Maandoverzicht februari


Een terugblik van favorieten, mooie momenten en beschamende foto’s van de maand februari.

Mijn eerste maandoverzicht. Ik zwoor niet zo’n blogger te worden met de favorieten/opgemaakt/overzichtjes. Persoonlijk snap ik de lol niet zo van lege shampooflessen of panporn. Totdat ik moest bekennen dat het overzicht van Iris en Iris (ja echt) iets is waar ik altijd naar uitkijk. Het lijkt me ook leuk om dit terug te lezen als ik bejaard ben. Moet ik wel mijn hosting blijven betalen. Misschien dat ik het format nog ga veranderen, maar this is it for now!

Maandoverzicht


Februari begon al goed met een super schattig pakketje van Iris van Ikbenirisniet. Ik steun haar op Patreon want ik gun het haar zo dat ze hier voor altijd mee door blijft gaan. Daarnaast werd ik geconfronteerd met mijn smartphone verslaving waardoor ik nu een wekker heb gekocht. Maar ik gebruik nog steeds mijn telefoon (oeps). De app staat trouwens nog op mijn telefoon. Ondertussen was ik vooral bezig met school én bloggen. Mijn afstudeerstage begon bijna en ik wilde graag vooruit werken. Gelukkig kreeg ik gezelschap van Binkie tijdens het fotograferen. In het weekend ging ik naar Utrecht met mijn broer + aanhang en at ik bij een super fijn en klein Vietnamees tentje. Ik at vier springrolls en ze waren zó lekker! Die avond had ik een Escape Room gedaan.


Ik was van plan een ‘what I eat in a day ‘ te fotograferen maar vergat het na de lunch alweer, oeps. Ik ga er deze week aan proberen te denken. Verder maakte Joey de bloemkoolsoep van Iris en ik streek met de eer op Instagram. Een paar dagen later had ik een mega leuke blogdate met Romy van Vaker Vrolijk. Meer foto’s daarvan zie je op haar vrolijke blog. Verder voelde ik me een echte girlboss want ik kreeg blogpost. Tada: een enorm pakket van Big Green Smile. Ik verdeel de ‘buit’ in meerdere posts want anders is het wel heel veel. Nu staat de dagcrème online van Burt’s Bees.


Ik kreeg een mega lief walvis kaartje van Joey en ik gaf Joey mijn zelfgemaakte kaart op Valentijnsdag. Daarna leek het mij een goed idee om binnen te gaan overpotten. Dat is het niet en OVERAL lag aarde. Maar ik heb nu wel een paar vrolijke planten in huis. De rest van de week had een hoog huisvrouwen gehalte want ik maakte een Pinterestwaardige pantry. Super handig! Hier komt nog een blog over online. En toen was de vrijheid weer voorbij want mijn afstudeerstage Viva Las Vega’s begon op vrijdag. Voor hen ga ik gedurende een halfjaar een contentplan maken. Super leuk want hun organisatie past perfect bij mijn normen en waarden.

Ik at volgens mij de hele maand recepten van Iris, want dit is de Marrokkaanse stoofpot. Ze deelde mijn blog op haar blog waardoor mijn site zowat ontplofte. Om dat te vieren aten we deze stoofpot. En ja ook Joey heeft deze gemaakt. Hij heeft alleen teveel gemaakt want de helft ligt nu in de vriezer #goedbezig. De hele week was ik druk met het plan van aanpak voor mijn afstudeerstage. Foto drie is dan ook eigenlijk mijn uitzicht van de hele week. Op donderdag werd ik weggesleurd van mijn laptop want ik ging naar een Get Together van Claire maar daar heb ik geen foto van. Ik ontmoette daar onder andere Hailey en Maaike en nog een paar andere bloggers, super leuk! Vrijdagavond ging ik klimmen en we moesten echt afschuwelijke schoenen aan. En dan moet je zo’n foto maken, een beetje fout maar wel leuk.

5x Fijne artikelen van andere bloggers

Claire van Claire’s Mission deelde een heel inspirerend artikel over een cursus die ze momenteel volgt. Ik vind het heel gaaf dat ze een kijkje geeft in haar gedachten want ik vind haar een girlboss.

Wat als duurzaam normaal zou zijn? Want eigenlijk is het toch niet gek dat je alleen koopt wat je nodig hebt? Hermien van Kouwe Kleren gaf me weer stof tot nadenken.

Ga jij ook stemmen? Sara van When Sara Smiles schreef een eye-opener wat betreft de verkiezingen dit jaar.

Je kleding gaat waar jij gaat. Maar waar is het voor jou geweest? Hailey van Palace Of Bliss beschrijft de reis die je katoenen items maken.

Iris van The sea is my cup of tea plaatste een lijstje met 25 (!) leuke groene DIY’s. Ik wil me binnenkort gaan wagen aan het kweekkastje want al mijn planten gaan dood.

Dankjewel

Echt! Dankzij jullie enthousiasme heb ik weer een nieuw record bezoekersaantallen. Ik had nooit gedacht dat überhaupt iemand mijn blog wilde lezen. En een extra dankjewel voor alle lieve reactie op het artikel van zondag. Ik heb een hele leuke samenwerking in maart. Dit was niet mogelijk zonder jullie. Er komt dus snel een leuke winactie aan. Nogmaals ontzettend bedankt voor de lieve comments altijd <3

Wat heb jij deze maand gedaan? Vond je dit maandoverzicht leuk om te lezen of denk je: mwah. Let me know!

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *