Kerst & Sinterklaas cadeau ideeën voor vegans


Cadeau ideeën voor vegans

Geen idee wat je moet kopen voor een vegan? No worries, ik geef je cadeau ideeën voor vegans. Voor een klein en groot budget.

Built by veggies t-shirt – €29,95

cadeau ideeën voor vegans: t-shirt vegan animal
De t-shirts van Vegan Animal heb je misschien voorbij zien komen bij blogger Squatcilla. De kledinglijn is gemaakt van duurzaam, biologisch katoen en vegan inkt. Geen heftige protestteksten, maar een tof shirt met een positieve boodschap. Extra leuk: 5% van het aankoopbedrag naar een goed doel. Voor mannen zijn er ook toffe shirts. Koop het hier.

Vegan chocoladeletter – vanaf €5,95

cadeau ideeën voor vegans: vegan chocoladeletter
Sjonge die vegans eten ook al geen melkchocolade, lastig hoor. Shopzuiver heeft de oplossing! Astrid verkoopt in haar shop melk en witte chocoladeletters. Helemaal vegan en helemaal lekker. Ze heeft trouwens nog meer leuke spullen in haar shop, dus neem zeker een kijkje! Shop het hier.

ELF cadeaupakketjes – vanaf €1


cadeau ideeën voor vegans elf cadeaubox
Het cosmeticamerk ELF is bijna 100% vegan. Top voor goed voor het milieu, je portemonnee en je gezicht. Daarbij is ELF mega budgetproof en heb je al voor €10 een cadeautje. Houdt wel rekening met de levertijd, soms kan het iets langer duren. Shop ELF make-up hier.

Matt & Nat tassen – vanaf €100

cadeau ideeën voor vegans: matt & nat tas
Als je een vegan heel erg blij wilt maken, dan lukt dat met een tas van Matt & Nat. Dit merk staat bekend om zijn awesome fake leather tassen. Enige nadeel: ze zijn best wel duur. Maar kan je echt een prijskaartje op liefde plakken?! Verliefd worden doe je hier.

A Beautiful story sieraden – vanaf €14,95

cadeau ideeën voor vegans: beautiful story sieraden
A Beautiful Story is een merk dat handgemaakte fairtrade sieraden verkoopt. Deze manenketting is mijn favoriet. Maar in de webshop vind je oorbellen, armbanden, ringen en kettingen. Alles om je vegan nóg mooier te maken. Je vindt het merk hier.

De Vegarevolutie – €19,95

cadeau ideeën voor vegans: vegarevolutie
Een musthave handboek voor een beginnende vegan. In dit boek lees je alles over de impact van dierlijke producten. Denk aan gezondheidsrisico’s, dierenleed en klimaatverandering. No worries: het boek leest lekker weg en heeft geen wijzend vingertje. Uiteraard met lekkere recepten. Shop het boek hier.

Cadeaukaart van de Veggiedeli – vanaf €25,-

veggiedelicadeaukaart
Veggiedeli is dé vegan supermarkt op het internet. Hier vind je vegan kaas, alle soorten vleesvervangers en eivervangers. Eigenlijk alles wat een vegan in zijn keukenkastje wilt. Je kan zelf een pakketje samenstellen met allerlei lekkers. Maar met een cadeaukaart kan je vegan bff zelf kiezen wat er in huis komt. Shop het hier.

Welke is jouw favoriet? Heb jij nog cadeau ideeën voor vegans? Let me know!

 

Producten van bol.com zijn affialitelinkjes.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *