Echte Post Is Cool 4.0 : Wat heb ik gegeven en gekregen?


Echte Post Is Cool
Mijn lootje voor Echte Post Is Cool was Marieke van Greenblush. Voor haar mocht ik leuke cadeautjes uitkiezen. En ik werd ook nog verwend door Sytse van Het Groene Broertje. Ik laat zien wat ik heb gegeven en gekregen.

Wat is EPIC?

Hoe leuk is het om echte post te ontvangen? Heel leuk! Daarom zijn Monsieur Mango en Northflix Echte Post Is Cool gestart. Ookwel EPIC. Je trekt een lootje en koopt t.w.v. € 7,50 een cadeautje (of meerdere cadeautjes) voor je lootje. Wat je koopt of maakt is helemaal aan jou. Als je je aanmeldt geef je namelijk je voorkeuren door. De kans is op een miskoop is klein. Het pakketje voor je lootje verpak je creatief en stuur je op voor een vastgestelde datum. Samen met alle EPIC deelnemers maak je het pakketje op dezelfde dag open. Ontzettend leuk want op sociale media zie je die dag overal vrolijke pakketjes verschijnen. Iedereen maakt er altijd wat speciaals van en dat maakt EPIC ook zo bijzonder. Dit keer deden er 104 mensen mee. Monsieur Mango en Northflix organiseren dit helemaal vrijwillig dus applausje voor hen!

Dit was de eerste keer dat ik meedeed aan EPIC. Vorige edities zag ik steeds voorbij komen op Instagram, maar ik was elke keer te laat. Dit keer was ik gelukkig ruim op tijd om mee te doen. Wat zeg ik? Ik zag het staan op Instagram en vulde razendsnel het aanmeldformulier in. Omdat het mijn eerste keer was vond ik het ook wel spannend om een leuk pakketje samen te stellen. Ik hoop dat mijn lootje er blij mee is.

Echte Post Is Cool

Wat heb ik gegeven?

Mijn lootje was Marieke van Greenblush! Marieke ken ik als mede groene blogger al een beetje. Net als ik zit ze in de Groene Bloggers Facebookgroep. Ik ben heel blij dat ik haar als lootje had. Marieke schrijft over groen leven en vooral over dierproefvrije beautyproducten. Daar wilde ik met EPIC natuurlijk op in spelen.

Echte Post Is Cool
Toevallig was Marieke ook aanwezig op VeggieWorld. Zo kon ik stiekem peilen wat ze leuk vond. Op VeggieWorld stond er een kraam van Skinfoods. Dit merk verkoopt rauwe, vegan, biologische, duurzame en handgemaakte producten. Ik zag dat Marieke enthousiast werd van dit merk. Daarom moesten er natuurlijk een paar items van Skinfoods in het EPIC pakketje zitten. Ik kocht een stoommasker, een blokje zwarte zeep en een zwart neusmasker.

Echte Post Is Cool
Marieke heeft volgens mij geen hele groene vingers. Maar wat niet is kan natuurlijk nog komen. Daarom leek het me leuk om twee zakjes zaad erbij te doen. Ik ben heel benieuwd hoe ze het gaan doen. Hou je me op de hoogte Marieke? 😉

Echte Post Is Cool
Dat ik fan ben van de Action make-up remover doek is geen geheim. Dit geweldige doekje is onmisbaar in mijn badkamer. Aangezien Marieke bezig is/was met het verduurzamen van haar badkamer leek dit me een leuke toevoeging.

Echte Post Is Cool
Omdat Marieke en ik allebei ‘groene meisjes’ zijn leek het me leuk om het ook groen in te pakken. Ik pakte alles in bruin inpakpapier en bond er een lintje omheen van touw. Om het af te maken deed ik een poging tot handletteren (zie envelop). Daarna kon het pakketje eindelijk op de post. Ik was zo benieuwd wat ze ervan vond.

Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool
Een week lang keek ik hier tegenaan. Mijn vriend moest me serieus tegenhouden om het niet open te maken. Uiteindelijk heb ik me heel goed beheerst en opende ik het op zaterdagochtend. De grote roze doos is afkomstig van Sytse van Het Groene Broertje. De vrolijke envelop was afkomstig van Studio 216. Allebei onwijs leuk verpakt!


In de envelop zat een kaart van mijn woonplaats Zwolle. De kaart voelt stevig aan en het design vind ik heel gaaf. Ik vind het leuk dat ik nu iets speciaals heb wat linkt aan Zwolle. Ik ben namelijk niet mijn plan om mijn hele leven hier te wonen. Op deze manier heb ik toch een aandenken.

Echte Post Is Cool
Toen was het eindelijk tijd om het pakket van Sytse open te maken. Mijn eerste gedachte was: wat zit er veel in! Alles was ook zo leuk ingepakt. Ik voelde me net jarig. De kaart past ook perfect bij mij. Ik probeer namelijk altijd positief te blijven. Ik heb de kaart daarom ook een mooi plekje gegeven in mijn huis.

Echte Post Is Cool
Dit was de inhoud van het pakket. Op basis hiervan kan ik al zeggen dat Sytse en ik beste vrienden zijn. Kijk wat een leuke dingen! Het thee ei en het notitieboekje van kurk en het ananastasje en… oke sorry. Alles was geweldig uitgezocht. De pindakaas heb ik natuurlijk meteen getest (en goedgekeurd). Sytse gaat op zijn blog Het Groene Broertje elk item stuk voor stuk na dus check die vooral even. Nogmaals bedankt Sytse!

Ook meedoen met Echte Post Is Cool?

Denk je nu: dat wil ik ook?! Dat snap ik! Er wordt niet van te voren een datum vastgesteld dus hou de blogs/sociale media van Northflix en Monsieur Mango goed in de gaten. Ik vind het zeker een aanrader om mee te doen. Northflix en Monsieur Mango organiseren dit elke keer zo goed. Daarnaast hebben ze deze editie allemaal sponsoren geregeld waardoor elke EPIC-deelnemer een extra cadeautje kreeg. Ook leer je dankzij EPIC nieuwe en leuke bloggers kennen. Dus als je de kans hebt: doe vooral mee!

Heb jij meegedaan aan Echte Post Is Cool? Let me know!

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *