Wimper serum review | BIOMED Lushes Lashes


Biomed Lushes Lashes
Langere en vollere wimpers, wie wilt dat nou niet? Ik testte het BIOMED lushes lashes wimperserum gedurende 40 dagen. Werkt het echt?

Over BIOMED

Het merk BIOMED verkoopt voor organic medical skincare dat voor 98,9% bestaat uit natuurlijke en biologische ingrediënten. In de producten van BIOMED zitten geen parabenen, minerale oliën, synthetisch parfum en phenoxyethanol. Ook zijn de producten niet op dieren getest. Daarnaast worden alle producten gemaakt binnen de ECOCERT normen. Deze normen houden onder andere in dat er geen chemische meststoffen of pesticiden worden gebruikt. Het keurmerk wordt twee keer per jaar streng gecontroleerd.

Biomed Lushes LashesBiomed Lushes Lashes

Beloftes van het wimperserum?

  • Verlengt en verdikt de wimpers.
  • Klinische testen hebben een groei van 72+% laten zien van lengte en dichtheid van de wimpers in slechts 42 dagen, en een groei van 66+% in 28 dagen.
  • Toegepast op haar stijgt het aantal haren in de anagene fase (groeifase)
  • Vermindert het aantal in de telogene fase (rustfase / fase van geen groei)
  • Stimuleert de keratinegenen om meer keratine te produceren – waardoor haar meer groeit.
  • Reinigt en ververst de huid

Ingrediënten: Aqua, Glycerine, Boric Acid, Sodium Chloride, Hydroxyethylcellulose, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Borate, Disodium Edta, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Myristoyl Pentapeptide-17, Tropolone

Hoe gebruik je het?

Reinig je gezicht zodat het olie-vrij is en de huid rondom je ogen is gereinigd. Breng het serum één keer per dag aan. Het beste voordat je gaat slapen. Draai de tube los en breng het serum aan op de bovenste wimperlijn. Wacht enkele minuten voordat je je nachtcrème aanbrengt.

Het eerste zichtbare resultaat zie je normaal na 28 dagen en het maximale resultaat bereik je op dag 60.

Werkt BIOMED lushes lashes wimperserum?

Ik heb het wimperserum meer dan veertig dagen elke nacht gebruikt. Hieronder zie je een before- en afterfoto. Links is ‘before’ het wimperserum en rechts is ‘after’.

Biomed Lushes Lashes Resultaat

Biomed Lushes Lashes
Wauw, wat veel ogen! Misschien ligt het aan mij, maar ik zie niet veel verschil. Sowieso zijn mijn wimpers niet voller, ik heb bijna het idee dat het wimperserum mijn wimpers juist dunner maakt. Als je kijkt naar de laatste foto dan zien mijn wimpers er links veel voller uit. Natuurlijk vallen je wimperharen ook uit (net als normaal haar). Ik zeg ook niet dat het wimperserum je wimpers laat uitvallen. Ik zie alleen wel dat mijn wimpers eerder dunner zijn geworden, dan dikker.

Edit: Cynthia merkte op dat mijn wimpers langer lijken. Vind jij dat ook? Ik zie het eerlijk gezegd niet, maar wie weet?

Biomed Lushes Lashes

Conclusie

Ik heb het BIOMED Lushes Lashes wimperserum elke nacht aangebracht op mijn bovenste wimperrand. Ik heb me precies aan de gebruiksaanwijzingen gehouden. Desondanks zie ik na veertig dagen nog geen opmerkelijk verschil. Bij andere reviews zie ik dat het wimperserum wel degelijk effect heeft. Nouja, niet elke review heeft before- en afterfoto’s dus ik geloof ze op hun woord. Ik vind het toch gek dat er bij mij geen effect heeft. Sterker nog: mijn wimpers lijker dunner. Nu snap ik dat je wimperharen (net als normale haar) kan uitvallen. Maar volgens mij hebben mijn ogen geen wintervachtje. Persoonlijk vind ik het een teleurstellend resultaat, vooral voor €50,-!

Zie jij een ander effect van het BIOMED lushes lashes wimperserum? Of heb jij een andere ervaring?  Let me know!

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *