Hotspot: koffie en wijn bij Hier en Daar in Zwolle


Hier en daar Zwolle
Laatst bracht ik een bezoekje aan Hier en Daar en moest dit met jullie delen. Het is de meest Instagramwaardige plek die ik in tijden heb gezien.

Fun fact: Hier en Daar begon als mobiele espressobar op festivals en evenementen. Pas sinds een paar jaar is er een vaste stek in Zwolle. Lucky me! Hier en Daar is de ideale plek om te genieten van goeie koffie en lekkere wijn. Wat ik een pluspunt vind als groen meisje is dat Hier & Daar gelooft in direct trade. Ze werken direct samen met brander en boer voor de koffie. Daarnaast hebben ze bio-dynamische wijn. Hun gebak maken ze ook dagelijks helemaal vers.

Shoppen & lunchen

Als blogger kan je hier je hart ophalen: alles kan op de foto. De inrichting van Hier en Daar is eigenhandig uitgezocht door eigenaar Chris. In verschillende kringloopwinkels door het hele land (en daarbuiten!) zoekt hij naar tweedehands pareltjes. Retro lampen, sprookjesachtige spiegels en hippe stoelen. Extra leuk: alle spullen kan je kopen. Zo haal je de sfeer van Hier en Daar gewoon in huis.

Huiskamerconcert

Hier en Daar moet je zeker eens bezoeken als je houdt van muziek. Regelmatig treden er ook singer-songwriters op. Je kan ook je eigen band opgeven. Door de gezellige sfeer wordt het net een huiskamerconcert. Ben je net als ik druk met studeren? Dit is een handige plek om aan de slag te gaan.Wat ik vaak mis zijn stopcontacten en goeie wifi. Gelukkig is hier aan gedacht. Elke tafel is extra groot en voorzien van stroom.

Hier en daar ZwolleHier en daar ZwolleHier en daar ZwolleHier en daar ZwolleHier en daar Zwolle     Hier en daar ZwolleHier en daar ZwolleHier en daar ZwolleHier en daar ZwolleHier en daar ZwolleHier en daar
Is er dan echt geen nadeel aan Hier & Daar? Eerlijk: ik mis nog wat plantaardige opties. Ik hoop dat ze ook lekker vegan gebakjes en broodjes toevoegen aan het menu. Gelukkig maakt de verse koffie en wijn veel goed.

Hier en Daar vind je op de Oude Vismarkt 10 in Zwolle.

Wat vind jij van Hier en Daar? Ben jij er toevallig al een keer geweest? Let me know!

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *