Productiviteit tip: Social Media Agenda


Social Media Agenda 2017
To do lijstjes maken is mijn ding. Maar dan ook alleen het maken ervan. Met de Social Media Agenda hoop ik iets productiever te worden.

De Social Media Agenda, of SMAG, is een agenda die is ontstaan door crowd funding. De agenda is ontworpen door Lorraine en Sonja van De PR-kliniek. Reden achter deze agenda was dat er nog geen social media agenda bestond. Terwijl dit een must is om meer volgers, klanten en naamsbekendheid te krijgen. Ik heb wel social media agenda’s gezien, maar dan alleen in online vorm. Extra leuk dat er nu een papieren versie van is!

Social Media Agenda 2017

Inhoud Social Media Agenda

In de agenda kan je je afspraken en notities noteren, maar ook je social media planning opschrijven. Ideaal voor ondernemers, marketeers, girlbosses én bloggers. Zo kan je op de linkerbladzijde afspraken schrijven en op de rechterbladzijde artikelideeën en social media uitingen. Hoe handig?! Rechtsboven kan je ook je aantal volgers bijhouden, zo kan je dus zien hoe je blog groeit.

De Social Media Agenda is voor 2017, maar ik heb met mijn stomme hoofd al vanalles ingevuld. Logisch: anders was de agenda maar nuttig voor twee maanden.

Social Media Agenda 2017

Social Media Agenda 2017
Aan het begin van de agenda staat een lijst met allerlei speciale dagen, gerangschikt op maand. Zo zie je bijvoorbeeld dat het in november toiletdag, niet-winkeldag en plastische chirurgie dag is. Niet allemaal even nuttig, maar wel leuk om op in te haken. Persoonlijk vergeet ik dit soort dagen altijd. Zo was het laatst World Vegan Day, waar ik natuurlijk op de dag zelf pas achter kwam, stom!

dsc_8271
Iets dat ik extra leuk vind aan deze agenda is dat het van papier is. Geen harde kaft, onnodige illustraties of andere gekke dingen. What you see is what you get. De agenda is vrij basic, maar dat vind ik juist fijn. De grootte is ook ideaal, groot genoeg om flink in te pennen maar klein genoeg om mee te nemen. Of het van duurzaam papier is gemaakt weet ik niet. Maar ik vind dit al heel bio, ja ik ben fan!

Gratis planner via Pinterest

Omdat niet iedereen €22,50 wil of kan uitgeven, heb ik good old Pinterest geraadpleegd. Via Pinterest vind je allerlei handige (social media) agenda’s. Deze kan je downloaden en zelf invullen met Photoshop of Paint.

 

De Social Media Agenda vind je voor €22,50 in de Soort van winkel in Zwolle, online of via deze verkooppunten.

Wat gebruik jij om je social media planning mee bij te houden? Let me know!

 

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *