Mijn dagelijkse dierproefvrije make-up routine


dierproefvrije make-up routine
Vandaag laat ik zien wat ik elke dag op mijn gezicht smeer. In de vorm van mijn dagelijkse dierproefvrije make-up routine.

Toen ik vroeg wat jullie graag wilden lezen, hoorde ik massaal een dierproefvrije make-up routine. Leuk, want zelf hou ik heel erg van make-up. Daarom staat er ook bijna elke dinsdag een beautyreview online. Als disclaimer moet ik wel zeggen dat ik niet altijd zoveel op mijn gezicht smeer. De ene dag gebruik ik meer producten dan de andere dag. De kwasten die ik gebruik staan op de foto, sorry ik heb ze niet gewassen.

Primer, foundation & concealer

dierproefvrije make-up routine
Ik begin met een hydrating primer van de Etos. Deze zorgt ervoor dat mijn huid zacht en gehydrateerd is (whats in the name). Daaroverheen breng ik de Rainforest of the sea foundation van Tarte Cosmetics aan. Onder mijn ogen gebruik ik een vloeibare highlightende concealer van Etos. Voor oneffenheden gebruik ik liever een dikkere concealer, zoals de camouflage cream van Catrice. Deze breng ik aan met de concealer kwast van Etos.

Poeders

dierproefvrije make-up routine

Om mijn foundation en concealer af te poederen, gebruik ik de All About Matt van Essence. Voor roze wangen gebruik ik de Multi Matt blush van Catrice. Deze is prima, maar niet geweldig. Ik wil graag een nieuwe maar ik maak deze eerst op. Om mijn spookgezicht meer kleur te geven breng ik bronzer aan van Sleek. Als ik ga contouren gebruik ik de NYX powder blush in taupe.

Wenkbrauwen

dierproefvrije make-up routine
Net zoals iedereen ben ik obsessed met wenkbrauwen. Dit gedeelte duurt dan ook het langste van mijn hele routine. In New York heb ik de wenkbrauw producten van Anastasia Bevery Hills aangeschaft en ik gebruik ze dagelijks. Ik vul mijn wenkbrauwen in met de browwiz en de dipbrow pomade. De pomade breng ik aan met de kwast van Anastasia in nummer 14.

Mascara en eyeliner

dierproefvrije make-up routine
Ja, ik gebruik twee eyeliner. Ik pak de kwast van de Kat von D tattoo liner en de substantie van de Catrice liquid liner. Ik vind de kwast namelijk wel fijn, maar de substantie van de tattoo liner niet. Daarna krul ik mijn wimpers eerst honderd keer voordat ik mascara aanbreng. Daarna gebruik ik de Glamour Doll mascara van Catrice.

Full face

dagelijkse dierproefvrije make-up routine
De afgelopen dagen loop ik lekker zonder make-up rond zodat ik mijn afstudeeronderzoek kan afronden. Maar speciaal voor dit artikel heb ik mijn studeerhoofd opgemaakt. Het idee is een natuurlijke make-up look, maar dan met (een shitload aan) make-up.

Welke producten gebruik jij het liefst in je dagelijkse make-up routine? Let me know!

 

 

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *