Winactie Social Media Agenda 2017


social media agenda
Win de Social Media Agenda 2017! In samenwerking met de PR-kliniek geef ik in deze feestmaand een onwijs leuke agenda weg. Winnen? Lees gauw verder!

Dankzij de PR-kliniek mag ik deze leuke winactie organiseren. Je kan namelijk de Social Media Agenda 2017 t.w.v. €22,50 winnen! Een tijd terug heb ik hier een blog over geschreven. Jullie waren heel erg enthousiast over de agenda. Daarom leek het ons leuk om er eentje weg te geven. Vooral in de spirit of december. De Social Media Agenda is dé agenda voor bloggers, marketeers, PR-mensen en girlbosses.

Wat maakt de Social Media Agenda zo tof?

De Social Media Agenda is een agenda voor je dagelijks ding én je sociale media planning. Links kan je bijvoorbeeld (school)werk noteren en aan de andere kant je blogplanning. Ideaal om alles gescheiden te houden maar wel handig in één boekje. Wat ik extra leuk vindt is dat je je elke week je aantal volgers kan bijhouden. Bij de weekplanning vind je rechtsbovenin ruimte om je aantal volgers te noteren. Zo kan je bekijken hoeveel je bent gegroeid. Daarnaast krijg je door de agenda inzicht in je sociale media planning. Hierdoor is het makkelijk om betere resultaten te boeken en bijvoorbeeld meer volgers of interactie te krijgen. Dit ligt helemaal aan jou doel!

De Social Media Agenda is gemaakt door twee enthousiaste zusters genaamd Lorraine Wernsing en Sonja Schiphorst. Zij hebben deze unieke agenda door crowdfunding mogelijk gemaakt. De reden? Een sociale media agenda bestond helemaal niet, terwijl dit juist een handig hulpmiddel is. Hoe leuk is dat! Ik vind het zelf heel belangrijk om ‘local artists’ te steunen.

social media agenda flatlaysocial media agenda inhaakdagensocial media agenda weekoverzichtsocial media agenda close up

Details van de agenda

  • A5 formaat, dus makkelijk om mee te nemen en in te schrijven.
  • Het papier is mat en 100 gram, zodat het met iedere pen goed beschrijfbaar is.
  • De agenda is zo gemaakt dat deze netjes open blijft liggen.
  • Er zit een handig zwart lintje in, zo kan je de week makkelijk terugvinden.
  • In het begin van de agenda vind je een jaaroverzicht van leuke inhaakdagen. Extra inspiratie voor op je blog of sociale media.
  • De weekindeling links, notitieruimte met social media planning rechts.
  • De agenda is basic en overzichtelijk maar heeft leuke illustraties van Studio Limon.

social media agenda

Hoe kan je de Social Media Agenda t.w.v. €22,50 winnen?

Oja en laat even wat dat je meedoet! Extra leuk als je de PR kliniek volgt op Instagram en Twitter!

That’s it! Je kan meedoen tot 12 december, de dag daarna wordt de winnaar bekend gemaakt. Veel succes!

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *