Maandoverzicht maart: gefrituurde groenten, VeggieWorld en katten


Een terugblik van alle leuke, stomme en grappige momenten van de maand maart!

Week 1

Overzicht maart week 1
Ik ben bezig met het testen van een wimperserum. Hebben jullie ook dat het ene oog veel meer wimpers heeft dan het andere? Ik heb dit serum gewonnen met een winactie van de lieve Sanne (Omdatikdatwil). Een review komt binnenkort online. Daarnaast heb ik veel aan stage gewerkt. Voor als je het nog niet wist: ik ben aan het afstuderen bij Viva Las Vega’s. Voor hun maak ik een contentplan voor de blog. Eind juni moet het contentplan al af zijn en ik voel de deadline in mijn nek hijgen. Daarnaast heb ik de vriezer ontdooit en eten gekookt. Jee als ik hier naar kijk kan ik zo in het bejaardentehuis.

Overzicht maart week 1
Gelukkig vroeg mijn lieve schoonmoeder of ik met haar wilde vintage shoppen in Amsterdam. We hadden fietsen gehuurd en zijn door heel Amsterdam gecrosst. Nu klink ik als een boerin maar ik vond het echt levensgevaarlijk. We zijn naar allerlei leuke tweedehands winkels geweest maar ik heb niets gekocht! Behalve een ananasplant. Die ik ook gewoon in Zwolle had kunnen kopen. Maar goed, het was wel heel leuk en daar gaat het om.

Week 2

Overzicht maart week 2
Deze week was (voor mijn doen) best wel druk! Ik kreeg mijn Echte Post Is Cool pakketje al binnen rond deze week en ik moest er nog zo lang naar kijken. Ik kon hem namelijk pas een week later openmaken. Op donderdag ging ik met Saskia lunchen bij Foodboutique in Zwolle. De enige plek in Zwolle met vegan taartjes. Met twee Instagrammers moest er voor het eten natuurlijk een hele fotoshoot aan vooraf gaan. Eind van de week ging ik bowlen voor de verjaardag van mijn schoonbroertje. De foto is niet echt geweldig, maar ik had gewonnen! Ik ben totaal niet sportief dus dit was een mijlpaal voor mij.

Eind van de week zag ik ook een kat in de tuin lopen (foto links onderin). Nu is dat op zich niet heel bijzonder, maar deze kat was té mooi om gewoon rond te zwerven. Die moest dus wel ontsnapt zijn. Ik keek op Amivedi en zag daar de kat staan. Blijkbaar was ze al een aantal dagen vermist. Ik belde het telefoonnummer en wat bleek? Het was de kat van mijn achterbuurvrouw! Gelukkig had ze haar kat snel kunnen vangen. Fun fact: de kat heet Beauty. Helemaal passend want het is ook echt een beauty. Ik ben van plan haar te koppelen aan Binkie. Wat zouden dat mooie kittens worden.

Overzicht maart week 3Overzicht maart week 4
Dit weekend was ook VeggieWorld in jaarbeurs Utrecht. Ik was uitgenodigd bij het “Meet the bloggers” evenement. Samen met onder andere Hailey van den Top en Veganly Lisa was ik daar om te praten over plantaardig eten en bloggen. Ik was enorm zenuwachtig maar het was super leuk. Ik ontmoette naderhand een heleboel bloggers. Zo sprak ik Marieke van Bluebell Forest, Marieke van Greenblush, Elcke van De Groene Zus, Maaike van Colours and Cooking, Sarina van VegaSaar en nog een aantal bloggers. Ook ontmoette ik ein-de-lijk Sanne van Omdatikdatwil! Ik spreek haar best wel vaak maar ik had haar nog nooit in real life gezien. Sanne is net zo lief (en mooi!) in het echt. Zo super leuk om iedereen eindelijk in het echt te ontmoeten!

Week 3 en 4

Overzicht maart week 4
Deze twee weken heb ik volgens mij niet veel gedaan naast afstuderen. Dit was ook de week van de verkiezingen. Ik stemde op Partij voor de Dieren, voor als je nieuwsgierig bent. De enige keer dat ik buiten kwam was toen ik op bezoek ging bij mijn ouders. Mijn vader was namelijk jarig. Hij werd alweer 56, mega oud. Ik krijg trouwens vaak de vraag of de twee katten (rechts) van mij zijn. Dat komt omdat ik nogal vaak foto’s van hun post op mijn Instagram. Dat zijn de katten van mijn afstudeerstage. Ik ben alleen kattenmoeder van lieve Binkie.

Overzicht maart week 5
De laatste week van Maart was ook heel spannend, not. Ik was druk bezig op stage en met het knuffelen met Binkie. Afgelopen vrijdag besloten Joey en ik naar de Hortus Botanicus te gaan in Amsterdam. Hij was toevallig vrij dus we konden doordeweeks gratis reizen met ons studentenOV. Super fijn want daardoor kostte ons uitje maar €5,-. Hier komt dinsdag een artikel over online. Hoewel hij volgens mij door een error nu ook op Bloglovin is te lezen, oeps!

5x Fijne artikelen van andere bloggers

Irene schrijft altijd hele grappige en herkenbare artikelen. Zo vind ik het artikel ‘Dingen die heel normaal zijn maar die ik soms raar vind’ héél herkenbaar.

Soms lijkt het wel alsof het altijd beter kan. Sophie schreef een mooi stuk genaamd ‘Je best doen is goed genoeg’ wat mij weer heel veel inzichten gaf.

Klaske maakte zelf wasbare wattenschijfjes en het is zo makkelijk! Dit weekend ga ik het écht maken. Oke misschien volgend weekend.

Ben ik de enige die zich altijd verplicht voelt om naar buiten te gaan met mooi weer?! Ik weet alleen nooit zo goed wat te doen. Malou maakte een lijstje 87(!) ideeën voor de lente.

Het filmpje van het slachthuis in Tiel ging heel Nederland door. Hoe kan zoiets gebeuren? Sara stelde een betere vraag: “Waarom blijven we ons erover verbazen?”

Even eerlijk

Het lijkt alsof deze maand super mega leuk was en er alleen toffe dingen gebeurde. Begrijp me niet verkeerd: Amsterdam, VeggieWorld en de Hortus waren ook leuk. Maar het is niet allemaal super mega leuk. Sterker nog: ik vind het zwaar. Afstuderen is moeilijker en tijdrovender dan ik had gedacht (of nouja, had gehoopt). De laatste tijd voel ik me enorm gestrest omdat ik het gevoel heb te moeten bloggen. Dat is niet wat ik wil. Daarom heb ik besloten om mijn focus nu echt te leggen op mijn afstudeerstage. Ik heb namelijk liever een diploma dan wat meer bezoekersaantallen. Omdat ik me meer focus op school kunnen er minder artikelen verschijnen of zijn ze wat korter qua tekst. Ik vind dit best wel moeilijk want bloggen vind ik het allerleukste wat er is. Ik hoop dat je dit begrijpt <3

Meer van mijn spannende leven zien of lezen? Volg me dan op Instagram of Twitter.

Vond je het maandoverzicht van maart leuk om te lezen of denk je: mwah. Let me know!

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *