Hoera, Claire Codi bestaat 1 jaar! ( + giveaway)


Er is wat te vieren! Mijn blog is vandaag namelijk een jaar oud. Om dit jubileum te vieren deel ik de highlights van afgelopen jaar én organiseer ik een winactie!

Een jaar geleden schreef ik de eerste blogpost voor Clairecodi.nl. Mocht je nieuwsgierig zijn, dat is dit artikel. Als je mij al vanaf het begin volgt, dan weet je dat er een hoop veranderd is sindsdien. Niet alleen is mijn ombré bijna uitgegroeid (thank god), maar is mijn blog ook enorm veranderd. Ik begin steeds meer mijn eigen (schrijf)stijl te ontwikkelen. Daarnaast had ik verwacht dat ik meer een lifestyle blog zou worden, maar uiteindelijk is het een (licht)groene blog geworden. Ik focus me alleen op groen, duurzaam en vega en vegan. Niet iets wat ik in eerste instantie had gedacht, maar ik ben helemaal tevreden over mijn niche.

Grotemensenbaan & bloggen

Een aantal weken geleden schreef ik over mijn toekomstplannen. Of eerder het gebrek aan deze plannen. Mocht je mij op Instagram en Twitter volgen (doen is gezellig) dan weet je dat ik een grotemensenbaan heb. Sinds eind juni maak ik als een heuse volwassene 40 uur per week. Daarnaast ben ik bezig met het afronden van mijn afstudeeropdracht. Dat betekent dat ik flink minder tijd heb voor mijn blog. Daarom schrijf ik in plaats van drie, twee artikelen per week. Elke maandag en vrijdag komt er om zes uur ’s ochtends een artikel online.

Mijn statistieken

Bij andere bloggers zie ik bij een jubileum vaak statistieken staan. Het leek mij ook wel heel erg leuk om een paar highlights te delen:

  • Maandelijks telt mijn blog ongeveer 4.000 tot 5.000 bezoekers
  • Er staan 137 artikelen online
  • Mijn best gelezen artikel gaat over handletteren
  • In totaal heb ik 3.697 reacties van jullie mogen ontvangen
  • De meeste van jullie zijn rond mijn leeftijd, 18 tot 34 jaar
  • Het grootste gedeelte van jullie woont in Noord-Holland

Goals voor de toekomst

Ik heb een geweldig blogjaar om op terug te kijken. Ik heb toffe samenwerkingen gedaan, veel artikelen geschreven en ontzettend leuk contact gehad met jullie. Het leukste van bloggen vind ik namelijk de reacties die jullie achter laten. Ik ben altijd benieuwd hoe jullie over een artikel denken of welke visie jullie hebben over een bepaald onderwerp. Mijn plannen voor Clairecodi zijn eigenlijk om door te gaan waar ik mee bezig ben. Ik blijf content schrijven en hoop eigenlijk in de toekomst zelfs video’s te maken. Deze video’s dienen als aanvulling en niet als vervanging van mijn blog. Het lijkt me bijvoorbeeld leuk om kookvideo’s te maken of korte outfitvideo’s, maar dat staat dus nog op de planning. Alleen heb ik daadwerkelijk nog geen idee hoe of wat.

Clairecodi winactie pakket

Zonder jullie lieve comments en support was bloggen een stuk minder leuk. Bedankt voor elke comment, like of share van mijn artikelen. Er zijn een aantal artikelen waarover ik twijfelde om te publiceren. Zo stond het ‘cheaten als vega(n)‘ artikel maanden in mijn concepten, en het ‘wat mij al een tijdje dwars zit‘ artikel heb ik met trillende handjes gepubliceerd. Nergens voor nodig als ik de comments zo lees. Ik vind het zo gaaf en lief dat jullie de moeite nemen om het artikel helemaal te lezen en een comment achter te laten. Om jullie te bedenken heb ik een Clairecodi winactie pakket gemaakt! Het liefste stuur ik dit pakket naar iedereen op maar helaas is dat niet mogelijk. Het pakket is 100% vegan, groen en duurzaam.

Wat zit er in:

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat een reactie achter dat je meedoet

That’s it. Niets meer en niets minder. Je mag me altijd volgen op Facebook, Instagram en Twitter of Bloglovin’, dat vind ik alleen maar leuk. Iedereen met een postadres in Nederland of België mag meedoen. De winactie loopt tot en met 16 juli. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres opgeeft in het daarvoor bestemde vakje. Let op: reageer binnen vijf dagen als je hebt gewonnen, anders moet ik een andere winnaar kiezen.

Op naar nog heel veel blogjaren!

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *