Natuurlijke schoonmaakproducten van Seepje


Natuurlijke schoonmaakproducten Seepje

Seepje heeft twee nieuwe natuurlijke schoonmaakproducten toegevoegd aan het assortiment. Ik test het vloeibare wasmiddel en de natuurlijke allesreiniger.

Er zijn twee nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van Seepje. Zo is er vanaf nu vloeibaar wasmiddel en allesreiniger verkrijgbaar. Via een winactie bij The Scent Of Cinnamon won ik twee verpakkingen van Seepje. De wasschillen van Seepje heb ik al eens geprobeerd, dus deze twee varianten wilde ik héél graag testen. Heb ik ook weer een reden om te gaan schoonmaken en de was te doen. Is Joey ook weer blij!

Seepje wasmiddel

Natuurlijke schoonmaakproducten wasmiddel Seepje

Natuurlijke schoonmaakproducten wasmiddel Seepje

Het vloeibare wasmiddel van Seepje bestaat nog steeds voor het grootste gedeelte uit schillen. Aan het wasmiddel zijn natuurlijke aroma’s toegevoegd waardoor het wasmiddel lekker ruikt én vloeibaar is. Het wasmiddel heeft als geur ‘vers geperste lente geur’. Nu moet ik bekennen dat ik daar niet meteen een associatie bij heb. De geur kan ik het beste omschrijving als citrusachtig. Lekker fris. Extra leuk is dat de verpakking is gemaakt van oude melkflessen. Als de fles dus leeg is kan je hem gewoon recyclen. Hoe tof!

Natuurlijke schoonmaakproducten wasmiddel Seepje

Ik voel me nu echt een truttige huisvrouw. Maar weet je wat ik nou echt zo fijn vind aan het wasmiddel? Het heeft een schenktuitje. Kijk hoe mega handig! Ik gooi altijd te veel wasmiddel in de wasmachine. Dankzij deze schenktuit kan ik eindelijk normaal doseren. Beter voor mijn wasmachine en mijn portemonnee.

Met de fles wasmiddel kan je 23 wasjes draaien. Het wasmiddel kost €8,95, dit komt uit op ongeveer €0,39 per wasje.

Seepje allesreiniger

Natuurlijke schoonmaakproducten allesreiniger Seepje

Natuurlijke schoonmaakproducten allesreiniger Seepje

Deze grote fles allesreiniger kan je gebruiken voor harde afneembare oppervlakken zoals vloeren, kozijnen, spiegels en deuren. Als je me volgt op Instagram kon je al enkele resultaten zien. Zo heb ik de vloer flink gesopt en het werkte perfect. Seepje omschrijft de geur als ‘Zon op je bol’. Ik heb geen idee wie de namen van de geur bedenkt maar creatief is het wel. Zelf vind ik het fris en een beetje lavendelachtig ruiken. Ik vind het een fijn idee dat ik mijn huis kan schoonmaken met natuurlijke schoonmaakproducten. Zo word ik zelf niet heel blij van een badkamer die ruikt naar bleek en andere chemische middelen. Ook deze verpakking is recyclebaar.

Natuurlijke schoonmaakproducten allesreiniger Seepje

Jammer genoeg heeft de allesreiniger niet zo’n fijn doseertuitje. Dankzij mijn moeder heb ik ook dé tip ontdekt. Namelijk door allesreiniger te mengen met water en dit in een sprayflesje te gieten. Hierdoor kan je veel gemakkelijker schoonmaken en doseren. Misschien dat iedereen deze tip allang wist maar voor mij was het nieuw.

Een fles allesreiniger bevat 1,15 liter en kost €4,95.

Conclusie van de natuurlijke schoonmaakproducten

De producten zijn fijn! Ik vind het heel tof dat de producten nog voor 80 procent uit wasschillen bestaan. Daarnaast is de verpakking ook nog gemaakt van oude melkflessen en dus recyclebaar. De prijs ligt wel wat hoger dan reguliere schoonmaakproducten maar eerlijk gezegd koop ik niet zo vaak wasmiddel of allesreiniger. Daarbij vind ik het leuk om zo’n mooi merk als Seepje te steunen. Je merkt het al: ik ben fan!

De producten van Seepje zijn online verkrijgbaar en in diverse winkels.

Was jij al bekend met de natuurlijke schoonmaakproducten van Seepje?

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *