De winter tag 2016


winter tag

Nieuwsgierig naar mijn favoriete winterherinnering? Ik heb de winter tag van 2016 ingevuld!

Normaal doe ik nooit tags. Ik weet namelijk niet of iemand het überhaupt boeit wat ik in de winter doe, naast het kweken van mijn wintervacht. Maar Samantha van MindBodyBeauty had me gevraagd deze tag te doen, dus dan doe ik dat natuurlijk! Neem ook zeker een kijkje op haar blog, ze schrijft ontzettend leuk over dierproefvrije make-up en andere onderwerpen.

1. Hou je van de kou?
Ik denk altijd dat ik van de kou hou. Dan is het zomer en zweet ik me kapot en droom ik weg van de winter. Maar dan is het zover en dan hoor je me alleen maar klagen met: “Ik vind het echt niet normaal hoe koud, dat kan toch helemaal niet!”. Gemengde gevoelens dus.

2. Wat doe je het liefst in de winter?
Cocoonen: mezelf inwikkelen met dekentjes, heel veel snacks en Netflix. Maar wandelen in het bos vind ik ook heerlijk en in de kerstvakantie dagenlang bloggen. Lekker foto’s maken, schrijven en Photoshoppen. Hoewel foto’s maken echt een hel is zonder daglicht lampen.

3. Favoriete winterdrankje?
Koffie! Maar dat is mijn all time favoriete drankje. Het liefst met plantaardige opgeklopte melk, dus als vegan cappuchino. Qua alcohol drink ik het liefst wijn of Irish coffee. Jammer genoeg kan ik niet heel goed tegen alcohol dus ik drink er niet veel van. Gelukkig wel mooi goedkoop tijdens uitgaan.

4. Welke buitenactiviteiten doe je in de winter?
Wandelen en fietsen. Maar geen kilometers hoor, alleen het broodnodige. Als er sneeuw is dan plaag ik het liefst mijn vriend met sneeuwballen gooien. Andersom vind ik dat niet zo grappig.

5. Wat is je favoriete wintergeur?
Ik zou willen dat ik hield van die typische kerstgeuren, maar ik vind dat veel te zoet. Als ik de Lush binnenloop dan hou ik van alle geuren, maar eenmaal thuis ruikt het echt te zoet.  Ik hou wel van de geur van kerstkoekjes, gember en kaneel.

6. Sneeuwt het waar je woont?
Helaas niet! Ik hoop heel erg dat het in januari wel één dagje gaat sneeuwen. Dat is zo mooi om te zien.

7. Favoriete kledingstuk in de winter?
Mijn avocado trui van Rad.co. Ik heb hem net iets te groot bestelt dus hij zit zoo comfy! Van binnen heeft de sweater een zacht stofje dus het voelt ook als een dekentje. Nog leuker: hij is gemaakt van organisch katoen.

8. Wat is je favoriete winterherinnering?
Toen ik net verkering had met mijn vriend mocht hij natuurlijk nog niet blijven slapen. Mijn vriend woonde in een dorp ongeveer 15 kilometer verderop. Bijna elke dag in de kerstvakantie kwam hij mijn kant op met zijn scootertje. Een avond bleef hij tot 2 uur ’s nachts(!) en moest hij door de sneeuw terug met de scooter. Anderhalf uur later appte hij dat net thuis was, hij deed er bijna een uur langer over dan normaal. Later bleek dat hij van mijn ouders echt wel mocht blijven slapen, als het in een aparte kamer was. Was ‘ie voor niks door de sneeuw gereden! Toch vind ik het heel schattig. Nu wonen we samen en hoeft hij gelukkig niet meer door de sneeuw.

9. Wie zijn de pineut?
Het lijkt me heel erg leuk als Aneta van Love4Seasons de winter tag invult. Ik ben heel benieuwd naar haar winter rituelen en herinneringen.

Vond je de winter tag leuk? En wat is jouw favoriete winterherinnering? Let me know!

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *