijfstijl en recepten spraken me meteen fijn. Extra pluspunt is dat ze erg vaak artikelen plaatst, soms wel meerdere keren per dag. Ik heb geen idee hoe ze het doet, maar zo heb je altijd inspiratie!

Favoriete artikelen:

Groene blog kouwe kleren

Kouwe kleren

Hermien’s blog gaat over fair fashion, in de breedste zin van het woord. Regelmatig deelt ze leuke tweedehands aankopen, nieuwe merken en inspiratie. Het allerleukste vind ik haar hersenspinsels want die geven mij ook weer brainfood. Hermien is sinds kort vegetariër en ze is bezig met het verminderen van afval. Op haar blog lees je mee met haar reis die ze op een leuke en hilarische manier vertelt.

Favoriete artikelen:

Meer groene blogs lezen? Lees dan deel 1 van mijn favoriete groene blogs. Ook op Naoki vind je een lijst met de allerleukste duurzame blogs op een rijtje. In deze lijst vind je 61 blogs die zich richten op bewust leven, een duurzame lifestyle, vegan lifestyle, duurzaam eten en natuurlijke en/of dierproefvrije beauty.

Kende jij deze groene blogs al? En welke blog is jouw favoriet? Let me know!

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *