Review: Make-up Remover Doek | Action


zachtdoeki
Maar één product om al je make-up te verwijderen? Ik testte de Make-Up remover doek voor maar €0,89.

Ik schrijf over duurzaamheid en natuurlijk, maar er niets natuurlijks aan mijn make-uploze gezicht. Grapje natuurlijk. Aan het eind van de dag moet al die plamuur er natuurlijk af. Voor het reinigen van mijn gezicht gebruik zo drie watjes per keer. Per maand zijn dit zo’n 90 watjes. Say whaaaat! Tel daar alle oogremovers, micellair waters en peelings bij op en voila: een shitload aan afval. Maar toen ik bij de Action was, zag ik de Make-up Remover doek voor € 0,89. Is dit dé oplossing tegen verspilling?

Make-up Remover doek in verpakking

Make-up Remover doek

De Make-up Remover doek is speciaal gemaakt voor de normale en gevoelige huid. Om de doek te gebruiken maak je hem even nat met warm water. Doordat je geen andere reinigingsproducten gebruikt is de kans op een allergische reactie erg klein. Extra bio is dat je de doek zo in de wasmachine doet.

Gebruiksaanwijzing:

  • Was voor het eerste gebruik.
  • Maak de doek nat met warm water.
  • Masseer de doek met ronddraaiende bewegingen over je gezicht.
  • Na gebruik de doek weer wassen.

Het doekje zit in een plastic koker met gebruiksaanwijzing. What you see is what you get zeg maar. Eenmaal uit de koker is de doek groot, fluffy en roze. Aan de zijkanten heeft het twee zakjes waar je je handen in kan doen. Ideaal want zo kan je makkelijk bij hoekjes. De doek is het meest zachte ding dat ik ooit heb gevoeld. Het is een combinatie van een wolk, washand en fluffy dekentje.

doekjetest

De test

looki
Deze lading ga ik eraf halen met de Make-up Remover Doek. Ik heb o.a. foundation, concealer, eyeliner en waterproof(!) mascara op mijn gezicht gesmeerd.

Make-up Remover doek gebruikt
Oke dit is mega ranzig. Maar kijk hoe goed de doek het doet! Toegegeven: de waterproof mascara koste moeite (en wimpers), maar verder ben ik heel happy. Foundation, concealer en wenkbrauwmake-up krijg je er zo af. De doek is lekker groot dus je hoeft niet bang te zijn dat je geen schoon plekje meer hebt. Heb ik al gezegd hoe zacht hij is?! Echt geweldig.

Aanrader of afrader

Voor een euro heb ik niks te klagen. Gezichtsmake-up haalt de Make-up Remover doek er gemakkelijk af. Waterproof mascara gaat niet echt lekker, maar ik had ook niet anders verwacht. Ik heb niet het gevoel alsof de doek mijn gezicht verder verzorgd of exfolieert. Na het make-up verwijderen gebruik ik dan nog een extra cleanser en dagcrème. Wel vraag ik me af wat ik nu met de doek moet. Hoort ‘ie al na één keer in de wasmachine? Want dat lijkt me wel erg onhandig, tenzij je zeven van die dingen hebt..

Wat voor producten gebruik jij om je make-up eraf te halen? Let me know!   

 

 

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *