Shoplog: duurzame producten bij de Action


Duurzame producten bij de Action

De Action kom je niet uit zonder teveel geld uit te geven aan zooi die je niet nodig hebt. Maar je kan ook duurzame producten bij de Action vinden. Ik laat het zien.

Als ik Action hoor denk ik aan goedkoop en verre van milieu bewust. Maar dat hoeft dus niet. Toen ik vorige week bij de Action was, kwam ik een paar leuke duurzame spullen tegen. Over het begrip duurzaam valt te discussiëren. Maar ik zie het als producten die je kan hergebruiken of die het milieu zo min mogelijk belasten.

Afdekhoesjes – € 0,79

Duurzame producten bij de Action: afdekhoesjes
Dit item heeft een hoog huisvrouwen gehalte maar geloof me: hoe handig! Ik kook vaak teveel en de rest wil ik bewaren of invriezen. Ik gebruik dan vershoudfolie om het af te dekken. Na gebruik gooi ik deze dan weer weg, want de folie kleeft aan elkaar of zit onder het eten. Zonde! Deze afdekhoesjes kan je meerdere malen gebruiken, zijn geschikt voor koelkast, vriezer én vaatwasbestendig. Wat wil een huisvrouw nog meer?

Make-up reinigingsdoek – € 0,89

Duurzame producten bij de Action: make-up remover doekje
Voor het reinigen van mijn gezicht gebruik ik zo drie watjes per keer. Per kéér, dat zijn 21 watjes per week die ik zo weggooi. Ik koop altijd afbreekbare watjes, maar dit moet toch ook anders kunnen? Bij de Action zag ik dit make-up reinigingsdoekje. Het lijkt op een microvezeldoekje (of zoals mijn vriend het noemt: aanrechtdoekje). Je hoeft alleen water gebruiken en hup: je gezicht is schoon. Na gebruik kan het doekje in de wasmachine. Ik hoor hier veel positieve reviews over dus ik ben heel benieuwd.

Potgrond – € 0,64

Duurzame producten bij de Action: potgrond
Welke meid is nou niet op zoek naar goedkope biologische potgrond?! Oke, niemand. Maar als je houdt van tuinieren dan misschien wel. Potgrond koop je meestal in enorme zware zakken die je nooit leeg krijgt. Dit handige pakketje staat gelijk aan 10 liter potgrond (dat is véél). Daarbij is het 100% ecofriendly en organisch. Je hoeft alleen water toe te voegen en dan voila: potgrond. Handig voor kruidentuintje of een plantje in je kamer. Ik ben van plan hier een leuke DIY mee te maken.

Inecto – vanaf € 1,69

Duurzame producten bij de Action: Inecto
Zoals je misschien weet ben ik dol op de producten van Inecto. Het assortiment is vegan, ruikt lekker en bevalt me prima. Zelfs mijn vriend gebruikt de kokos shampoo. Naast de kokos lijn heb je ook een arganolie lijn. Van dit merk vind je: shampoo, conditioner, handcrème en doucheschuim. Van de haarproducten en handcrème ben ik al fan. Enne: voor de prijs hoef je het niet te laten.

Biologische snacks – vanaf € 1,79

Duurzame producten bij de Action: snacks
Eindelijk niet meer naar biowinkels voor een potje notenpasta #firstworldproblems. Maar even serieus: hoe fijn is het dat je biologische snacks kan vinden bij de Action? De prijs is niet veel lager dan in normale winkels, maar toch. Je vind er agavesiroop, haverkoeken, notenpasta en véél meer. Veel producten zijn vegan, ideaal voor de veggies onder ons. Wie had verwacht dat je duurzame producten bij de Action kon vinden?!

Heb jij deze duurzame producten bij de Action al gespot? En wil je een review zien van deze producten? Let me know!

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *