Giveaway: LanaLuna, Seepje, Snoeptastisch, Yoni en The Beauty Kitchen


Winactie

Het is tijd voor een giveaway! Ik geef twee pakketjes weg met mijn favoriete producten.

Een giveaway?! Waarom dan?

Om jullie te bedanken voor de lieve comments, likes en mailtjes. Ik word van elke reactie zo ontzettend blij. Bloggen zou denk ik niks aan zijn als jullie er niet zouden zijn. Zo was ik echt even overweldigd door de reacties op mijn ‘ik-ben-niet-perfect’ artikel en jullie leven altijd zo lief mee met mijn haarzeep struggles. Daarvoor wil ik jullie heel erg graag bedanken.

Wat kan je winnen?

Het liefste geef ik jullie allemaal een pakketje met producten. Helaas gaat me dat niet lukken. Wel geef ik twee pakketjes weg met een paar van mijn favoriete producten. Alle producten die in de pakketjes zitten heb ik zelf een keer gereviewd op mijn blog en vind ik écht tof. Dankzij de donaties van een paar lieve merken kan ik twee van jullie blij maken. Ik geef twee pakketjes weg via mijn blog. Dus zelfs al heb je geen sociale media, dan kan je toch meedoen.

Alle lieve merken: dankjewel voor het doneren van de mooie producten.

Wasbare wattenschijfjes LanaLuna

LanaLuna

LanaLuna maakt fantastische wasbare wattenschijfjes. Naast dat de wattenschijfjes enorm zacht zijn, zijn ze herbruikbaar. De wattenschijfjes kunnen na gebruik zo in de was. In elk pakketje zitten drie wattenschijfjes. Elk watje is gemaakt van ander materiaal, zo kan je dus testen welke fijn is voor jou.

Meer weten? Check de website van LanaLuna.

Yoni tampons en maandverband

Yoni

Wist je dat tampons soms vol zitten met enge chemicaliën? De tampons van Yoni bestaan uit 100% katoen. Precies zoals het hoort. Van Yoni kreeg ik een doosje maandverband en tampons om te verloten. In elk pakket zit dus een setje.

Meer weten? Check de website van Yoni.

Seepje wasschillen

Seepje

De was doen met een paar wasschillen? Huh? Ja dat kan echt. De wasschillen van Seepje heb ik een paar keer gebruikt en ik vind ze heel fijn. Tip: het stoffen waszakje kan je gewoon bewaren. Handig als waszakje voor je wasbare wattenschijfjes.

Meer weten? Check de website van Seepje.

Sponzen van The Beauty Kitchen

The Beauty Kitchen

Ik ben fan van de konjac sponsjes van The Beauty Kitchen. De zwarte Charcoal Facial Konjac Sponge heb ik een tijd geleden getest en ik merkte echt verschil in mijn huid. De vier sponsjes verdeel ik over twee pakketjes. Het ene pakketje krijgt de zwarte en de gele. Het andere pakketje de groene en de zwarte.

Meer weten? Check de website van The Beauty Kitchen.

Snoeptastisch

Snoeptastisch

Het artikel over Snoeptastisch ontplofte zowat. Heel Zwolle was helemaal enthousiast over de snoepwinkel waar je glutenvrij, suikervrij, gelatinevrij, lactosevrij en biologisch snoep kan kopen. Helemaal terecht natuurlijk! Van Snoeptastisch mag ik deze twee setjes met vegan snoep weggeven.

Meer weten? Check de website van Snoeptastisch.

Pakketje één:

giveaway LanaLuna, Seepje, Snoeptastisch, Yoni en The Beauty Kitchen

Pakketje twee:

giveaway LanaLuna, Seepje, Snoeptastisch, Yoni en The Beauty Kitchen

Hoe doe je mee?

De giveaway is voor iedereen in Nederland en België. Dit moet je doen:

  • Laat mij weten welk artikel je graag leest (of mist) op mijn blog. Dit mag van alles zijn: recepten, beauty reviews of juist meer kattenfoto’s. Vertel het me!
  • Geef aan welk pakketje je wilt winnen.

That’s it! Ik zou het heel leuk en lief vinden als je mijn Facebookpagina en/of Instagram wilt liken. Dit vergroot je winkas niet, maar wie weet stuur je wel heel veel positieve energie naar mij en win je daardoor. You never know!

De winactie loopt tot zondag 16 april. De winnaars krijgen persoonlijk bericht! Goodluck!

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *